fbpx

Publicatie datum: 16 maart, 2023

Laatste update: 17 november, 2023

Door: Jack

Best Geteste Skate Beschermset

Best geteste Skate Beschermset

Weely Skate Beschermset Kinderen - Helm Kind - Roze S

Ben je op zoek naar de beste skate beschermset? Dan ben je op zoek naar de Weely Skate Beschermset Kinderen - Helm Kind. Deze skate beschermset is namelijk als allerbeste uit onze test gekomen. Zo deze set op meerdere criteria de hoogste score.

Dit komt onder andere doordat deze skate beschermset beschikt over het beste draagcomfort. Daarnaast is hij in het blauw en in het roze te verkrijgen. Wanneer je kinderen deze skate beschermset dragen hoef jij je niet meer zorgen te maken dat ze vallen en pijntjes oplopen, want dankzij deze skate beschermset zijn zij voorzien van de beste veiligheid.

Ben jij benieuwd naar deze beste koop skate beschermset van dit moment? Klik dan op de button hieronder!

Kinderen vinden het vaak een erg leuke bezigheid om buiten te skaten. Je wilt dan uiteraard wel dat jouw kind voorzien is van de juiste bescherming. Skaten kan namelijk erg hard gaan en daardoor kan je soms je naar vallen. Hierdoor zijn schaafwonden een mogelijk gevolg. Het is daarom belangrijk om jouw kind van de juiste bescherming te voorzien.

Uiteraard wil je dan wel de beste skate bescherming voor je kinderen, maar wat is de beste skate beschermset? In dit artikel kom je er achter welke skate beschermset het beste is en welke set het beste bij jou kind past. Wij van Top-X hebben namelijk een ultieme beste skate beschermset test uitgevoerd waarbij wij tientallen sets met elkaar hebben vergeleken.

Andere punten die je in dit artikel ontdekt zijn bijvoorbeeld waar je op moet letten bij het aanschaffen van een goede skate beschermset en wat de 5 beste opties van dit moment zijn. Ben jij benieuwd welke skate beschermset het beste bij jouw kind past en hoe je hier achter komt? Lees dan gauw verder en ontdek de antwoorden.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

47

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Skate Beschermsets

Best geteste Skate Beschermset

Beste koop skatebeschermset
1. Weely Skate Beschermset Kinderen - Helm Kind - Roze S

Nijdam Skate Beschermset Kinderen - Neo Nero

Beste skate beschermset kind
2. Nijdam Skate Beschermset Kinderen - Neo Nero

Skate Beschermset Kinderen - Helm - Kniebeschermers

Beste skate bescherming
3. Skate Beschermset Kinderen - Helm - Kniebeschermers

Bolke® - Skate beschermset - Skeeler beschermset

Beste skate bescherming volwassenen
4. Bolke® - Skate beschermset - Skeeler beschermset

Big Bang Gear 7-in-1 Beschermset

Beste skate beschermset kind en volwassene
5. Big Bang Gear 7-in-1 Beschermset

Top 10 Beste Skate Beschermsets

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op de onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste skatebeschermsets. Het enige nadeel hiervan is dat je de test resultaten mist en geen antwoorden kan geven op de vragen: welke skate beschermset is het beste en welke skatebeschermset past het beste bij mij?


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een skate beschermset?

Wil jij een skate beschermset kinderen kopen? Dan is het belangrijk om naar enkele criteria te kijken. Je wilt namelijk wel dat de skate beschermset daadwerkelijk over de veiligheid beschikt die jij verwacht van goede bescherming. Koop dus niet de eerste de beste skate beschermset aanbieding, maar bekijk de verschillende opties kritisch.

Het is niet nodig om veel geld uit te geven aan een goede skate beschermset. Het belangrijkste is dat je met enkele belangrijke criteria rekening houdt. Hieronder hebben wij de belangrijkste criteria uit onze test voor je op een rijtje gezet. Ook zijn deze criteria getest in de beste skate beschermset volgens de consumentenbond test.

Waar bestaat een set uit?

Allereerst kan er gekeken worden naar de verschillende soorten skate bescherming. Zo kun je alleen een helm dragen wanneer je skate, maar het kan ook verstandig zijn om knie- en elleboogbescherming te dragen. Een complete set bestaat daarom uit een helm, knie- en elleboogbescherming.

Ook kunnen er nog extra accessoires/bescherming inzitten. Denk bijvoorbeeld aan handschoenen, polsbeschermers etc. Het is dus belangrijk om goed te bedenken welke soort bescherming jij nodig hebt en of de gewenste set over deze beschermingsonderdelen beschikt.

Voor kinderen of volwassenen?

Daarnaast kan er gekeken worden naar skate beschermsets welke geschikt zijn voor kinderen en/of volwassenen. Sommige exemplaren zijn namelijk alleen geschikt voor kinderen of volwassenen terwijl andere voor beide geschikt zijn. Het belangrijkste is om hierbij goed de product omschrijving te lezen.

Helmen en andere beschermers kunnen afgesteld worden. Toch is een skate beschermset voor kinderen vaak te klein voor volwassenen en volwassenen beschermsets te groot voor kinderen. Het is dus belangrijk dat hier goed rekening mee gehouden wordt.

Kwaliteit

Als laatste kan er een groot verschil zitten in de kwaliteit van de skate beschermsets. Zo beschikt de ene skate beschermset over uitstekende kwaliteit welke ook betrouwbaar is, terwijl andere skate beschermsets vrij gemakkelijk stuk gaan of niet de juiste veiligheid bieden.

Het belangrijkste hierbij is om niet de goedkoopste optie te nemen maar goed te kijken naar de verschillende opties. Ook goedkopere skate beschermsets kunnen namelijk over de juiste kwaliteit beschikken. In onze top 5 vind je skate beschermsets uit verschillende prijsklassen. Elke skate beschermset beschikt hierbij over de juiste kwaliteit en veiligheid.


Wat is de beste skate beschermset van 2023? 

Ben jij nu benieuwd naar wat de beste optie van dit moment is en welke andere goede opties er zijn? Hieronder vind je een handige top 5 met de beste opties van dit moment. Hierbij vind je skate beschermsets uit verschillende prijsklassen en categorieën. Hierdoor weet je zeker dat er ook voor jou een perfect exemplaar tussen zit.

Hieronder vind je voor elke skate beschermset uit onze top 5 een korte product omschrijving. Hierbij hebben wij de voor- en nadelen van elk model voor je toegelicht. De eindbeoordeling hebben wij gebaseerd op onze test en reviews van andere consumenten. Bekijk de opties dus kritisch om er achter te komen welke beschermset jij het beste vindt.

1. Weely Skate Beschermset Kinderen

Best geteste Skate Beschermset

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Draagcomfort

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Op de eerste plek is de Weely Skate Beschermset Kinderen geëindigd in onze top 5. Deze beschermset is niet zomaar de beste koop skate beschermset van 2023 geworden. Zo beschikt deze skate beschermset over vrijwel alles wat je nodig hebt. Denk aan knie- en polsbeschermers, een helm en polsbeschermers.

Ook is de Weely Skate Beschermset Kinderen in twee verschillende varianten verkrijgbaar. Je kunt hem namelijk in het roze en in het blauw aanschaffen. Hierdoor kan jouw kind een keuze maken welke kleur hij het mooiste vindt. Ook is het draagcomfort van deze skate beschermset uitstekend.

De Weely Skate Beschermset Kinderen komt in maat S en is daarmee geschikt voor veel kinderen. De beschermingsonderdelen kunnen namelijk versteld worden zodat deze beter past. Dankzij een sponskussen in de helm en PVC verharde beschermers is jouw kind voorzien van de beste veiligheid.

Voordelen Weely Skate Beschermset Kinderen

 • Verstelbare skatehelm en beschermers
 • Uitstekende kwaliteit
 • Complete set
 • Goed draagcomfort

Nadelen Weely Skate Beschermset Kinderen

 • Alleen voor kinderen

2. Weely Skate Beschermset Kinderen

Nijdam Skate Beschermset Kinderen - Neo Nero

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Draagcomfort

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Op de tweede plaats is de Weely Skate Beschermset Kinderen geëindigd. Deze skate beschermset beschikt namelijk ook over enkele handige beschermingsonderdelen. Denk hierbij aan polsbeschermers, kniebeschermers en elleboogbeschermers. Het enige wat er bij deze set niet bij zit is een helm.

Omdat een helm wel erg belangrijk is, kun je via de bovenstaande link gemakkelijk de bijbehorende helmen vinden uit de Classic Favourites-serie. Nijdam biedt namelijk een ruim assortiment aan verschillende beschermingsonderdelen. De kussens zitten er comfortabel waardoor jouw kinderen de beschermers gemakkelijk een lange tijd om kunnen.

Verder is elke beschermonderdeel van de Weely Skate Beschermset Kinderen verstelbaar dankzij de elastische banden en klittenbandsluitingen. Wil je meer weten over deze skate beschermset of de beste prijs van dit moment ontdekken? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Weely Skate Beschermset Kinderen

 • Beschikt over EVA-schuim
 • Draagcomfort optimaal
 • Goede prijs/kwaliteit

Nadelen Weely Skate Beschermset Kinderen

 • Geen helm inbegrepen

3. Skate Beschermset Kinderen - Helm - Kniebeschermers

Skate Beschermset Kinderen - Helm - Kniebeschermers

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Draagcomfort

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als derde in onze lijst hebben wij de Skate Beschermset Kinderen - Helm - Kniebeschermers geplaatst. Ook deze skate beschermset komt met vrijwel alles wat je nodig hebt. Denk aan polsbescherming en kniebescherming, maar ook elleboogbescherming en een helm. De beschermingen zijn verkrijgbaar in maatje S.

Daarnaast kun je ook bij de Skate Beschermset Kinderen - Helm - Kniebeschermers kiezen tussen de blauw of de roze variant. De beschermingsonderdelen komen in een handige meeneemtas waardoor jij de bescherming gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

Verder heeft de helm 11 ademende ventilatieopeningen waardoor er genoeg luchtstroom langs jouw kinds hoofd komt. Hierdoor houdt jouw kind gemakkelijk zijn of haar hoofd koel. De kinbanden en klittenband zijn gemakkelijk verstelbaar om een ultiem draagcomfort voor jouw kind te realiseren.

Voordelen Skate Beschermset Kinderen - Helm - Kniebeschermers

 • In twee kleuren verkrijgbaar
 • Gemakkelijk te verstellen
 • Volledige set
 • Goede pasvorm

Nadelen Skate Beschermset Kinderen - Helm - Kniebeschermers

 • Niet voor volwassenen

4. Bolke® - Skate beschermset - Skeeler beschermset

Bolke® - Skate beschermset - Skeeler beschermset

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Draagcomfort

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

De volgende skate beschermset in onze lijst is de Bolke® - Skate beschermset - Skeeler beschermset. Deze skate beschermset is namelijk geschikt voor kinderen en volwassenen. Wel is het belangrijk om goed naar de formaten te kijken omdat deze beschermingsonderdelen vrij groot kunnen vallen.

Voor grotere kinderen en volwassenen is de Bolke® - Skate beschermset - Skeeler beschermset perfect. De banden en klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te verstellen waardoor jij jezelf van fijn draagcomfort kunt voorzien. Verder is deze skate beschermset vrij scherp geprijsd maar beschikt hij wel over de juiste kwaliteit.

De Bolke® - Skate beschermset - Skeeler beschermset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan gebruikt worden bij meerdere buitensporten. Verder heeft deze skate beschermset een neutrale zwarte kleur waardoor hij geschikt is voor iedereen.

Voordelen Bolke® - Skate beschermset - Skeeler beschermset

 • Gemaakt van hoogwaardig materiaal
 • Zacht EVA-gevoerd materiaal
 • Voor kinderen en volwassenen

Nadelen Bolke® - Skate beschermset - Skeeler beschermset

 • Kan wat groot vallen

5. Big Bang Gear 7-in-1 Beschermset

Big Bang Gear 7-in-1 Beschermset

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Draagcomfort

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste in onze top 5 hebben we de Big Bang Gear 7-in-1 Beschermset. Deze skate beschermset beschikt ook over erg fijne materialen welke fijn aanvoelen. Daarnaast kun jij de banden gemakkelijk verstellen waardoor hij voor veel kinderen en volwassenen de ideale afmetingen kan aannemen.

Ook is het mogelijk om de Big Bang Gear 7-in-1 Beschermset in verschillende maten te verstellen. Hierdoor vergroot je de kans dat je de onderdelen perfect op jouw kan afstemmen. Zo is deze bescherming set verkrijgbaar in de maten M-L, L, M en S. Ook kun je kiezen uit twee kleuren.

De Big Bang Gear 7-in-1 Beschermset beschikt over alles wat je nodig hebt. Denk aan een helm, kniebeschermers, polsbeschermers en elleboogbeschermers. Verder is deze bescherming set ook geschikt voor andere sporten zoals skateboarden, bmx fietsen en skeeleren.

Voordelen Big Bang Gear 7-in-1 Beschermset

 • Volledige set
 • In verschillende varianten verkrijgbaar
 • Goed draagcomfort

Nadelen Big Bang Gear 7-in-1 Beschermset

 • Kwaliteit is wat minder

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel skate beschermingssets hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 15 soorten skate beschermingssets getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de skate beschermingssets op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste skate beschermingssets op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Mis het niet: Black Friday Deals nu al live op Bol.com (tot 70% korting)!