fbpx

Laatste update: augustus 2023

Door: Sam

Best Geteste Screenprotector

Best geteste Screenprotector

iPhone 13 screenprotector glas - Volledig Dekkend - Screenprotector iPhone 13

Op zoek naar de beste screenprotector van dit moment? Als jij een iPhone 13 eigenaar bent dan is de iPhone 13 screenprotector glas - Volledig Dekkend de beste optie voor jou. Deze screenprotector is gemaakt van extreem sterk gehard glas.

Deze screenprotector is met elk hoesje van de iPhone 13 combineerbaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat hij niet past of in de weg zit van je telefoonhoesje.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste screenprotector van 2023? Wij hebben er onderzoek naar gedaan. Wij hebben namelijk tientallen screenprotectors van verschillende telefoons met elkaar vergeleken in onze beste screenprotector test. Hierbij hebben wij enkele belangrijke criteria getest om zo een top 5 beste screenprotectors te kunnen opstellen.

Een telefoon is je zeer dierbaar en je wilt daarom niet dat je telefoon vol zit met krassen of zelfs een breuk. Om die reden kan het verstandig zijn om je telefoon te voorzien van een goede en sterke screenprotector. Er zijn ontzettend veel verschillende screenprotectors specifiek voor verschillende telefoons. 

In dit artikel vind je de beste screenprotectors uit onze beste screenprotector test. Hierbij ontdek je de grote verschillen tussen de verschillende screenprotectors en wat echte vereiste zijn van goede screenprotectors. Benieuwd naar waar je op moet letten en wat de beste screenprotectors van dit moment zijn. Lees dan gauw verder en kom er achter.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

25

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

35

 Ervaringen gecheckt

7

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Screenprotectors

Best geteste Screenprotector

Beste screenprotector iPhone 13
1. iPhone 13 screenprotector glas - Volledig Dekkend - Screenprotector iPhone 13

Samsung Galaxy S21 Screenprotector Glas Gehard - Samsung S21 Screenprotector Glas

Beste screenprotector s21
2. Samsung Galaxy S21 Screenprotector Glas Gehard - Samsung S21 Screenprotector Glas

Spigen Neo Flex Screenprotector Duo Pack voor de Samsung Galaxy S10

Beste screenprotector s10
3. Spigen Neo Flex Screenprotector Duo Pack voor de Samsung Galaxy S10

Selencia Gehard Glas Premium Screenprotector voor iPhone 11 Pro Max / Xs Max

Beste screenprotector iPhone 11
4. Selencia Gehard Glas Premium Screenprotector voor iPhone 11 Pro Max / Xs Max

Samsung a41 screenprotector - Beschermglas Samsung galaxy a41 screen protector glas

Beste screenprotector a41
5. Samsung a41 screenprotector - Beschermglas Samsung galaxy a41 screen protector glas

Top 10 Beste Screenprotectors

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar het meest populaire screenprotectors bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de beste opties bij deze webshop.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een screenprotector?

Waar moet je op letten bij het kopen van een goede screenprotector? Deze vraag en nog enkele andere vragen gaan we nu voor je beantwoorden. Bij onze beste screenprotector test hebben wij verschillende belangrijke criteria getest. Door rekening te houden met deze criteria voorkom jij een miskoop en zorg je er voor dat je het beste hoesje koopt voor jouw telefoon.

Deze criteria zijn ook getest in de beste screenprotector volgens de consumentenbond test. Zo kom je er achter welke, van de vele screenprotectors, het beste past bij wat jij zoekt. Zo zit er verschil in het materiaal waarvan de screenprotector gemaakt is, de privacy die een screenprotector kan bieden en hoe case friendly de screenprotector is.

Materiaal

Allereerst is het belangrijk om naar het materiaal van de screenprotector te kijken. Dit kan namelijk flink verschillen. Zo zijn er screenprotectors van glas, hybride glas en kunststof. Zo voelt glas alsof je je eigen glas aanraakt maar biedt het toch extra stevigheid.

Hybride glas beschermt nog een stukje beter en verhelpt schade bij stoten krassen maar ook breekt dit glas niet. Ook is er een hybride glas screenprotector wat er voor zorgt dat je telefoon nog net zo snel reageert op aanrakingen.

Privacy

Ook zijn er screenprotectors die zijn voorzien van privacy glass. Dit privacy glas zorgt er voor dat jij geen last hebt van pottenkijkers. Dit speciale privacy glass wordt namelijk zwart als er vanaf de zijkant naar de telefoon gekeken wordt. Hierdoor kunnen mensen die naast je zitten niet meekijken op jouw telefoon.

Of de screenprotectors daadwerkelijk over z'n privacy functie beschikken staat vaak aangegeven in de titel of in de product omschrijving. Hoe goed deze privacy functie is staat er ook vaak bij of wordt vaak aangegeven in de reviews van andere consumenten.

Combineren met hoesje

Een derde belangrijke criteria is hoe makkelijk de screenprotectors met hoesjes te combineren zijn. Zo zijn de meeste screenprotectors niet helemaal doorlopend waardoor er gemakkelijk een hoesje omheen kan. Toch zijn er screenprotectors die verder doorlopen en dit is bij een groot hoesje niet erg fijn.

Bekijk daarom altijd in de product omschrijving en op de foto hoe groot de screenprotector ongeveer is. Daarnaast kan het ook verstandig zijn om naar de reviews van andere consumenten te kijken.

Antibacteriële laag

Op je telefoon zitten enorm veel verschillende bacteriën. Dit is natuurlijk ontzettend vies en verre van hygiënisch. Om je telefoon toch een stuk hygiënischer te maken zijn er screenprotectors met een antibacteriële laag. Deze laag doodt het grootste deel van de bacteriën en zorgt er tevens voor dat je vingerafdrukken niet blijvend op het scherm te zien zijn.


Wat is de beste screenprotector van 2023? 

Welke screenprotector is het beste en welke screenprotector past het beste bij mijn telefoon? Deze vragen beantwoorden we hieronder voor je. Wij hebben namelijk een handige top 5 met de beste screenprotectors van dit moment opgesteld. Deze top 5 beste screenprotectors zijn gebaseerd op de door ons uitgevoerde beste screenprotector test en reviews van andere consumenten.

Hieronder hebben wij elke screenprotector voorzien van een korte product omschrijving. Zo weet je precies over welke functies de screenprotectors beschikken en wat de voor- en nadelen van deze screenprotectors zijn. Zo staat aangegeven of deze over privacy glass beschikken of bijvoorbeeld het materiaal waarvan deze gemaakt zijn.

1. iPhone 13 screenprotector glas - Volledig Dekkend - Screenprotector iPhone 13

Best geteste Screenprotector

9.2

Eindbeoordeling

Bescherming

9.5

Pasvorm

9.1

Prijs/kwaliteit

9.3

Op plek 1 hebben wij de iPhone 13 screenprotector glas - Volledig Dekkend geselecteerd als beste screenprotector voor een iPhone 13. Deze super populaire telefoon is ondertussen het bezit van een hele hoop eigenaren. Deze telefoon heeft aardig wat gekost waardoor deze mensen hem waarschijnlijk netjes en heel willen houden.

De iPhone 13 screenprotector glas - Volledig Dekkend is daarom de beste optie voor iPhone 13 houders. Zo is deze screenprotector gemaakt van extreem sterk gehard glas waardoor hij beschermt bij stoten, krassen en breken. 

Daarnaast is deze screenprotector volledig dekkend waardoor het gehele scherm van de iPhone 13 beschermt wordt door deze screenprotector. Tegelijkertijd is hij geschikt voor elk hoesje waardoor je geen last hebt van een te groot hoesje of screenprotector waardoor ze over elkaar heengaan. 

Ben je benieuwd naar de beste prijs van deze screenprotector of wil je graag meer weten van deze screenprotector? Dat kan gemakkelijk door op de bovenstaande button te klikken.

Voordelen iPhone 13 screenprotector glas - Volledig Dekkend - Screenprotector iPhone 13

 • Extra stevig glas
 • Makkelijk te combineren met hoesjes
 • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Nadelen iPhone 13 screenprotector glas - Volledig Dekkend - Screenprotector iPhone 13

 • Niet voor iPhone 12 en ouder

2. Samsung Galaxy S21 Screenprotector Glas Gehard - Samsung S21 Screenprotector Glas

Samsung Galaxy S21 Screenprotector Glas Gehard - Samsung S21 Screenprotector Glas

9.0

Eindbeoordeling

Bescherming

9.3

Pasvorm

9.6

Prijs/kwaliteit

8.8

Op de tweede plek hebben wij de Samsung Galaxy S21 Screenprotector Glas Gehard - Samsung S21 Screenprotector Glas geselecteerd als beste screenprotector voor een Samsung Galaxy S21. 

Wanneer je deze screenprotector aanschaft ontvang je meteen twee stuks waardoor je bij krassen of breken van de ene screenprotector, je gemakkelijk deze kan vervangen voor een nieuwe screen protector.

Ook deze screenprotector is goed dekkend waardoor hij het volledige scherm van de Galaxy S21 beschermt. Ook is hij tegelijkertijd goed te combineren met hoesjes doordat hij niet te ver doorloopt waardoor het elkaar niet overlapt.

De screenprotector is gemakkelijk aan te brengen dankzij de meegeleverde materialen om het scherm van je telefoon stof en vet vrij te maken. Hierdoor heb je geen last van onderliggende luchtbelletjes of andere vuiltjes.

Voordelen Samsung Galaxy S21 Screenprotector Glas Gehard - Samsung S21 Screenprotector Glas

 • Makkelijk aan te brengen
 • Biedt een goede bescherming

Nadelen Samsung Galaxy S21 Screenprotector Glas Gehard - Samsung S21 Screenprotector Glas

 • Niet geschikt voor andere Samsung telefoons dan de S21

3. Spigen Neo Flex Screenprotector Duo Pack voor de Samsung Galaxy S10

Spigen Neo Flex Screenprotector Duo Pack voor de Samsung Galaxy S10

8.5

Eindbeoordeling

Bescherming

8.2

Pasvorm

8.3

Prijs/kwaliteit

8.7

Op de derde plek hebben wij de Spigen Neo Flex Screenprotector Duo Pack voor de Samsung Galaxy S10 uitgeroepen als beste screenprotector voor een Samsung Galaxy S10. Ook deze screenprotector wordt in 2 verpakking geleverd waardoor jij bij krassen of breken van de eerste screenprotector, makkelijk de tweede screenprotector kunt aanbrengen.

De stevigheid van deze screenprotector zorgt er voor dat het scherm van je telefoon beschermt is tegen stoten en krassen. De screenprotector is namelijk voorzien van flexibel TPU waardoor het scherm zelf helend is.

Wat dit zelfhelend inhoudt is dat de krasjes en strepen in de screenprotector van s!0 zichzelf na één uur weer hersteld. Hierdoor verdwijnen gemaakte krassen alsof ze er nooit zijn geweest. Dit is natuurlijk ideaal voor mensen die hun telefoon vaak bekrassen door bijvoorbeeld sleutels of andere objecten.

Ook is de prijs van deze screenprotector erg laag terwijl je er wel een goede kwaliteit screenprotector voor krijgt. Meer te weten komen kan door op de bovenstaande button te klikken.

Voordelen Spigen Neo Flex Screenprotector Duo Pack voor de Samsung Galaxy S10

 • Biedt een goede bescherming
 • Zelf helende screenprotector

Nadelen Spigen Neo Flex Screenprotector Duo Pack voor de Samsung Galaxy S10

 • Prijzig

4. Selencia Gehard Glas Premium Screenprotector voor iPhone 11 Pro Max / Xs Max

Selencia Gehard Glas Premium Screenprotector voor iPhone 11 Pro Max / Xs Max

8.3

Eindbeoordeling

Samenstelling

8.6

Functionaliteiten

8.7

Zuurstofniveau

8.0

Op de vierde plek hebben wij de Selencia Gehard Glas Premium Screenprotector voor iPhone 11 Pro Max / Xs Max geselecteerd als beste screenprotector voor een iPhone 11 Pro Max en de Xs Max. Deze screenprotector past perfect op de iPhone 11 en goed te combineren is met andere hoesjes.

De screenprotector is gemaakt van ultradun 9H gehard glas waardoor de screenprotector ontzettend sterk is maar tegelijkertijd heel natuurlijk aanvoelt. Hierdoor merk jij het niet dat je niet rechtstreeks op je telefoon aan het toetsen bent.

Deze screenprotector biedt een goede bescherming tegen krassen, vallen en stoten. De speciale coating van deze screenprotector zorgt er voor dat je vingerafdrukken niet achterblijven op de telefoon.

Niet voor niets is dit de beste iphone 11 screenprotector. Wil je meer weten van deze screenprotector? Klik op de bovenstaande button en kom er achter.

Voordelen Selencia Gehard Glas Premium Screenprotector voor iPhone 11 Pro Max / Xs Max

 • Ultradunne sterke screenprotector
 • Geschikt voor iphone 11 pro max en xs max

Nadelen Selencia Gehard Glas Premium Screenprotector voor iPhone 11 Pro Max / Xs Max

 • Vrij dure screenprotector

5. Samsung a41 screenprotector - Beschermglas Samsung galaxy a41 screen protector glas

Samsung a41 screenprotector - Beschermglas Samsung galaxy a41 screen protector glas

8.0

Eindbeoordeling

Samenstelling

8.2

Prijs / kwaliteit

7.1

Zuurstofniveau

8.0

Op de laatste plaats hebben wij de goedkoopste screenprotector gezet. Dit is de Samsung a41 screenprotector - Beschermglas Samsung galaxy a41 screen protector glas welke geschikt is voor de Samsung Galaxy a41.

Deze screenprotector is speciaal ontworpen om de helderheid van je telefoon te behouden ook tijdens de bescherming van de screenprotector. Daarnaast wordt deze screenprotector in 2 verpakking verkocht waardoor je altijd een extra screenprotector hebt voor het geval de andere stuk gaat.

Ook deze screenprotector beschermt goed bij stoten, vallen en krassen. Daarnaast blijven vingerafdrukken niet lang op de screenprotector zichtbaar. Ook voel je de screenprotector niet en voelen de aanrakingen op het scherm erg natuurlijk.

Voordelen Samsung a41 screenprotector - Beschermglas Samsung galaxy a41 screen protector glas

 • Goedkoopste optie
 • Biedt een goede bescherming

Nadelen Samsung a41 screenprotector - Beschermglas Samsung galaxy a41 screen protector glas

 • Alleen voor Samsung Galaxy a41

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel screenprotectors hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten screenprotectors getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de screenprotectors op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste screenprotectors op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>