fbpx
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 5 beste producten voor baardverzorging

Laatste update: augustus 2023

Door: Soraya

Waar 10 jaren geleden het de norm was om gladgeschoren door het leven te gaan, wordt de baard steeds populairder. Sterker nog; een mooie baard is een trend die permanent zal worden. Daardoor besluiten talloze mannen om een baard te laten groeien. Voor sommigen lukt dit makkelijker dan anderen. Een probleem waar mannen op stuiten met baardgroei, is dat hun baard er niet verzorgd uit ziet. Daarom geven we je in dit artikel vijf producten om jouw baard er verzorgd eruit te laten zien. Zo loop ook jij straks rond met de perfecte baard.

Scheerschuim en scheermes

Het eerste product om een verzorgde baard te krijgen, is scheerschuim samen met een scheermes. Op het eerste gezicht lijkt dit tegenstrijdig doordat je dan juist jouw baard wegscheert. Maar een verzorgde baard moet juist op sommige plekken gladgeschoren zijn. Denk daarbij aan baardhaar onder jouw adamsappel. Zo zie jij er minder als een wolf uit, en meer als een goed verzorgde man. Daarnaast lijkt jouw kaaklijn ook nog eens strakker door onder de adamsappel te scheren.

Baardolie

Heb jij weleens iemand met een haast glanzende baard gezien? Dit heeft hij voor elkaar gekregen door voor lange periodes zijn baard goed te verzorgen met baardolie. Door deze olie op jouw baard toe te passen, geef jij jouw baardharen de mineralen die het nodig heeft. Dit is erg handig als jij nog het idee hebt dat jouw baard iets te langzaam groeit. Baardolie is dus een essentieel product bij het groeien van een verzorgde baard.

Een baardborstel

Sommige baarden zien er wild uit doordat ze haast explosieve haren hebben. Met een goede baardborstel kun je jouw baardharen temmen. Daardoor ziet jouw baard er wat kalmer uit. Ook helpt een baardborstel met het weghalen van losse baardharen. Zo blijft jouw baard mooi verzorgd. Hierbij helpt een baardborstel met de baardgroei stimuleren. Het haalt de dode huidcellen weg waardoor de jeuk wordt verminderd. Je lichaam kan dan sneller voedingsstoffen opnemen.

Een baardtrimmer

Sommige baardharen groeien sneller dan anderen, waardoor jouw baard er oneven uit kan komen te zien. Ook wil je misschien een bepaalde vorm van baard hebben, maar lukt dat niet op een natuurlijke wijze. Daarom is een baardtrimmer juist erg handig. Net als met scheerschuim, kun je ook hier de baard onder jouw adamsappel makkelijk weghalen. Daarnaast kun je met een trimmer precies bepalen hoe lang jij jouw baard wil hebben op sommige plekken. Wil jij bijvoorbeeld een langere baard bij jouw kin hebben, maar juist korter aan de zijkanten? Dan is een trimmer het perfecte hulpmiddel om dit voor elkaar te krijgen.

Een baard kam

Net zoals met een baardborstel, helpt ook een baard kam met jouw baard er wat kalmer uit laten zien. Het verschil met een baard kam is dat het jouw baard wat beter vormgeeft. Dit geldt vooral vooral wanneer jij een scheiding in jouw snor wilt krijgen.

Met deze vijf producten zal jouw baard meer verzorgd dan ooit worden. Wij hopen dat je onze tips benut en wensen je alvast veel succes met het groeien van jouw verzorgde baard.

Over de auteur

Soraya

Hey you, take care of yourself! Het liefst maak ik elke week een momentje voor mezelf vrij om tot rust te komen. Een leuk feitje is dat ik een carriere switch heb gemaakt van stewardess en mijn eigen beauty salon ben begonnen! Ik merk dat het voor veel mensen vaak lastig is om te vinden wel product nou echt bij ze past. Daarom deel ik met vol enthousiasme mijn ervaringen met anderen.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>