fbpx

Laatste update: mei 2023

Door: Thea

Best Geteste Schoonmaakmiddel Badkamer

Ajax Allesreiniger Eucalyptus 6 x 1.25L - Voordeelverpakking

Ajax Allesreiniger Eucalyptus

De Ajax Allesreiniger Eucalyptus zorgt ervoor dat badkamer weer prachtig schoon is! Het is een allesreiniger die dan ook alle bacteriën weghaalt. Denk bijvoorbeeld aan de wc en de vloer. Daarbij zorgt het er voor dat spiegels er weer goed uitzien en het heeft een frisse geur. Je moet het even laten intrekken maar het resultaat is dat je een mooie badkamer hebt.

Een badkamer wordt vaak gebruikt en daarom is het belangrijk dat het zo schoon mogelijk blijft. Er zijn verschillende soorten schoonmaakmiddelen die hiervoor kunnen zorgen.

Maar de meeste schoonmaakmiddelen lijken op elkaar. Hoe maak je dan de beste keuze? Wij zullen je in dit artikel op weg helpen. Zo geven we antwoord op de vraag: wat is het beste schoonmaakmiddel badkamer van 2023?

Wij van Top-X hebben meerdere schoonmaakmiddelen getest. Daaruit hebben we een Top 5 gecreëerd met de producten die je het beste kan gebruiken in de badkamer. Elk product heeft ook een eigen categorie.

Als jij benieuwd bent naar de producten, dan raden we aan om gauw verder te lezen!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

29

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Schoonmaakmiddelen Badkamer

Ajax Allesreiniger Eucalyptus 6 x 1.25L - Voordeelverpakking

Beste Koop Schoonmaakmiddel Badkamer
1. Ajax Allesreiniger Eucalyptus

HMK P324 Vloeibare Edelzeep - 3 Stuks - Voordeelverpakking - voor Vloer

Beste Schoonmaakmiddel Badkamer Vloer
2. HMK P324 Vloeibare Edelzeep

Sealskin Douchereiniger - 750 ml

Beste Schoonmaakmiddel Badkamer Douche
3. Sealskin Douchereiniger

HG schimmelreiniger - 500ml - de NR 1 schimmelverwijderaar - vernietigt de hardnekkigste schimmel - geschikt voor de badkamer, tegel-, siliconenvoegen, stucwerk

Beste Schoonmaakmiddel Badkamer Schimmel
4. HG schimmelreiniger

Dasty Badkamer Schoonmaak Pakket: WC-gel + Super Antikalk + Ruiten en Oppervlakten + Badkamerreiniger (Starter-Pack) + 5 GRATIS schuursponzen
     Beste Schoonmaakmiddel Badkamer Pakket
5. Dasty Badkamer Schoonmaak Pakket

Top 10 Beste Schoonmaakmiddel Badkamer

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Geen probleem! Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste schoonmaakmiddelen badkamer. Ben jij benieuwd naar de producten van het schoonmaakmiddel badkamer test 2023? Bekijk ze dan onderaan dit artikel!


Waar moet je op letten bij het kopen van schoonmaakmiddel badkamer?

De meeste schoonmaakmiddelen lijken op elkaar en daarom kan het soms lastig zijn om de juiste aankoop te doen. Schoonmaakmiddel voor de badkamer kopen brengt nog meer problemen met zich mee.

Omdat de meeste producten geschikt zijn voor specifieke plekken. Om je op weg te helpen hebben we wat criteria voor je op een rijtje gezet. Neem dit goed door zodat je een miskoop kan voorkomen.

We hebben ook gekeken naar de consumentenbond. Daarom raden we aan om het door te nemen en daarna kan je weer gauw verder gaan naar onze Top 5!

Inhoud

Het eerste belangrijke punt waar je goed op moet letten is de inhoud van het schoonmaakmiddel. Je wilt natuurlijk niet te weinig hebben. Kijk ook daarom goed hoe groot je badkamer is.

Op deze manier kan je goed inschatten welke inhoud je nodig hebt. Veel schoonmaakmiddelen worden ook aangeboden met meerdere flessen. Zo kan je bijvoorbeeld ook op de prijs besparen.

Onderdeel van de badkamer

Het kan natuurlijk ook zijn dat je niet de hele badkamer wilt schoonmaken maar eerder een klein onderdeel ervan. Dan raden wij aan om goed naar de specificaties van het product te kijken.

Sommige schoonmaakmiddelen zijn bijvoorbeeld alleen voor het schoonmaken van de tegels. Het is niet handig om dit op de muren te gebruiken. Let hier dus zeer goed op!

Geur

De meeste schoonmaakmiddelen hebben een frisse geur. Maar de smaak van geur kan natuurlijk weer voor iedereen verschillen. Daarom is het goed om dit van tevoren na te gaan.

Uiteindelijk gaat je badkamer toch een tijdje naar het schoonmaakmiddel ruiken en dan moet je het natuurlijk wel lekker vinden. Dit wordt vaak over het hoofd gezien maar het is toch belangrijk.

Merk

Er zijn verschillende merken op het gebied van schoonmaakmiddelen. Je hebt bekende merken zoals Ajax die vaak goede producten leveren, maar die zijn wel wat prijziger.

Hierbij heb je ook onbekende merken die wat goedkoper zijn. Hygiëne is wel heel belangrijk en daarom raden we aan om het belang van het merk toch goed mee te rekenen bij de aankoop.


Wat is het beste schoonmaakmiddel badkamer van 2023? 

Nu je weet waar je op moet letten bij de aankoop, is het nu tijd om door te gaan naar de belangrijkste sectie van dit artikel. Want welk schoonmaakmiddel badkamer is het beste? En welke schoonmaakmiddel badkamer past het beste bij mij?

We zullen antwoord geven op deze 2 vragen! Wij hebben namelijk meerdere producten getest en een ultieme Top 5 gevormd. Dit zijn de beste schoonmaakmiddelen voor de badkamer in 2023.

Ze worden allemaal omschreven met een korte review. De producten hebben ook een eindcijfer gekregen. Zo kan je zelf bepalen of het product wel- of niet bij je past.

1. Ajax Allesreiniger Eucalyptus

Ajax Allesreiniger Eucalyptus 6 x 1.25L - Voordeelverpakking

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Geur

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

We hebben het product net al geintrodueerd maar de Ajax Allesreiniger Eucalyptus is het beste schoonmaakmiddel badkamer van 2023. Hiermee haal je dus de beste koop in huis.

De flessen van Ajax Allesreiniger Eucalyptus hebben een grote inhoud van 1,25 liter. Hier kan je zeker een aantal keren de hele badkamer mee schoonmaken. Het product zorgt ervoor dat de vloer, muren en spiegels weer schoon worden.

Daarbij heeft het ook een lekkere geur die lang in de badkamer blijft zitten. Het product droogt ook snel op zodat je weer gauw van de badkamer gebruik kan maken.

Ajax is ook een bekend en betrouwbaar merk in de schoonmaak industrie. Dit product is dus ook zeer betrouwbaar en veel mensen maken er al gebruik van om de badkamer schoon te maken

Voordelen Ajax Allesreiniger Eucalyptus

 • Bekend en betrouwbaar merk
 • Geschikt voor elk onderdeel van de badkamer
 • Heeft een grote inhoud
 • Milieubewust

Nadelen Ajax Allesreiniger Eucalyptus

 • In een pakket van 6

2. HMK P324 Vloeibare Edelzeep

HMK P324 Vloeibare Edelzeep - 3 Stuks - Voordeelverpakking - voor Vloer

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Geur

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Heb jij in de badkamer een vieze vloer? Neem dan een kijkje bij de HMK P324 Vloeibare Edelzeep! Het zorgt er namelijk voor dat je badkamer er als nieuw uit ziet. 

De De HMK P324 Vloeibare Edelzeep zorgt er dus weer voor dat je vloer er weer mooi uit gaat zien. Er wordt veel gelopen met blote voeten in de badkamer en daardoor wordt het erg vies. Met dit product is het dus verleden tijd.

Het is ook voor verschillende ondergronden beschikt. Denk bijvoorbeeld aan steen maar ook betonvloeren. Je hoeft het alleen op de vloer te gooien en het dweilen zal het werk doen.

Na het gebruik zul je ook merken dat de vloer minder plakkerig is en dat je badkamer veel schoner is. Een schone badkamer begint bij een schone vloer en dat is hier dus zeker het geval.

Voordelen HMK P324 Vloeibare Edelzeep

 • Droogt snel op
 • Maak goed en snel schoon
 • Is makkelijk aan te brengen

Nadelen HMK P324 Vloeibare Edelzeep

 • Duurste optie van de lijst

3. Sealskin Douchereiniger

Sealskin Douchereiniger - 750 ml

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Geur

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plek hebben we de Sealskin Douchereiniger. Dit is een schoonmaakmiddel wat speciaal geschikt is voor de douche zodat er altijd een goede hygiëne is.

Het is heel erg vervelend als je douche vies is maar dat is met de Sealskin Douchereiniger verleden tijd. Dit product is in 3 verschillende inhouden aan te schaffen.

Dat is heel erg handig aangezien je zelf het beste weet hoe groot de douche is en welke inhoud je daarbij nodig hebt. De Sealskin Douchereiniger zorgt ervoor dat de ramen in de douche weer prachtig schoon zullen zijn.

Het heeft ook een handige spray zodat je elke plek goed kan bereiken. Je hoeft er alleen nog een doekje bij te hebben en binnen een mum van tijd zie je het verschil. Wie wilt dat nou niet?

Voordelen Sealskin Douchereiniger

 • Beschikbaar in 3 verschillende inhouden
 • Maakt glas goed schoon
 • Heeft een fijne geur

Nadelen Sealskin Douchereiniger

 • Minder geschikt voor vloeren

4. HG schimmelreiniger

HG schimmelreiniger - 500ml - de NR 1 schimmelverwijderaar - vernietigt de hardnekkigste schimmel - geschikt voor de badkamer, tegel-, siliconenvoegen, stucwerk

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Geur

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Als jij last hebt van schimmel, dan raden we aan om een kijkje te nemen bij de HG schimmelreiniger! Als je dit product aanbrengt dan heb je daar geen last meer van.

De HG schimmelreiniger is gemakkelijk te gebruiken aangezien het ook een spray heeft. Je moet het aanbrengen op de schimmel en dan wachten. Daarna kan je alle viezigheid eraf halen.

Dit klinkt heel simpel en dit is het ook! Elke badkamer kan last hebben van schimmel maar met dit product is het verleden tijd. HG is een bekend met merk goede producten en dit valt daar ook onder.

In de voordelen kan je het ook al zien maar het is de goedkoopste optie uit de lijst waardoor het ook het beste schoonmaakmiddel aanbieding is van 2023!

Voordelen HG schimmelreiniger

 • Goedkoopste optie van de lijst
 • Ook geschikt voor andere onderdelen in de badkamer
 • Hoeft er niet meerdere aan te schaffen

Nadelen HG schimmelreiniger

 • Moet het 30 minuten laten intrekken, wat een beetje lang kan zijn voor sommige mensen

5. Dasty Badkamer Schoonmaak Pakket

Dasty Badkamer Schoonmaak Pakket: WC-gel + Super Antikalk + Ruiten en Oppervlakten + Badkamerreiniger (Starter-Pack) + 5 GRATIS schuursponzen

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Geur

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil jij liever een heel pakket waarmee je de badkamer kan schoonmaken? Dan is toch echt het Dasty Badkamer Schoonmaak Pakket wat voor jou!

Het Het Dasty Badkamer Schoonmaak Pakket is eigenlijk perfect voor mensen die niet meerdere producten willen kopen. Naast alle schoonmaakmiddelen krijg je namelijk ook schuursponzen.

Als deze producten zijn binnen gekomen kan je dus gelijk aan de slag gaan! Je kan hiermee de wc goed schoonmaken met een heerlijke geur. Het heeft ook antikalk waardoor alles er weer mooi uit gaan zien. 

Verder kan je de ruiten er goed mee reinigen en heb je ook nog een algemene badkamerreiniger. Alles heeft een lekker geurtje zodat je weer van je badkamer kan genieten!

Voordelen Dasty Badkamer Schoonmaak Pakket

 • Je kan de gehele badkamer hiermee schoonmaken
 • Dasty is een bekend en betrouwbaar merk
 • Heeft een mooie prijs-kwaliteit verhouding

Nadelen Dasty Badkamer Schoonmaak Pakket

 • Producten zijn niet los te verkrijgen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel schoonmaakmiddelen badkamer hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten schoonmaakmiddelen badkamer getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de schoonmaakmiddelen badkamer op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste schoonmaakmiddelen badkamer op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP