• Home
 • /
 • Sport
 • /
 • Beste Spikeball Set [Test 2022]

Laatste update: oktober 2022

Door: Jack

Best Geteste Spikeball Set

2BEHOME Roundball set inclusief 3 ballen, ballenpomp en handige meeneemtas - Geschikt voor Spikeball

2BEHOME Roundball Set

Spikeball is een nieuwe sport en het is de laatste jaren heel populair geworden. Wij van Top-X hebben verschillende spikeball sets getest en de 2BEHOME Roundball Set is als best getest eruit gekomen. Hier krijg je namelijk 3 ballen bij.

Er wordt ook een een tas en ballenpomp bijgeleverd. Hierdoor kan je de hele Spikeball set gemakkelijk meenemen en hoef je geen nieuwe ballen aan te schaffen. Het is een uitstekende set waar je veel plezier van beleeft.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste spikeball set? Spikeball is een redelijk nieuwe sport die vooral in Amerika heel erg populair was. Dat is nu overkomen waaien naar Europa en Nederland. Er doen 2 teams mee aan het spel. Deze teams moeten de bal op de trampoline slaan. De bal mag niet op de grond vallen. Als dat wel gebeurd krijgt de tegenstander een punt. Het gaat tot de 21 punten.

Het klinkt dus als een leuk en actief spel. Dit komt omdat het ook een 360 graden spel is.  De meeste spikeball sets lijken ook heel erg op elkaar aangezien de basis overal hetzelfde is. Elke set heeft namelijk een net en ballen. De vraag is dan ook: Welke spikeball set pas het beste bij mij?

Om deze vraag te beantwoorden hebben we dit artikel geschreven. We hebben verschillende producten getest en er is een Top-5 gemaakt. Bij deze spikeball sets staat een review omschreven met voor- en nadelen. Hierdoor kan je zelf bepalen welke set het best bij je past.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

20

 Ervaringen gecheckt

4

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Spikeball Sets

2BEHOME Roundball set inclusief 3 ballen, ballenpomp en handige meeneemtas - Geschikt voor Spikeball

Beste Koop Spikeball Set
1. 2BEHOME Roundball Set

No Peak Roundball - Wiseball Set - Metaball - Inclusief LED-Strip - 3 ballen - ballen pomp - opbergtas - geschikt voor spikeball

Beste Functionele Spikeball Set 
2. No Peak Roundball Wiseball Set

Spikeball Roundnet Combo Set

Beste Spikeball Game Set
3. Spikeball Roundnet Combo Set

Spikeball set - Incl. 3 Ballen, pomp en To-Go Rugzak - Roundball/roundnet

Beste Pakket Spikeball Set
4. Blinngo Spikeball Set

Spike It® - Roundball - Blauw - Geschikt Voor Spikeball

Beste Budget Spikeball Set
5. Spike It® Roundball

Top 10 Beste Spikeball Sets

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen of ben je op zoek naar een andere goede spikeball set? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire spikeball sets bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top spikeball sets bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Spikeball Set?

De meeste spikeball sets lijken dus heel erg op elkaar. Hierbij liggen de prijzen ook dicht bij elkaar en daarom is het moeilijk om de juiste keuze te maken. Waar moet een spikeball set aan voldoen? Wat is de beste spikeball set volgens de consumenten? Om deze vragen te beantwoorden hebben we dit artikel geschreven.

Voordat je een spikeball set koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Pakket

Een spikeball set wordt in de vorm van een pakket verkocht. Dit pakket kan per aanbieder weer verschillen. Hier zitten vaak ballen en een tas bij. Het is wel goed om dit door te nemen aangezien niet dat bij elke set zo is. Zo voorkom je dat je teleurgesteld wordt.

Doel

Verder is het goed om te kijken naar het doel van de set. Wil jij het het recreatief gebruiken of wil je er echt goed in worden (zoals een professioneel)? Zo zit er wel degelijk een groot kwaliteitsverschil in de verschillende sets. Het is dus goed om hier naar te kijken.

Prijs

Ben jij echt op zoek naar de beste spikeball set 2022? Dan is het goed om de verschillende prijzen te bekijken. Deze liggen best dicht bij elkaar. Ze kunnen variëren van 40 tot 60 euro. De betere spikeball sets hebben vaak een wat hogere prijs.

Merk

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar het merk van de spikeball set. Het merk 'Spikeball' komt met de originele sets. Deze worden ook vaak gebruikt in professionele toernooien. Het is ook heel populair maar er zijn ook genoeg andere merken die het produceren.


Wat is de beste Spikeball Set van 2022? 

Wat is de beste spikeball set van 2022? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten producten getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste spikeball sets in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd naar de spikeball set test 2022? Lees dan gauw verder!

1.  BEHOME Roundball Set

2BEHOME Roundball set inclusief 3 ballen, ballenpomp en handige meeneemtas - Geschikt voor Spikeball

9.5

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.2

Gebruiksgemak

9.5

Welke spikeball set is het beste? Dat is de BEHOME Roundball Set! Hier krijg je namelijk 3 ballen, meeneemtas en een ballenpomp.

