fbpx

Laatste update: augustus 2023

Door: Thea

Best Geteste Schrobber

Best geteste Schrobber

Motionflow Elektrische Schoonmaakborstel 

De draadloze elektrische schoonmaakborstel van Motionflow is met 8 verwisselbare borstels geschikt voor ieder denkbaar oppervlak. Van tegelvloer tot muur en de lastigste voegen en randen. Dankzij de schrobber met steel kom je overal. De poetsmachine heeft 2 krachtige standen van 250 RPM en 450 RPM en een accuduur van 90 minuten. Perfect voor grote en kleinere schoonmaakklussen. Met het overzichtelijke bedieningspaneel met indicatielampje is de elektrische schrobber een must in jouw (schoonmaak)gereedschap-collectie.

Wist je dat een goede schrobber de schoonmaaktijd tot wel 50% kan verminderen? Als je door het overweldigende aanbod van schrobbers het bos niet meer ziet, ben je hier aan het juiste adres.

Wij van Top-X hebben de beste schrobber voor jouw badkamer, keuken of auto al gevonden in onze ultieme schrobber test.

Hierbij hebben we meer dan 15 verschillende schrobbers vergeleken op criteria als gebruiksgemak, effectiviteit, prijs en de ervaringen van andere consumenten.  

Lees verder en ontdek de 5 beste schrobbers van dit moment, compleet met alle criteria die je helpen de ideale keuze te maken.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

37

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Schrobbers

Best geteste Schrobber

Beste koop schrobber
1. Motionflow Elektrische Schoonmaakborstel 

GoScrub® Elektrische Schoonmaakborstel

Beste elektrische schrobber
2. GoScrub® Elektrische Schoonmaakborstel

3 delige Borstelset voor Boormachine

Beste tegel schrobber badkamer
3. 3 delige Borstelset voor Boormachine

OXO Good Grips Schrobborstel

Beste harde schrobber
4. OXO Good Grips Schrobborstel

B-care Magic Brush

Beste hand schrobber
5. B-care Magic Brush


Top 10 Beste Schrobbers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste schrobbers! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Waar moet je op letten bij het kopen van een schrobber?

Wil jij graan een schrobber kopen? Wij helpen jou bij het maken van de beste keuze. Na tientallen modellen met elkaar vergeleken te hebben weten wij namelijk precies wat de belangrijkste aandachtspunten zijn. Niet iedereen is namelijk op zoek naar dezelfde soort schrobber en ook lang niet alle schrobbers zijn van dezelfde kwaliteit.

Onderstaande criteria helpen jou bij het voorkomen van een miskoop. Neem dus zeker even de tijd om deze aandachtspunten goed door te lezen. Deze criteria zijn namelijk ook getest in de beste schrobber volgens de consumentenbond test. Koop dus niet zomaar een schrobber aanbieding, maar vergelijk meerdere opties kritisch met elkaar.

Geschiktheid van de schrobber

Allereerst kun je kijken naar de geschiktheid van een schrobber. Is de schrobber geschikt voor het oppervlak dat jij wilt schrobben? Er zijn namelijk verschillende soort schrobbers met verschillende opzetstukken. Zo gebruik je voor een badkamer tegel en andere schrobber dan voor een auto.

Bedenk dus goed waar jij de schrobber voor gaat gebruiken en of deze geschikt is voor het oppervlak dat jij wilt schrobben. Je vindt deze informatie vaak in de productomschrijving.

Soort schrobbers

Ook zijn er verschillende soort schrobbers. Denk bijvoorbeeld aan handschrobbers, elektrische schrobbers, schrobbers met een telescopische stang etc. Afhankelijk van het doeleinde waar jij de schrobber voor gaat gebruiken is een bepaalde optie het beste. 

In onze top 5 hebben wij verschillende soorten schrobbers opgenomen. Hierdoor zit er voor iedereen een geschikte optie tussen. Je vindt onze top 5 verderop in dit artikel!

Kwaliteit en prijs

Als laatste raden wij jou aan om rekening te houden met de prijs-/kwaliteitsverhouding van een schrobber. Zo beschikken sommige schrobbers over een hele slechte kwaliteit. Hierdoor wordt goedkoop uiteindelijk eerder duurkoop. Ook lang niet alle dure schrobbers zijn van een goede kwaliteit. 

Om jou te helpen bij het maken van de beste keuze hebben wij daarom in onze top 5 allerlei schrobbers uit verschillende prijsklassen opgenomen die van een goede kwaliteit zijn. Er zit dus sowieso een geschikte optie voor jou tussen!


Wat zijn de beste schrobbers?

Welke schrobber is het beste? Je ontdekt het antwoord in de volgende sectie. Wij hebben namelijk aan de hand van de testresultaten uit onze beste schrobber test een handige top 5 beste opties opgesteld. Hierbij hebben wij rekening gehouden met verschillende prijsklassen en categorieën.

Hieronder vind je onze top 5 beste schrobbers van dit moment. Voor iedere schrobber hebben wij een korte product omschrijving geschreven. Ook hebben wij van ieder model de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet. De eindbeoordeling hebben wij gebaseerd op onze beste schrobber test en reviews van andere consumenten.

1. Motionflow Elektrische Schoonmaakborstel 

Best geteste Schrobber

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Effectiviteit

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

De allerbeste schrobber van dit moment is toch echt de Motionflow Elektrische Schoonmaakborstel. Deze schrobber beschikt namelijk over een uitstekende prijs-/kwalteitsverhouding voor een relatief lage prijs. Ook kun je deze schrobber als set en als losse onderdelen aanschaffen.

De Motionflow Elektrische Schoonmaakborstel wordt geleverd met 7 opzetstukken. Ook is hij hierdoor geschikt voor badkamer, keuken, auto en nog veel meer.

Door de telescopische steel hoef jij ook niet ver te bukken om het oppervlakte te kunnen schrobben. Dit vind jij fijn en dit vindt jouw rug ook zeker fijn.

Het verstelbare statief zorgt er voor dat jij gemakkelijk de gewenste lengte aan kunt nemen. Ook is de Motionflow Elektrische Schoonmaakborstel volledig draadloos waardoor jij niet zit te klooien met een snoer. Benieuwd naar de beste prijs van deze beste koop schrobber? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Motionflow Elektrische Schoonmaakborstel 

 • Dit model is volledig draadloos voor een ultiem gebruiksgemak
 • Dankzij de verstelbare stang kun jij iedere gewenste houding aannemen
 • Bij dit model ontvang je bovendien ook 7 opzetstukken voor verschillende oppervlakte
 • Je kunt dit model als set en als losse onderdelen aanschaffen

Nadelen Motionflow Elektrische Schoonmaakborstel 

 • Draait slechts op één toerental

2. GoScrub® Elektrische Schoonmaakborstel

GoScrub® Elektrische Schoonmaakborstel

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Effectiviteit

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats hebben wij de GoScrub® Elektrische Schoonmaakborstel geplaatst in onze top 5. Deze goede schrobber beschikt namelijk over een zeer goede kwaliteit en uitstekende specificaties. Ook kun je bij aanschaf van dit model kiezen uit twee verschillende uitvoeringen. 

De GoScrub® Elektrische Schoonmaakborstel wordt geleverd met 10 opzetstukken. Hierdoor kun jij hem gebruiken voor zowel de badkamer als keuken, maar ook dient deze schrobber als polijstmachine. De GoScrub® Elektrische Schoonmaakborstel werkt volledig elektrisch en heeft een verlengde handgreep.

De GoScrub® Elektrische Schoonmaakborstel is volledig waterbestendig en kan daarom tijdens elke weersomstandigheid en ook onder de douche gebruikt worden. De accu is in twee uur opgeladen en gaat vervolgens 2 uur lang mee. Doordat hij volledig draadloos is, hoef jij niet te klooien met een snoer.

