Laatste update: Juni 2021

Door: Johan

Best Geteste Slimme Deurslot

Nuki Smart Lock

5/5

Nuki Smart Lock is een elektrisch deurslot dat met je smartphone te bedienen is. Dit slimme elektrische slot ontgrendeld de deur met behulp van de app of automatisch wanneer je thuiskomt middels geografische locatiebepaling en vergrendeld weer dankzij de Lock`n`Go functie wanneer je vertrekt. Ook is het mogelijk dit slot uit te breiden met de Nuki Keypad, waardoor de sleutel altijd op zijn plaats is.

De wereld van Smart Home apparatuur ontwikkeld snel en je ziet steeds meer huizen die gebruik maken van slimme apparatuur.

Een product dat de laatste tijd ontzettend is toegenomen in populariteit is het slimme deurslot. Zoals de naam al doet vermoeden is een slim deurslot een slot dat wordt ontgrendeld middels een digitale sleutel. Een digitale sleutel kan een smartphone, pincode, tag of afstandsbediening zijn.

De traditionele sleutel verdwijnt hiermee en dat heeft verschillende voordelen. Zo hoef je jezelf nooit meer druk te maken over het kwijtraken van je sleutels.

Ook kun je mensen gemakkelijk toegang geven tot je huis via unieke codes en kun je van afstand deuren openen en afsluiten.

Omdat slimme deursloten relatief nieuw zijn, kan het lastig zijn om zo’n deurslot te kopen. Waar moet je bijvoorbeeld op letten bij het kopen van een slim deurslot? In dit artikel ontdek je de top 5 best geteste opties van dit moment!


Product

1. Nuki Combo pack 2.0 
Best getest

4.5/5

2. Bold Smart Lock SX-33

4/5

3. Yale Linus Smart Door Lock Silver

4/5

4. Bold Connect - Voor Bold Smart Cylinders

4/5

5. Slimme Deurslot Lectec

4/5

Waar moet je op letten bij het kopen van een slim deurslot?

Slimme deursloten zijn dus relatief nieuw en nog niet bekend bij het grote publiek. Desondanks dit kent het gebruik van een slim deurslot verschillende grote voordelen.

Wanneer jij overweegt om een slim deurslot aan te schaffen is het van belang dat je rekening houdt met een aantal zaken. Dit om eventuele miskopen te voorkomen.

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de belangrijkste zaken waar je op moet letten bij de koop van een goede slimme deurbel. 

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het huidige slot dat in je deur zit. Niet iedere deur heeft namelijk hetzelfde slot en niet elk slot is geschikt voor een slimme deurbel.

De meest voorkomende deursloten zijn: het cilinderslot, oplegslot en een driepuntsslot. Een slim deurslot is alleen te plaatsen op een cilinderslot. De kans is groot dat jij momenteel een cilinderslot in je deur hebt, dit is namelijk het meest voorkomende deurslot.

Als tweede is het belangrijk om te kijken hoe je de deur opent. Zo zijn er verschillende manieren om een slim deurslot te ontgrendelen.

Denk hierbij aan het openen via een app, afstandsbediening, vingerscan, pincode of tag. Soms heb je hier een Wifi of Bluetooth verbinding voor nodig maar dit is niet bij alle deursloten het geval. Ga van te voren goed na hoe jij je deur van plan bent te openen en kijk of het deurslot deze functionaliteit ondersteunt.

Ook is het belangrijk om te kijken hoe je slot van plan bent te gaan monteren. Er zijn namelijk twee verschillende manieren om een deurslot te monteren.

Je kunt er voor kiezen om je cilinderslot te vervangen of je plaatst het op je bestaande deurslot. Het voordeel van laatstgenoemde is dat het je geen extra hak- en breekwerk oplevert. Kies je er toch voor om je cilinder te vervangen? Check dan eerst goed of de cilindermaat overeenkomt.

Als laatst is het belangrijk om te kijken naar het gebruik van je deurslot. Gebruik je een deurslot bijvoorbeeld voor thuiszorg of wil je gewoon dat je met een app je voordeur kunt openen? Wil je dat meerdere mensen toegang krijgen tot je huis of alleen jij? Dit zijn allemaal overwegingen die je in beraad moet nemen bij het kopen van een slimme deurbel.

Top 10 Beste Slimme Deursloten

Wil je direct weten hoe de top 10 beste slimme deursloten eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Deze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!

Wat is het beste slimme deurslot?

Nu je precies weet waar je op moet letten bij het kopen van je slimme deurslot is het tijd om over te gaan naar het leukste onderdeel van dit artikel: de top-5 beste slimme deursloten van 2021!

Zoals we eerder al aangaven is het belangrijk om goed te kijken naar jouw huidige situatie. Hoe wil je het slot precies gaan gebruiken en wat vind je belangrijk?

Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste deursloten van dit moment. Ook hebben we alle producten getest en hieruit hebben we ultieme top 5 opgesteld. Lees gauw verder om de beste opties te ontdekken!

1. Nuki Combo pack 2.0

0
Eindcijfer
Gebruiksgemak 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Functionaliteiten 84%

De Nuki Smart Combo zorgt ervoor dat je binnen de kortste keren je reguliere slot transformeert tot slim deurslot. Dit is een slot dat je monteert op je huidige cilinder waardoor hij binnen 5 minuten te installeren is.

Met dit deurslot ontgrendel je het elektrische solt met behulp van een app. Ook heb je een handige functionaliteit waarbij het slot herkent wanneer je thuis bent op basis van geografische data van je telefoon.

Zodra je het huis verlaat vergrendelt hij vervolgens automatisch het slot. Verder past het Nuki Smart Lock op bijna alle gangbare deursloten in Nederland.

Een ander voordeel van dit slot is dat je meerdere gebruikers kunt toevoegen aan je app. Wil je bijvoorbeeld dat een familie lid toegang heeft? Dan kun je hem of haar gewoon toevoegen aan de app. 

Benieuwd geworden naar dit slot? Klik hier voor de laagste prijs!

Voordelen Nuki Combo pack 2.0

 • Gemakkelijk te installeren
 • Ontgrendel het slot via je telefoon of op basis van geografische data
 • Je kunt meerdere gebruikers toevoegen 

Nadelen Nuki Combo pack 2.0

 • Geen

2. Bold Smart Lock SX-33

0
Eindcijfer
Gebruiksgemak 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Functionaliteiten 74%

Op nummer twee van onze lijst vind je de Bold Smart Lock SX-33. Ook met dit slot hoef je nooit meer sleutels mee te nemen en open je het slot gemakkelijk met een druk op de knop in de app.

Voordeel van dit slot is dat hij ontzettend makkelijk te installeren is ondanks dat je de hele cilinder vervangt. Volgens de producent kun je slot binnen 3 minuten in 3 eenvoudige stappen installeren en gebruiken.

Of je het slot nu voor thuis, kantoor of in een schuur wil gebruiken: het kan allemaal. Mocht je je telefoon een keer niet bij je hebben dan is dat geen probleem.

Het slot is namelijk in te stellen met een back-up pincode waardoor je altijd naar binnen kan. Verder is dit een ontzettend veilig slot en beschikt het over het SKG keurmerk. 

Wanneer je je telefoon bent vergeten, hij leeg is of bewust thuis hebt gelaten kun je gelukkig nog steeds je deur openmaken.

Benieuwd geworden naar dit slot? Klik hier voor de beste prijs van dit moment!

Voordelen Bold Smart Lock SX-33

 • Eenvoudig te monteren
 • Beschikt over SKG keurmerk
 • Ook mogelijk back-up pincode in te stellen

Nadelen Bold Smart Lock SX-33

 • Prijs is aan de hoge kant

3. Yale Linus Smart Door Lock Silver

0
Eindcijfer
Gebruiksgemak 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Functionaliteiten 90%

De Yale Linus mag wat ons betreft niet ontbreken aan deze lijst met beste deursloten. Met dit veilige slot open je overal en altijd je deur zonder hier een sleutel voor nodig te hebben.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor sleutelloze toegang waardoor je kunt zien wie er wanneer binnenkomt. Ook kun je virtuele gastsleutels aanmaken en controleren of de deur open of dicht is via de Yale app.

Dit slimme deurslot is eenvoudig te monteren over het bestaande cilinder. Al met al een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar de beste slimme deurbel.

Nieuwsgierig geworden naar de Yale Linus? Klik hier voor de laagste prijs!

Voordelen Yale Linus Smart Door Lock Silver

 • Makkelijk te installeren
 • Virtuele gastsleutels aanmaken waardoor je iedereen toegang kan geven

Nadelen Yale Linus Smart Door Lock Silver

 • Prijs is aan de hoge kant

4. Bold Connect - Voor Bold Smart Cylinders

0
Eindcijfer
Gebruiksgemak 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Functionaliteiten 90%

De Bold Connect is ideaal voor je als je op zoek bent naar een betaalbaar slim deurslot. Dit deurslot is namelijk de goedkoopste optie uit deze lijst.

Dankzij de unieke verbinding van dit slot is het overal ter wereld mogelijk om de deur te openen. Bovendien heb je met de bold connect altijd inzicht in wat er rondom het huis gebeurt. 

Ook kun je zien wanneer de deur open of dicht is en heb je de mogelijkheid om meerdere gebruikers toe te voegen. 

Het slot beschikt daarnaast over een handige app waar je bezoekers toegang kunt verlenen tot je huis. Hierbij hoef je niet in de buurt te zijn van je huis. 

Benieuwd naar de prijs van dit slot? Klik hier voor de laagste prijs via Bol.com

Voordelen Bold Connect – Voor Bold Smart Cylinders

 • Je kunt de Bold app overal ter wereld bedienen
 • Makkelijk om gebruikers toe te voegen

Nadelen Bold Connect – Voor Bold Smart Cylinders

 • Batterijduur niet heel goed

5. Slimme Deurslot Lectec

0
Eindcijfer
Gebruiksgemak 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Functionaliteiten 90%

We sluiten deze lijst met het slimme deurslot van Lectec. Met dit deurslot beveilig je je huis op de beste manier. Zo beschikt het slot op een handige vingerafdrukscanner, toetsenbord en bijgeleverde IC kaarten.

Dit slot is dus ontzettend multifunctioneel. Verder wordt het slot beschermd door een paneel van zink waardoor geen enkele indringer schade kan aanbrengen aan het systeem. 

Ook is het een slot dat kwa design in het oog springt. Het unieke mat zwarte design zorgt voor een luxe look.

Bekijk de prijs van dit slot hier!

Voordelen Slimme Deurslot Lectec

 • Te bedienen via handige vingerafdrukscanner, toetsenbord en bijgeleverde IC kaarten
 • Uniek design

Nadelen Slimme Deurslot Lectec

 • Niet te bedienen via een unieke app
 1. Bekijk ook ons artikel over draadloze deurbellen en slimme deurbellen.

Johan

Over de productexpert

Ha! Van jongs af aan ben ik op mijn zolderkamer bezig met techniek dus heb ik deze flink zien ontwikkelen. Hierdoor weet ik precies wat écht de goede productspecificaties zijn. Daarnaast heb ik mijn grote droom om een radiostation op te zetten destijds uit laten komen, hier kijk ik met vol trots op terug. Op dit moment ben ik nog steeds werkzaam in de technische branche en help ik graag anderen door mijn kennis te delen.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>