Laatste update: november 2021

Door: Onno

Best Geteste Powerbank

Beste powerbank

Anker PowerCore Powerbank - 20.100 mAh - Zwart

Op zoek naar de beste powerbank van dit moment? Uit onze beste powerbank test is duidelijk gebleken dat de Anker PowerCore Powerbank de beste powerbank van dit moment is. Deze powerbank beschikt namelijk over 20.100 mAh waarmee jij je telefoon wel 6 keer kunt opladen.

De powerbank beschikt ook over een stroomsterkte van 2,4 ampère waarmee je dus ook je tablet of laptop helemaal op kunt laden. Daarnaast heeft de powerbank 2 usb poorten waardoor het ook mogelijk is om meerdere apparaten tegelijk op te laden.

Benieuwd naar de beste prijs voor deze ontzettend goede powerbank? Klik dan op de rode knop hieronder!

Als je buiten de deur werkt of op pad bent met je telefoon, heb je niet altijd de mogelijkheid je apparaat op te laden wanneer deze leeg is. Speciaal hiervoor bestaan er draagbare opladers, de zogenaamde powerbank. Dit is een draagbare accu die je gemakkelijk op je telefoon of laptop kunt aansluiten en opladen. 

Er zijn verschillende powerbanks op de markt die verschillende eigenschappen hebben. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een draagbare accu, lees dan vooral verder. In dit artikel vertellen we je alles over waar je op moet letten voordat je er één koopt. Ook krijg je een powerbank review van vijf modellen, zodat je voor jezelf de vraag ‘wat is een goede powerbank’ kunt beantwoorden.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

26

 Ervaringen gecheckt

15

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Powerbanken

Beste powerbank

Beste koop powerbank
1. Anker PowerCore Powerbank - 20.100 mAh - Zwart

Beste powerbank

Beste powerbank snellader
2. iSetchi 10.000 mAh 4-in-1 Powerbank

Beste powerbank

Beste powerbank laptop
3. Trust Mobile Primo - Powerbank - 20.000 mAh

Beste powerbank

Beste powerbank iphone
4. MOJOGEAR MINI EXTRA FAST 10.000 mAh Powerbank

Beste powerbank

Beste budget powerbank
5. iMoshion Powerbank 10.000 mAh - USB C - Duo Charge

Top 10 beste powerbanken

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste powerbanks.


Waar op letten bij het kopen van een powerbank?

Voordat je een powerbank koopt, zijn er verschillende criteria waarop je moet letten. Je wilt namelijk geen miskoop doen. Om het jou wat makkelijker te maken hebben wij de belangrijkste criteria van een goede powerbank op een rijtje gezet. Ook hebben wij deze criteria getest in onze beste powerbanken test. 

Bij het uitvoeren van onze beste powerbank test hebben wij dezelfde criteria getest als de beste powerbank volgens de consumentenbond test. Ook hebben wij aan de hand van onze test een top 5 beste powerbanken opgesteld. Deze ontdek je verderop in dit artikel. Eerst vind je hieronder de belangrijkste criteria waar je op moet letten.

Accu capaciteit

Vraag je als eerste af voor welk apparaat je de draagbare accu nodig hebt. Een laptop heeft bijvoorbeeld meer energie nodig dan een mobiel. Als je zeker wilt weten hoeveel energie de accu van je apparaat verbruikt, kun je het beste het etiket van de accu aflezen. Daarop staat precies vermeldt hoeveel energie er wordt verbruikt.

Het is aan te raden een powerbank te kiezen die een grotere capaciteit heeft dan het apparaat zelf. Zo kun je het apparaat tenminste compleet opladen. Bij een goede powerbank zit het capaciteit vaak tussen de 10.000 en 30.000 mAh.

Doeleinde

Vraag je vervolgens af met welk doel je de draagbare accu wilt gebruiken. Als je op reis gaat en de accu gebruikt om je telefoon onderweg op te laden, heb je bijvoorbeeld meer baat bij een compact en waterdicht model, dan wanneer je regelmatig met je laptop in een café werkt.

Prijs-/kwaliteitsverhouding

Als laatste is het belangrijk stil te staan bij de prijs-kwaliteitverhouding. Het beste is te zoeken naar een model dat valt binnen je prijsklasse, maar die ook voldoet aan de kwaliteit die je nodig hebt voor het opladen van je apparaat.
Ter inspiratie vind je hieronder een lijst van de vijf beste powerbanks die allemaal aan een powerbank test zijn onderworpen.


Wat is de beste powerbank van 2021? 

Maar wat is nou de beste powerbank van dit moment? Om die vraag te beantwoorden hebben wij hieronder een top 5 opgesteld aan de hand van de door ons uitgevoerde beste powerbanken test. Zo hebben wij verschillende modellen getest met verschillende handige functies. Hierbij hebben wij elk model getest op gebruiksgemak, functionaliteiten en prijs-/kwaliteitsverhouding. 

Ook de vraag ''Welke powerbank past het beste bij mij?''  hebben wij vaak voorbij zien komen in onze inbox. Om die reden hebben wij in onze top 5 modellen geselecteerd uit verschillende categorieën en prijsklassen. Zo zit er voor iedereen de perfecte powerbank tussen. Benieuwd naar de modellen die het gemaakt hebben tot onze top 5? Lees dan gauw verder!

1. Anker PowerCore Powerbank - 20.100 mAh - Zwart

Beste powerbank

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Een andere zeer krachtige en ook de beste laptop powerbank is de Anker PowerCore Powerbank. Deze heeft een capaciteit van maar liefst 20100 mAh. Door het gebruik van een stroomsterkte van 2,4 ampère is het mogelijk je laptop ermee op te laden. Ook beschikt de accu over twee USB-poorten, waardoor je er twee apparaten tegelijk mee kunt opladen. De LED lampjes op het apparaat geven aan hoeveel energie de powerbank nog over heeft. 

Het duurt ongeveer acht tot negen uur voordat deze volledig is opgeladen. Je kunt het apparaat dus gemakkelijk ‘s nachts op het stopcontact aansluiten om er de volgende dag volledig gebruik van te kunnen maken. Als de powerbank geheel is opgeladen, kun je er maar liefst acht keer een smartphone volledig mee opladen. 

Klik hier om de Powerbank te bestellen via Bol.com

Voordelen Anker PowerCore Powerbank - 20.100 mAh - Zwart

 • Ook geschikt voor laptops
 • Beschikt over twee USB-poorten
 • Inclusief hoesje en kabel

Nadelen Anker PowerCore Powerbank - 20.100 mAh - Zwart

 • Formaat is aan de grote kant

2. iSetchi 10.000 mAh 4-in-1 Powerbank

Beste powerbank

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Een goede outdoor powerbank is de iSetchi powerbank. Ook deze variant heeft een capaciteit van 10.000 mAh, waarmee telefoons en tablets tot 3 keer kunnen worden opgeladen. Bij deze powerbank heeft de capaciteit geen negatief effect op het gewicht van het apparaat. Ook heeft de powerbank een handig meeneemformaat.

De powerbank beschikt daarnaast over een USB-poort. Deze heeft een 2.4A snel laden functie. Hiermee worden apparaten extra snel opgeladen, ook als er twee tegelijkertijd worden opgeladen met de oplaadkabels. De powerbank beschikt over een lithium-ion batterij die voorkomt dat er oververhitting optreedt. De stroomtoevoer stopt automatisch wanneer je telefoon of tablet volgeladen is. 

Klik hier om de Powerbank te bestellen via Bol.com

Voordelen iSetchi 10.000 mAh 4-in-1 Powerbank

 • Beschikt over 10.000 mAh
 • 2.4A snel laadt functie
 • Meeneemformaat
 • Twee keer extra opladen

Nadelen iSetchi 10.000 mAh 4-in-1 Powerbank

 • Oplaadkabels slechts 13 cm

3. Trust Mobile Primo - Powerbank - 20.000 mAh

Beste powerbank

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Een andere goede powerbank uit ons rijtje is de Trust Mobile Primo. Het merk Trust staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. De Mobile Primo powerbank heeft een enorm accuvermogen van 20.000 mAh. Hiermee kun je ongeveer zes keer een smartphone opladen, voordat je de powerbank zelf opnieuw moet opladen. Dit maakt de draagbare accu ideaal om mee te nemen op vakantie of naar festivals. 

