Laatste update: oktober 2022

Door: Sam

Best Geteste Slimme Deurslot

Nuki Smart Lock 2.0

Nuki Smart Lock 2.0

De Nuki Smart Lock 2.0 is de best geteste slimme deurslot van 2022. Het is een elektrisch deurslot dat met je smartphone te bedienen is. Dit slimme elektrische slot ontgrendeld de deur met behulp van de app of automatisch wanneer je thuiskomt middels geografische locatiebepaling.

Het vergrendeld weer dankzij de Lock`n`Go functie wanneer je vertrekt. Ook is het mogelijk dit slot uit te breiden met de Nuki Keypad, waardoor de sleutel altijd op zijn plaats is.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste slimme deurslot?  De wereld van Smart Home apparatuur ontwikkeld snel en je ziet steeds meer huizen die gebruik maken van slimme apparatuur.

Een product dat de laatste tijd ontzettend is toegenomen in populariteit is het slimme deurslot. Zoals de naam al doet vermoeden is een slim deurslot een slot dat wordt ontgrendeld middels een digitale sleutel. Een digitale sleutel kan een smartphone, pincode, tag of afstandsbediening zijn.

De traditionele sleutel verdwijnt hiermee en dat heeft verschillende voordelen. Zo hoef je jezelf nooit meer druk te maken over het kwijtraken van je sleutels. Ook kun je mensen gemakkelijk toegang geven tot je huis via unieke codes en kun je van afstand deuren openen en afsluiten.

Omdat slimme deursloten relatief nieuw zijn, kan het lastig zijn om zo’n deurslot te kopen. Waar moet je bijvoorbeeld op letten bij het kopen van een slim deurslot? In dit artikel ontdek je de top 5 best geteste opties van dit moment!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

16

 Ervaringen gecheckt

4

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Slimme Deursloten

Nuki Smart Lock 2.0

Beste Koop Slimme Deurslot
1. Nuki Smart Lock 2.0

Bold Cilinder - Slim deurslot - Bold Smart Lock SX-33

Beste Moderne Slimme Deurslot
2. Bold Cilinder

Yale Linus Smart Door Lock Silver

Beste Slimme Deurslot Ontwerp
3. Yale Linus

Bold Connect - Voor Bold Smart Cylinders

Beste Slimme Deurslot Merk
4. Bold Connect

Slimme Deurslot - Deurklink met Vingerafdruk Slot – Vingerscanner – Zwart – Wi-Fi & Smart App – Met Wachtwoord – Smart Lock – Kaartslot – Slimme Deurslot Installatie

Beste Slimme Deurslot Met Vingerscan
5. LECTEC

Top 10 Beste Slimme Deursloten

Wil je direct weten hoe de top 10 beste slimme deursloten eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Deze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een Slimme Deurslot?

Slimme deursloten zijn dus relatief nieuw en nog niet bekend bij het grote publiek. Desondanks dit kent het gebruik van een slim deurslot verschillende grote voordelen.

Wanneer jij overweegt om een slim deurslot aan te schaffen is het van belang dat je rekening houdt met een aantal zaken. Dit om eventuele miskopen te voorkomen.

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de belangrijkste zaken waar je op moet letten bij de koop van een goede slimme deurbel. 

Wat voor slot zit er nu in je deur?

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het huidige slot dat in je deur zit. Niet iedere deur heeft namelijk hetzelfde slot en niet elk slot is geschikt voor een slimme deurbel.

De meest voorkomende deursloten zijn: het cilinderslotoplegslot en een driepuntsslot. Een slim deurslot is alleen te plaatsen op een cilinderslot. De kans is groot dat jij momenteel een cilinderslot in je deur hebt, dit is namelijk het meest voorkomende deurslot.

Hoe wil je de deur gaan openen?

Als tweede is het belangrijk om te kijken hoe je de deur opent. Zo zijn er verschillende manieren om een slim deurslot te ontgrendelen.

Denk hierbij aan het openen via een app, afstandsbediening, vingerscan, pincode of tag. Soms heb je hier een Wifi of Bluetooth verbinding voor nodig maar dit is niet bij alle deursloten het geval. Ga van te voren goed na hoe jij je deur van plan bent te openen en kijk of het deurslot deze functionaliteit ondersteunt.

Montage

Ook is het belangrijk om te kijken hoe je slot van plan bent te gaan monteren. Er zijn namelijk twee verschillende manieren om een deurslot te monteren.

Je kunt er voor kiezen om je cilinderslot te vervangen of je plaatst het op je bestaande deurslot. Het voordeel van laatstgenoemde is dat het je geen extra hak- en breekwerk oplevert. Kies je er toch voor om je cilinder te vervangen? Check dan eerst goed of de cilindermaat overeenkomt.

Gebruik

Als laatst is het belangrijk om te kijken naar het gebruik van je deurslot. Gebruik je een deurslot bijvoorbeeld voor thuiszorg of wil je gewoon dat je met een app je voordeur kunt openen? Wil je dat meerdere mensen toegang krijgen tot je huis of alleen jij? Dit zijn allemaal overwegingen die je in beraad moet nemen bij het kopen van een slimme deurbel.


Wat is de beste Slimme Deurslot van 2022? 

Nu je precies weet waar je op moet letten bij het kopen van je slimme deurslot is het tijd om over te gaan naar het leukste onderdeel van dit artikel: de top-5 beste slimme deursloten van 2022!

Zoals we eerder al aangaven is het belangrijk om goed te kijken naar jouw huidige situatie. Hoe wil je het slot precies gaan gebruiken en wat vind je belangrijk?

Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste deursloten van dit moment. Ook hebben we alle producten getest en hieruit hebben we ultieme top 5 opgesteld. Lees gauw verder om de beste opties te ontdekken!

1.  Nuki Smart Lock 2.0

Nuki Smart Lock 2.0

9.2

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Onze nummer 1 op de lijst is de Nuki Smart Lock 2.0! Dit is uit onze ultieme test gebleken. Hiermee is het de best geteste slimme deurslot van 2022. Met deze deurslot heb je de beste koop.

De Nuki Smart Lock 2.0 zorgt ervoor dat je binnen de kortste keren je reguliere slot transformeert tot slim deurslot. Dit is een slot dat je monteert op je huidige cilinder waardoor hij binnen 5 minuten te installeren is. Met dit deurslot ontgrendel je het elektrische solt met behulp van een app. Ook heb je een handige functionaliteit waarbij het slot herkent wanneer je thuis bent op basis van geografische data van je telefoon.

Zodra je het huis verlaat vergrendelt hij vervolgens automatisch het slot. Verder past het Nuki Smart Lock op bijna alle gangbare deursloten in Nederland. Een ander voordeel van dit slot is dat je meerdere gebruikers kunt toevoegen aan je app. Wil je bijvoorbeeld dat een familie lid toegang heeft? Dan kun je hem of haar gewoon toevoegen aan de app. 

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Nuki Smart Lock 2.0

 • Gemakkelijk te installeren
 • Ontgrendel het slot via je telefoon of op basis van geografische data
 • Je kunt meerdere gebruikers toevoegen 

Nadelen Nuki Smart Lock 2.0

 • Geen

2. Bold Cilinder

Bold Cilinder - Slim deurslot - Bold Smart Lock SX-33

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op nummer twee van onze lijst vind je de Bold Smart Lock SX-33. Dit is de best geteste moderne slimme deurslot van 2022. Ook met dit slot hoef je nooit meer sleutels mee te nemen en open je het slot gemakkelijk met een druk op de knop in de app.

Voordeel van dit slot is dat hij ontzettend makkelijk te installeren is ondanks dat je de hele cilinder vervangt. Volgens de producent kun je slot binnen 3 minuten in 3 eenvoudige stappen installeren en gebruiken. Of je het slot nu voor thuis, kantoor of in een schuur wil gebruiken: het kan allemaal. Mocht je je telefoon een keer niet bij je hebben dan is dat geen probleem.

