Laatste update: oktober 2022

Door: Thea

Best Geteste Stofzuiger zonder Zak

beste stofzuiger zonder zak

Philips PowerPro Compact FC9330/09

Ben jij op zoek naar de beste stofzuiger van dit moment? Zoek dan niet verder! Wij van Top-X hebben namelijk het antwoord voor je! Na tientallen stofzuigers zonder zakken met elkaar vergeleken te hebben, kunnen wij namelijk concluderen dat de Philips PowerPro Compact FC9330/09 de beste optie van dit moment is.

Zo beschikt deze stofzuiger zonder zak over een praktische turboborstel waarmee jij hoogpolig tapijt en/of dierenharen gemakkelijk kunt verwijderen. Ook heeft hij een kierenzuigmond waardoor jij ook de kleine en moeilijk te bereiken plekken gemakkelijk kunt zuigen.

Meer weten over deze beste stofzuiger zonder zak? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Vind jij het ook altijd zo irritant om constant de stofzak van jouw stofzuiger te moeten verwisselen? Dan is eens stofzuiger zonder zak een ideale oplossing voor jou. Met een stofzuiger zonder zak hoef jij namelijk enkel de opvangbak te legen waardoor jij niet constant nieuwe stofzakken hoeft te halen.

Stofzuigers zonder stofzak zijn daarom ook razendpopulair. Er worden daarom ook ontzettend veel stofzuigers zonder een zak aangeboden in verschillende varianten. Zo zijn er grote stofzuigers zonder zak maar ook steelstofzuigers zonder zak. Om jou te helpen bij het maken van de beste keuze hebben wij van Top-X een volledig artikel gewijd aan de beste opties.

In dit artikel ontdek je onze top 5 beste stofzuigers zonder zak aan de hand van de testresultaten uit onze test. Ook hebben wij de belangrijkste criteria waar je op moet letten bij het aanschaffen van een stofzuiger zonder zak voor je op een rijtje gezet. Benieuwd wat de beste optie voor jou is? Lees dan gauw verder en ontdek het antwoord!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

31

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Stofzuigers zonder zak

beste stofzuiger zonder zak

Beste koop stofzuiger zonder zak
1. Philips PowerPro Compact FC9330/09

AEG LX7-2-ANIM Animal Edition

Beste stofzakloze stofzuiger AEG
2. AEG LX7-2-ANIM Animal Edition

SILVER2000 Stofzuiger zonder Zak

Beste grote stofzuiger zonder zak
3. SILVER2000 Stofzuiger zonder Zak

Steelstofzuiger Draadloos Ampes

Beste steelstofzuiger zonder zak
4. Steelstofzuiger Draadloos Ampes

Tristar Stofzuiger SZ-2174

Beste goedkope stofzuiger zonder zak
5. Tristar Stofzuiger SZ-2174


Top 10 Beste Stofzuigers zonder zak

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste stofzuigers zonder zak! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Waar moet je op letten bij het kopen van een stofzuiger zonder zak?

Wil jij een stofzuiger zonder zak kopen, maar heb jij geen idee wat de belangrijkste aandachtspunten zijn? Geen zorgen, wij helpen jou bij het maken van de beste keuze! Na tientallen stofzuigers zonder zak met elkaar vergeleken te hebben weten wij van Top-X namelijk precies wat de beste opties van dit moment zijn.

Hieronder vind je de belangrijkste criteria uit onze beste stofzuiger zonder zak test. Door rekening te houden met deze criteria verklein jij de kans op het maken van een miskoop. Onderstaande criteria zijn namelijk ook getest in de beste stofzuiger zonder zak volgens de consumentenbond test.

Vermogen

Ten eerste is het belangrijk dat je rekening houdt met het vermogen van een stofzuiger zonder zak. Stofzuigers zonder zak hebben namelijk over het algemeen een lager vermogen dan stofzuigers met zak. Hierdoor kan het zijn dat een stofzuiger niet overal voor geschikt is, denk aan het stofzuigen van het tapijt.

Het is daarom belangrijk dat je goed kijkt naar het vermogen van een stofzuiger. Deze moet namelijk over voldoende zuigkracht beschikken om daadwerkelijk effectief te zijn. In onze top 5 vind je allerlei stofzuigers met een goed vermogen.

Soort stofzuiger

Ook kun je bij het kiezen van een stofzuiger zonder zak kiezen uit verschillende soorten stofzuigers. Zo zijn er normale stofzuigers zonder zak die groot zijn, maar ook zijn er steelstofzuigers zonder zak. Afhankelijk van wat jij het makkelijkst vind, is een bepaalde optie daarom het beste.

Een normale stofzuiger heeft bijvoorbeeld meer zuigkracht dan een steelstofzuiger, maar het nadeel is dat je minder bewegingsruimte hebt en bijvoorbeeld lastiger de trap kunt stofzuigen.

Prijsklassen

Als laatste kun je rekening houden met de verschillende prijsklassen waarin stofzuigers zonder zakken zich bevinden. Zo zijn er hele goedkope modellen, maar ook zijn er luxe modellen met een hoger prijskaartje.

Hoe duurder de stofzuiger, hoe meer extra's de stofzuiger zonder zak vaak heeft. Bedenk daarom vooraf goed wat voor functies jij nodig hebt en wat niet. Kies vervolgens daarna wat de beste optie voor jou is!


Wat zijn de beste stofzuigers zonder zak?

Welke stofzuiger zonder zak is het beste? Deze vraag hebben wij vaak voorbij zien komen. Om die reden hebben wij hieronder een top 5 beste stofzuigers zonder zakken voor je op een rijtje gezet. Hierbij hebben wij ook rekening gehouden met verschillende prijsklassen en categorieën.

Voor iedere stofzuiger zonder zak hebben wij een korte product omschrijving geschreven. Ook hebben wij van ieder model de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet. Zo wordt de keuze voor jou nog een stuk makkelijker! De eindbeoordeling hebben wij gebaseerd op onze beste stofzuiger zonder zak test en reviews van andere consumenten.

1. Philips PowerPro Compact FC9330/09

Philips PowerPro Compact FC9330/09

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

De beste stofzuiger zonder zak is overduidelijk de Philips PowerPro Compact FC9330/09. Dat is gebleken uit onze beste stofzuiger zonder zak test. Zo scoorde hij de hoogste scores in onze beste stofzuiger zonder zak test en beschikt hij over zeer goede specificaties.

De Philips PowerPro Compact FC9330/09 heeft bijvoorbeeld een maximaal geluidsniveau van 79 dB wat lager is dan vergelijkbare modellen. Verder heeft hij een praktische turboborstel waarmee jij hoogpolig tapijt en/of dierenharen gemakkelijk kunt verwijderen.

Met de meegeleverde kierenzuigmond bereik jij gemakkelijk moeilijk te bereiken kieren en spleten. De Philips PowerPro Compact FC9330/09 heeft een stofopname van 99,9%. Daarnaast kun jij hem eenvoudig en hygiënisch met slechts één hand legen. Wil je meer weten over deze beste koop stofzuiger zonder zak? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Philips PowerPro Compact FC9330/09

 • De TriActive-mondstuk reinigt in 3 richtingen
 • Motor heeft een vermogen van 900 Watt
 • Ontzettend gemakkelijk en comfortabel te gebruiken
 • Inclusief extra handige borstels/opzetstukken

Nadelen Philips PowerPro Compact FC9330/09

 • Minder zuigkracht dan een stofzuiger met stofzak

2. AEG LX7-2-ANIM Animal Edition

AEG LX7-2-ANIM Animal Edition

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Als tweede hebben wij de AEG LX7-2-ANIM Animal Edition geselecteerd in onze top 5. Uit onze test is namelijk gebleken dat dit de beste stofzakloze stofzuiger is van het merk AEG. AEG staat bekend om haar kwalitatief hoogstaande producten. Zo beschikt dit model over een uitstekende zuigkracht en heeft hij een speciale zuigmond voor het opzuigen van dierenharen.

De AEG LX7-2-ANIM Animal Edition heeft een maximaal geluidsniveau van 72 dB en is geschikt voor zowel harde- als zachte vloeren. Het stofreservoir heeft een inhoud van 1,4 liter wat wel wat aan de kleinere kant is. De snoerlengte van de AEG LX7-2-ANIM Animal Edition bedraagt 6 meter waardoor je meer dan genoeg snoer tot je beschikking hebt.

Naast de AEG LX7-2-ANIM Animal Edition ontvang jij ook een handige combizuigmond, praktische turboborstel, kierenzuigmond en extra parketborstel. Hierdoor kun jij vrijwel iedere plek stofvrij maken! De prijs van deze zakloze stofzuiger is daarom wel wat hoger.

Voordelen AEG LX7-2-ANIM Animal Edition

 • Geleverd inclusief handige opzetstukken
 • Met een geluidsniveau van 72 dB niet ontzettend luid
 • Premium kwaliteit zakloze stofzuiger
 • Veel bewegingsruimte dankzij snoerlengte van 6 meter

Nadelen AEG LX7-2-ANIM Animal Edition

 • Stofreservoir is met een inhoud van 1,4 liter niet al te groot

3. SILVER2000 Stofzuiger zonder Zak

SILVER2000 Stofzuiger zonder Zak

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plaats is de SILVER2000 Stofzuiger zonder Zak geëindigd in onze top 5. Deze stofzakloze stofzuiger beschikt namelijk over een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Zo is dit model wat goedkoper dan de eerder benoemde modellen, maar beschikt hij alsnog over een zeer goede kwaliteit.