Het model is vrij compact met een afmeting van 13,8 bij 6,8 bij 2,7 centimeter. Wel weegt het apparaat 408 gram. Dit komt door de grote capaciteit van de accu. Een ander voordeel is dat de powerbank de mogelijkheid heeft om drie apparaten tegelijkertijd op te laden. Daarnaast is het ook mogelijk tablets en e-readers ermee op te laten. Je ziet gemakkelijk hoeveel energie je powerbank heeft. Dit wordt aangegeven met LED lampjes. Bij het apparaat wordt een Micro-USB-kabel geleverd die je aan de zijkant van de powerbank bevestigd. 

Klik hier om de Powerbank te bestellen via Bol.com

Voordelen Trust Mobile Primo - Powerbank - 20.000 mAh

 • Goede prijs / kwaliteit
 • Groot accu vermogen (maar liefst 20.000 mAh)
 • Compact
 • Ook mogelijk tablets en e-readers op te laden

Nadelen Trust Mobile Primo - Powerbank - 20.000 mAh

 • Met 408 gram aan de zware kant
 • Groot formaat dus lastig in broekzak mee te nemen

4. MOJOGEAR MINI EXTRA FAST 10.000 mAh Powerbank

Beste powerbank

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Dit model is de best geteste powerbank met minder groot vermogen. Het ontwerp van de powerbank is erg stijlvol en beschikt over twee USB-poorten waarmee er dus twee apparaten tegelijkertijd kunnen worden opgeladen. De capaciteit van dit model is 10.000 mAh en heeft daarmee de helft vergeleken met de eerder genoemde varianten. 

Wel beschikt de draagbare accu over de Quick Charge technologie, waardoor je dus snel weer een volledig opgeladen telefoon hebt. Dit model is dus vooral handig voor mensen die voldoende hebben met minder vermogen en daarvoor dus ook minder geld hoeven te betalen. 

De beste prijs vind je hier!

Voordelen MOJOGEAR MINI EXTRA FAST 10.000 mAh Powerbank

 • Tot wel 3 keer volledig opladen
 • Goedkoper 
 • Capaciteit van 10.000 mAh
 • Snelladen tot 18w

Nadelen MOJOGEAR MINI EXTRA FAST 10.000 mAh Powerbank

 • Niet geschikt voor opladen van laptops

5. iMoshion Powerbank 10.000 mAh - USB C - Duo Charge

Beste powerbank

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste in de lijst is ook direct de beste powerbank van zijn categorie. Net als het vorige model heeft deze een capaciteit van 10.000 mAh, waarmee een telefoon tot wel vier keer op te laden is. Ook beschikt de iMoshion over drie aansluitingen. Daarnaast heeft hij het grote voordeel dat ook je laptop ermee op te laden is. 

Daarnaast is de accu van de powerbank gecertificeerd en worden je apparaten dus altijd veilig opgeladen. Ook is het mogelijk om 2 toestellen tegelijk op te laden. De powerbank beschikt over een LED-indicatie die het batterijpercentage van de powerbank aangeeft. Ook wordt er een laadkabel voor je powerbank meegeleverd. 

Klik hier om de Powerbank te bestellen via Bol.com

Voordelen iMoshion Powerbank 10.000 mAh - USB C - Duo Charge

 • Stevig materiaal
 • Geschikt om laptop op te laden
 • Inclusief led verlichting 

Nadelen iMoshion Powerbank 10.000 mAh - USB C - Duo Charge

 • Minder accu vermogen dan andere

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel powerbanks hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten powerbanks getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de powerbanks op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste powerbanks op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Onno

Over de productexpert

Spelen maarrrr… Uiteraard is het één en al gezelligheid om een avond met mijn vrienden op stap te gaan, maar ik steek niet onder stoelen of banken dat ik me ook graag terug trek in mijn game stoel. Voor het beste advies over gadgets en gamen ben je daarom bij mij aan het juiste adres.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>

Let Op: Cyber Monday deals (korting tot 70%) staan nu al live op Bol.com! OP=OP