Deze spikeball set is geschikt voor kinderen en volwassenen. Het is heel erg geschikt voor verjaardagen en uitjes. Hiermee komt iedereen tot beweging en beleef je een leuke tijd. De meeneemtas zorgt ervoor dat je. het gemakkelijk kan meenemen.

Raak je een bal kwijt? Geen zorgen! Je krijgt er gelukkig meerdere ballen bij die je kan oppompen. Hiernaast krijg je bij de BEHOME Roundball Set nog 1 jaar garantie. Het product wordt van vervangen. Hopelijk is dit niet nodig aangezien het product van zeer hoge kwaliteit is. 

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen BEHOME Roundball Set

 • Inclusief meeneemtas
 • Jaar garantie
 • Weegt weinig

Nadelen BEHOME Roundball Set

 • Geen

2. No Peak Roundball Wiseball Set

No Peak Roundball - Wiseball Set - Metaball - Inclusief LED-Strip - 3 ballen - ballen pomp - opbergtas - geschikt voor spikeball

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Als je eerder op zoek bent naar een functionele spikeball set, dan is de No Peak Roundball Wiseball Set wat voor jou! Hier krijg je namelijk een LED lamp bij.

Met deze LED lamp kan je namelijk ook in het donker spelen. Het geeft licht op het netje waardoor je nog alles goed kan zien. Je kan het makkelijk meenemen naar het strand aangezien je er een opbergtas bij krijgt. Het is dus perfect voor feestjes om er extra sfeer aan te geven.

Verder is de No Peak Roundball Wiseball Set nog heel erg praktisch. Het heeft een sterk net waardoor het ook door andere ballen gebruikt kan worden. Denk hierbij aan andere balsporten zoals handbal en volleybal. Maar het is niet geschikt voor zwaardere ballen. 

Voordelen No Peak Roundball Wiseball Set

 • Krijgt er een LED lamp bij
 • Kan makkelijk meenemen

Nadelen No Peak Roundball Wiseball Set

 • Niet van het originele merk

3. Spikeball Roundnet Combo Set

Spikeball Roundnet Combo Set

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

We zijn nu aangekomen bij het derde product van de Spikeball set test. Dit is de Spikeball Roundnet Combo Set! Deze set is gemaakt door het originele merk.

De Spikeball Roundnet Combo Set wordt dan ook gebruikt bij toernooien. Het is een heel sterk net dat niet snel kapot gaat. Als je echt een professioneel wil worden is deze set echt aan te raden. Dit is namelijk de basis van alle andere sets die later geproduceerd zijn.

Het kan gebruikt worden op verschillende ondergronden. Denk hierbij aan gras, steen of zand. Zand is wel de ideaalste ondergrond om op te spelen. Hier kan je namelijk meer risico's nemen, Verder krijg je er nog een tas bij waar je alle spullen in kan zetten.

Voordelen Spikeball Roundnet Combo Set

 • Originele merk
 • Ook voor professioneel gebruik

Nadelen Spikeball Roundnet Combo Set

 • Redelijk prijzig

4. Blinngo Spikeball Set

Spikeball set - Incl. 3 Ballen, pomp en To-Go Rugzak - Roundball/roundnet

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Het is toch fijn als je een Spikebal set koopt met een goed pakket. Bij de Blinngo Spikeball Set is dat het geval! Hier krijg je namelijk verschillende producten bij.

De Blinngo Spikeball Set beschikt over het totale pakket. Zo heeft het een goed net met een sterke ondersteuning. Hier zit ook nog een pomp en een zak bij. Je bent verzekerd van 3 verschillende ballen. Op deze manier kan je gelijk beginnen met spelen van dit leuke spel!

Je hoeft er dan ook geen producten bij te kopen. Dat is toch fijn aangezien de meeste sets over het algemeen niet heel goedkoop zijn. Verder is het spel ook nog overal te spelen. Het is ook zeer licht waardoor je het makkelijk kan meenemen in de auto.

Voordelen Blinngo Spikeball Set

 • Originele merk
 • Ook voor professioneel gebruik

Nadelen Blinngo Spikeball Set

 • Redelijk prijzig

5. Spike It® Roundball

Spike It® - Roundball - Blauw - Geschikt Voor Spikeball

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Maar wat is dan de beste spikeball set op het gebied van prijs? Dat is de Spike It® Roundball! Dit is namelijk een voordelige variant die ook heel goed werkt.

De Spike It® Roundball is niet gemaakt door het originele merk. Het is wel de enige spikeball set met een andere kleur (mooi blauw). Als je daar naar opzoek bent raden we deze zeker aan. Hiernaast heeft het een leuke prijs maar werkt het wel nog zeer goed.

Je kan het gebruiken om je conditie te verbeteren maar je kan het ook voor je plezier spelen. Het spel is in ieder geval geschikt voor iedereen. Verder is het nog redelijk makkelijk in elkaar te zetten. Daarvoor hoef je geen expert te zijn. Al met al is het dus een fijne set voor een goede prijs!

Voordelen Spike It® Roundball

 • Andere kleur
 • Lagere prijs

Nadelen Spike It® Roundball

 • Kwalitatief wat minder

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel spikeball sets hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten spikeball sets getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de spikeball sets op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste spikeball sets op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP