...

Laatst geüpdate: oktober 2020

Best Geteste Stofzuiger voor Dierenharen

Dyson V8 Animal+ - Steelstofzuiger

5/5

De Dyson V8 Animal+ stofzuiger is een steelstofzuiger met goede prestaties op laagpolig tapijt en harde vloeren. Hij is daarnaast zeer geschikt voor huishoudens met huisdieren. Met deze snoerloze Dyson stofzuiger heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun je tot wel 40 minuten stofzuigen met een ongemotoriseerde vloerzuigmond. Voldoende om je hele huis mee te stofzuigen. Batterij leeg? Opladen doe je in het meegeleverde basisstation. Plaats de stofzuiger in het oplaadpunt en de Dyson V8 Animal+ is in 5 uur weer volledig opgeladen. 

Niets is zo vervelend als een huis vol haren. Onze geliefde viervoeters zijn een welkome gast in huis, maar alle haren die zij binnen verspreiden natuurlijk niet. Een goede, krachtige stofzuiger voor dierenharen is onmisbaar. Geen gedoe met ronddwarrelende haren, maar een eenvoudige en sterke hulp in huis! 

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en features van de stofzuigers? In de onderstaande top 5 vind je uiteenlopende stofzuigers, met één overeenkomst: het tegengaan van dierenharen in huis.

1. De Dyson V8 Animal+steelstofzuiger

0
Eindcijfer
Gebruiksvriendelijk 90%
Prijs / Kwaliteit 95%
Zuigkracht 90%

De Dyson V8 Animal+steelstofzuiger is een zeer krachtige stofzuiger en gemakkelijk in gebruik te nemen. De stofzuiger is snoerloos, waardoor je op alle plekken in je huis kunt komen. Met de turbo zuigmond en een MAX modus krijg je alle stof en haren met gemak het huis uit. Je krijgt de stofzuiger geleverd met een aantal verschillende opzetstukken, waardoor deze op alle vloeren optimaal functioneert. Lees hier onze review over de Dyson V11!

De stofzuiger voor hondenharen werkt op de MAX modus voor maximaal 7 minuten, bijvoorbeeld voor de stoffen bank met hardnekkige hondenharen. Een goede investering als je op zoek bent naar een krachtige stofzuiger voor hondenharen. Het HEPA filter houdt daarnaast vrijwel alle stofdeeltjes tegen en maakt de stofzuiger ook geschikt voor mensen met een (stof) allergie. Al met al is dit één van de beste stofzuiger voor hondenharen. 

Wanneer je de stofzuiger test zul je merken dat deze door een V8 motor alles met gemakt wegzuigt, door de kracht maakt de stofzuiger met 82 decibel wel meer lawaai ten opzichte van andere stofzuigers. Een stofzuiger die iets duurder is, maar dit zeker goed maakt met alle voordelen en features die hij heeft.

Wil jij de beste stofzuiger dieren kopen? Bekijk dan hier de aanbiedingen!

Voordelen Dyson V8 Animal+ steelstofzuiger

  • Een pluspunt is absoluut de V8 krachtige motor, die tot 40 minuten snoerloos het huis kan schoonmaken.

Nadelen Dyson V8 Animal+ steelstofzuiger

  • De accuduur is mogelijk een nadeel, voor een kleiner appartement of kleinere ruimten is 40 minuten stofzuigen echter wel voldoende. Door de krachtige accu is de stofzuiger.

2. AEG LX7-2-CR-A Animal edition

0
Eindcijfer
Gebruiksvriendelijk 80%
Prijs / Kwaliteit 93%
Functionaliteiten 90%

Deze AEG LX7-2-CR-A Animal edition is een stofzuiger met een sterke zuigkracht en perfect voor een huishouden met huisdieren. De stofzuiger heeft een opvangbak van 1,4 liter met een Easy Empty Systeem, je hoeft dus geen stofzuigzakken meer te kopen! 

Voor een goede prijs heb je een lichtgewicht stofzuiger, gemakkelijk te verplaatsen en een op jouw lengte af te stellen buis. Op zoek naar een stofzuiger voor dieren in huis? De zuigkracht is handmatig in te stellen en is hierdoor perfect in geval van (hardnekkige) dierenharen. De stofzuiger presteert op vrijwel alle vloeren, door de handige combi zuigmond. 

Door het relatief korte snoer van 6 meter is de stofzuiger zeer geschikt voor de iets kleinere ruimtes. Het wasbare filter in de stofzuiger, maakt de stofzuiger hondenharen erg geschikt voor mensen met een (stof) allergie. Conclusie? Dit is zeker één van de beste stofzuiger voor dierenharen.

Voordelen AEG LX7-2-CR-A Animal edition 

  • De stofzuiger heeft een handig ‘Easy Empty’ systeem, dat gemakkelijk te legen is. Daarnaast is de stofzuiger vrijwel geluidloos met 74 decibel, door het ‘Silence Pro’ systeem.

Nadelen AEG LX7-2-CR-A Animal edition

  • Deze AEG stofzuiger is heel licht in gewicht, maar hierdoor ook kwetsbaarder. Doordat de opvangbak een inhoud van 1.4 liter heeft, dien je deze regelmatig te legen.

3. Philips Performer Silent FC8782/09

0
Eindcijfer
Gebruiksvriendelijk 86%
Prijs / Kwaliteit 80%
Functionaliteiten 90%

De Philips Performer Silent FC8782/09 is een sterke en stevige stofzuiger voor een groot huishouden, ongeacht het soort vloer. Ook voor harige viervoeters de beste stofzuiger kattenharen maken geen schijn van kans. De stofzuiger wordt geleverd met verschillende opzetborstels, waaronder een turbo miniborstel die goed uit de test komt voor dierenharen. 

