fbpx

Publicatie datum: 16 maart, 2023

Laatste update: 17 november, 2023

Door: Iris

Best Geteste Pizzasnijder

Best geteste Pizzasnijder

Brabantia Profile Pizzasnijder/deegsnijder

Niets is lekkerder dan een pizza, maar je pizza snijden is nog een hele opgave. Met een normaal mes ben je gewoon te lang bezig, waardoor je pizza koud kan worden. En een koude pizza dat is natuurlijk niet lekker. Gelukkig kan je een pizza gemakkelijk en snel in stukken snijder door middel van een pizza snijder. 

Maar welke pizzasnijder is het beste? Om daar achter te komen hebben wij een pizzasnijder test uitgevoerd. De Brabantia Profile Pizzasnijder/deegsnijder is uit onze test gekomen als beste pizzasnijder 2023! Dit op basis van zijn goede prijs/kwaliteitverhouding en sterke materiaal. 

Deze pizzasnijder van het merk Brabantia is gemaakt van roestvrij staal, hierdoor is de pizzasnijder vaatwasserbestendig. Ook is deze pizzasnijder voorzien van een beschermkapje. Door dit beschermkapje is de pizzasnijder veilig te gebruiken. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste pizzasnijder? Klik dan op de onderstaande button! 

Bijna niets is lekkerder dan een pizza bestellen op een luie zondag thuis, maar het is natuurlijk ook leuk om zelf een keer pizza's te maken. Als je zelf pizza's gaat maken is het wel zaak dat je een aantal spullen in huis haalt en dan hebben wij het niet over de ingrediënten die je nodig hebt om een pizza te maken. Wij hebben het over een pizzasnijder. Met een pizzasnijder kan je niet alleen heel makkelijk je pizza in gelijken stukken verdelen, maar je kan deze ook gebruiken voor het snijder van het pizzadeeg. 

Maar hoe weet je nou of je een goede pizzasnijder koopt? Er zijn heel veel verschillende soorten en maten pizzasnijders op de markt, waardoor het lastig kan zijn om een pizzasnijder te vinden die het beste bij jou past. 

Om jou te helpen met het vinden van de beste pizzasnijder hebben wij van Top-x een pizzasnijder test uitgevoerd. Aan de hand van onze test resultaten hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste pizzasnijders van dit moment. Voor het opstellen van onze top 5 lijst hebben wij onder andere gekeken naar prijs, kwaliteit en het materiaal van de pizzasnijders. Ben jij benieuwd naar de pizzasnijders uit onze top 5? Lees dan snel verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

26

Producten getest

13

Uur onderzoek gedaan

45

 Ervaringen gecheckt

14

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Pizzasnijders

Best geteste Pizzasnijder

Beste koop pizzasnijder
1. Brabantia Profile Pizzasnijder/deegsnijder

Beste budget pizzasnijder
2. Sincer Pizzasnijder

Beste design pizzasnijder
3. Jamie Oliver Pizzasnijder

Beste scherpe pizzasnijder
4. Les Plaisirs - Extra scherpe pizzasnijder

Beste pizzaschaar
5. Haushalt RVS Pizzaschaar


Top 10 Beste Pizzasnijders

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste pizzasnijders! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een pizzasnijder?

Na het zien van onze top 5 wil je waarschijnlijk wel een pizzasnijder gaan kopen. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen! Doordat er veel verschillende soorten pizzasnijders zijn is een pizzasnijder kopen makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn namelijk een aantal punten waar je op moet letten als je een pizzasnijder gaat kopen. De onderstaande punten zijn de punten die wij hebben meegenomen tijdens het uitvoeren van onze pizzasnijder test. Wij raden je aan om goed op deze punten te letten als je een pizzasnijder gaat kopen. Op deze manier voorkom je namelijk een miskoop. Deze punten lijken trouwens sterk op die van de beste pizzasnijder volgens de consumentenbond. 

Materiaal

Als eerste is het belangrijk om te controleren van welk materiaal de pizzasnijder is gemaakt. De meeste pizzasnijders zijn gemaakt van roestvrij staal. Dit is een zeer sterk materiaal dat verwerkt kan worden in allerlei verschillende vormen. Niet gek dus dat dit materiaal wordt gebruik voor verschillende materialen in de keuken. 

Vaatwasserbestendig

Als tweede is het handig om te controleren of de pizzasnijder vaatwasserbestendig is. Omdat de meeste pizzasnijders gemaakt zijn van roestvrij staal kunnen deze gewoon in de vaatwasser. Dat is super handig natuurlijk want dan heb er verder geen omkijken naar als je klaar bent met eten. Ook als je geen vaatwasser hebt kan je een pizzasnijder van roestvrij staal zonder zorgen afwassen. 