Voordelen GoScrub® Elektrische Schoonmaakborstel

 • Je kunt dit model in twee uitvoeringen aanschaffen
 • Dit model is volledig waterdicht (IPX6)
 • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
 • Met een volle accu kun jij hem één uur lang gebruiken

Nadelen GoScrub® Elektrische Schoonmaakborstel

 • Prijs is wat aan de hoge kant

3. 3 delige Borstelset voor Boormachine

3 delige Borstelset voor Boormachine

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Effectiviteit

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Als derde hebben wij de 3-delige Borstelset voor Boormachine opgenomen in onze top 5. Deze 3-delige borstelset is namelijk ideaal voor thuis en onderweg. Deze set is namelijk super compact en werkt gewoon door middel van een boormachine. Zo ontvang je 3 opzetstukken waarmee jij verschillende oppervlakte kunt schoonboenen.

Belangrijk is om te onthouden dat je de boormachine niet meegeleverd krijgt. Voor dit ontzettend lage bedrag ontvang jij dus alleen de 3 opzetstukken die weergegeven zijn op de bovenstaande afbeelding.

Met deze borstels kun jij bekleding en meubels schrobben, maar ook voegen en sanitair kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden met deze schrobber. Wil je meer weten over deze goede schrobber en wat de laagste prijs van dit moment is? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen 3 delige Borstelset voor Boormachine

 • Je ontvangt gelijk 3 opzetstukken
 • Geschikt voor vrij veel oppervlakken
 • Dankzij de universele aansluiting passen ze op iedere boormachine
 • Ontzettend lage prijs

Nadelen Hooodie Fietsponcho Koplampproof

 • Je moet al over een boormachine beschikken of deze los bijkopen

4. OXO Good Grips Schrobborstel

OXO Good Grips Schrobborstel

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Effectiviteit

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde hebben wij deze simpele schrobborstel geplaatst. Niet iedereen is namelijk op zoek naar een luxe-, alles in een schrobber. Om die reden hebben wij de OXO Good Grips Schrobborstel op de vierde plaats gezet. Deze schrobborstel beschikt namelijk wel over een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Zo kost de OXO Good Grips Schrobborstel vrijwel niets en is hij enorm effectief. Je kunt uiteraard niet alle oppervlakte schoonschrobben met deze schrobber. Wel is hij geschikt voor vrij veel oppervlakte, denk aan de badkamer, keuken etc.

De OXO Good Grips Schrobborstel heeft een zachte en comfortabele anti-slip greep welke erg stevig is. Hierdoor behoudt hij, ook wanneer hij nat is, zeer veel grip. Meer weten over deze beste schrobborstel? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen OXO Good Grips Schrobborstel

 • Gemaakt van kwalitatief goed kunststof
 • Je ontvangt deze schrobborstel voor een ontzettend lage prijs
 • Dankzij de anti-slip grip blijft hij goed in de hand liggen

Nadelen OXO Good Grips Schrobborstel

 • Niet geschikt voor alle oppervlakte

5. B-care Magic Brush

B-care Magic Brush

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Effectiviteit

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste hebben wij ook de B-care Magic Brush opgenomen in onze top 5. Deze schoonmaakborstel beschikt namelijk over een zeer goede kwaliteit en kan voor meerdere oppervlakte gebruikt worden. Ook is hij elektrisch en beschikt hij niet over een steel, maar kun jij hem direct met de hand gebruiken.

De B-care Magic Brush is universeel inzetbaar en dienst daarom ook als reinigingsborstel. Ook ontvang je bij aanschaf van de B-care Magic Brush 7 verschillende opzetstukken. Deze borstel is 360 graden roteerbaar en heeft een hoge rotatiesnelheid. 

Verder is hij een erg lichtgewicht schrobber welke volledig waterdicht is. Je kunt hem voor zowel jouw huis als auto gebruiken. Het nadeel is dat hij wat minder lang achter elkaar kan schrobben. De B-care Magic Brush werkt namelijk door middel van batterijen en kan opgeladen worden door middel van een USB-aansluiting.

Voordelen B-care Magic Brush

 • Bij dit model ontvang je 7 verschillende opzetstukken
 • Erg veel gebruiksgemak door elektrische werking
 • Erg goedkoop

Nadelen B-care Magic Brush

 • Beschikt niet over een steel waardoor je alsnog moet bukken

Hoeveel soorten schrobbers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 schrobbers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de schrobbers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste schrobbers zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP