Laatste update: augustus 2022

Door: Thea

Best Geteste Robot Ramenwasser

GS FBC Goods Ruitenreiniger

Als je geen zin hebt om je ruiten met de hand te wassen, is de GS FBC Goods Ruitenreiniger de beste koop robot ramenwasser 2022! Dit handige apparaatje maakt je ramen weer brandschoon dankzij de slimme technologie. Met behulp van kunstmatige intelligentie worden je ruiten op een zo efficiënt mogelijke manier schoongemaakt. Toch niet helemaal tevreden? Neem dan het heft in eigen handen met de meegeleverde afstandsbediening. Je hoeft niet bang te zijn voor ongelukjes dankzij het inbegrepen beveiligingstouw. Voor een diepe reiniging van je ramen zonder er moeite voor te hoeven doen is de GS FBC Goods Ruitenreiniger jouw beste keuze!

Woon je in een flat, of in een huis met grote ramen waar je niet makkelijk bij kan? Dit probleem is iets waar we zelf ook vaak tegenaan lopen. Je kan vaak lastig bij de buitenkant van ruiten van een gemiddelde woning in Nederland. Geen reden om jezelf in gevaar te brengen of een duur ramenwassers bedrijf in te huren - overweeg eens een robot ramenwasser te kopen!

Met een goede robot ramenwasser wordt je ramen lappen een peulenschil. In plaats van op een wankele ladder staan met een zware emmer vol sop, kun je zo'n handig apparaatje gewoon op het raam plaatsen en hij doet het vuile werk voor je. 

Maar hoe kies je de beste robot ramenwasser die echt bij jouw woning past? Alle robot ramenwassers zijn anders, en geschikt voor verschillende omstandigheden. Bij Top-X hebben we alle robot ramenwasser aanbiedingen online getest. Welke robot ramenwasser is het beste voor jou? Lees deze pagina even goed door, en je weet gelijk welke robot ramenwasser je kopen moet!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

15

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Robot Ramenwassers

Beste koop robotramenwasser
1.  GS FBC Goods Ruitenreiniger

Beste robotramenwasser voor grote ramen
2.  Calodi® Robot Ramenwasser

Beste premium robotramenwasser 
3. Zoef Robot ramenwasser Bobbie 2.0

Beste robotramenwasser voor hoge ramen
4. Liectroux® Robot Ruitenreiniger Met App Bediening

Beste budget robotramenwasser
5. FBC Goods Robot Ramenwasser

Top 10 beste Robot Ramenwassers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Robot Ramenwassers.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Robot Ramenwasser?

We raden je aan om eerst goed onderzoek te doen naar jouw ideale robot ramenwasser, in plaats van blindelings de beste robot ramenwasser volgens de consumentenbond te kopen. Zo weet je zeker dat de robot ramenwasser aanbieding die je koopt echt de juiste is voor jou. Hieronder lees je waar je op moet letten bij het kopen van een robot ramenwasser.

Bedrijfstijd

Als je in een enorme villa woont, of de robotramenwasser koopt voor op je glazen kantoor, dan is een lange bedrijfstijd wel zo handig. Dit bepaalt hoelang je de robot ramenwasser ongeveer kunt gebruiken voor de batterij leeg is. Hoelang het duurt voor een raam schoon is, hangt af van hoe vies de ramen zijn - heb je dus al een tijdje je ruiten niet gewassen raden we een langere bedrijfstijd aan.

Afstandsbediening

Veel robotramenwassers hebben een afstandsbediening waarmee je het apparaat kunt bedienen. Dit zorgt voor nog meer gebruiksgemak, maar let er wel op dat de afstandsbediening van goede kwaliteit is. Vergeet ook niet te checken of er batterijen zijn meegeleverd.

Veiligheid

Een robot ramenwasser zuigt zichzelf vast aan het raam om schoon te kunnen maken. Maar stel dat er onverhoopt viezigheid op de ruit zit waardoor die zuigkracht ineens los begint te laten? Dan is een veiligheidskoord prettig om te hebben - deze vangt de robotramenwasser op als hij loskomt van de ruit.

Oplaadbaar

Koop je een oplaadbare robotramenwasser of één op batterijen? Je kent de voordelen en nadelen hiervan waarschijnlijk al. Als je normaliter geen batterijen in huis hebt raden we aan een oplaadbare variant te kopen - dat is tevens een duurzame keuze.


Wat is de beste Robot Ramenwasser van 2022? 

De robotramenwassers hieronder hebben we allemaal uitgebreid getest. Ook hebben we ze op het gebied van prijs-kwaliteitsverhouding vergeleken met elkaar, zodat we je de meest voordelige robotramenwasser aanbieding kunnen geven. Wil je een robotramenwasser kopen? Vergeet dan niet de beste robotramenwassers 2022 te checken in onze top 5 hieronder!

1. GS FBC Goods Ruitenreiniger

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Als je geen zin hebt om je ruiten met de hand te wassen, is de GS FBC Goods Ruitenreiniger de beste koop robotramenwasser 2022! Wankele ladders en gevaarlijke situaties op het dak zijn op deze manier verleden tijd. 

Dit handige apparaatje maakt je ramen weer brandschoon dankzij de slimme technologie. Met behulp van kunstmatige intelligentie worden je ruiten op een zo efficiënt mogelijke manier schoongemaakt. Toch niet helemaal tevreden? Neem dan het heft in eigen handen met de meegeleverde afstandsbediening waarmee je het apparaat makkelijk bedient. 

Je hoeft niet bang te zijn voor ongelukjes dankzij het inbegrepen beveiligingstouw. Voor een diepe reiniging van je ramen zonder er moeite voor te hoeven doen is de GS FBC Goods Ruitenreiniger jouw beste keuze!

Voordelen GS FBC Goods Ruitenreiniger

 • Volautomatisch je ramen laten wassen
 • Oplaadbaar
 • Veiligheidstouw
 • Kunstmatige intelligentie voor meest efficiënte reiniging

Nadelen GS FBC Goods Ruitenreiniger

 • Slechts 25 minuten bedrijfstijd

2.  Calodi® Robot Ramenwasser

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

De Calodi® Robot Ramenwasser is een waardige nummer twee in onze beste koop robotramenwasser lijst, en dat komt doordat de Calodi® Robot Ramenwasser verreweg de hoogste bedrijfstijd heeft van alle producten die we hebben getest in deze prijsklasse!

Met deze Calodi® Robot Ramenwasser kun je namelijk tot wel 60 minuten achter elkaar je ruiten laten wassen. Hiervoor hoef je zelf helemaal niets te doen. We denken dat dit voor een gemiddeld huishouden al genoeg is voor de hele benedenverdieping.

Je kan de Calodi® Robot Ramenwasser opladen in ongeveer 60 minuten dankzij snellaad-technologie. Als de batterij leeg is krijg je een melding te horen, en een uurtje later kan 'ie alweer aan de slag! 

Door het kleine formaat kan de Calodi® Robot Ramenwasser ook lastige hoekjes bereiken, zodat je geen vuiltje meer op de ruit hebt zitten. Daarom vinden we de Calodi® Robot Ramenwasser de ideale optie voor grote ramen.

Voordelen Calodi® Robot Ramenwasser

 • Beste budget optie voor grote ramen
 • 60 minuten bedrijfstijd
 • Snel opladen in 60 minuten
 • Bereikt ook lastige hoeken

Nadelen Calodi® Robot Ramenwasser

 • Werkt niet het snelst door de werkbreedte van 30 cm

3. Zoef Robot ramenwasser Bobbie 2.0

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben je momenteel een vermogen kwijt als je de ruiten van je kantoor of appartement wil laten wassen? Dan ben je zeker niet de enige, maar gelukkig heeft Zoef een robot ontwikkeld die jou hiermee kan helpen!

De Zoef Robot ramenwasser Bobbie 2.0 (we noemen hem Bobbie) is de beste ramenwasser als je echt enorm veel oppervlakte aan ruiten in je woning of kantoorpand hebt. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor grote glazen kantoren waar de ruiten gauw vies worden. De Zoef Robot ramenwasser Bobbie 2.0 heeft een bedrijfstijd van liefst 500 (!) minuten achter elkaar!

Je laadt het apparaat alsnog op in ongeveer een uurtje, en Bobbie heeft een werkbreedte van 3 meter. In een slim bedacht N-Z patroon wordt iedere vierkante ruit zeer snel en efficiënt schoongemaakt en blijft er geen druppeltje water meer over. Dit voorkomt vlekken en zorgt voor een 100% gladde ruit.

Voordelen Zoef Robot ramenwasser Bobbie 2.0

 • 500 minuten te gebruiken
 • Voorkomt vlekken dankzij slim reinigingspatroon
 • In een uurtje op te laden
 • Enorm efficiënt dankzij werkbreedte van 300cm

Nadelen Zoef Robot ramenwasser Bobbie 2.0

 • Overkill voor kleinere huishoudens met minder ramen

4. Liectroux® Robot Ruitenreiniger Met App Bediening

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

We gaan verder met de Liectroux® Robot Ruitenreiniger Met App Bediening, een krachtig product dat vooral geschikt is voor woningen met hoge ruiten. Denk hierbij aan historische herenhuizen in de binnenstad, maar ook moderne glazen kantoorpanden. 

De Liectroux® Robot Ruitenreiniger Met App Bediening heeft een werkbreedte van 23 cm. Dat klinkt weinig, maar door de vierkante vorm en toegepaste kunstmatige intelligentie kun je rekenen op een zeer efficiënte reiniging van je ruiten.

Met de app of met de afstandsbediening kun je hem makkelijk instellen, en AI doet de rest van het werk. Je bereikt met gemak ruiten tot wel 6 meter hoog en hoeft dankzij de enorme zuigkracht niet bang te zijn voor ongelukjes. De doekjes op de Liectroux® Robot Ruitenreiniger zijn vervangbaar, en er worden zelfs een paar nieuwe doekjes meegeleverd. Daarom vonden we de Liectroux® Robot Ruitenreiniger een echte aanrader voor grotere ramen!

Voordelen Liectroux® Robot Ruitenreiniger Met App Bediening

 • Werkt tot 6 meter hoog
 • Met app te bedienen
 • Toegepaste AI zorgt voor efficiënte reiniging

Nadelen Liectroux® Robot Ruitenreiniger Met App Bediening

 • Opladen duurt lang

5. FBC Goods Robot Ramenwasser

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De FBC Goods Robot Ramenwasser is een slimme AI ruitenwisser die je makkelijk kunt gebruiken als alternatief voor gevaarlijke ladders en zware emmers vol met sop. Je hoeft met dit apparaatje geen gevaarlijke stunts uit te halen - je plaatst hem simpelweg op de ruit, en de AI doet de rest van het werk!

Voor huizen en appartementen met gemiddelde ramen is de FBC Goods Robot Ramenwasser kopen een goed idee. Hij maakt de ruiten diep schoon, waardoor je ze maar één keer per halfjaar hoeft schoon te maken. Dat scheelt weer!

Je kan de FBC Goods Robot Ramenwasser zowel met een app als een afstandsbediening gebruiken. In de app is een intuïtief systeem te vinden waarmee je de robot precies zo instelt als je wil - met verschillende standen heb je altijd de functie die jij nodig hebt binnen handbereik. Ook is er een veiligheidstouw inbegrepen, dus ramenwas-ongelukjes zijn verleden tijd!

Voordelen FBC Goods Robot Ramenwasser

 • Kunstmatige intelligentie voor efficiënte reiniging
 • App en afstandsbediening
 • Diepe reiniging

Nadelen FBC Goods Robot Ramenwasser

 • Korte batterijduur

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel robot ramenwassers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten robot ramenwassers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de robot ramenwassers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste scooter beenkleden op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>