De SILVER2000 Stofzuiger zonder Zak heeft een geluidsniveau van slechts 73 dB. Ook wordt dit model geleverd met extra opzetstukken zoals een meubelzuigmond en kleine zuigmond. Hierdoor kun jij ook de moeilijker te bereiken plekken makkelijker bereiken.

De SILVER2000 Stofzuiger zonder Zak is vrij licht maar heeft een sterke zuigkracht. Dit model beschikt namelijk over een vermogen van 850 Watt. De SILVER2000 Stofzuiger zonder Zak is zeer compact en weegt slechts 3kg. Verder heeft hij eeen actieradius van 7 meter waardoor het gebruiksgemak van dit model ook uitstekend is.

Voordelen SILVER2000 Stofzuiger zonder Zak

 • Beschikt over een kabel van 5 meter waardoor je een actieradius van 7 meter hebt
 • Zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding
 • Met slechts één druk op de knop komt het stofreservoir leeg waardoor jij hem gemakkelijk kunt legen
 • Door de omschakelbare vloerborstel is hij geschikt voor harde- en zachte vloeren

Nadelen SILVER2000 Stofzuiger zonder Zak

 • Inhoud van het stofreservoir is slechts 600 ml

4. Steelstofzuiger Draadloos Ampes

Steelstofzuiger Draadloos Ampes

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Als vierde hebben wij de Steelstofzuiger Draadloos Ampes verkozen als beste zakloze steelstofzuiger. Deze steelstofzuiger is namelijk ontzettend gemakkelijk te gebruiken en beschikt NIET over een zak. Wanneer het stofreservoir vol zit kun jij deze gemakkelijk met één druk op de knop legen. 

Het nadeel van een steelstofzuiger is dat de zuigkracht wat minder is en ook het stofreservoir wat kleiner is. Dit maakt de steelstofzuiger wel ideaal voor bijvoorbeeld de keuken of woonkamer. Doordat de steelstofzuiger niet bekabeld is, beschikt hij over een zeer fijn gebruiksgemak. Ook de lagere zuigkracht is geen probleem bij harde keukenvloeren.

De Steelstofzuiger Draadloos Ampes beschikt over een vermogen van 160 Watt en kan gemakkelijk opgeladen worden. Ook kun je de Steelstofzuiger Draadloos Ampes gebruiken om bijvoorbeeld jouw auto of koffers schoon te zuigen. Doordat de stofzuiger uit verschillende onderdelen bestaat is het een echte vier-in-een draadloze stofzuiger.

Voordelen Steelstofzuiger Draadloos Ampes

 • Deze steelstofzuiger is erg fijn te gebruiken dankzij de goede gebruiksvriendelijkheid
 • Dankzij de 2200 mAh batterij kun jij 35 minuten achter elkaar stofzuigen
 • Geluidsniveau van slechts 70 dB

Nadelen Steelstofzuiger Draadloos Ampes

 • Minder zuigkracht dan een bedraadde zakloze stofzuiger

5. Tristar Stofzuiger SZ-2174

Tristar Stofzuiger SZ-2174

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste hebben wij de Tristar Stofzuiger SZ-2174 geselecteerd als beste goedkope stofzuiger zonder zak. Deze stofzuiger zonder zak is namelijk een stuk goedkoper dan de andere modellen uit onze top 5. Toch beschikt ook dit model over een zeer goede kwaliteit. Zo is hij erg licht qua gewicht en heeft hij een vermogen van 800 Watt.

Hierdoor is de Tristar Stofzuiger SZ-2174 geschikt voor het zuigen van harde- en zachte vloeren. De inhoud van het stofreservoir is ook zeer groot en bedraagt 2 liter. Verder wordt hij geleverd met een handige combizuigmond. Ook heeft hij een HEPA filter waardoor de luchtuitstoot gefilterd wordt, ideaal voor allergievermindering!

Het nadeel van de Tristar Stofzuiger SZ-2174 is dat hij een wat hoger verbruik heeft. Zo beschikt dit model over een energielabel C wat hem minder energievriendelijk maakt dan vergelijkbare modellen. Ook is de zuigkracht iets minder dan de wat duurdere modellen. Meer weten over deze goede stofzuiger zonder zak? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen Tristar Stofzuiger SZ-2174

 • Goede kwaliteit voor een zeer lage prijs
 • Weegt slechts 4 kilogram
 • Heeft een stofreservoir van wel 2 liter wat vrij groot is

Nadelen Tristar Stofzuiger SZ-2174

 • Beschikt over energielabel C

Hoeveel soorten stofzuigers zonder zak hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 stofzuigers zonder zak getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de stofzuigers zonder zak op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste stofzuigers zonder zak zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP