fbpx

Publicatie datum: 16 maart, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Pizzarette

Best Geteste Pizzarette

Emerio PO-115984 - Pizzarette - 6 personen

De Emerio PO-115984 pizzarette is een pizzaoven met een speciale handgemaakte koepel die minder warm wordt, ideaal als er kinderen mee eten. Met de vernieuwde pizzarette bak je heerlijke pizza's in 5 tot 7 minuten perfect gaar met een vermogen van 1200 watt. 

Geniet samen met vrienden of familie van je eigen gemaakte pizza. Gezelligheid en eten gaan samen dankzij de pizzarette. Zo kun je met de pizzarette zelf bepalen wat voor pizza je wil eten. 

De pizzarette is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden en is eigenlijk niet meer weg te denken in veel huishoudens.

Zoals de naam al doet vermoeden is een pizzarette een apparaat weer je thuis mini-pizza's mee kunt maken. De Pizzarette wordt bovendien door veel mensen gezien als vervanging van het traditionele gourmetstel.

Zo zijn er verschillende pizzarette's die ook beschikken over een grilplaat waardoor je zowel pizza's als vlees kunt bakken.

Het grote voordeel van de pizzaretta is dat er geen vervelende geurtjes blijven hangen, dit is bij gourmetten wel anders. Verder is het leuk voor kinderen en bak je binnen 7 minuten je pizza af.

Zo kun je dus redelijk snel al beginnen met eten. Het kopen van een goede pizzarette is echter best lastig. Om die reden hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan naar beste pizzarette van dit moment. Lees gauw verder om de top 5 beste opties te ontdekken!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

16

 Ervaringen gecheckt

6

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Pizzarette

Best Geteste Pizzarette

Beste pizzarette uit de test
1. Emerio PO-115984 - Pizzarette

beste pizzarette

Beste pizzarette 6 personen
2. Emerio PO-115848.1 6-Persoons Pizzarette Terracotta/Zwart

beste pizzarette

Beste luxe pizzarette
3. Emerio PO-113255.4 3in1 Pizzarette + 6 Pannetjes Terracotta Orange/Zwart


beste pizzarette

Beste pizzarette 8 personen 
4. Emerio PO-116124.1 8-Persoons Pizzarette Terracotta/Zwart

beste pizzarette

Beste pizzarette 4 personen
5. Emerio PO-115985 4-Persoons Pizzarette Terracotta/Zwart

Top 10 Beste Pizzarette

Wil je direct weten hoe de top 10 pizzarette eruit ziet?  Door op onderstaande buttons te klikken word je automatisch doorverwezen naar de 10 meest verkochte pizzarette bij een aantal grote webshops in Nederland.


Waar moet je op letten bij het kopen van een pizzarette?

Bij het kopen van een goede pizzarette is het belangrijk om op bepaalde zaken te letten. Lang niet alle apparaten zijn evengoed en het viel ons op dat er best wel wat apparaten waren die bij lange na niet de kwaliteit hadden die je zou verwachten. Speciaal daarom hebben wij een uitgebreide pizzarette test uitgevoerd waarbij wij naar verschillende criteria hebben gekeken.

In onze beste pizzarette test hebben wij gekeken naar criteria zoals prijs-/kwaliteitsverhouding, grootte van het product en de merken die er zijn. Ook hebben wij hierbij naar veel reviews gekeken om zo een goed beeld te krijgen bij de beste pizzarette 2023.

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste dingen waar je op moet letten bij het kopen van een goede pizzarette. Deze criteria worden ook beoordeeld door de consumentenbond. Daarom hebben wij deze criteria ook opgenomen in ons onderzoek. Zo weet jij zeker dat je geen miskoop doet.

Formaat

Pizzarette's zijn er officeel in twee uitvoeringen: die van 6 personen en die van 4 personen. Houd hier bij het kopen van je pizzarette rekening mee. De uitvoering voor 6 personen is uiteraard iets groter dus ga altijd na of deze goed op je tafel past. Technisch gezien zit er weinig verschil tussen de 4 of 6 persoons uitvoeringen.

Merken

Zoals we eerder aangaven zijn er tegenwoordig heel veel verschillende merken die pizzarette's uitbrengen. Echter zijn deze lang niet allemaal even goed. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een betrouwbaar merk. Wij hebben onderzoek voor je gedaan en in deze lijst vind je alleen maar betrouwbare merken.

Prijs

Uiteraard is het belangrijk om te kijken naar de prijs van de pizzaretta. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt en pizzaretta's zijn er in vele soorten en maten.

Misschien ook interessant:


Wat is de beste pizzarette van 2023? 

Welke pizzarette is het beste? Deze vraag hebben wij vaak voorbij zien komen. Om die reden hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan naar welke pizzarette het beste is op dit moment. Na het lezen van dit artikel weet je dus precies welk gourmetstel het beste bij jou past.

Elk product wordt uitgebreid behandeld waarbij wij de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen. Ook krijgen zij scores op basis van functionaliteit, prijs/kwaliteit en gebruiksgemak. Als laatste onderdeel van onze test geven wij elk product een eindbeoordeling. 

Benieuwd naar de top 5 beste pizzarette? Lees snel verder!

1.  Emerio PO-115984 - Pizzarette - 6 personen

Best Geteste Pizzarette

9.5

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

We trappen deze lijst af met de beste pizzarette voor 6 personen. Deze pizzaretta hebben we bewust als beste optie uitgelicht omdat de 6 persoons uitvoering het meest gekocht wordt.

Met de Emerio PO-1115984 geniet je samen met vrienden en familie van je eigen gemaakte pizza's. Met deze vernieuwde pizzarette bak je je pizza's binnen 7 minuten gaar.

Een ander groot voordeel van dit apparaat is dat hij uitermate geschikt is voor kinderen. Zo beschikt hij over een handgemaakte koepel die minder warm wordt.

De pizzarette beschikt ook over een anti-aanbaklaag waardoor je pizza's direct op de bakplaat kunt bakken. Dit is wel zo fijn aangezien het zorgt voor een nog beter bakresultaat. 

Enige nadeel van deze pizzarette is dat hij niet beschikt over een timer, hierdoor moet je dus zelf je pizza's goed in de gaten houden.

Bekijk hier de laagste prijs van deze pizzarette op Bol.com!

Voordelen Emerio PO-115984 - Pizzarette - 6 personen

 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs- /kwaliteitsverhouding
 • Voordelige koop

Nadelen Emerio PO-115984 - Pizzarette - 6 personen

 • Grote verpakking

2. Emerio PO-115848.1 6-Persoons Pizzarette Terracotta/Zwart

beste pizzarette

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op zoek naar een pizzarette met voorbakfunctie en grill bruchetta's? De Emerio PO-115848.1 6-Persoons Pizzarette Terracotta/Zwart is een gebruiksvriendelijke pizzarette die binnen 5 tot 7 minuten jouw mini pizza's klaarmaakt. Met een vermogen van 1500 Watt heeft hij 10% meer vermogen voor sneller bakken.

Ook beschikt de pizzarette over een warmhoud functie. Je kan de mini pizza's boven op de pizzarette leggen om ze langer warm te houden. Doordat de pizzarette geschikt is voor 6 man kun jij met je hele familie gezellig een avond mini pizza's bakken.

Bij de pizzarette worden 6 bakspatels meegeleverd. Ook wordt er een handige gebruiksaanwijzing meegeleverd.

Voordelen Emerio PO-115848.1 6-Persoons Pizzarette Terracotta/Zwart

 • Pizza snel klaar
 • Goede kwaliteit

Nadelen Emerio PO-115848.1 6-Persoons Pizzarette Terracotta/Zwart

 • Korte stekker kabel

3. Emerio PO-113255.4 3in1 Pizzarette + 6 Pannetjes Terracotta Orange/Zwart

beste pizzarette

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op zoek naar de meest luxe pizzarette? De Emerio PO-113255.4 3in1 Pizzarette + 6 Pannetjes Terracotta Orange/Zwart is een 3 in 1 pizzarette namelijk pizza, raceltte en grill. Het heeft een luxe uitstraling en een handige anti-baklaag. Ook worden er 6 pannetjes meegeleverd.

Door de verwarmde bovenkant kunnen hapjes langer warm gehouden worden. Het apparaat is gemakkelijk schoon te maken. Het is mogelijk om van alles er mee te bakken denk aan vlees, pannenkoeken, eitjes en uiteraard mini pizza's.

De pannetjes kunnen gewoon in de vaatwasser. De pizzarette wordt geleverd met handige gebruiksaanwijzing. Benieuwd naar de prijs? Klik hier!

Voordelen Emerio PO-113255.4 3in1 Pizzarette + 6 Pannetjes Terracotta Orange/Zwart

 • 3 in 1 pizzarette
 • Geïsoleerde bakspatels
 • Hoge kwaliteit

Nadelen Emerio PO-113255.4 3in1 Pizzarette + 6 Pannetjes Terracotta Orange/Zwart

 • Heeft geen temperatuurindicator

4. Emerio PO-116124.1 8-Persoons Pizzarette Terracotta/Zwart

beste pizzarette

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben jij van plan om de pizzaretta te gebruiken in een groot gezelschap? Kies dan voor de Emerio PO-116124 Pizzarette, deze namelijk geschikt tot maximaal 8 personen.

Deze pizzaoven beschikt over een vermogen van maar liefst 1500 watt waardoor je binnen 7 minuten heerlijke pizza's bakt. Bovendien is de bovenkant van de koepel te gebruiken om je pizza's warm te houden of om groentes op te grillen. Dit maakt het een super multifunctioneel apparaat.

Een ander groot voordeel van deze pizzarette? Hij beschikt over een ingebouwde thermostaat en indicatielampjes. Hierdoor zie je direct wanneer het tijd is om de pizza's op de plaat te gooien. Ook beschikt deze pizzarette over een warmhoudfunctie.

Het enige nadeel van deze pizzaretta is de prijs. De prijs is namelijk aanzienlijk hoger dan de andere modellen uit deze lijst, echter krijg je daar wel een super apparaat voor terug. Klik hier om de laagste prijs te bekijken.

Voordelen Emerio PO-116124.1 8-Persoons Pizzarette Terracotta/Zwart

 • Snel warm
 • Gemakkelijk schoon te maken

Nadelen Emerio PO-116124.1 8-Persoons Pizzarette Terracotta/Zwart

 • Kort snoer

5. Emerio PO-115985 4-Persoons Pizzarette Terracotta/Zwart

beste pizzarette

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Heb je iets minder ruimte op tafel en ben je op zoek naar een kleinere pizzaoven? Kies dan voor de Trebs 99299 pizzarette. Dit is namelijk de beste pizzarette voor 4 personen.

Of je nu met vrienden, collega's of familie gaat etten, met de Trebs 99299 wordt pizzagourmeten een feestje. Met dit apparaat bak je je pizza's binnen 5 minuten gaar. Groot voordeel van dit model is dat hij ook te gebruiken is voor grote pizza's. Verder beschikt het apparaat over een echte terracotta koepel, dit geeft je de full Italy experience.

Wanneer je ervoor kiest deze pizzaretta te kopen wordt deze geleverd met 4 geïsoleerde bakspatels, een bakplaat en een pizzavorm. Nieuwsgierig geworden naar dit model? Bekijk hier wat andere over dit model zeiden!

Voordelen Emerio PO-115985 4-Persoons Pizzarette Terracotta/Zwart

 • Voordelige koop
 • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding

Nadelen Emerio PO-115985 4-Persoons Pizzarette Terracotta/Zwart

 • Kwetsbaar

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel pizzarette hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten pizzarette getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de pizzarette op beoordeeld?

Om te bepalen wat het beste pizzarette op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>