Laatste update: september 2021

Door: Bernadine

Best Geteste Stoomreiniger

Vileda Steam Power Pad - Stoomreiniger

Vileda Steam Power Pad 

Ben jij vaak aan het schoonmaken en ben je op zoek naar de beste geteste stoomreiniger van 2021? Dan is de Vileda Steam Power Pad wat voor jou! Dit is de beste koop van stoomreinigers die je kunt hebben.

Met de Vileda Steam Power Pad hoef je nooit meer te bukken en kan je huis goed schoonmaken. Bijna elke hoek is te bereiken en het glijd goed langs de plinten. De  Vileda Steam Power Pad neemt weinig ruimte in beslag en is makkelijk te gebruiken.

Het is de best geteste stoomreiniger maar het is ook één van de goedkoopste. Dit betekent dat de prijs-kwaliteit verhouding geweldig is! Deze stoomreiniger maakt je leven makkelijker en bespaart je veel tijd met schoonmaken.

Wat is de beste stoomreiniger en waar moet je op letten? Wij vertellen het. Vergeet je normale dweil routine, met vervelende doeken om uit te wringen, emmers water die je lastig kunt bijvullen, en lastig schoon te krijgen vlekken op je vloer en laat staan op je tapijt, ervaar een nieuwe schoonmaak beleving met de beste geteste stoomreiniger.

Met een stoomreiniger reinig je eenvoudig al je oppervlakken binnenshuis. Van tapijt, tot laminaat, en met sommige reinigers zelfs de ramen. Met het gebruik van een stoomreiniger heb je geen chemicaliën meer nodig, het hete water doet namelijk al het werk.

Kortom, een enorm handig apparaat voor diverse schoonmaakklussen. Benieuwd welke je moet kopen? Wij hebben een uitgebreide test gedaan waar alleen de allerbeste stoomreinigers deze lijst hebben gehaald. Lees meer over de punten waar je op moet letten, welke specificaties er allemaal zijn, en maak kennis met de beste geteste stoomreiniger van het jaar 2021.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

14

 Ervaringen gecheckt

7

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Stoomreinigers

Vileda Steam Power Pad - Stoomreiniger

Beste Koop Stoomreiniger
1. Vileda Steam Power Pad

Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder

Beste Premium Stoomreiniger
2.  Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder

Black+Decker 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

Beste Multifunctionele Stoomreiniger
3. Black+Decker 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

Shark S6001EU - Stoomreiniger - Stoommop - Click 'n Flip

Beste Hardnekkige Stoomreiniger
4. Shark S6001EU - Stoomreiniger - Stoommop - Click 'n Flip

Vileda Steam XXL Power Pad - Stoomreiniger

Beste Grote Stoomreiniger
5. Vileda Steam XXL Power Pad - Stoomreiniger

Top 10 Beste Stoomreinigers

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande buttons te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire stoomreinigers bij een aantal grote webshops in Nederland. Dit zijn de top stoomreinigers bij deze webshops.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Stoomreiniger?

De beste koop voor een stoomreiniger hangt af van je voorkeuren. De aankoop van een stoomreiniger is geen eenvoudige klus. Zo zijn er vele soorten modellen, functies, eigenschappen en prijscategorieën. Kortom, genoeg redenen om je een handje te helpen bij deze keuze.

Om je op weg te helpen hebben we hieronder een aantal belangrijke criteria voor het kopen van een stoomreiniger op een rijtje gezet. Door deze criteria in je achterhoofd te houden verklein je de kans op een miskoop aanzienlijk. Het is heel handig om deze criteria door te nemen voordat je een aankoop doet van een stoomreiniger!

Materiaal

Een belangrijke factor waar je op moet letten bij je aankoop is waar je het product voor gaat gebruiken. Is het slechts voor je vloer? Of wil je er ook je badkamer en keuken ook mee poetsen? Wanneer je graag meerdere type oppervlakken wilt reinigen is het aan te raden om voor een wat complexer model te gaan met bijpassende accessoires zoals opzetborstels en handige doeken.

Snoerlengte

Let daarnaast op de snoerlengte. Afhankelijk van je woonruimte en oppervlakken, is het aan te raden om te letten op de hoeveelheid snoer het apparaat heeft. Bij een grote woonruimte wil je namelijk niet steeds de stekker moeten verplaatsen.

Toekomst

Bekijk de verschillende stoomreinigers en kies een apparaat waarmee je jaren vooruit kan. Dat wil zeggen, een apparaat dat duurzaam en efficiënt is. De stoomreinigers hebben allemaal een goede prijs/kwaliteitsverhouding, echter zijn bepaalde apparaten meer geschikt voor sommige oppervlakken dan andere. Ga dus voor een apparaat wat het beste bij jouw woonruimte past.

Prijs-kwaliteit verhouding

Het is ook belangrijk om te kijken naar de prijs-kwaliteit verhouding. Er zijn stoomreinigers die veel geld kosten en wat minder duur zijn. Het is goed om eerst na te gaan waarvoor je de stoomreiniger nodig hebt. Dan kan je goed kijken naar de kwaliteit die je wil en de bijbehorende prijzen.


Wat is de beste Stoomreiniger van 2021? 

Wat is de beste stoomreiniger op dit moment? Dat is een vraag die we vaak te horen krijgen. Hieronder hebben wij een Top-5 gemaakt.

Wij hebben verschillende producten getest en met elkaar vergeleken. De stoomreinigers zijn getest op verschillende criteria. Hierna zijn alleen de allerbeste overgebleven en verdeeld in categorieën.

Ben jij geïnteresseerd? Lees dan gauw verder!

1.  Vileda Steam Power Pad

Vileda Steam Power Pad - Stoomreiniger

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben jij op zoek naar de best geteste stoomreiniger van 2021? Dan is de Vileda Steam Power Pad wat voor jou! Dit is de beste koop van stoomreinigers die je kunt hebben.

De stoomreiniger van Vileda is een lichtgewicht en wendbaar apparaat. Dit apparaat heeft een heerlijke stoomreiniger ervaringen, doormiddel van regelbaar stoomvolume, een handige reservoir met een volume van 400 ml, en vele mee geleverde accessoires.

De Vileda Steam wordt geleverd met 2 handige microvezeldoeken, een vulbeker, praktische tapijtaccessoire. Daarnaast heeft het apparaat een stoommop en kun je het gebruiken voor zowel laminaat, parket, vloerbedekking als tegels.

Regel eenvoudig zelf de stoomkracht en verwijder tot 99,9% van alle bacteriën. Vervang eenvoudig de verschillende bijgeleverde accessoires en reinig moeiteloos je gehele huis. De stoomreiniger heeft een snoer van maar liefst 6 meter en heeft tijdelijk een sterke aanbieding.

De Vileda Steam Power Pad is dus de ideale stoomreiniger voor comfort en budget!

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Vileda Steam Power Pad

 • Goedkoop
 • Warmt op in 15 seconden
 • Licht in gebruik

Nadelen Vileda Steam Power Pad

 • Geen instelbare stoomkracht

2. Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder

Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij op zoek naar de beste premium stoomreiniger? Dan is de Karcher SC 4 EasyFix Premium wat voor jou! Bij deze premium stoomreiniger krijg je extra vloerdoeken en cruciale accessoires die je nodig kan hebben voor toekomstige klussen.

De handige Karcher SC 4 EasyFix Premium is een zeer geschikte reiniger voor de toilet, douchewand, harde vloeren en tapijt. Het apparaat heeft een vermogen van maar liefst 2000 Watt en reinigt dan ook uitermate hygiënisch.

Het apparaat wordt geleverd met een handige microvezel vloerdoek en is voorzien van een 4 meter lange snoer voor een prima bereik. Het voordeel van dit apparaat is dat je ontkalkpoeder mee krijgt.  Hierdoor blijft jouw stoomreiniger in een uitstekende conditie en gaat het langer mee.

De stoomreiniger heeft een praktische afneembare waterreservoir, waarmee je makkelijk het water kan aanvullen onder de kraan. Stel eenvoudig je vloertype in en het apparaat regelt automatisch de hoeveelheid stoom, daarmee ga je dus altijd voor de juiste hoeveelheid stoom voor elk oppervlakte. Met een kabel van 4 meter biedt het apparaat alle behendigheid.

Het apparaat wordt geleverd met 2 microvezel vloerdoeken die in de wasmachine op hoge temperaturen kunnen worden gewassen.

Voordelen Karcher SC 4 EasyFix Premium

 • Kan op veel materialen gebruikt worden
 • Gaat lang mee

Nadelen Karcher SC 4 EasyFix Premium

 • Lange opwarmtijd

3. Black+Decker 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

Black+Decker 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wat is de beste multifunctionele stoomreiniger? Dat is een vraag die vaak krijgen. Het antwoord hierop is de Black+Decker 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst! Deze stoomreiniger kan op vele verschillende oppervlakten te werk gaan.

De handige Black+Decker 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst is een zeer geschikte reiniger voor badkamers, sanitair, keuken, ruiten, textiel en vloeren. Het apparaat heeft een vermogen van maar liefst 1300 Watt.

Het apparaat wordt geleverd met een handige stoomhandschoen en is voorzien van een 6 meter lange snoer voor een groot bereik. Het voordeel van dit apparaat is dat je het is voorzien van een flexibele slang waardoor je makkelijk door de kamer kan bewegen. Het apparaat zelf is al gebruiksklaar is in minder dan 15 seconden!

De stoomreiniger heeft ook verschillende standen waardoor je voor elk materiaal wel iets kan betekenen. Deze kun je makkelijk verstellen waardoor je gauw aan de slag kan gaan.

Het apparaat worden 2 verschillende stoomhandschoenen geleverd waardoor je niet hoeft bang te zijn dat er iets ergs kan gebeuren!

Voordelen Black+Decker 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

 • Veel extra accessoires krijg je erbij
 • Kan ook gebruikt worden voor kleding

Nadelen Black+Decker 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

 • Maar 2 jaar garantie

4. Shark S6001EU - Stoomreiniger - Stoommop - Click 'n Flip

Shark S6001EU - Stoomreiniger - Stoommop - Click 'n Flip

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben jij op zoek naar de beste hardnekkige stoomreiniger? Dan is de Shark S6001EU - Stoomreiniger - Stoommop - Click 'n Flip een perfecte optie voor jou! Deze stoomreiniger doodt 99,9% van de bacteriën en zorgt voor een schoon huis.

De Shark S6001EU - Stoomreiniger - Stoommop - Click 'n Flip is een krachtige reiniger met vele mogelijkheden. Met het apparaat reinig je 99,9% van de bacteriën op parket, tegels, vloerbedekking en laminaat. Het apparaat is dus ideaal voor hardnekkig en plakkerig vuil.

De stoomreiniger heeft een speciale dubbelzijde microvezel pads met Dirt Grip technologie. Daarnaast is het apparaat voorzien van Blaster Steam functie en wordt het geleverd met handige accessoires zoals microvezeldoeken en vloermond. 

Deze stoomreiniger is ook geschikt kleinere schoonmaakklussen, zoals in de badkamer of keuken. Stel eenvoudig je de stoomkracht naar wens in ga voor een efficiënte en snelle schoonmaak van alle type oppervlakken. Met een 7 meter snoer geeft het apparaat een optimale behendigheid.

Voordelen Shark S6001EU - Stoomreiniger - Stoommop - Click 'n Flip

 • Dubbelzijdige microvezelpads
 • Kan hardnekkig vuil aan

Nadelen Shark S6001EU - Stoomreiniger - Stoommop - Click 'n Flip

 • Korte gebruikstijd

5. Vileda Steam XXL Power Pad 

Vileda Steam XXL Power Pad - Stoomreiniger

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de best grote stoomreiniger van 2021? Dan is de Vileda Steam XXL Power Pad wat voor jou! Dit is de beste koop van grote stoomreinigers die je kunt hebben. Dit is de XXL versie van de Vileda Steam Power Pad.

De XXL stoomreiniger van Vileda is de grotere versie van de normale. Dit apparaat heeft een heerlijke stoomreiniger ervaringen, doormiddel van regelbaar stoomvolume, vele meegeleverde accessoires. Deze stoomreiniger doodt bijna alle bacteriën en warmt in slechts 15 seconden!

De XXL Vileda Steam wordt geleverd met 2 handige microvezeldoeken, een vulbeker, praktische tapijtaccessoire. De stoomreiniger is geschikt voor vloerbedekking, parket, laminaat en tegels.

Regel eenvoudig zelf de stoomkracht en verwijder tot 99,9% van alle bacteriën. Vervang eenvoudig de verschillende bijgeleverde accessoires en reinig moeiteloos je gehele huis. De stoomreiniger heeft een snoer van maar liefst 7 meter en heeft tijdelijk een sterke aanbieding.

De Vileda Steam Power Pad is dus de ideale XXL stoomreiniger voor comfort en budget! Deze stoomreiniger is ideaal voor grote klussen.

Voordelen Vileda Steam XXL Power Pad

 • Groter dan normale stoomreiniger
 • Veel accessoires mee

Nadelen Vileda Steam XXL Power Pad

 • Kan zwaar zijn

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel stoomreinigers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten stoomreinigers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de stoomreinigers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste stoomreinigers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Bernadine

Over de productexpert

Mijn naam is Bernadine. Binnen Top-X ben ik verantwoordelijk voor alle product reviews binnen de categorieën Huishouden en Keuken. Ik ben een keukenprinses en kook graag de heerlijkste creaties, mijn specialiteit is risotto. Nog niet zo lang geleden ben ik verhuisd en heb ik een hele zoektocht afgelegd naar de perfecte inboedel voor mijn nieuwe huis. Dus ondertussen ben ik helemaal up to date wat betreft de beste producten voor in ieders paleis.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>