fbpx

Publicatie datum: 24 maart, 2023

Door: Puck

Best Geteste slaapkamer ventilator

Honeywell HT900E

Ben jij op zoek naar de beste slaapkamer ventilator? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben een slaapkamer ventilator test uitgevoerd en de Honeywell HT900E is uitgeroepen tot beste slaapkamer ventilator 2023! Dit op basis van zijn goede prijs-kwaliteitverhouding en unieke producteigenschappen. 

Deze slaapkamer ventilator is maar liefst 25% stiller dan zijn concurrenten, hierdoor kan jij ongestoord slapen tijdens het gebruik van de ventilator. 

Wil je meer weten over deze slaapkamer ventilator? Klik dan op de onderstaande button!

Heb jij ook altijd moeite om in slaap te vallen als het in de zomer heel warm is? Of heb je misschien een partner en/of kinderen die dit probleem ervaren? Dan is een slaapkamer ventilator echt wat voor jou. Slaapkamer ventilatoren zijn stiller dan gewone ventilatoren waardoor je nachtrust niet wordt verstoord. Door een slaapkamer ventilator kan jij ook tijdens de warme zomernachten heerlijk slapen. 

Slaapkamer ventilatoren zijn er in allerlei verschillende soorten, formaten en kleuren. Doordat er zoveel keuze is wordt het kiezen van een goede slaapkamer ventilator er niet makkelijker op. Wij van Top-X vonden dit ook en daarom hebben wij dit artikel gewijd aan de beste slaapkamer ventilatoren van dit moment. 

Wij hebben een beste slaapkamer ventilator test uitgevoerd waarbij wij tientallen slaapkamer ventilatoren hebben onderworpen aan de ultieme test. In dit artikel vind je de belangrijkste criteria die een goede slaapkamer ventilator heeft. Ook hebben wij een top 5 beste slaapkamer ventilatoren voor je opgesteld. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

25

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

40

 Ervaringen gecheckt

15

Webshops vergeleken


Top 5 Beste slaapkamer ventilatoren 

Beste koop slaapkamer ventilator
1.  Honeywell HT900E

Beste compacte slaapkamer ventilator 
2. Bestron vloerventilator

Beste hoge slaapkamer ventilator 
3. Airking statief ventilator 

Beste luxe slaapkamer ventilator
4. Duux Whisper ventilator

Beste budget slaapkamer ventilator
5. Northwall Mini USB ventilator 

Top 10 beste slaapkamer ventilatoren 

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste slaapkamer ventilatoren. 


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een slaapkamer ventilator?

Je wil na het lezen van dit artikel waarschijnlijk een slaapkamer ventilator kopen. Maar je zit nu ook met de vraag: 'Welke slaapkamer ventilator past het beste bij mij?' Om antwoord te geven op deze vraag is het belangrijk dat je op een aantal dingen let bij het kopen van een slaapkamer ventilator.

De onderstaande criteria hebben wij meegenomen in de beoordeling van onze beste slaapkamer ventilator test. Ook hebben wij gekeken naar de beste slaapkamer ventilator volgens de consumentenbond. Wij raden je aan om deze criteria in je achterhoofd te houden bij het kopen van een slaapkamer ventilator. Zo voorkom je een miskoop. 

Geluidsniveau 

Als eerste is het belangrijk om te kijken naar het geluidsniveau van de slaapkamer ventilator. Je wil natuurlijk niet dat je in plaatst van de warmte wakker ligt van het geluid van de ventilator. Check daarom dus altijd het decibel niveau van de slaapkamer ventilator. Zo weet je zeker dat je een stille slaapkamer ventilator koopt. 

.

Vermogen 

Als tweede is het belangrijk om te kijken naar het vermogen van de slaapkamer ventilator. Het vermogen van een slaapkamer ventilator kan variëren tussen 26 Watt en 100 Watt. Dit is afhankelijk van de grote en de kracht van de slaapkamer ventilator. 

Verstelbaar

Als laatste is het handig om te controleren of de slaapkamer ventilator verstelbaar is ja of nee. Dit is bij de meeste kleine slaapkamer ventilator namelijk niet het geval. Mocht je op zoek zijn naar een slaapkamer ventilator die verstelbaar is, dan raden wij je aan om voor een grote slaapkamer ventilator te kiezen. Deze zijn namelijk vaak wel verstelbaar. 


Wat is de beste slaapkamer ventilator van 2023? 

Wat is de beste slaapkamer ventilator? Op deze vraag gaan wij nu antwoord geven. Wij hebben tientallen verschillende modellen met elkaar vergeleken en zijn tot verassende testresultaten gekomen. Aan de hand van deze testresultaten hebben wij een top 5 beste slaapkamer ventilatoren weten op te stellen.

Hieronder hebben wij elke slaapkamer ventilator uit onze top 5 voorzien van een korte product omschrijving. Ook hebben wij de voor- en nadelen van elke slaapkamer ventilator benoemd. Dus ben jij benieuwd welke slaapkamer ventilator het beste aansluit op jouw wensen en behoeften of ben je benieuwd of er nog een slaapkamer ventilator aanbieding is? Lees dan snel verder en ontdek onze top 5! 

1. Honeywell HT900E

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Wij hebben een beste slaapkamer ventilator test uitgevoerd en de Honeywell HT900E is verkozen tot beste slaapkamer ventilator 2023! Dit op basis van zijn goede prijs-kwaliteitverhouding en unieke producteigenschappen. Deze slaapkamer ventilator is maar liefst 25% stiller dan zijn concurrenten, hierdoor kan jij ongestoord slapen tijdens het gebruik van de ventilator. 

Deze slaapkamer ventilator heeft een verstelbare ventilatorkop die je tot 90 graden kan draaien. Hierdoor kan je deze ventilator ondanks zijn kleine formaat overal gemakkelijk installeren. Ook heeft deze slaapkamer ventilator een TurboForce vermogen voor snelle koeling, maar het TubroForce vermogen is ook te gebruiken als lucht circulatiepomp voor energiebesparing. 

Voordelen Honeywell HT900E

 • 3 Verschillende snelheden 
 • 25% Stiller dan zijn concurrenten 
 • Snoerloos 

Nadelen Honeywell HT900E

 • Geen automatische rotatie

2. Bestron vloerventilator

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Als tweede hebben wij de Bestron vloerventilator geselecteerd als beste compacte slaapkamer ventilator. Laat je niet misleiden door zijn compacte formaat want deze ventilator doet qua kracht zeker niet onder aan zijn concurrenten. Deze slaapkamer ventilator verplaatst namelijk 100% meer lucht dan standaard ventilatoren! 

De krachtige aerodynamische ventilatorbladen zorgen voor krachtige luchtstroom. Met deze luchtstroom kan je zowel kleine kamers als grote kamers goed koelen gedurende de zomermaanden. Ook heeft deze slaapkamer ventilator antislip pootjes waardoor deze ventilator altijd stevig blijft staan. 

Voordelen Bestron vloerventilator

 • Verplaatst meer lucht dan zijn concurrenten 
 • Heeft 3 verschillende snelheden
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding 

Nadelen Bestron vloerventilator

 • Is wat luidruchtiger dan andere ventilatoren 

3. Airking statief ventilator 

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als derde hebben wij de Airking statief ventilator geselecteerd als beste hoge slaapkamer ventilator. Deze slaapkamer ventilator is gemakkelijk in hoge te verstellen en is stiller dan de gemiddelde ventilator. Dit komt door de extra stille stand van deze slaapkamer ventilator. Je kan deze ventilator gemakkelijk bedienen door middel van een afstandsbediening. Zo hoef je niet meer je bed uit om de stand handmatig te veranderen. 

Ook heeft deze slaapkamer ventilator grote ventilatorbladen, hierdoor is deze ventilator ook zeer geschikt om grotere ruimtes te koelen. Verder heeft deze slaapkamer ventilator ook een timer deze kan je instellen tussen de 1 en 7 uur zodat de ventilator na het ingestelde aantal uren automatisch stopt. 

Voordelen Airking statief ventilator 

 • Geschikt voor kleine en grote ruimtes 
 • Verstelbaar 
 • Heeft een timer en afstandsbediening 

Nadelen Airking statief ventilator 

 • Afstandbediening wordt geleverd zonder batterij

4. Duux Whisper ventilator

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Als vierde hebben wij de Duux Whisper ventilator geselecteerd als beste luxe slaapkamer ventilator. Deze slaapkamer ventilator heeft niet alleen een strak en modern design, maar is ook nog eens een van de stilste ventilatoren van zijn soort. Deze slaapkamer heeft namelijk een fluisterstand hierdoor hoor je de ventilator bijna niet! 

Ook heeft deze slaapkamer ventilator maar liefst 26 verschillende standen! Zo is er voor iedereen een fijne luchtstroom te creëren. Verder heeft deze slaapkamer ventilator ook een timer. Deze is in te stellen tussen de 1 en 12 uur. Dus voor dat je gaat slapen kun je de timer instellen tot een bepaalde tijd en dan zal de slaapkamer ventilator uit zichzelf weer uit gaan. 

Voordelen Duux Whisper ventilator

 • Inclusief afstandsbediening
 • Heeft 26 verschillende standen  
 • 90⁰ horizontale en 100⁰ verticale swing

Nadelen Duux Whisper ventilator

 • De handleiding is wat onduidelijk

5. Northwall Mini USB ventilator

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Heb je niet een al te groot budget maar ben je toch op zoek naar een goede slaapkamer ventilator? Natuurlijk begrijpen we dat en daarom hebben wij de Northwall Mini USB ventilator geselecteerd als beste budget slaapkamer ventilator. Deze slaapkamer ventilator is gemaakt van allemaal duurzame kwaliteitsmaterialen om zo een top kwaliteit te kunnen garanderen voor de laagste prijs. 

Door zijn kleine en compacte formaat kan je deze slaapkamer ventilator over gemakkelijk mee naar toe nemen. Deze slaapkamer ventilator heeft een USB poort. Je kan deze slaapkamer ventilator dus opladen door middel van een USB kabel. Verder heeft deze slaapkamer ventilator twee motoren en twee snelheden met een kantelbare kop om de luchstroom perfect af te stellen.

Voordelen Northwall Mini USB ventilator

 • 2 Jaar garantie 
 • 30 Dagen bedenktijd 
 • Krachtige luchtstroom 

Nadelen Northwall Mini USB ventilator

 • Adapter wordt niet meegeleverd 

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel slaapkamer ventilatoren hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten slaapkamer ventilatoren getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de slaapkamer ventilatoren op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste slaapkamer ventilatoren op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Puck

Mijn naam is Puck en naast mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen schrijf ik regelmatig voor Top-X en andere websites. Ik vind het erg leuk om mezelf vast te bijten in een onderwerp en de informatie zo duidelijk mogelijk aan de lezers te communiceren. Mocht je vragen hebben voor mij, aarzel dan niet om contact op te nemen.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>