• Home
 • /
 • Tuin
 • /
 • Beste Solar Tuinverlichting [Test 2021]

Laatste update: Mei 2021

Door: Gerard

Best Geteste Solar Tuinverlichting

Beste solar tuinverlichting

RJRQuality Solar fakkel tuinverlichting lantaarn

Wat ons betreft is deze set met fakkels van RJRQuality absoluut de beste tuinverlichting uit 2021. Met "echte" vlammen, 8 tot 10 branduren, 96 leds, een extra zware 2200 MaH accu en een geweldig design voldoet deze tuinverlichting aan alle eisen. De lampen zijn waterdicht en aan de onderzijde voorzien van spiesen, zodat je ze gemakkelijk in de aarde kunt plaatsen. Boven de grond zijn de fakkels ongeveer 60 cm hoog.

Ben je op zoek naar goede tuinverlichting, die ook nog eens energiezuinig is en een goede prijs-/kwaliteit verhouding heeft? Dan ben je hier aan het goede adres.

Wij hebben verschillende Solar tuinverlichting aan een kritische test onderworpen. Daarbij hebben we onder andere gekeken naar de beste deals van dit moment, de vormgeving, het aantal branduren en het gemak van plaatsing in je tuin.

Om het onderzoek naar de beste tuinverlichting betrouwbaar te houden, hebben wij ervoor gekozen om niet-solar verlichting buiten beschouwing te houden. In ons tuinverlichting test deden dus alleen een flink aantal soorten solar lampen voor buitengebruik mee. Hieruit is een Top 5 naar voren gekomen, die allemaal voldoen aan een aantal criteria op het gebied van kwaliteit, zuinigheid en vormgeving.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

14

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Solar Tuinverlichting

Beste solar tuinverlichting

Beste koop van 2021:
1. RJRQuality Solar fakkel tuinverlichting lantaarn
"Echte" vlammen, 8 tot 10 branduren, 96 leds, een extra zware 2200 MaH accu.

Beste industriële tuinverlichting
2. Solar LED Tuinverlichting
Lampen geven 8 tot 10 uren een warm licht

Beste Betaalbare solar tuinverlichting
3. Solar tuinverlichting op zonne energie tuin fakkel
De sfeervolle, heldere oranje lichtkleur van de 36LED lampen biedt de perfecte verlichting

4. Homèlle solar tuinfakkels - 6 stuks
Praktisch design met handige dekselvergrendeling en snoeropbergsysteem

5. Landelijke Tuin Lantaarn met LED Kaars Solar
De koelbox is compact en beschikt over voldoende ruimte voor 2 liter flessen.


Top 10 Beste Solar Tuinverlichting

Wil je direct weten hoe de top 10 beste Solar Tuinverlichting op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com


Waar moet je op letten bij het kopen van een goede Solar Tuinverlichting?

Er zijn heel veel verschillende soorten tuinlampen te koop, zodat het moeilijk kan lijken om die tuinverlichting te kiezen die voor jouw tuin het meest geschikt is. Bovendien lijken veel modellen op elkaar.

Toch hoeft je keuze niet zo moeilijk te zijn. Wanneer je let op een aantal criteria waaraan volgens jou goede tuinverlichting moet voldoen, dan word je zoektocht al een stuk gemakkelijker. Zoals gezegd spelen vormgeving, energiezuinigheid en kwaliteit van de solar tuinverlichting een grote rol bij het bepalen van de beste tuinverlichting in 2021. Om voor jou de beste koop van tuinverlichting te bepalen, kan je daarnaast rekening houden met een aantal zaken:

Zichtbaarheid

Met een goed verlichte tuin creëer je een betere zichtbaarheid. Dat is niet alleen gemakkelijker voor jezelf wanneer je in de tuin loopt, het houdt ook inbrekers op afstand.

Sfeer en ontspanning

Lange zomeravonden, lekker met een wijntje nagenieten op je terras, tot 's avonds laat met vrienden in de tuin barbecueën. Met goede tuinverlichting creëer je sfeer en gezelligheid.

Beter voor het milieu

Een Solar lamp werkt op zonne-energie. Dat betekent dat deze lampen milieuvriendelijker zijn. Bovendien heb je hierdoor geen kosten aan stroom en hoef je niet overal stroomkabels te trekken om de lampen te kunnen plaatsen.


Wat is de beste koop tuinverlichting?

Wil jij ervan verzekerd zijn, dat je geen miskoop, maar echt de beste koop in tuinverlichting doet? Bekijk dan onderstaande Top-5 in beste energiezuinige tuinverlichting.

Wij hebben bij de samenstelling dezelfde criteria gehanteerd als de test voor de beste tuinverlichting volgens de Consumentenbond. Alleen die Solar lampen die hoog scoorden op functionaliteit, installatie- en gebruiksgemak, veiligheid en uitbreidbaarheid kwamen in aanmerking voor een plek in deze Top-5. Bekijk de uitkomsten van ons onderzoek en doe er je voordeel mee.

1. RJRQuality Solar fakkel tuinverlichting lantaarn

Beste solar tuinverlichting

9.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.8

Prijs / kwaliteit

9.2

Wat ons betreft is deze set met fakkels van RJRQuality absoluut de beste tuinverlichting uit 2021. Met "echte" vlammen, 8 tot 10 branduren, 96 leds, een extra zware 2200 MaH accu en een geweldig design voldoet deze tuinverlichting aan alle eisen.

De lampen zijn waterdicht en aan de onderzijde voorzien van spiesen, zodat je ze gemakkelijk in de aarde kunt plaatsen. Boven de grond zijn de fakkels ongeveer 60 cm hoog. Geniet in je tuin of op het balkon van het sfeervolle licht dat deze lampen vele uren lang uitstralen.

Voordelen RJRQuality Solar fakkel tuinverlichting lantaarn

 • Lange brandduur
 • Prachtig design
 • Vlam effect

Nadelen RJRQuality Solar fakkel tuinverlichting lantaarn

 • Prijs is wat aan de hoge kant.

2. Solar LED Tuinverlichting

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Heeft jouw tuin een moderne uitstraling en wil je dit doorvoeren in de tuinverlichting? Dan is deze set met Solar lampen van het merk Ibergarden vast wat voor jou. De lampen geven 8 tot 10 uren een warm licht. De stijl is industrieel. 

Plaats deze tuinlampen langs je tuinpad of in de border tussen de planten. Ook op het balkon of dakterras kan je de lampen prima kwijt in plantenbakken, dankzij de spiesen aan de onderkant. De tuinlampen zijn per stuk in totaal 30 cm hoog.

Voordelen Solar LED Tuinverlichting

 • Moderne, industriële look
 • 8 tot 10 branduren

Nadelen Solar LED Tuinverlichting

 • Geen dimfunctie
 • Geen bewegingssensor

3. Solar tuinverlichting op zonne energie tuin fakkel

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Met deze fakkel van RHRQuality creëer je een Oosterse sfeer in je tuin of op je dakterras. Dankzij de extra sterke 2200 MaH accu en de 96 leds ben je verzekerd van sterk en warm licht in de vorm van een vlam.

Overdag laadt de verlichting zichzelf op, vanaf de schemer brandt deze fakkel ongeveer 5 tot 10 uur lang. Omdat je geen bedrading nodig hebt, kan je de lamp overal waar je maar wilt gemakkelijk in de grond of in een bloembak steken.

Voordelen  Solar tuinverlichting op zonne energie tuin fakkel

 • Prachtig design
 • Lange brandduur
 • Mooie warme kleur van de vlam

Nadelen Solar tuinverlichting op zonne energie tuin fakkel

 • kunststof behuizing

4. Homèlle solar tuinfakkels - 6 stuks

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Geef je tuin of balkon een sprookjesachtige uitstraling met deze set van zes tuinfakkels van het merk Homèlle. De fakkels zijn heel eenvoudig te installeren door de spiesen aan de onderkant in het gras of de aarde te steken.

Hierdoor kunnen de fakkels telkens gemakkelijk verplaatst worden. Zet ze langs een tuinpad, in het gras of in bloembakken. De fakkels zijn gemaakt van een licht, maar oersterk kunststof. Bij een volgeladen batterij geven de fakkels 6 tot 8 uur een warm licht in je tuin of op het dakterras/balkon.

Voordelen Homèlle solar tuinfakkels - 6 stuks

 • Mooi design
 • Makkelijk te installeren
 • Warm en sfeervol licht

Nadelen Homèlle solar tuinfakkels - 6 stuks

 • Gebruiksaanwijzing niet meegeleverd.

5. Landelijke Tuin Lantaarn met LED Kaars Solar

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Wanneer je een tuin hebt die landelijk of romantisch is ingericht, dan past daar zeker deze mooie tuinlantaarn bij van het merk Garden. De tafellamp heeft een lamp met vlameffect, waardoor er nog meer sfeer rondom het terras of in de tuin zelf wordt gecreëerd.

Je plaatst deze landelijke tuinlantaarn heel gemakkelijk op je tuintafel, of zet hem in het gras of tussen de tuinplanten. De lantaarn komt overal goed tot zijn recht. Bij een volledig opgeladen batterij brandt de lamp ongeveer 6 tot 8 uur lang. De kleur van de led lamp is geel en batterijen worden meegeleverd.

Voordelen Landelijke Tuin Lantaarn met LED Kaars Solar

 • Goede kwaliteit
 • Mooie vormgeving
 • Kan zowel neergezet worden als worden opgehangen

Nadelen  Landelijke Tuin Lantaarn met LED Kaars Solar

 • Meer te gebruiken als sfeerlicht dan als licht om bij te lezen.

Hoeveel soorten tuinverlichting solar hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 23 solar tuinverlichting getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de solar tuinverlichting op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste solar tuinverlichting is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties  zijn.

Gerard

Over de productexpert

Samen met mijn vrouw vorm ik een sterk koppel in de tuin. We hebben een heerlijke tuin op het zuiden waar onze groene vingers wel raad mee weten. Gelukkig ben ik al circa 16 jaar werkzaam als timmerman, en heb ik van veel dromen al werkelijkheid weten te maken. Voor anderen zit in het vinden van het beste gereedschap vaak veel tijd, maar met mijn advies ben je binnen no time klaar.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>