Ergonomisch handvat

Als laatste is het handig om te controleren of de pizzasnijder een ergonomisch handvat heeft. Een ergonomisch handvat zorgt ervoor dat de pizzasnijder goed in de hand ligt. Dat is fijn want hierdoor kan jij het mes goed vasthouden. Zo kan je de pizza gemakkelijk in gelijke stukken verdelen. 


Wat is de beste pizzasnijder van 2023?

Welke pizzasnijder is het beste? Deze vraag gaan wij in dit deel van het artikel beantwoorden! Wij hebben namelijk een pizzasnijder test uitgevoerd om er zo achter te komen wat de best geteste pizzasnijders zijn van dit moment. Aan de hand van de test resultaten hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste pizzasnijders van dit moment. 

In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle producten voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. Ben jij benieuwd naar de pizzasnijders uit onze uitgebreide top 5? Lees dan snel verder en wie weet ontdek je nog een leuke pizzasnijder aanbieding! 

1. Brabantia Profile Pizzasnijder/deegsnijder

Best geteste Pizzasnijder

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Om er achter te komen wat de beste pizzasnijder is hebben wij een uitgebreide pizza snijder test uitgevoerd. De Brabantia Profile Pizzasnijder/deegsnijder is uit onze test gekomen als beste pizzasnijder 2023! Dit op basis van zijn goede prijs/kwaliteitverhouding en sterke materiaal. Deze pizzasnijder is geproduceerd door het merk Brabantia. Brabantia is in 1919 opgericht en staat tegenwoordig vooral bekend om zijn mooie en handige producten. 

Niet gek dus dat deze pizzasnijder een mooie eerste plek verdiend in onze top 5. Deze pizzasnijder van het merk Brabantia is gemaakt van roestvrij staal. Door dit materiaal is deze pizzasnijder gemakkelijk schoon te maken omdat de pizzasnijder zo vaatwasserbestendig is. Ook heeft dit materiaal als eigenschap dat het duurzaam is. Ook is deze pizzasnijder gemakkelijk  en veilig te gebruiken. Dit omdat de pizzasnijder is uitgerust met een beschermkapje. 

Voordelen Brabantia Profile Pizzasnijder/deegsnijder

 • Goede prijs/kwaliteitverhouding
 • Vaatwasmachinebestendig
 • 5 jaar fabrieksgarantie 
 • Gemaakt van roestvrij staal 

Nadelen Brabantia Profile Pizzasnijder/deegsnijder

 • Geen 

2. Sincer Pizzasnijder

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Materiaal

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Wil je graag een pizzasnijder aanschaffen, maar wil je hier liever niet al te veel geld aan uitgeven? Geen zorgen ook voor mensen met een wat kleiner budget zijn er goede pizzasnijders te vinden, want een goede pizzasnijder hoeft absoluut niet duur te zijn. Daarom hebben wij van Top-x de Sincer Pizzasnijder geselecteerd als beste budget pizzasnijder. Deze pizzasnijder is de goedkoopste optie uit deze lijst, maar qua kwaliteit doet deze pizzasnijder zeker niet onder aan de rest. 

Met deze pizzasnijder van het merk Sincer, snij jij snel en gemakkelijk je pizza's. Dit pizzames is niet alleen vlijmscherp, maar ook nog een gemakkelijk in gebruik. Dit komt door het anti-slip handvat van de pizzasnijder. Dit handvat is niet alleen anti-slip, maar ook nog een ergonomisch. Zo ligt het handvat van deze pizzasnijder heel goed in de hand. Het mes zelf is gemaakt van roestvrij staal, hierdoor is de pizzasnijder ook nog een vaatwasserbestendig. 

Voordelen Sincer Pizzasnijder

 • Goedkoopste optie uit de lijst 
 • Ergonomisch handvat 
 • Gemaakt van kunststof en roestvrij staal
 • Scherp en soepeldraaiend wiel

Nadelen Sincer Pizzasnijder

 • Geen uitzonderingen op de fabrieksgarantie

3. Jamie Oliver Pizzasnijder

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Materiaal

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij op zoek naar een pizzasnijder met een mooi en strak design? Dan is de Jamie Oliver Pizzasnijder misschien wel de pizzasnijder die jij zoekt. Wij hebben deze pizzasnijder namelijk geselecteerd als beste design pizzasnijder. Waarschijnlijk ben je wel bekend met Jamie Oliver, maar misschien heb je geen idee wie deze man is. Jamie Oliver is een Britse chef-kok. Jamie Oliver is onder andere bekend van tv-programma's en zijn vele kookboeken. Ook heeft Jamie Oliver een eigen kookgerei merk. 

Deze pizzasnijder is onderdeel van het gelijknamige merk van Jamie Oliver. En Jamie Oliver is een onbekende als het gaat om pizza's. De chef-kok heeft namelijk een restaurant teken genaamd Jamie's Italian-restaurants. Niet gek dus dat deze pizzasnijder van het merk Jamie Oliver een wel begeerde derde plek heeft verdiend in onze top 5. Het mes is gemaakt van roestvrij staal. Het handvat van de pizzasnijder is ergonomisch zodat deze comfortabel in de hand ligt.  

Voordelen Jamie Oliver Pizzasnijder

 • Geproduceerd door chef-kok Jamie Oliver
 • Gemaakt van roestvrij staal 
 • Ergonomisch handvat voor een comfortabele grip 
 • 2 jaar fabrieksgarantie 

Nadelen Jamie Oliver Pizzasnijder

 • Het mes kan snel bot worden 

4. Les Plaisirs - Extra scherpe pizzasnijder

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben jij op zoek naar een hele scherpe pizzasnijder? Dan ben je op zoek naar de Les Plaisirs - Extra scherpe pizzasnijder! Wij hebben deze pizzasnijder namelijk geselecteerd als beste scherpe pizzasnijder. Met deze pizzzasnijder van het merk Les Plaisirs heb jij binnen een mum van tijd je pizza gesneden. Het mes van deze pizzasnijder is niet alleen zeer scherp, maar heeft ook nog een dubbel handvat. Zo kan jij nog sneller je pizza snijden. 

Deze pizzasnijder is gemaakt van is gemaakt van roestvrij staal, hierdoor is de pizzasnijder vaatwasserbestendig. De handvatten van de pizzasnijder hebben een zeer fijn design waardoor je de pizzasnijder goed vastgehouden kan worden. Het mes van deze pizzasnijder is natuurlijk extra scherp, maar geen paniek je kan deze pizzasnijder veilig opbergen. Bij deze pizzasnijder krijg je namelijk een beschermhoes geleverd. 

Voordelen Les Plaisirs - Extra scherpe pizzasnijder

 • Beschermhoes meegeleverd 
 • Gemaakt van roestvrij staal
 • Handvatontwerp voor een perfecte grip

Nadelen Les Plaisirs - Extra scherpe pizzasnijder

 • Kinderen kunnen dit mes niet zonder toezicht van een volwassen gebruiken 

5. Haushalt RVS Pizzaschaar

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Materiaal

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Vindt jij het snijden van je pizza nog steeds een gedoe met een pizzasnijder? Natuurlijk kan dat voorkomen, maar geen zorgen we raden je dan niet aan om je pizza dan te gaan snijden met een gewoon mes. Integendeel zelfs. Ook voor mensen die een pizzasnijder niet handig in gebruik vinden is er een oplossing. Wij hebben namelijk de Haushalt RVS Pizzaschaar geselecteerd als beste pizzaschaar. 

Ja je leest en ziet het toch echt goed een pizzaschaar. Met deze schaar kan jij gemakkelijk en snel je pizza in gelijken stukken knippen en dat is super handig natuurlijk. De schaar zelf is gemaakt van roestvrij staal, zodat je deze zonder problemen kunt afwassen of in de vaatwasser kan stoppen. De handvaten van deze pizzaschaar zijn gemaakt van kunststof, hierdoor ligt de schaar gemakkelijk in de hand. Ook zijn de bladen gemakkelijk te scheiden. 

Voordelen Haushalt RVS Pizzaschaar

 • De bladen zijn gemaakt van roestvrij staal 
 • 6 maanden fabrieksgarantie 
 • Handig in gebruik 

Nadelen Haushalt RVS Pizzaschaar

 • Minder geschikt voor dikke pizza's 

Hoeveel soorten pizzasnijders hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 pizzasnijders getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de pizzasnijders op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste pizzasnijders zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Iris

Hoi! Ik ben Iris en schrijf op Top-X voornamelijk over baby's en kinderen. Als Nanny weet ik precies wat kinderen nodig hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Om die reden vind ik het super leuk om in mijn vrije tijd voor Top-X te schrijven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Mis het niet: Black Friday Deals nu al live op Bol.com (tot 70% korting)!