Laatste update: juni 2022

Door: Sam

Best Geteste Spycam 

PIXMY Smart Spy Camera

Op zoek naar de beste spycam 2022? De PIXMY Smart Spy Camera is precies waar je naar op zoek bent!

De PIXMY Smart Spy Camera is de beste spycam van 2022, mede omdat hij ontzettend makkeljik te plaatsen is en je de PIXMY Smart Spy Camera hierdoor overal kunt toepassen.

Daarnaast beschikt de PIXMY Smart Spy Camera over een brede cameralens. Dit zorgt er dus voor dat je vrijwel de hele kamer kunt zien, en dat alles in hoge kwaliteit. De resolutie van de PIXMY Smart Spy Camera is namelijk full HD, en dat voor zo'n kleine camera!

Met de handige Wi-Fi functionaliteit kun je zonder kabels, SD kaarten of USB sticks je beelden bekijken. Ook is de PIXMY Smart Spy Camera in te stellen via deze app.

Als je dus op zoek bent naar de beste koop spycam, dan is de PIXMY Smart Spy Camera een ontzettend goede keuze voor jou. Bekijk de beste prijs hieronder!

Als je op zoek bent naar de beste spycam, dan ben je hier op het juiste adres! Top-X heeft de beste spycams van dit moment uitgebreid getest, en beoordeeld op al hun kwaliteiten. 

Een spycam is een vrij specifiek product, waar je ontzettend veel verschillende manieren voor kunt verzinnen om hem te gebruiken. Een paar specificaties van een goede spycam zijn dat hij uiteraard heel klein is, niet opvalt tussen de andere meubels, en overal makkelijk te plaatsen is, zonder dat hij van de muur af valt.

Een spycam is in te zetten voor een hele hoop verschillende redenen. Om bijvoorbeeld te controleren of je kinderen niet stiekem bij de snoeppot gaan als je even in de tuin bent, of om die gekke buurman die altijd zijn afval over de heg gooit in de gaten te houden.

Of als je bijvoorbeeld vermoedens hebt dat je partner er stiekem met een ander vandoor gaat... Maar laten we hopen dat je niet om die reden hier bent uitgekomen!

Wat de reden ook is dat je graag een spycam in wil zetten: bij Top-X hebben we beste spycams voor je getest, beoordeeld en in een ultieme top 5 spycams 2022 verwerkt. 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Spycams

Beste koop spycam
1.  PIXMY Smart Spy Camera

Beste onopvallende spycam
2. Your Essentials Spy Camera

Beste spycam voor lange opnames
3. PIXMY Smart Spy Camera

Beste spycam met standaard
4. PIXMY Smart Spy Camera met standaard

Beste micro spycam
5. KUUS C1 Mini Verborgen Spy Camera

Top 10 beste spycams

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste spycams.


Waar op letten bij het kopen van een spycam?

Maar welke aspecten zijn het dan, die de beste spycam onderscheiden van minder goede spycams? Een goede spycam is erg belangrijk. Zeker als je echt nodig wil weten wat er in een ruimte afspeelt, kun je alleen vertrouwen op de beste spycams die nu te koop zijn. Om absoluut niet in de fout te gaan, kun je misschien kijken naar de beste spycam volgens de consumentenbond, maar ook kun je de spycams gewoon zelf beoordelen. 

Weet je niet hoe je van een spycam kunt zien of hij goed is of niet? Dan hebben we hieronder een paar tips die je helpen met kiezen!

Bevestiging

Een goede spycam moet je ook goed kunnen vastmaken aan een muur, plafond of waar je hem dan ook wil gebruiken. Je wil natuurlijk voorkomen dat de spycam van de muur afvalt als de mensen die gefilmd worden het doorhebben. Dan valt gelijk je hele spionage plannetje in duigen!

Opnamelengte

Een spycam moet natuurlijk wel een tijdje kunnen opnemen, zeker als er een bepaalde tijd zit tussen dat jij weggaat, en de te bespioneren mensen binnenkomen. Als de camera net uit valt voor je iemand kunt betrappen of voor de gek kunt houden, dan kun je er eigenlijk net niets mee. Let hierom goed op de opname lengte van je spycam!

