Laatst bijgewerkt: april 2021

Best Geteste Pizzarette

Emerio PO-115984 – 6 personen

5/5

De Emerio PO-115984 pizzarette is een pizzaoven met een speciale handgemaakte koepel die minder warm wordt, ideaal als er kinderen mee eten. Met de vernieuwde pizzarette bak je heerlijke pizza’s in 5 tot 7 minuten perfect gaar met een vermogen van 1200 watt. Geniet samen met vrienden of familie van je eigen gemaakte pizza. Gezelligheid en eten gaan samen dankzij de pizzarette. Zo kun je met de pizzarette zelf bepalen wat voor pizza je wil eten. 

De pizzarette is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden en is eigenlijk niet meer weg te denken in veel huishoudens.

Zoals de naam al doet vermoeden is een pizzarette een apparaat weer je thuis mini-pizza’s mee kunt maken. De Pizzarette wordt bovendien door veel mensen gezien als vervanging van het traditionele gourmetstel.

Zo zijn er verschillende pizzarette’s die ook beschikken over een grilplaat waardoor je zowel pizza’s als vlees kunt bakken.

Het grote voordeel van de pizzaretta is dat er geen vervelende geurtjes blijven hangen, dit is bij gourmetten wel anders. Verder is het leuk voor kinderen en bak je binnen 7 minuten je pizza af.

Zo kun je dus redelijk snel al beginnen met eten. Het kopen van een goede pizzarette is echter best lastig. Om die reden hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan naar beste pizzarette van dit moment. Lees gauw verder om de top 3 beste opties te ontdekken!


Product

1. Emerio PO-115984
Beste pizzarette voor 6 personen

4.5/5

2. Trebs 99299
Beste pizzarette voor 4 personen

4/5

3. Emerio PO-116124
Beste pizzarette voor 8 personen

4/5

Waar moet je op letten bij het kopen van een naaimachine?

Bij het kopen van een goede pizzarette is het belangrijk om op bepaalde zaken te letten. Lang niet alle apparaten zijn evengoed en het viel ons op dat er best wel wat apparaten waren die bij lange na niet de kwaliteit hadden die je zou verwachten. 

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste dingen waar je op moet letten bij het kopen van een goede naaimachine.

Pizzarette’s zijn er officeel in twee uitvoeringen: die van 6 personen en die van 4 personen. Houd hier bij het kopen van je pizzarette rekening mee. De uitvoering voor 6 personen is uiteraard iets groter dus ga altijd na of deze goed op je tafel past. Technisch gezien zit er weinig verschil tussen de 4 of 6 persoons uitvoeringen.

Zoals we eerder aangaven zijn er tegenwoordig heel veel verschillende merken die pizzarette’s uitbrengen. Echter zijn deze lang niet allemaal even goed. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een betrouwbaar merk. Wij hebben onderzoek voor je gedaan en in deze lijst vind je alleen maar betrouwbare merken.

Uiteraard is het belangrijk om te kijken naar de prijs van de pizzaretta. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt en pizzaretta’s zijn er in vele soorten en maten.

Top 10 Beste Pizzaretta's

Wil je direct weten hoe de top 10 beste zit Pizzaretta’s eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Deze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!

Wat zijn de beste pizzaretta's?

Nu je weet waar je op moet letten bij het kopen van een pizzaretta is het tijd om door te gaan naar het overzicht van de best geteste opties van dit moment. Wat is nu eigenlijk de beste pizzaretta van 2021?

Door onderstaande lijst te volgen krijg jij een goed beeld bij de beste opties. We hebben tientallen apparaten getest en dit zijn de 3 allerbeste opties van dit moment.

1. Emerio PO-115984 - 6 personen

0
Eindcijfer
Gebruiksgemak 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Functionaliteiten 84%

We trappen deze lijst af met de beste pizzarette voor 6 personen. Deze pizzaretta hebben we bewust als beste optie uitgelicht omdat de 6 persoons uitvoering het meest gekocht wordt.

Met de Emerio PO-1115984 geniet je samen met vrienden en familie van je eigen gemaakte pizza’s. Met deze vernieuwde pizzarette bak je je pizza’s binnen 7 minuten gaar.

Een ander groot voordeel van dit apparaat is dat hij uitermate geschikt is voor kinderen. Zo beschikt hij over een handgemaakte koepel die minder warm wordt.

De pizzarette beschikt ook over een anti-aanbaklaag waardoor je pizza’s direct op de bakplaat kunt bakken. Dit is wel zo fijn aangezien het zorgt voor een nog beter bakresultaat. 

Enige nadeel van deze pizzarette is dat hij niet beschikt over een timer, hierdoor moet je dus zelf je pizza’s goed in de gaten houden.

Bekijk hier de laagste prijs van deze pizzarette op Bol.com!

Voordelen Emerio PO-115984 – 6 personen

 • Beste pizzarette voor 6 personen
 • Ideaal voor kinderen doordat koepel minder warm wordt

Nadelen Emerio PO-115984 – 6 personen

 • Beschikt niet over een timer

2. Trebs 99299 - 4 personen

0
Eindcijfer
Gebruiksgemak 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Functionaliteiten 74%

Heb je iets minder ruimte op tafel en ben je op zoek naar een kleinere pizzaoven? Kies dan voor de Trebs 99299 pizzarette. Dit is namelijk de beste pizzarette voor 4 personen.

Of je nu met vrienden, collega’s of familie gaat etten, met de Trebs 99299 wordt pizzagourmeten een feestje. Met dit apparaat bak je je pizza’s binnen 5 minuten gaar.

Groot voordeel van dit model is dat hij ook te gebruiken is voor grote pizza’s. Verder beschikt het apparaat over een echte terracotta koepel, dit geeft je de full Italy experience.

Wanneer je ervoor kiest deze pizzaretta te kopen wordt deze geleverd met 4 geïsoleerde bakspatels, een bakplaat en een pizzavorm. 

Nieuwsgierig geworden naar dit model? Bekijk hier wat andere over dit model zeiden!

Voordelen Trebs 99299

 • Beste pizzarette voor 4 personen
 • Beschikt over terracotta koepel
 • Snel en makkelijk pizza’s bakken

Nadelen Trebs 99299

 • Ook op deze pizzagourmet zit geen timer

3. Emerio PO-116124 - 8 personen

0
Eindcijfer
Gebruiksgemak 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Functionaliteiten 90%

Ben jij van plan om de pizzaretta te gebruiken in een groot gezelschap? Kies dan voor de Emerio PO-116124 Pizzarette, deze namelijk geschikt tot maximaal 8 personen.

Deze pizzaoven beschikt over een vermogen van maar liefst 1500 watt waardoor je binnen 7 minuten heerlijke pizza’s bakt. Bovendien is de bovenkant van de koepel te gebruiken om je pizza’s warm te houden of om groentes op te grillen. Dit maakt het een super multifunctioneel apparaat.

Een ander groot voordeel van deze pizzarette? Hij beschikt over een ingebouwde thermostaat en indicatielampjes. Hierdoor zie je direct wanneer het tijd is om de pizza’s op de plaat te gooien.Ook beschikt deze pizzarette over een warmhoudfunctie.

Het enige nadeel van deze pizzaretta is de prijs. De prijs is namelijk aanzienlijk hoger dan de andere modellen uit deze lijst, echter krijg je daar wel een super apparaat voor terug. Klik hier om de laagste prijs te bekijken.

Voordelen Emerio PO-116124

 • Beste optie voor grote gezelschappen ( tot 8 personen)
 • Heeft ingebouwde thermostaat en indicatielampjes
 • Beschikt over warmhoudfunctie

Nadelen Emerio PO-116124

 • Prijs is aan de hoge kant

Bernadine

Over de productexpert

Mijn naam is Bernadine. Binnen Top-X ben ik verantwoordelijk voor alle product reviews binnen de categorieën Huishouden en Keuken. Ik ben een keukenprinses en kook graag de heerlijkste creaties, mijn specialiteit is risotto. Nog niet zo lang geleden ben ik verhuisd en heb ik een hele zoektocht afgelegd naar de perfecte inboedel voor mijn nieuwe huis. Dus ondertussen ben ik helemaal up to date wat betreft de beste producten voor in ieders paleis.

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>