fbpx

Laatste update: augustus 2023

Door: Thea

Beste Geteste Slaapmasker

Beste slaapmasker

SleepiezZ® PRO Slaapmasker met Bluetooth speakers

Als jij op zoek bent naar het beste slaapmasker van 2023 dan is de SleepiezZ® PRO veruit je beste keuze. Met dit slaapmasker zijn slapeloze nachten en moeilijk in slaap komen voor goed verleden tijd. Zo is dit een zeer comfortabel slaapmasker, verduistert hij voor de volle 100% en beschikt hij over ingebouwde bluetooth speakers. Dankzij deze ingebouwde bluetooth speakers kun je tot wel 8 uur aan slaapmuziek afspelen waardoor je heerlijk in slaap zult vallen. Meer weten over dit slaapmasker? Klik op de rode knop hieronder voor meer informatie!

Ben je op zoek naar het beste slaapmasker? De beste slaapmaskers zetten we in dit artikel voor je op een rij, dus lees vooral verder!

Slapen is misschien wel de belangrijkste activiteit van je leven. Slapen zorgt ervoor dat je spieren, je hart, je organen en vooral je brein maximaal tot rust kunnen komen. En juist daarom is het zo vervelend als je nachtrust niet optimaal verloopt, bijvoorbeeld door te veel geluid, of in dit geval te veel licht.

Je ogen sluiten beschermt namelijk nog lang niet tegen al het licht dat binnen komt. Als er van buiten ineens een auto of lantaarnpaal naar binnen schijnt, kan je hier wakker van worden - evenals van het daglicht in de vroege ochtend dat bij je naar binnen schijnt.

Om dit soort vervelende wake-ups te voorkomen, doe je er verstandig aan om een slaapmasker te kopen. Met het beste slaapmasker zul je nooit meer last hebben van te veel licht, en zullen je ogen optimaal beschermd zijn tegen alle vervelende prikkels die jou 's nachts wakker zullen houden.

Benieuwd naar de beste koop slaapmaskers? Lees dan onze ultieme slaapmasker test om erachter te komen welk slaapmasker het beste bij jou past!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Slaapmaskers

Beste slaapmasker

Beste koop slaapmasker
1.  SleepiezZ® PRO met Bluetooth speakers

Beste prijs / kwaliteit
2. FYTZE Luxe 3D Slaapmasker

Beste Zijden slaapmasker
3. SIMIA™ Premium Zijden Slaapmasker

Beste budget slaapmasker
4. The Life Style Goods - Luxe Slaapmasker

Beste slaapmasker voor reizen
5. Slaapmasker Reizen LEKGAVD

Top 10 beste slaapmaskers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste slaapmaskers.


Waar op letten bij het kopen van een slaapmasker?

Een slaapmasker uitkiezen is best lastig. Zonder te kijken naar het beste slaapmasker volgens de consumentenbond, kan het verwarrend zijn wat de verschillen zoal zijn tussen de meeste slaapmaskers - ze lijken allemaal op elkaar, maar toch zijn er een aantal dingen die belangrijk zijn om op te letten bij het kopen van het beste slaapmasker voor jouw situatie!

Ademing

Hoe goed je slaapmasker ademt is erg belangrijk. Het is niet gezond om met een goedkoop plastic slaapmasker op te gaan slapen, omdat je hierdoor veel kunt zweten en daardoor verlies je veel vocht. 

Lichtverduistering

Een slaapmasker moet natuurlijk altijd 100% verduisterend zijn - anders kan je net zo goed geen slaapmasker kopen!

Comfort

Aangezien je met het slaapmasker gaat slapen, zul je een hele comfortabele willen hebben. Je wil ten slotte niet dat je in de nacht wakker wordt omdat het slaapmasker jeukt of in de weg zit. 

Wasbaarheid

Als je je slaapmasker elke nacht gaat gebruiken, komt er een punt waarop hij misschien niet meer helemaal fris is. Dit kan komen door zweet, maar ook door de geuren die in je bed en kussen zitten. In dit geval is het handig dat je je slaapmasker gewoon kunt wassen in de wasmachine.


Wat is het beste slaapmasker van 2023? 

Onderstaande sectie is wellicht onze favoriete onderdeel van dit artikel. In deze sectie geven we namelijk antwoord op de vragen: 'Wat is het beste slaapmasker' en 'welke slaapmasker is het beste?'.

Kortom, de beste slaapmaskers hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet! We hebben ze beoordeeld op hun kwaliteiten, maar ook hebben we rekening gehouden met de prijs-kwaliteitverhouding en natuurlijk kijken we naar wat gebruikers over de slaapmaskers te zeggen hebben. Dit is de ultieme top 5 slaapmaskers van dit moment! 

1. SleepiezZ® PRO Slaapmasker

Beste slaapmasker

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Als jij op zoek bent naar een goed en kwalitatief slaapmasker dan is de SleepiezZ® PRO Slaapmasker momenteel je beste keuze. Geen enkel slaapmasker scoorde zo goed in onze slaapmasker test als dit model.

Waarom we deze op nummer 1 hebben gezet? Om meerdere redenen!

Allereerst is dit een ontzettend comfortabel nachtmasker, een eigenschap die helaas niet bij elk slaapmasker terug komt. Dit slaapmasker zit ontzettend lekker en comfortabel waardoor je binnen een mum van tijd in slaap valt. Ook tijdens het slapen word je niet snel wakker omdat het masker bijvoorbeeld niet lekker genoeg zit.

Daarnaast is dit slaapmasker uniek in zijn soort. Waarom? Dit slaapmasker is uitgerust met ingebouwde speakers. Met deze ingebouwde bluetooth speakers kun je slaapgeluiden of je muziek afspelen waardoor je lekker weg kunt dommelen met je favoriete slaapmuziek op de achtergrond. Je kunt tot wel 8 uur muziek luisteren met dit slaapmasker, precies genoeg voor een volledige nachtrust dus! 

Verder is dit masker goed geprijsd, komt er weinig druk op de ogen en is hij wasmachinebestendig. Meer weten over dit masker? Klik hier om direct de ervaring van andere te lezen!

Voordelen SleepiezZ® PRO Slaapmasker

 • Beschikt over ingebouwde bluetooth speakers waardoor je muziek / slaapgeluiden kunt luisteren om in slaap te vallen
 • Ontzettend comfortabel en zacht materiaal
 • 100% verduisterend
 • Geen druk op de ogen

Nadelen SleepiezZ® PRO Slaapmasker

 • Geen

2.  FYTZE Luxe 3D Slaapmasker

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Op nummer twee van deze lijst met beste slaapmaskers vinden we een luxe 3D slaapmasker van het merk Fytze. Of je nu gaat reizen, een middagdutje wil doen of op zoek bent naar een goed slaapmasker voor in de nacht: dit slaapmasker is perfect.

We hebben dit slaapmasker op nummer 2 gezet om meerdere redenen. Ten eerste is het een ontzettend licht slaapmasker, dit zorgt ervoor dat hij heel comfortabel zit. Ten tweede is dit een slaapmasker dat geschikt is voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Hiermee is het dus een zeer multifunctioneel slaapmasker.

Verder is het een slaapmasker dat beschikt over een elastische band die niet te veel druk uitoefent. Dit is natuurlijk wel zo fijn omdat je niet een masker wil hebben dat knelt.

Kortom, als jij op zoek bent naar een goed slaapmasker dan is dit zeker een goede optie.  Voor deze prijs is er op het moment geen betere optie. 

Voordelen FYTZE Luxe 3D Slaapmasker

 • Geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen
 • Licht in gewicht en voelt zijden zacht aan
 • Zit super comfortabel

Nadelen FYTZE Luxe 3D Slaapmasker

 • Geen

3. SIMIA™ Premium Zijden Slaapmasker

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Er is geen fijnere stof op deze planeet dan zijde, zeker als het aan komt op slapen. Veel pyjama's zijn immers gemaakt van deze ontzettend zachte stof, en daarom is het ook niet gek om er een slaapmasker van te kopen!

Het SIMIA™ Premium Zijden Slaapmasker is geschikt voor iedereen die graag een zo zacht mogelijk gevoel aan zijn of haar oogcontouren wil voelen. Dit masker komt in een handig opbergzakje, waardoor je hem ook mee kunt nemen op reis zonder dat hij vies wordt.

Het zijden stofje houdt al het licht tegen, zonder dat je er iets van voelt - dat komt doordat er geen harde onderdelen in dit masker zitten en je dus makkelijk in slaap valt met het SIMIA™ Premium Zijden Slaapmasker op je hoofd!

Voordelen SIMIA™ Premium Zijden Slaapmasker

 • Zijden stof is lekker zacht aan je hoofd
 • Houdt al het licht tegen
 • Heerlijk comfortabel door gebrek aan harde stukjes
 • Handig opbergzakje om mee te nemen op reis

Nadelen SIMIA™ Premium Zijden Slaapmasker

 • Zijde is niet de best ademende stof

4. The Life Style Goods - Luxe Slaapmasker

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Heb je niet alleen last van te veel licht, maar is het ook geluid waardoor je niet altijd goed kunt slapen?

Bij het The Life Style Goods Luxe Slaapmasker zul je beide problemen nooit meer hebben. Er zit namelijk niet alleen een slaapmasker in dit pakket, maar ook kunnen je oren ongestoord in slaap vallen door de meegeleverde oordoppen!

Dat allemaal voor een ontzettend lage prijs, waar je dus een 100% verduisterend masker voor terugkrijgt dat ook nog eens goed ademend is voor je hoofdhuid. Wat wil je nog meer?

Voordelen The Life Style Goods - Luxe Slaapmasker

 • Voordelig pakket 
 • Inclusief oordoppen
 • Ademt goed
 • Met opbergzakje

Nadelen The Life Style Goods - Luxe Slaapmasker

 • Harde stukjes achterop je hoofd maken het niet prettig om op je rug te liggen

5. Slaapmasker Reizen LEKGAVD

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Slaapmaskers zijn ontzettend handig, en als je ze misschien niet thuis nodig hebt kan je ze alsnog meenemen op vakantie. Je weet immers nooit in wat voor raar hotel je belandt.

Op vakantie heb je natuurlijk niet de mogelijkheid om de maskers te wassen, en daarom heeft het Slaapmasker Reizen LEKGAVD een set van 2 meegeleverd.

Deze set komt in een handige verpakking waarin je ze gewoon weer mee kunt nemen op vakantie, en met de Slaapmasker Reizen LEKGAVD zul je dus in ieder hotel gewoon lekker kunnen slapen. Zelfs als je partner nog even een boekje wil lezen!


Voordelen Slaapmasker Reizen LEKGAVD

 • Dubbele verpakking, handig voor op reis
 • Prettige stof voor je ogen
 • 100% verduisterend
 • Meerdere kleuren om ze makkelijk uit elkaar te kunnen houden

Nadelen Slaapmasker Reizen LEKGAVD

 • harde stukjes maken slapen op je zij niet zo prettig

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel slaapmaskers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten slaapmaskers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de slaapmaskers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste slaapmaskers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP