Laatst bijgewerkt: Februari 2021

Best geteste slimme deurbel [review]

5/5

Deze Merklo® draadloze video deurbel met camera is verbonden met je Wi-Fi netwerk. Door middel van een app krijg jij een melding op je smartphone als er iemand aanbelt. Dankzij de camera weet je altijd wat er bij je voordeur gebeurd. Ook met minder goed licht heb je scherp beeld door de Nightvision techniek die in de deurbel is geïntegreerd. Communiceren met de persoon die voor je deur staat is vanaf nu altijd mogelijk, waar je ook maar bent! De deurbel slaat tevens alles op in de cloud en/of op een SD-kaart. De deurbel en de applicatie zijn in een handomdraai geïnstalleerd en gemakkelijk in gebruik.

Steeds meer mensen zijn tegenwoordig kritischer als het om veiligheid in en om het huis gaat. In de maatschappij vandaag de dag is er een sterk verminderde sociale controle en de angst voor inbraken, insluipers en babbeltrucs neemt toe. Om je gevoel van veiligheid te vergroten is het verstandig om een slimme deurbel aan te schaffen. Deze deurbel bevat vaak onder andere een camera, waardoor je kunt zien wie er voor je deur staat voordat je open doet. Ook bevat de deurbel meestal een microfoon en een luidspreker waardoor je met de bezoeker kunt praten als via een intercom. Een slimme deurbel met camera is dus ook erg handig voor mensen die op een hoge verdieping wonen of slecht ter been zijn.

Met een WiFi-functie kun je altijd zien wie er voor je deur staat, ook als je op vakantie bent. De beste deurbellen hebben een bewegingssensor, let er zeker op dat de camera van je slimme deurbel van een zo hoog mogelijke kwaliteit is, voor het allerbeste zicht.

Let erop dat de slimme deurbel die je aanschaft nachtzicht heeft, zodat je ‘s avonds ook kunt zien wie er bij je aanbelt. Zoek ook even uit of je nog een aanvullend abonnement nodig hebt om de beelden op te slaan in de cloud, bij sommige deurbellen is dit noodzakelijk! Ook bestaat er een slimme deurbel zonder abonnement, dus afhankelijk daarvan ben je niet. Ben je benieuwd naar onze slimme deurbel test en welke wij de beste slimme deurbel vinden? Lees dan snel verder!

Product Eigenschap

Merklo draadloze video deurbel

Bekijk op Bol.com

Best beoordeeld!

Ring video deurbel 1

Bekijk op Bol.com

Laagst geprijsd

Ring video deurbel 2

Bekijk op Bol.com

Makkelijkst in gebruik

Google Nest Hello slimme deurbel met camera

Bekijk op Bol.com

Meeste functies

1. Merklo® draadloze video deurbel met camera

0
Eindcijfer
Design 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Functionaliteiten 90%

De eerste slimme deurbel in onze video deurbel test is van het merk Merklo. Deze deurbel werkt op batterijen en het doorverbinden naar je telefoon gebeurt via je wifi-netwerk, waardoor de deurbel volledig draadloos is. De camera is een wide-angle 720p HD, dat niet zulke goede beelden schiet als een 1080p camera, maar zeker voldoende. De camera beslaat in totaal een oppervlakte van 170 graden, wat betekent dat een groot deel van de straat voor je voordeur te zien is. De camera is ook uitgerust met night vision, dus ook ‘s avonds zul je herkenbare beelden kunnen schieten met deze video deurbel zonder abonnement. De beelden worden automatisch en gratis opgeslagen in de cloud en/of op een SD-kaart die je in de deurbel kunt pluggen.

De draadloze bel van Merklo wordt geleverd inclusief batterijen en een ontvanger voor in een stopcontact. Deze ontvanger kun je inpluggen in een kamer ver van de voordeur verwijderd, waardoor je ook in die regio de deurbel goed zal kunnen horen. De Merklo draadloze video deurbel is ook gemakkelijk aan te sluiten op de elektrische bedrading van je bestaande deurbel, waardoor de video-deurbel geen batterijen meer nodig heeft.

De wifi deurbel is te bedienen via een Android- of iOS-app, die te downloaden is op je smartphone of tablet. Via deze applicatie kun je wanneer je wilt de camera bij je deurbel bekijken, meldingen ontvangen van de bewegingssensor en via de microfoon en luidspreker kun je communiceren met de persoon die voor de deur staat, als je dat wenst. Krijg je een notificatie dat er iemand voor je deur rondhangt, dan begint de camera ook automatisch met opnemen.

Al met al is de merklo video deurbel dus zeker een aanrader! Check hier wat andere personen van de merklo video deurbel vinden!

Voordelen Merklo® draadloze video deurbel met camera

 • Werkt op batterij
 • 720p HD camera
 • Uitgerust met Night Vision
 • Te bedienen via Android- of iOS-app

Nadelen Merklo® draadloze video deurbel met camera

 • Prijs is aan de hoge kant

2. Ring video deurbel 1

0
Eindcijfer
Design 80%
Prijs / Kwaliteit 92%
Functionaliteiten 84%

Ring is één van de eerste en meest bekende producenten van de video-deurbel en maakt al met al goed beoordeelde producten. Deze draadloze deurbel met camera en geluid voor tablets en smartphones is zeker een beste slimme deurbel op de markt. Deze video-deurbel is uitgerust met een brede 720p HD camera met infrarood night vision, zodat je op elk moment van de dag scherpe beelden kunt maken van onverlaten voor je deur.

