fbpx
 • Home
 • /
 • Scheren
 • /
 • Beste Scheermesjes abonnement [Test 2023]

Publicatie datum: 15 maart, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Scheermesjes Abonnement

Shave House

Shave House

Als je op zoek bent naar een goed scheermesjes abonnement ben je bij ons op het juiste adres. Shave House is namelijk verkozen tot het beste scheermesjes abonnement van 2023. Hiermee zit je dus hoe dan ook goed.

De mesjes van Shave House komen niet alleen in een mooie verpakking, ze werken ook nog eens hartstikke goed. Kies zelf of je maandelijks of tweemaandelijks nieuwe mesjes wil ontvangen en geniet van een gladde en verzorgde huid!

Scheren: het blijft een vervelend taakje soms. Maar wat al helemaal vervelend is? Als je je wil scheren en je erachter komt dat je mesjes op zijn. Als je dit nou herkent hebben wij de perfecte oplossing voor je gevonden: een scheermesjes abonnement afsluiten. Met zo'n abonnement krijg jij automatisch nieuwe mesjes opgestuurd. 

Zo zit je nooit meer zonder! Handig! Doordat zo'n abonnement aardig populair is geworden is het aanbod ook steeds groter geworden. Hierdoor vraag je je misschien af: welk scheermesjes abonnement is het beste? Om je hier een antwoord op te geven staan in dit artikel een aantal punten op een rijtje om op te letten tijdens het afsluiten van een scheermesjes abonnement.

Daarnaast heeft ons team ook nog een scheermesjes abonnement test uitgevoerd. In deze test zijn we op zoek gegaan naar de beste scheermesjes abonnementen. Hiervoor hebben we gekeken naar populaire abonnementen, zoals bijvoorbeeld het beste scheermesjes abonnement volgens de consument. Meer weten? Lees dan snel verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

13

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Scheermesjes abonnementen

Shave House

Beste Luxe Scheermesjes abonnement
1. Shave House

Boldking

Beste Koop Scheermesjes abonnement
2. Boldking

Shave m

Beste Prijs-kwaliteit verhouding Scheermesjes abonnement
3. Shave'm (niet meer actief)

Barber Klingen

Beste Budget Scheermesjes abonnement
4. Barber klingen

Estrid

Beste Scheermesjes abonnement voor Vrouwen
5. Estrid

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het afsluiten van een Scheermesjes abonnement?

Een scheermesjes abonnement afsluiten is door het grote aanbod misschien wat lastig. Je wil ook nergens aan vastzitten, en dat risico loop je natuurlijk wel. Gelukkig zijn wij er om je daarbij zo goed mogelijk te helpen. Hoe we dit dan precies doen? Nou, hieronder staan een aantal punten om op te letten tijdens een scheermesjes abonnement kopen.

Wanneer je deze punten goed opvolgt scoor je zonder twijfel het beste scheermesjes abonnement. En op die manier voorkom je ook dat je ergens aan vastzit wat je eigenlijk helemaal niet wil. Want dat is natuurlijk ook niet de bedoeling.

Duur van het abonnement

De duur van het abonnement kan best belangrijk zijn bij het afsluiten van zo'n abonnement. Moet dit verplicht voor een aantal maand, of kan dit ook eenmalig? Dit is natuurlijk maar net wat jij fijn vindt. Soms kan het lonen om een langdurig abonnement af te sluiten, omdat je dan korting krijgt op de totaalprijs. Bekijk goed de verschillende opties en kies wat jij denkt dat het beste is.

Hoeveelheid mesjes

De hoeveelheid mesjes is ook niet te vergeten bij het afsluiten van een scheermesjes abonnement. Scheer jij je bijna iedere dag? Dan kan je het beste gaan voor een abonnement met meer mesjes. Scheer je je eigenlijk alleen voor speciale gelegenheden? Misschien is een abonnement met een paar mesjes per maand dan juist beter. Door van tevoren je behoeftes in kaart te brengen wordt de keuze een stuk makkelijker. 

Flexibiliteit

Tot slot dan nog flexibiliteit. Het kan best zijn dat een abonnement nu goed uitkomt, maar dat je er over een paar maand geen geld meer voor hebt liggen. Dan is het wel zo fijn dat je het abonnement ook tijdelijk of volledig stop kan zetten. Lees daarom goed de voorwaarden van een abonnement. Zo voorkom je dat je ergens aan vastzit.


Wat is het beste scheermesjes abonnement van 2023? 

Ondertussen is het alweer tijd voor het laatste onderdeel van dit artikel: de scheermesjes abonnement test. In deze test zijn wij op zoek gegaan naar de allerbeste scheermesjes abonnementen. Hiervoor hebben we enorm veel verschillende abonnementen uitgebreid met elkaar vergeleken. 

Uiteindelijk hebben we aan de hand van de test een top vijf samengesteld. Deze top vijf bestaat uit de abonnementen die als beste wisten te scoren in verschillende categorieën, zoals beste prijs-kwaliteit verhouding. En die top vijf staat óók in dit artikel. Wil je hier meer over weten? Dan lees je hieronder over de top vijf beste scheermesjes abonnementen van 2023!

1. Shave House

Shave House

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteit

8.6

Prijs / kwaliteit

9.0

Wat ons betreft is Shave House het beste scheerabonnement van dit moment. Bij dit abonnement heb je keuze uit een standaard pakket of een premium pakket. In het pakket krijg je vijf mesjes én een trimmer. Daarnaast krijg je ook twee navulmesjes inclusief een houder. 

Je hebt de keuze uit grijs en zwart. Dat is toch ideaal? Het standaard pakket bevat 3 blades en ook nog twee navulmesjes. Het allerbelangrijkste, naast de prijs, is natuurlijk het scheerresultaat. De klanten zijn hier gelukkig erg over te spreken!

Voordelen Shave House

 • Je kan zelf de kleur kiezen van je scheermesje
 • Keuze uit een premium en een basic abonnement
 • Het abonnement is maandelijks opzegbaar

Nadelen Shave House

 • Je kunt geen kleur kiezen voor de bijgeleverde houder

2. Boldking

Boldking

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.7

Functionaliteit

8.4

Prijs / kwaliteit

8.5

Op de 2e plek in de top vijf staat het scheermesjes abonnement van Boldking. En wij begrijpen ook wel waarom. Voor een klein bedrag krijg je namelijk een volledig pakketje in huis, inclusief een houder en een kleine scheercrème. Zo kan je dus direct beginnen met scheren!

Tevens heb je dan ook nog de keuze uit een stuk uitgebreidere pakketten. Dan heb je direct alles erop en eraan. Het scheerschuim kan je ook los bestellen, voor wanneer dit op is. En wist je dat je het abonnement kunt opzeggen wanneer je wil? Je hebt dus volledige flexibiliteit!.

Voordelen Boldking

 • Je krijgt gratis een houder en kleine scheercrème bij je eerste bestelling
 • Je kan het abonnement stop zetten wanneer je wil
 • Je kan de scheerschuim ook los bestellen

Nadelen Boldking

 • Meer gericht op mannen dan op vrouwen

3. Shave'm

Shave m

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteit

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

LET OP: Shave'm is niet meer actief. In de eerstvolgende testupdate zullen wij het artikel aanpassen. 

Dit Scandinavische scheermesjes abonnement Shave'm kan misschien ook wel wat voor jou zijn. Met dit abonnement kan je spotgoedkoop mesjes bestellen. En deze mesjes worden geleverd aan de hand van jouw behoeftes. Zo kan je kiezen voor één keer per week, 2 tot 4 keer per week en 5 tot 7 keer per week.

Je ontvangt dan de mesjes aan de hand van hoeveel je scheert. Da's toch handig. Tevens kan je het abonnement ook stopzetten wanneer je wil, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Je kan het abonnement ook tijdelijk op pauze zetten als dat beter uitkomt.

Voordelen Shave'm

 • Opzeggen wanneer je wil
 • Je ontvangt mesjes aan de hand van je scheerbehoeftes
 • Het abonnement kan ook tijdelijk stopgezet worden

Nadelen Shave'm

 • Meer geschikt voor mannen dan voor vrouwen

4. Barber klingen

Barber Klingen

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteit

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op een keurige vierde plek staat het Barber Klingen abonnement. Dit abonnement is goed geschikt voor iedereen die graag wil besparen op scheermesjes. Je kan de kleur van de houder zelf kiezen én je kan het abonnement aanpassen op jouw scheerbehoeftes.

De verzendkosten komen daarnaast ook niet voor jouw rekening. Je zit niet gebonden aan een abonnement en je kan je abonnement zelfs aanpassen als je dat wil. Zo kan je dus kiezen voor meer of juist minder scheermesjes. Da's toch lekker handig. 

Voordelen Barber Klingen

 • Je kan zelf de kleur van de houder kiezen
 • Dit is een zeer goedkoop scheermesjes abonnement
 • Je kan het abonnement op ieder gewenst moment aanpassen of stopzetten

Nadelen Barber Klingen

 • De kleurkeuze is wel beperkt

5. Estrid

Estrid

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteit

7.8

Prijs / kwaliteit

8.0

Tot slot wist het Estrid abonnement ook nog een plekje te verdienen in de top vijf. Dit komt onder andere door de uitgebreide keuze die je hebt. Je kan namelijk kiezen voor scheermesjes in allerlei soorten kleuren. Ze werken dus niet alleen goed, maar zien er ook nog eens heel erg goed uit. Daarnaast is Estrid het beste scheermesjes abonnement voor vrouwen!

Tevens krijg je een handige zuignap houder bij de bestelling waarmee je het mesje handig kan vastzetten aan de douchemuur. Dat bespaart je ook weer ruimte. Je kan aan de hand van je scheerbehoeftes de frequentie bepalen. En bonus: je betaalt geen verzendkosten.

Voordelen Estrid

 • Keuze uit zes vrolijke scheermesjes kleuren
 • De verzendkosten zijn gratis
 • Bij het abonnement krijg je een zuignap houder om het mesje mee te bewaren in de douche

Nadelen Estrid

 • Er zijn ook goedkopere abonnementen verkrijgbaar

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel scheermesjes abonnementen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten scheermesjes abonnementen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de scheermesjes abonnementen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste scheermesjes abonnementen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>