Laatste update: november 2021

Door: Mitchell

Best Geteste Scootmobiel

Scootmobiel Pride Victory DX10

Pride Victory DX10

De Pride Victory DX10 is de best geteste scootmobiel van 2021! Dit is uit onze ultieme test gebleken. De scootmobiel Pride Victory DX10 brengt comfort en kwaliteit op hoog niveau. Deze scootmobiel is uitermate geschikt om mee te nemen op reis, omdat deze redelijk licht is. 

Zelfs het accupakket is relatief licht te noemen. In enkele seconden is deze scootmobiel de demonteren of te monteren. Dit kan vrijwel iedereen, juist door het eenvoudige ontwerp.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste scootmobiel?  We leven tegenwoordig in moderne tijden, waar er ook rekening wordt gehouden met mensen die moeilijk ter been zijn. Een geweldige uitvinding is natuurlijk de scootmobiel. 

Het overstijgt de rollator, want een persoon met een scootmobiel kan zich beter bewegen. Daarom is het ook zeer voordelig voor mensen die slecht ter been zijn. Een scootmobiel is er in verschillende soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld scootmobielen met 3 wielen, maar ook met 4 en 5. 

Welke het best bij je past is afhankelijk van je voorkeur, maar natuurlijk ook van je handicap. Het is overigens een misvatting om te denken dat enkel ouderen een scootmobiel nodig hebben. Waarschijnlijk heb je ook wel eens jongere mensen met een scootmobiel gezien. Ook jonge mensen hebben soms een scootmobiel nodig. Vaak krijgen ze die als gevolg van een zeer ernstige chronische ziekte, denk daarbij aan een suikerziekte of wat anders.

Omdat je aan zoveel aspecten moet denken bij een scootmobiel, hebben wij  een artikel geschreven voor mensen die geïnteresseerd zijn hierin. Hierin hebben wij een test gedaan van verschillende scootmobielen en alleen de allerbeste zijn teruggekomen in dit artikel.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

16

 Ervaringen gecheckt

3

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Scootmobielen

Scootmobiel Pride Victory DX10

Beste Koop Scootmobiel
1. Pride Victory DX10

Scootmobiel Carpo limo

Beste Grote Scootmobiel
2. Carpo Limo

Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller 3

Beste Scootmobiel Accu
3. Pride GoGo Elite Traveller 3

Opvouwbare Scootmobiel Invacare Colibri XL

Beste Opvouwbare Scootmobiel
4. Invacare Colibri XL

Caremart Fun & Me scootmobiel

Beste 4 Wiel Scootmobiel
5. Caremart Fun & Me

Top 10 Beste Scootmobielen

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire scootmobielen bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top scootmobielen bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Scootmobiel?

Een scootmobiel is natuurlijk een grote aanschaf. Daarom moet te voren goed onderzoek gedaan worden. Het is ook gelijk een prijzige aankoop. Een scootmobiel is niet een alledaagse aankoop. Er zijn er ook heel veel van allemaal verschillende merken.

Maar waar moet je dan precies op letten bij de aanschaf van een scootmobiel? Wat zijn zaken die relevant zijn? Deze zaken worden allemaal hieronder behandeld. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Snelheid

Natuurlijk allereerst de snelheid van de scootmobiel. Je hebt bepaalde scootmobielen met een hoge snelheid. Het nadeel van die scootmobielen is dan weer dat de accu sneller opgaat. Je hebt ook scootmobielen met een lagere snelheid, maar het nadeel daarvan is dan weer dat je minder hard gaat.

Kwaliteit

Ten tweede is het goed om te kijken naar de kwaliteit van de scootmobiel. Zo is het belangrijk om van te voren de structuur en materiaal na te gaan. Dit zijn belangrijke kenmerken die te maken hebben met de kwaliteit. Je wil natuurlijk wel dat het lang meegaat.

Wielen

Scootmobielen er in verschillende soorten en maten. Zo hebben sommige 3 wielen en andere weer 4 of 5. Bedenk van te voren wat je zelf fijn zal vinden. Met 5 wielen heb je meer balans maar ben je wel zwaarder. Met 3 wielen heb je minder wielen maar ben je wel flexibeler. 

Comfort

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de comfort van de scootmobiel. Sommige scootmobielen hebben nog extra functies zoals een boodschappen bakje of grotere leuningen. Ga dus van te voren na wat je zelf fijn zal vinden. Hierdoor kan je gerichter op zoek gaan.


Wat is de beste Scootmobiel van 2021? 

Wat is de beste scootmobiel van 2021? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten scootmobielen getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste scootmobielen in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke producten het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  Pride Victory DX10

Scootmobiel Pride Victory DX10

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

De best geteste scootmobiel van 2021 is de Pride Victory DX10! Dit is de beste koop die je kan hebben. Met deze handige en praktische scootmobiel ga je veilig de weg op.

Deze prachtige opvouwbare scootmobiel heeft unieke voordelen voor de gebruikers ervan. Allereerst is de scootmobiel voorzien van een handige boodschappenmand. Wil je dus even winkelen, dan kun je gemakkelijk alles meenemen. Op die manier kan de gebruiker van de scootmobiel nog zelfstandig zijn. En dat is een groot goed, want veel mensen hebben de angst om de autonomie over hun eigen bestaan te verliezen.  Deze scootmobiel heeft ook nog een snelheid van 11,5 km per uur en een gebruiksgewicht van 159 kilogram.

Ook is deze scootmobiel voorzien van handige armleuningen. Ideaal als je even wilt worden voorzien van extra steun. Heb je de armleuningen echter niet nodig? Deze zijn ook afneembaar, dus daar heb je ook nog eens de keuze in. De opvouwbare scootmobiel is ook voorzien van een accupakket en een handige lader. 

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Pride Victory DX10

 • Stuurt licht
 • Goed klimvermogen
 • Goede uitstraling

Nadelen Pride Victory DX10

 • Geen

2. Carpo Limo

Scootmobiel Carpo limo

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Als jij op zoek bent naar een grote scootmobiel, dan is de Carpo Limo wat voor jou! Dit is de best geteste grote scootmobiel van 2021.

Het voordeel van de Carpo Limo is dat deze voorzien is van twee zitplaatsen. Dit betekent dat je iemand makkelijk kan meenemen. De scootmobiel heeft een relatieve snelheid van circa 15 km per uur. Daarnaast is de scootmobiel voorzien van een luxueuze vering, zodat je altijd aangenaam kunt zitten.

Het voordeel is dat de waarde van de scootmobiel behouden blijft. Dit aangezien het twee zitplaatsen heeft. Dit zorgt ervoor dat de scootmobiel uniek blijft. Het is overigens altijd verplicht om een scootmobiel te verzekeren. Maar voor informatie daaromtrent kun je terecht op het internet, of bij je lokale verzekeringsmaatschappij.

Voordelen Carpo Limo

 • Meerdere zitplaatsen
 • Goede snelheid

Nadelen Carpo Limo

 • Heeft geen overdekking

3. Pride GoGo Elite Traveller 3

Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller 3

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plek staat de Pride GoGo Elite Traveller 3. Dit is de best geteste scootmobiel met accu in 2021. Hierbij krijg je een uitstekend accupakket en een oplader.

Deze scootmobiel lijkt misschien op de eerder besproken scootmobiel, maar toch zijn er essentiële verschillen te constateren. Het eerste verschil is dat deze scootmobiel multifunctioneel te bedienen is. Ook kun je profiteren van eenvoudig verwisselbare panelen. Naast deze verschillen zijn er natuurlijk ook enkele overeenkomsten. Zo is deze scootmobiel ook voorzien van een handig boodschappenmandje. Woon je dicht bij een supermarkt? Dan is het ideaal om een boodschappenmandje te hebben. Het is dus niet alleen een scootmobiel voor thuis, maar ook voor als je de weg op gaat.

De kracht van de scootmobiel is natuurlijk de opvouwbaarheid. Door de scootmobiel op te vouwen, weet je zeker dat je hem overal mee naar toe kunt nemen. Bijvoorbeeld in de trein, maar het is ook mogelijk om hem mee te nemen op vakantie. Je kunt hem zelfs meenemen in het vliegtuig. Dat is toch fantastisch. Dat je slecht ter been bent, maar toch nog kunt genieten van de prachtige wereld om ons heen.

Voordelen Pride GoGo Elite Traveller 3

 • Opvouwbaar
 • Zeer compact

Nadelen Pride GoGo Elite Traveller 3

 • Heeft geen stokhouder

4. Invacare Colibri XL

Opvouwbare Scootmobiel Invacare Colibri XL

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar een opvouwbare scootmobiel? Dan is de Invacare Colibri XL wat voor jou! Dit is de best geteste opvouwbare scootmobiel van 2021.

De kracht van deze scootmobiel is dat die bijna in elke auto past (opvouwbaar). Het is dus zeer gemakkelijk om hem mee te nemen. Misschien wil je bijvoorbeeld een tochtje door het bos maken. Dan is het handig om een auto mee te nemen, zodat je met de scootmobiel lekker kunt genieten van de prachtige natuur.

De scootmobiel heeft een maximumsnelheid van 8 kilometer per uur. Dit zorgt ervoor dat de scootmobiel lekker veilig is. Doordat het zo'n kleine omvang heeft kan je bijna door elk straatje. Daardoor is deze scootmobiel ook geschikt om in de stad mee te rijden.

Voordelen Invacare Colibri XL

 • Lichtgewicht
 • Kleine omvang

Nadelen Invacare Colibri XL

 • Trage snelheid

5. Caremart Fun & Me

Caremart Fun & Me scootmobiel

7.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste op de lijst is de Caremart Fun & Me. Dit is de best geteste 4 wiel scootmobiel van 2021. Hiermee heb je genoeg balans en rijdt je veilig op de weg.

De kracht van deze scootmobiel is dat die is voorzien van lekvrije banden. Wel zo makkelijk natuurlijk, want de grootste angst van elke gebruiker is pech aan de weg. Stel je voor dat je lekker genieten bent van een overheerlijk tochtje. En vervolgens blijkt ineens dat de band lek is.

Dan zit je vast en dat is natuurlijk een groot probleem. Dit is dan ook een angst waar elke gebruiker van een scootmobiel wel eens mee kampt. Gelukkig kan deze angst makkelijk weggenomen worden dankzij de lekvrije banden. De scootmobiel is ook voorzien van noodzakelijke led-verlichting en ga zo maar verder.

Voordelen Caremart Fun & Me

 • Voorzien van lekvrije banden
 • Voorzien van led-verlichtingen

Nadelen Caremart Fun & Me

 • Niet van het beste merk

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel scootmobielen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten scootmobielen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de scootmobielen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste scootmobielen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Mitchell

Over de productexpert

Mijn naam is Mitchell en sinds een aantal jaren schrijf ik alle artikelen in de categorie vervoer. Dagelijks ben ik bezig met fietsen, brommers en scooters. Heeft mijn dochter weer een lekke fietsband dan ben ik natuurlijk de persoon die haar meer dan graag uit de brand helpt. Ondertussen weet heel de buurt mij te vinden voor het repareren van eigen voertuigen of het advies voor accessoires. Sinds een aantal jaar deel ik mijn kennis ook online, Top-X geeft mij hier de mogelijkheid voor!

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>

Let Op: Cyber Monday deals (korting tot 70%) staan nu al live op Bol.com! OP=OP