Batterij of draad

Een spycam moet goed verstopt zitten, en daarom is het niet handig om één met draad te kopen! Het draad is vrijwel onmogelijk weg te werken. Daardoor zal het lastig worden om nog ongezien te filmen.

Kijkhoek (lens)

De kijkhoek van de lens is erg belangrijk bij een spycam. Uiteraard zou het jammer zijn als je de spycam wel hebt opgehangen, maar alles net buiten het frame gebeurt. Kijk dus altijd goed naar de kijkhoek van de camera's!


Wat is de beste spycam van 2022? 


1. PIXMY Smart Spy Camera

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De PIXMY Smart Spy Camera is de beste spycam van 2022, mede omdat hij ontzettend makkeljik te plaatsen is en je de PIXMY Smart Spy Camera hierdoor overal kunt toepassen.

Daarnaast beschikt de PIXMY Smart Spy Camera over een brede cameralens. Dit zorgt er dus voor dat je vrijwel de hele kamer kunt zien, en dat alles in hoge kwaliteit. De resolutie van de PIXMY Smart Spy Camera is namelijk full HD, en dat voor zo'n kleine camera!

Met de handige Wi-Fi functionaliteit kun je zonder kabels, SD kaarten of USB sticks je beelden bekijken. De app die bij deze spycam hoort, is ook uitermate goed geoptimaliseerd en het is erg makkelijk om de camera in te stellen via deze app.

Voordelen PIXMY Smart Spy Camera

 • Makkelijk te installeren
 • Stand van de camera is snel en makkelijk in te stellen via de app
 • Grote kijkhoek waardoor je de hele kamer kunt zien
 • Erg klein, dus makkelijk te verstoppen

Nadelen PIXMY Smart Spy Camera

 • Niet met een standaard een andere kant op te richten

2.  Your Essentials Spy Camera

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Met de Your Essentials Spy Camera kun je de huiskamer, je kantoor of je garagedeur goed in de gaten houden zonder dat iemand het doorheeft. Dit cameraatje is echt ontzettend klein, maar zo'n 2,3 kubieke centimeter. Dat is dus even groot als een stapel van vijf 1-euromuntjes. 

De Your Essentials Spy Camera is tevens niet al te duur, waardoor je er zelfs twee kunt kopen om meerdere ruimtes in de gaten te houden of vanaf verschillende hoeken te filmen. Zo zie je altijd goed wat er zich afspeelt als jij niet in huis bent.

De Your Essentials Spy Camera neemt op op een SD kaart, die wordt meegeleverd bij de spycam. Met deze SD kaart kun je tot 90 minuten achter elkaar filmen zonder op te laden. 

En het grootste voordeel is nog wel, dat de Your Essentials Spy Camera totaal niet op een camera lijkt - wat natuurlijk erg belangrijk is voor een verborgen spycam!

Voordelen Your Essentials Spy Camera

 • Lijkt niet op een camera door de vierkante vorm
 • Erg klein (minder dan 3 cm)
 • SD kaart is veiliger dan een app of wi-fi verbinding
 • makkelijk te bevestigen aan alle kanten

Nadelen Your Essentials Spy Camera

 • Batterij kan maar zo'n 1,5 uur mee

3. PIXMY Smart Spy Camera

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Leuk hoor, die spycams, maar het is natuurlijk handiger als je je woning echt een aantal dagen achter elkaar op kunt nemen, en niet maar een paar uurtjes. Met de PIXMY Smart Spy Camera is dat precies mogelijk!

De PIXMY Smart Spy Camera wordt geleverd met een powerbank, om de spycam genoeg elektriciteit te geven. Tevens wordt er een SD kaart van 128 gb meegeleverd. Dit alles geeft een opnameduur van maximaal 16 dagen, zodat je maar liefst 16 dagen aan opnamemateriaal kunt terugkijken!

De PIXMY Smart Spy Camera is bijvoorbeeld ideaal als je dus twee weken op vakantie gaat en wilt weten wat er allemaal gebeurt in en rondom je woning. Ook kan de PIXMY Smart Spy Camera prima gebruikt worden zonder de powerbank. Dan kan de camera alsnog ruim een uur filmen.

Als je nog benieuwd bent naar de opnamekwaliteit; de PIXMY Smart Spy Camera neemt op in 1080p, en heeft zelfs nachtvisie tot zo'n 8 meter, afhankelijk van hoe donker het is. 

Voordelen PIXMY Smart Spy Camera

 • Powerbank meegeleverd voor hele lange opnames
 • SD kaart van 128 gb is genoeg voor ongeveer 16 dagen filmen
 • Statief meegeleverd om vanuit verschillende hoeken te kunnen filmen
 • Kijkhoek van 150 graden

Nadelen PIXMY Smart Spy Camera

 • Powerbank is lastig weg te werken zonder dat het op valt

4. PIXMY Smart Spy Camera met standaard

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Een spycam is maar zo handig als hoe goed je er alles mee in beeld krijgt. En met de PIXMY Smart Spy Camera met standaard zul je hier nooit een probleem mee ervaren, aangezien er bij deze PIXMY Smart Spy Camera een standaard zit meegeleverd.

De standaard heeft een zuignap die je makkelijk overal op kunt plaatsen. Daar bovenop zit dan weer een draaiend balletje die perfect is om je camera alle kanten op te draaien. Zo weet je altijd zeker dat je camera gericht staat op dat wat er toe doet, en je straks niet maar half weet wat er gebeurt in je huiskamer als je er zelf niet bent!

Tevens krijg je bij de PIXMY Smart Spy Camera met standaard een SD kaart van 128 gb meegeleverd. De app is makkelijk te gebruiken en je stelt de PIXMY Smart Spy Camera met standaard hier makkelijk mee in.

Voordelen PIXMY Smart Spy Camera met standaard

 • Full HD opname met een grote kijkhoek
 • Je ziet altijd alles goed doordat de camera (met standaard) alle kanten op gericht kan worden
 • App en wifi verbinding maakt het instellen van de PIXMY Smart Spy Camera met standaard erg makkelijk
 • 3 uur achter elkaar filmen

Nadelen PIXMY Smart Spy Camera met standaard

 • Geen powerbank meegeleverd voor langere opnamen

5. KUUS C1 Mini Verborgen Spy Camera

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Een spycam is er natuurlijk voor bedoeld om niet op te vallen, en daarom is de KUUS C1 Mini Verborgen Spy Camera ook ontzettend geschikt als je mensen wil filmen zonder dat ze het doorhebben.

De KUUS C1 Mini Verborgen Spy Camera is namelijk enorm klein, ongeveer zo groot als een muntje van 1 euro - en daarnaast lijkt het in de verste verte niet op een camera! De KUUS C1 Mini Verborgen Spy Camera is namelijk vierkant gevormd, en heeft meer weg van een soort stekkerdoosje of deurstopper dan een camera.

Wil je liever niet uren aan beelden terugkijken om erachter te komen of er nog wat interessants is gebeurd? Dat hoeft met de KUUS C1 Mini Verborgen Spy Camera ook zeker niet meer. De KUUS C1 Mini Verborgen Spy Camera heeft namelijk een bewegingsdetectie functie.

Met deze functie kan je dus zien wanneer er in de video wat gebeurt. Dit is in onze test erg handig gebleken, zeker omdat de KUUS C1 Mini Verborgen Spy Camera hierdoor erg veel tijd bespaart.

Voordelen KUUS C1 Mini Verborgen Spy Camera

 • Bewegingssensor bespaart je veel tijd met terugkijken van beelden
 • Lijkt totaal niet op een camera
 • Erg klein en onopvallend
 • SD kaart van 32 gb meegeleverd

Nadelen KUUS C1 Mini Verborgen Spy Camera

 • Niet te richten op een bepaalde hoek van de kamer (alleen recht vooruit)

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel spycams hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten spycams getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de spycams op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste spycams op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>