Met een snoerlengte van 9 meter, kun je gemakkelijk de kamer rond en overal bijkomen. De stofzuiger heeft ruime S-vormige stofzakken met een inhoud van 4 liter, deze gaan lang mee en blijven op volle kracht werken. 

Je kunt met deze stofzakken langdurig stofzuigen, zonder de zak gelijk te vervangen. Een ander groot voordeel is het ‘Clean Air’ filtersysteem, dat vrijwel alle fijnstof opvangt. Dit maakt de stofzuiger ideaal voor mensen met een allergie of in een huishouden met dieren.

De stofzuiger is vrij zwaar, maar hierdoor kan deze goed tegen een stootje. De prijs- kwaliteit verhouding is erg goed. Al met al is dit een prima stofzuiger voor dierenharen. 

 

Voordelen Philips Performer Silent FC8782/09

  • Deze stofzuiger is een stille en krachtige hulp in huis, met 66 DB kun je ongehinderd stofzuigen op alle willekeurige vloeren.

Nadelen Philips Performer Silent FC8782/09

  • Ondanks de snoerlengte van 9 meter, kan het een minpunt zijn dat de stofzuiger niet snoerloos is. Daarnaast maakt de stofzuiger gebruik van stofzakken.

4. De Philips SpeedPro Max FC6823/01

0
Eindcijfer
Gebruiksvriendelijk 86%
Prijs / Kwaliteit 90%
Functionaliteiten 70%

De Philips SpeedPro Max FC6823/01 is een luxe en volledig uitgevoerde snoerloze stofzuiger, die met gemak al het vuil in huis opzuigt. De stofzuiger heeft een 360 graden mondstuk met ingebouwde LED verlichting, waardoor het stof overal zichtbaar is en wordt meegenomen. 

De stofzuiger presteert goed op alle ondergronden en is perfect om dierenharen in huis tegen te gaan. De accu gaat tot 75 minuten mee (in ECO stand), 65 minuten in normale stand en voor de grotere klussen gaat de accu 21 minuten mee (in turbostand). De standen zijn gemakkelijk in te stellen en worden net als de accuduur weergeven op het LED-display. De stofzuiger wordt geleverd met verschillende opzetstukken en is ook te gebruiken als kruimeldief. Een vrij prijzige stofzuiger, maar volledig uitgerust, waardoor deze veel gebruiksgemak geeft.

Voordelen Philips SpeedPro Max FC6823/01

  • Een gemakkelijke snoerloze stofzuiger die maar liefst 65 minuten mee gaat. Daarnaast heeft de stofzuiger een turboborstel die perfect is voor dierenharen of stoffige oppervlakten.

Nadelen Philips SpeedPro Max FC6823/01

  • Een nadeel is dat de stofzuiger vrij veel geluid maakt: 84 decibel. Ook heeft de stofzuiger geen HEPA filter, wat de stofzuiger minder geschikt maakt voor mensen met een allergie

5. Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Miele

0
Eindcijfer
Gebruiksvriendelijk 86%
Prijs / Kwaliteit 75%
Functionaliteiten 91%

Deze Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine van Miele is een krachtige en robuuste stofzuiger, perfect om de haren van de huisdieren tegen te gaan. Met de speciale borstel tegen dierenharen is het eenvoudig om de dierenharen te verwijderen. De stofzuiger gebruikt geen zak, maar heeft een opvangbak met een inhoud van 2 liter die gemakkelijk te legen is. 

Op alle ondergronden heeft de stofzuiger veel zuigkracht. Door het HEPA-air-clean-filter is de stofzuiger perfect voor mensen met een (stof) allergie. Je kunt gemakkelijk een kamer van normaal formaat stofvrij maken, gezien het 7.5 meter lange snoer. Door de verschillende opzetstukken kun je op vrijwel elke ondergrond gemakkelijk stofzuigen, ook in kieren en kleine spleten. Je kunt zelfs met de extra meubelborstel alle meubels stofvrij maken. De prijs van de stofzuiger is redelijk hoog, de verwachte levensduur en mogelijkheden maken dit echter zeker goed.

Voordelen Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine

  • Een groot voordeel is de kracht en duurzaamheid van de stofzuiger, doordat de stofzuiger ook geen stofzakken gebruikt is dit ook nog eens goed voor het milieu! 

Nadelen Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine

  • De stofzuiger is vrij zwaar en heeft een gewicht van bijna 9 kg. Hierdoor is de stofzuiger wel sterk en duurzaam.

Naast de beste stofzuigers voor dierenharen hebben we ook verschillende andere stofzuigers getest.Lees hier onze ervaringen met de beste draadloze stofzuigers en stofzuigers met zak. Voor de kleine werkzaamheden gebruik je liever toch een kruimeldief.

Onze favoriete webshops
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"3e1f8":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"3e1f8":{"val":"rgb(76, 175, 80)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"3e1f8":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Naar Bol.Com
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"3e1f8":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"3e1f8":{"val":"rgb(76, 175, 80)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"3e1f8":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Naar Coolblue.nl
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"3e1f8":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"3e1f8":{"val":"rgb(76, 175, 80)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"3e1f8":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Naar FonQ.nl
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"3e1f8":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"3e1f8":{"val":"rgb(76, 175, 80)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"3e1f8":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Naar Hema.nl
Andere bekeken ook:
Laat een reactie achter:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}