Ook deze camera kun je aansluiten op de elektrische bedrading van je gewone deurbel. Is dat niet mogelijk is dat ook geen probleem, in dat geval plug je de deurbel eens in de zoveel tijd in een stopcontact om hem op te laden. Bij veel gebruik zal dit eens in de maand zijn, bij weinig gebruik hoeft dit maar eens per half jaar.

Een nadeel van de Ring video deurbel is dat je een abonnement nodig hebt als je de beelden wilt opslaan in de cloud. Voor €3,- per maand of €30,- per jaar heb je het meest standaard en voordelige Ring Cloud Video Recording abonnement. Hierbij wordt iedere video die één van je Ring-apparaten maakt automatisch 60 dagen in de cloud opgeslagen en bewaard. Heb je meerdere Ring-apparaten, dan moet je het uitgebreidere abonnement afsluiten dat €10,- kost per maand, of €100,- per jaar. Het abonnement is af te sluiten via de officiële website van Ring en is te voldoen met een creditcard.

Via de Ring-app kun je meldingen krijgen als er iemand aanbelt of lang voor je deur staat. Ook als je op vakantie bent is het mogelijk om te communiceren met mensen of de postbode die voor je deur staat met een pakketje.

Met een prijs van €100,- is dit misschien niet de beste in onze video deurbel test.

Voordelen Ring video deurbel 1

 • Brede 720p HD camera 
 • Infrarood night vision
 • Aan te sluiten op elektrische bedrading

Nadelen Ring video deurbel 1

 • Je dient een abonnement af te sluiten om de deurbel te gebruiken

3. Orretti® Video WiFi Waterproof Deurbel

0
Eindcijfer
Design 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Functionaliteiten 78%

Het maakt niet uit waar u bent, als er wordt aangebeld kunt u altijd zien wie er voor uw deur staat en tegelijkertijd communiceren via de camera en microfoon via uw smartphone.Het grote voordeel van deze deurbel met camera is dat de beelden kunnen worden opgeslagen en er teruggekeken kan worden zonder abonnement. Geen abonnement nodig dus! Hoe makkelijk is dat?Met het scherpe beeld kunt u altijd zien wie er voor uw deur staat.

Voordelen Orretti® Video WiFi Waterproof Deurbel

 • Volledig waterbestendig
 • Gevoeligheid camera is handmatig aan te passen
 • Volledig draadloos

Nadelen Orretti® Video WiFi Waterproof Deurbel

 • Batterij is redelijk snel leeg

4. Google Nest Hello video deurbel

0
Eindcijfer
Design 85%
Prijs / Kwaliteit 81%
Functionaliteiten 77%

De volgende in onze video deurbel test is de Google Nest Hello. Deze videodeurbel is de meest compacte en stijlvolle in onze lijst. De Nest Hello herkent zelfstandig of wat voor de deur staat een persoon is of niet en geeft je pas een notificatie als het om een persoon gaat, mits je dat zo instelt. Deze beste video deurbel bevat een 3 MP camera met HD, infrarood nachtzicht en een luidspreker en microfoon zodat je kunt communiceren met je bezoekers. Ook kun je vooraf opgenomen boodschappen afspelen, bijvoorbeeld instructies voor een pakketbezorger. Zo kun je ook in een drukke meeting op je werk wat laten weten. De camera kan de video’s ook opslaan in de Cloud, al heb je hier helaas wel een aanvullend abonnement op Nest Aware voor nodig.

Ook een nadeel is dat er geen batterij bij zit, deze slimme deurbel met camera zonder abonnement moet rechtstreeks op de bedrading van je gewone deurbel aangesloten worden. Met een prijs van €280,- is hij tevens de duurste in onze slimme deurbel test, al krijg je daar zeker veel extra’s voor terug.

Voordelen Google Nest Hello video deurbel

 • Stijlvol design
 • Herkent personen 
 • Vooraf opgenomen boodschappen inspreken

Nadelen Google Nest Hello video deurbel

 •  Geen batterij

5. Ring video deurbel 2

0
Eindcijfer
Gebruiksvriendelijk 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Functionaliteiten 74%

Deze Ring slimme deurbel is een luxere uitvoering dan de 1. Ook hier heb je een abonnement nodig als je je beelden in de cloud wilt opslaan. Met 1080p is deze HD camera scherper dan de standaard Ring 1. Nog een voordeel ten opzichte van de Ring 1 is dat je de batterij niet hoeft te demonteren om hem op te laden en het ladingsproces supersnel gaat. Een minpunt aan de Ring 2 is de hoge prijs, namelijk rond de €170,-. Daarbij krijg je dan wel een zeer betrokken klantenservice, die met elke gebruikersprobleem voor je klaarstaat.

Voordelen Ring video deurbel 2

 • 1080p HD camera

Nadelen Ring video deurbel 2

 • Hoge prijs

Bekijk ook eens onze artikelen over draadloze deurbellen en slimme deurbellen.

Johan

Over de productexpert

Ha! Van jongs af aan ben ik op mijn zolderkamer bezig met techniek dus heb ik deze flink zien ontwikkelen. Hierdoor weet ik precies wat écht de goede productspecificaties zijn. Daarnaast heb ik mijn grote droom om een radiostation op te zetten destijds uit laten komen, hier kijk ik met vol trots op terug. Op dit moment ben ik nog steeds werkzaam in de technische branche en help ik graag anderen door mijn kennis te delen.

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>