Het slot is namelijk in te stellen met een back-up pincode waardoor je altijd naar binnen kan. Verder is dit een ontzettend veilig slot en beschikt het over het SKG keurmerk. Wanneer je je telefoon bent vergeten, hij leeg is of bewust thuis hebt gelaten kun je gelukkig nog steeds je deur openmaken.

Voordelen Bold Cilinder

 • Eenvoudig te monteren
 • Ook mogelijk back-up pincode in te stellen

Nadelen Bold Cilinder

 • Heeft geen timer

3. Yale Linus

Yale Linus Smart Door Lock Silver

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als jij op zoek bent naar een mooi ontwerp van een slimme deurslot, dan is de Yale Linus wat voor jou! Dit is dus de best geteste ontwerp van een slimme deurslot in 2022.

De Yale Linus mag wat ons betreft niet ontbreken aan deze lijst met beste deursloten. Met dit veilige slot open je overal en altijd je deur zonder hier een sleutel voor nodig te hebben. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor sleutelloze toegang waardoor je kunt zien wie er wanneer binnenkomt.

Ook kun je virtuele gastsleutels aanmaken en controleren of de deur open of dicht is via de Yale app. Dit slimme deurslot is eenvoudig te monteren over het bestaande cilinder. Al met al een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar de beste slimme deurbel.

Voordelen Yale Linus

 • Makkelijk te installeren
 • Virtuele gastsleutels aanmaken waardoor je iedereen toegang kan geven

Nadelen Yale Linus

 • Systeem is soms niet altijd beschikbaar

4. Bold Connect

Bold Connect - Voor Bold Smart Cylinders

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de vierde plek staat de Bold Connect. Bold is een gewaardeerd merk en daarom is het de best geteste deurslot van dit merk.

De Bold Connect is ideaal voor je als je op zoek bent naar een betaalbaar slim deurslot. Dit deurslot heeft namelijk een scherpe prijs. Dankzij de unieke verbinding van dit slot is het overal ter wereld mogelijk om de deur te openen. Bovendien heb je met de bold connect altijd inzicht in wat er rondom het huis gebeurt. 

Ook kun je zien wanneer de deur open of dicht is en heb je de mogelijkheid om meerdere gebruikers toe te voegen. Het slot beschikt daarnaast over een handige app waar je bezoekers toegang kunt verlenen tot je huis. Hierbij hoef je niet in de buurt te zijn van je huis. 

Voordelen Bold Connect

 • Je kunt de Bold app overal ter wereld bedienen
 • Makkelijk om gebruikers toe te voegen

Nadelen Bold Connect

 • Batterijduur niet heel goed

5. LECTEC

Slimme Deurslot - Deurklink met Vingerafdruk Slot – Vingerscanner – Zwart – Wi-Fi & Smart App – Met Wachtwoord – Smart Lock – Kaartslot – Slimme Deurslot Installatie

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We sluiten deze lijst met het slimme deurslot van LECTEC. Dit is de best geteste deurslot met vingerscan in 2022. Dit is uiterst handig voor als je haast hebt.

Met dit deurslot beveilig je je huis op de beste manier. Zo beschikt het slot op een handige vingerafdrukscanner, toetsenbord en bijgeleverde IC kaarten. Dit slot is dus ontzettend multifunctioneel. Verder wordt het slot beschermd door een paneel van zink waardoor geen enkele indringer schade kan aanbrengen aan het systeem. 

Ook is het een slot dat kwa design in het oog springt. Dit zorgt ervoor dat het een echte toevoeging is aan je deur. Het unieke mat zwarte design zorgt voor een luxe look. Het valt minder op dat het een slimme deurslot is en daarom is het ook zo effectief.

Voordelen LECTEC

 • Te bedienen via handige vingerafdrukscanner, toetsenbord en bijgeleverde IC kaarten
 • Uniek design

Nadelen LECTEC

 • Niet te bedienen via een unieke app

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel slimme deursloten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten deursloten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de slimme deursloten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste deursloten op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP