fbpx

Publicatie datum: 17 maart, 2023

Door: Jerry van Es

Best Geteste Presenter

Best geteste Presenter

LifeGoods Draadloze USB Presenter

Op zoek naar de beste presenter? Dan heb je geluk! De LifeGoods Draadloze USB Presenter is verkozen tot de beste presenter van 2023!

Als jij dus op zoek bent naar een goede presenter kunnen wij je deze adviseren. Presenteren is nog nooit zo makkelijk geweest als met deze presenter!

Zo werkt deze volledig draadloos. Dat betekent dat jij zonder enige moeite door de slides kan gaan tijdens het presenteren. Daarnaast kan je met de ingebouwde, rode laserpointer ook heel makkelijk dingen aanwijzen.

Daarnaast heeft de presenter een bereik van maar liefst 20 meter. Hierdoor kan je vrij bewegen en interactie maken met je publiek/collega's! Presenteren was nog nooit zo makkelijk.

Presenteren: een groot gedeelte van ons heeft het al wel eens (of zelfs heel vaak) moeten doen. Sommige mensen vinden dat leuk en halen er energie uit terwijl andere mensen niks zo verschrikkelijk vinden als in het middelpunt van de aandacht staan.

Je wil natuurlijk (in beide gevallen) dat alles zo soepeltjes mogelijk verloopt en het ook nog professioneel oogt. Het presenteren kan je makkelijker maken met behulp van een presenter. 

Maar wat is de beste presenter? Dat hebben wij voor je uitgezocht in een speciale presenter test. De resultaten van deze test staan onderin dit artikel verwerkt in een spannende review.

Daarnaast hebben wij ook nog een aantal handige factoren voor je op een rijtje gezet om rekening mee te houden tijdens het kopen van de beste presenter. Zo voorkom je een miskoop waar je achteraf spijt van krijgt. 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

29

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Presenters

Best geteste Presenter

Beste koop presenter
1.  LifeGoods Draadloze USB Presenter

Beste budget presenter
2. Draadloze Presenter met Rode Laser Pointer

Beste luxe presenter
3. Deluxe Shopping draadloze presenter

Beste prijs-kwaliteit verhouding presenter
4. Draadloze presenter met laser pointer

Beste design presenter
5. JWRgoods Aanwijsstok 1 meter

Top 10 beste presenters

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste presenters. 


Waar moet je op letten bij het kopen van een presenter?

Goed, zoals eerder gezegd hebben wij om jou te kunnen helpen een aantal punten op een rijtje gezet om rekening mee te houden tijdens het kopen van de beste presenter. Zo voorkom je dat je uren het internet moet afstruinen zonder succes.

Hierbij is het ook van belang dat je kijkt naar wat jij zelf belangrijk vindt. Kijk dus bijvoorbeeld niet naar de beste presenter volgens de consumentenbond, maar kijk ook naar wat jij zelf belangrijk vindt! 

Laserpointer

Allereerst is het belangrijk om even te checken of de presenter ook een laserpointer heeft. Zo'n pointer is een rood stipje waarmee jij heel makkelijk dingen in je PowerPoint kan aanwijzen.

Dat is een mooie extra functie als je het ons vraagt. Niet zozeer noodzakelijk, maar wel zo fijn om te hebben!

Bereik

En dan ten tweede het bereik. Omdat een presenter draadloos werkt zit er een bepaald bereik aan vast.

Kom je buiten dit bereik, dan werkt de presenter niet meer. En als jij graag rondloopt tijdens het presenteren is het wel zo fijn dat het bereik ook een beetje goed is.

Lees dus goed in de omschrijving wat het maximale bereik is en ook of jij daar tevreden mee bent voor je een presenter koopt.

Garantie

En dan tot slot nog de garantie. Dit kan je zien als een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste mee moet gaan.

En je wil natuurlijk niet dat de presenter na een maand al kapot is en je dan niet kan terugvallen op deze garantie. Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw nieuwe presenter ten minste één jaar is.

Zo kan jij, wanneer de presenter niet naar behoren werkt, aankloppen bij de verkoper. Die helpt jou dan bij het vinden van een passende oplossing.


Wat is de beste presenter van 2023? 

Je hebt het in het begin van dit artikel natuurlijk ook al kort gelezen: maar wij hebben dus een beste presenter test uitgevoerd! Hierbij hebben wij tientallen verschillende presenters met elkaar vergeleken om zo de beste presenter aanbieding voor jou te kunnen vinden.

Aan de hand van de test en de resultaten hiervan hebben wij vijf beste presenters uitgekozen. Die hebben allemaal een plekje verdiend in onze top vijf. 

Ben jij nou ook benieuwd naar welke presenters dit geworden zijn? Dan presenteren wij jou bij deze de top vijf beste presenters van 2023! Zo kan jij ook een beste presenter kopen. 

1.  LifeGoods Draadloze USB Presenter

Best geteste Presenter

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De presenter die als beste wist te scoren is natuurlijk die van het bekende merk LifeGoods. De LifeGoods presenter wist op alle geteste punten als beste te scoren en dat kwam ook eigenlijk niet als een verrassing. 

Zo heeft deze presenter een bereik van maar liefst 20 meter. Hierdoor kan jij tijdens het presenteren ook vrij bewegen en contact leggen met je publiek.

Daarnaast is er ook een laser pointer aanwezig op de presenter. Hiermee wijs jij makkelijk de belangrijke dingen aan in een slide van de presentatie. En dan krijg je er zelfs nog een beschermhoes bij!

Voordelen LifeGoods Draadloze USB Presenter

 • Comptabel voor alle computers en systemen
 • Heeft een bereik van 20 meter waardoor je vrij kan rondlopen
 • Wordt geleverd met een speciale beschermhoes

Nadelen LifeGoods Draadloze USB Presenter

 • Enigszins prijzig in verhouding met andere presenters

2. Draadloze Presenter met Rode Laser Pointer

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Een andere topper die een plekje wist te krijgen in onze top vijf is deze draadloze presenter met rode laser pointer! Wanneer je op zoek bent naar een presenter met een klein budget is deze perfect.

Want voor deze lage prijs doet de presenter eigenlijk alles wat je ervan mag verwachten! Zo is er dus een rode laser pointer aanwezig waardoor jij nog makkelijker kan presenteren.

Daarnaast is het bereik van dit apparaatje 15 meter. Hierdoor kan je dus redelijk vrij presenteren. Bang dat de presenter uitvalt tijdens het presenteren? Geen zorgen, het apparaat is uitgerust met een speciale batterij-indicator.

Voordelen Draadloze Presenter met Rode Laser Pointer

 • Te koop voor een vrij lage prijs in verhouding met andere presenters
 • Heeft een bereik van maar liefst 15 meter waardoor je kan bewegen tijdens het presenteren
 • Heeft een speciale batterij-indicator waarmee jij direct kan zien hoe vol deze nog zit

Nadelen Draadloze Presenter met Rode Laser Pointer

 • De USB zit niet heel erg stevig vast

3. Deluxe Shopping draadloze presenter

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wanneer je juist iets meer geld hebt om te besteden en/of presenteren je fulltime baan is, wil je waarschijnlijk je geld besteden aan een goede kwaliteit presenter. Goed nieuws: deze van het merk Deluxe Shopping is dan nét wat voor jou.

Zo is de presenter uitgerust met een speciale laseraanwijzer. Hierdoor hoef jij niet met je armen over het scherm heen om wat duidelijk te maken. Tevens kan je een slide vooruit doe, achteruit, een PowerPoint starten en het scherm zwart maken.

Eigenlijk heeft deze dus alle functionaliteiten die je ervan kan verwachten tegen een prima prijs. En dan krijg je er zelfs nog een beschermhoes en handleiding bij.

Voordelen Deluxe Shopping draadloze presenter

 • Voorzien van een laserpointer voor extra makkelijk aanwijzen
 • Je kan een slide vooruit, achteruit, een PowerPoint starten en eindigen met de presenter
 • Komt met een speciale beschermhoes en een handleiding

Nadelen Deluxe Shopping draadloze presenter

 • Alleen geschikt voor windows en dus niet voor Apple-apparaten

4. Draadloze presenter met laser pointer

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Spreek je over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan heb je het ongetwijfeld over deze presenter met laser point! Deze scoorde op dit vlak als de beste en wij begrijpen wel waarom.

Zo is deze presenter eigenlijk spotgoedkoop als je kijkt naar de kwaliteit die je ervoor terug krijgt. De presenter is namelijk geschikt voor alle USB apparaten.

Dat is fijn! Daarnaast is het apparaatje van zo'n formaat dat deze perfect in je hand ligt. En dat dan ook nog inclusief een laser pointer. Een terecht plekje in deze top vijf dus.

Voordelen Draadloze presenter met laser pointer

 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Inclusief een handige laser pointer om dingen aan te kunnen wijzen in de slides
 • Formaat zo gemaakt dat dit comfortabel in je hand ligt

Nadelen Draadloze presenter met laser pointer

 • Het bereik is niet zo groot: maar 10 meter 

5. JWRgoods aanwijsstok 1 meter

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

En dan de laatste presenter die nog in deze top vijf zit. De JWRgoods presenter! Deze wist een terechte vijfde plek te verdienen dankzij het interessante design.

In plaats van een draadloos ontwerp is dit namelijk een aanwijsstok. Iets meer oldschool: en sommige mensen vinden dat juist heel fijn!

De stok is uitgerust met een speciaal anti-slip handvat zodat deze goed in je hand blijft liggen. Daarnaast is 'ie uiteraard ook in lengte verstelbaar en erg stevig. De presenter gaat dus niet zwabberen wanneer je deze verstelt in lengte. Ideaal!

Voordelen JWRgoods aanwijsstok 1 meter

 • Heel eenvoudig in lengte te verstellen
 • Uitgerust met een speciaal anti-slip handvat voor extra veel grip
 • Is erg stevig en gaat niet zwabberen bij gebruik

Nadelen JWRgoods aanwijsstok 1 meter

 • Heeft geen laserpointer 

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel presenters hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten presenters getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de presenters op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste presenters op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Jerry van Es

Mijn naam is Jerry van Es. Ik vind het leuk om mezelf helemaal in te lezen in een onderwerp en daarover te schrijven. Naast mijn productreviews voor Top-X heb ik ook voor vele grote marketing blogs zoals Emerce en Frankwatching geschreven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>