fbpx

Publicatie datum: 22 maart, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Scooterslot

ART4 BEUGELSLOT

ART4 BEUGELSLOT

Ben jij op zoek naar het beste scooterslot van dit moment? Dan ben je op zoek naar de ART4 BEUGELSLOT. Dit scooterslot scoorde namelijk de hoogste score in onze beste scooterslot test. Zo heeft dit scooterslot de beste prijs-/kwaliteitsverhouding en is hij erg veilig. Verder is hij geschikt voor vrijwel iedere scooter en gemakkelijk te gebruiken.

Dit scooterslot is van het merk Senzo dat bekent staat om zijn goede kwaliteit en veiligheid. Daarnaast ontvang je bij aanschaf van de ART4 BEUGELSLOT twee sleutels waardoor je altijd beschikt over een reserve sleutel. 

Wil je meer weten over dit beste koop scooterslot? Klik dan op de button hieronder!

Beschik jij over een scooter? Dan wil je uiteraard dat deze altijd veilig achter gelaten wordt. Om diefstal te voorkomen is het daarom belangrijk dat je jouw scooter goed op slot zet. Een speciaal scooterslot zorgt er voor dat jouw scooter voorzien is van de extra veiligheid.

Er zijn ontzettend veel verschillende scootersloten. Het vinden van het beste scooterslot voor jouw scooter is daarom niet zomaar gedaan. Om jou te helpen bij het vinden van het beste scooterslot hebben wij van Top-X een volledig artikel gewijd aan de beste scootersloten van dit moment.

In dit artikel ontdek je onze top 5 beste scootersloten van dit moment en waar je op moet letten bij het aanschaffen van een scooterslot. Wij hebben namelijk een ultieme beste scooterslot test uitgevoerd. Hierdoor weten wij precies wat de beste opties van dit moment zijn en wat de belangrijkste criteria zijn.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

24

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

44

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Scootersloten

ART4 BEUGELSLOT

Beste koop scooterslot
1. ART4 BEUGELSLOT

ART4 KETTINGSLOT 120 CM

Beste scooterslot ART4
2. ART4 KETTINGSLOT 120 CM

SENZO SCHIJFREMSLOT INCL. ALARM

Beste scooterslot met alarm
3. SENZO SCHIJFREMSLOT INCL. ALARM

ART3 KETTINGSLOT LOOP + U-BEUGEL 120 CM

Beste U-beugel scooterslot
4. ART3 KETTINGSLOT LOOP + U-BEUGEL 120 CM

SCHIJFREMSLOT 5.5 MM

Beste goedkope scooterslot
5. SCHIJFREMSLOT 5.5 MM


Top 10 Beste Scootersloten

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste Scootersloten! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een scooterslot?

Wil jij een scooterslot kopen? Koop dan niet zomaar een scooterslot aanbieding maar vergelijk meerdere modellen met elkaar. Niet alle scootersloten beschikken namelijk over de kwaliteit die jij verwacht van een goed scooterslot. Om echt de veiligheid te kunnen garanderen is het daarom belangrijk dat je een kwalitatief goed scooterslot aanschaft.

Door rekening te houden met de onderstaande criteria kom jij er gemakkelijk achter welke scootersloten over de juiste kwaliteit beschikken en welke niet. Ook kom je zo gemakkelijk achter de beste optie voor jouw scooter. Onderstaande criteria zijn namelijk ook getest in de beste scooterslot volgens de consumentenbond test.

Keurmerk

De belangrijkste criteria om op te letten is het keurmerk van een scooterslot. Het is namelijk verstandig om een scooterslot met een ART keurmerk aan te schaffen. Deze scootersloten zijn namelijk getest en voldoen aan bepaalde eisen. Zo hebben zij een bepaalde preventiewaarde voor de beveiliging van jouw scooter.

Ook verzekeringstechnisch is het belangrijk dat jij voor jouw scooter een ART keurmerk scooterslot aanschaft omdat zij de schade bij diefstal anders niet dekken. ART 3 klasse gelden daarom voor brommers en scooters en ART 4 en 5 voor motoren.

Soort scooterslot

Ook zijn er verschillende soorten scootersloten. Zo zijn er kettingsloten, schijfremsloten en meer. Afhankelijk van de prijs die jij wilt betalen en het soort slot dat jij wenst is een bepaalde optie daarom het beste. Ieder soort scooterslot heeft zijn voor- en nadelen. Het is daarom belangrijk dat je goed nadenkt over wat voor soort slot jij het fijnst vind en wat jouw budget is.

Afmeting en gewicht

Als laatste kun je naar de afmetingen en het gewicht van een scooterslot kijken. De afmetingen zijn namelijk belangrijk wanneer jij jouw scooter ergens aan vast wilt zetten. Niet alle kettingsloten zijn namelijk even lang. Het kan daarom verstandig zijn om van te voren na te denken over waar jij de scooter veel aan vast gaat zetten.

Gelukkig kun je scootersloten vaak gemakkelijk retourneren wanneer deze niet geschikt zijn om zo een groter of kleiner exemplaar aan te kunnen aanschaffen. Het gewicht van een scooterslot is belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid en het gemak om deze mee te nemen. Dit is dus per persoon verschillend.


Wat zijn de beste scootersloten?

Welke scooterslot is het beste? Deze veel voorkomende vraag wordt in de volgende sectie beantwoord. Na tientallen scootersloten met elkaar vergeleken te hebben weten wij namelijk precies wat de beste opties van dit moment zijn. In de volgende sectie ontdek je daarom onze top 5 beste scootersloten van dit moment. 

Bij het opstellen van onze top 5 hebben wij rekening gehouden met verschillende categorieën en prijsklassen. Niet iedereen is namelijk op zoek naar hetzelfde soort scooterslot en heeft daar hetzelfde budget voor. Je ontdekt daarom in onze top 5 verschillende scootersloten uit verschillende prijsklassen. Benieuwd welke optie het beste voor jou is? Lees dan gauw verder!

1. ART4 BEUGELSLOT

ART4 BEUGELSLOT

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Uit onze beste scootersloten test is gebleken dat de ART4 BEUGELSLOT de beste optie van dit moment is. Dit scooterslot is namelijk een beugelslot model en beschikt over een ontzettend goede kwaliteit. Verder is hij vrij scherp geprijsd en beschikt hij daarom over de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.

Met de ART4 BEUGELSLOT voorzie jij jouw scooter van de gewenste veiligheid. Dit scooterslot heeft namelijk keurmerk ART 4 waardoor hij veilig genoeg is voor de verzekering. Dit scooterslot is van het merk Senzo welke bekend staan om hun goede kwaliteit en hoge veiligheid producten.

Het model is universeel en daarom geschikt voor alle soorten scooters maar ook motoren. Wil je meer weten over de ART4 BEUGELSLOT of de laagste prijs van dit moment ontdekken? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen ART4 BEUGELSLOT

 • Beschikt over keurmerk ART 4
 • Universeel model
 • Inclusief reserve sleutel
 • Gemaakt door het bekende merk Senzo

Nadelen ART4 BEUGELSLOT

 • Geen schijfremslot

2. ART4 KETTINGSLOT 120 CM

ART4 KETTINGSLOT 120 CM

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Materiaal

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats is de ART4 KETTINGSLOT 120 CM geëindigd in onze top 5. Ook dit scooterslot beschikt over een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Het slot heeft een afmeting van 120 cm en is daarmee ook een universeel model. Je kunt dit scooterslot voor iedere scooter gebruiken.

Verder beschikt ook dit scooterslot over het juiste keurmerk. Met ART 4 is hij namelijk veilig genoeg om door de verzekering gedekt te worden. Ook dit slot is gemaakt door het merk Senzo waardoor hij ontzettend stevig en gebruiksvriendelijk is.

Wil jij je scooter vastmaken aan een paal of ander vast object? Dan is de ART4 KETTINGSLOT 120 CM ideaal om te gebruiken. Wil je meer weten over dit goede scooterslot? Dan kun je op de bovenstaande button klikken. Hier ontdek je gelijk de beste prijs van dit moment.

Voordelen ART4 KETTINGSLOT 120 CM

 • Gemaakt door Senzo
 • Beschikt over ART4 keurmerk
 • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
 • Universeel

Nadelen ART4 KETTINGSLOT 120 CM

 • Geen beugelslot

3. SENZO SCHIJFREMSLOT INCL. ALARM

SENZO SCHIJFREMSLOT INCL. ALARM

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Materiaal

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil jij liever een schijfremslot? Dan is de SENZO SCHIJFREMSLOT INCL. ALARM de beste optie voor jou. Dit scooterslot beschikt namelijk over een goedwerkend systeem dat een alarm ingebouwd heeft. Hierdoor bescherm jij jouw scooter ontzettend goed tegen diefstal.

De prijs van de SENZO SCHIJFREMSLOT INCL. ALARM is relatief laag in vergelijking met andere schijfremsloten. Via de bovenstaande button kom jij er gemakkelijk achter wat de prijs van dit scooterslot is en kan jij hem thuis laten bezorgen.

Ook de SENZO SCHIJFREMSLOT INCL. ALARM is van het merk Senzo. Bij aanschaf van dit scooterslot worden twee sleutels meegeleverd. Hierdoor heb jij altijd de beschikking over een reservesleutel. 

Voordelen SENZO SCHIJFREMSLOT INCL. ALARM

 • Goed schijfremslot
 • Inclusief ingebouwd alarm
 • Met twee sleutels geleverd
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Nadelen SENZO SCHIJFREMSLOT INCL. ALARM

 • Geen los slot maar inbouw

4. ART3 KETTINGSLOT LOOP + U-BEUGEL 120 CM

ART3 KETTINGSLOT LOOP + U-BEUGEL 120 CM

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Hoef jij niet perse een ART 4 keurmerk slot maar vind jij het keurmerk ART 3 voldoende? Dan is de ART3 KETTINGSLOT LOOP + U-BEUGEL 120 CM de beste optie voor jou. Dit scooterslot beschikt namelijk alsnog over het gewenste keurmerk waardoor hij door de verzekering verzekert zal zij bij diefstal (mits je je hiervoor verzekert hebt).

De ART3 KETTINGSLOT LOOP + U-BEUGEL 120 CM is namelijk hetzelfde soort model als onze nummer 2, echter met een ander keurmerk. Hierdoor is dit scooterslot ook goedkoper dan onze nummer 2. Dit scooterslot beschikt over een kettingslot loop en een U-beugel.

Het model is universeel waardoor jij hem voor iedere scooter kunt gebruiken. Doordat hij keurmerk ART 3 heeft in plaats van ART 4 is hij niet geschikt voor motoren. Meer weten over de ART3 KETTINGSLOT LOOP + U-BEUGEL 120 CM? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen ART3 KETTINGSLOT LOOP + U-BEUGEL 120 CM

 • Universeel model
 • Beschikt over het juiste keurmerk
 • Snel geleverd

Nadelen ART3 KETTINGSLOT LOOP + U-BEUGEL 120 CM

 • Beschikt niet over een alarm

5. SCHIJFREMSLOT 5.5 MM

SCHIJFREMSLOT 5.5 MM

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Materiaal

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de laatste plaats is de SCHIJFREMSLOT 5.5 MM geëindigd in onze top 5. Ook dit model is een schijfremslot dat gemakkelijk te gebruiken is. Bij aanschaf van dit scooterslot ontvang je tevens 3 sleutels. Hierdoor heb je altijd de beschikking over twee reserve sleutels.

De SCHIJFREMSLOT 5.5 MM is ook gelijk de goedkoopste optie uit onze top 5. Ben jij dus op zoek naar een goed maar goedkoop scooterslot? Dan ben je op zoek naar de SCHIJFREMSLOT 5.5 MM. Dit model is namelijk universeel waardoor hij voor iedere scooter gebruikt kan worden.

Via bovenstaande button kun jij de SCHIJFREMSLOT 5.5 MM gemakkelijk aanschaffen. Uit reviews is verder gebleken dat consumenten erg tevreden zijn met dit model. Dankzij de goede kwaliteit gaat hij ontzettend lang mee.

Voordelen SCHIJFREMSLOT 5.5 MM

 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Inclusief 2 reserve sleutels
 • Erg goedkoop

Nadelen SCHIJFREMSLOT 5.5 MM

 • Niet de hoogste kwaliteit

Hoeveel soorten scootersloten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 scootersloten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de scootersloten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste scootersloten zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>