Laatste update: juni 2022

Door: Thea

Best Geteste Pillendoosje

7 dagen in een box - medicijn box met dag aanduiding

7 dagen in een box - medicijn box met dag aanduiding

Als beste uit de test is gekomen de 7 dagen in een box - medicijn box met dag aanduiding. Dit pillendoosje beschikt volgens onze test namelijk over de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Ook heeft hij grote vakjes waardoor ook groter formaat pillen gemakkelijk er in passen.

De dag doosjes kunnen ook los gemaakt worden waardoor je de pillen voor één dag los mee kunt nemen. Het formaat van dit pillendoosje bedraagt 19x12x15cm. Ook beschikt hij over een neutraal maar mooi design met duidelijke aanduidingen.

Meer weten? Klik op de onderstaande button!

Wanneer je dagelijks veel pillen gebruikt kan het verstandig zijn om gebruik te maken van een pillendoosje. In eens pillendoosje kan je namelijk gemakkelijk de pillen voor de hele week en per dag opslaan. Hierop staan vaak zowel de verschillende dagen als verschillende dagdelen op beschreven.

Met een pillendoosje wordt het dus een stuk makkelijker om een goed inzicht te verschaffen in de dagelijkse pillen inname. Doordat zowel dag als dagdeel aangegeven staan op het doosje kun je duidelijk zien of je de pillen al wel of nog niet geslikt. De keuze aan pillendoosjes is enorm, er zijn namelijk ontzettend veel opties.

Om jou te helpen bij het vinden van het beste pillendoosje hebben wij een volledig artikel gewijd aan het beste pillendoosje van dit moment. In dit artikel ontdek je onze top 5 beste pillendoosjes van dit moment en waar je op moet letten bij aanschaf. Benieuwd? Lees dan gauw verder en kom er achter!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

25

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Pillendoosjes

7 dagen in een box - medicijn box met dag aanduiding

Beste koop pillendoosje
1. 7 dagen in een box - medicijn box met dag aanduiding

Pillendoos 7 dagen - 7 vakjes - Doos met medicijnen

Beste compacte pillendoosje
2. Pillendoos 7 dagen - 7 vakjes - Doos met medicijnen

GEASY Pillendoos 7 dagen 3 Vakken

Beste pillendoosje 3 vakken
3. GEASY Pillendoos 7 dagen 3 Vakken

Pillendoos- - 7 vakken - 7 dagen - Pillendoos voor 1 week

Beste goedkope pillendoosje
4. Pillendoos- - 7 vakken - 7 dagen - Pillendoos voor 1 week

Pillendoos met 7 Dagen en 4 Vakken

Beste medicijndoosje
5. Pillendoos met 7 Dagen en 4 Vakken


Top 10 Beste Pillendoosjes

Heb jij haast doordat jij bijvoorbeeld een vliegtuig moet halen waardoor jij niet dit hele artikel kunt lezen? Geen zorgen, we hebben hieronder een overzicht gemaakt van verschillende top-10 lijstjes van bekende websites. Door op onderstaande knoppen te klikken wordt je gelijk doorgestuurd naar de meest verkochte pillendoosjes bij de betreffende webshop. 

We zouden je willen adviseren om alle buttons even aan te klikken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel betaald.


Waar moet je op letten bij het kopen van een pillendoosje?

Wil je een pillendoosje kopen? Koop dan niet zomaar een pillendoosje aanbieding. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende modellen in verschillende prijsklassen. Hierdoor kun jij met ieder budget een goed pillendoosje aanschaffen. Hierbij is het ook mogelijk om te kiezen tussen verschillende soorten pillendoosjes.

Om jou te helpen de beste keuze te maken hebben wij hieronder de belangrijkste criteria uit onze test voor je op een rijtje gezet. Door rekening te houden met deze criteria haal jij gemakkelijk de beste optie in huis. Deze criteria zijn namelijk ook getest in de beste pillendoosje volgens de consumentenbond test. 

Design

Allereerst kun je naar het design van een pillendoosje kijken. Pillendoosjes zijn er namelijk met verschillende designs, denk aan opvallende designs, neutrale designs etc. Omdat dit volledig afhankelijk is van iemands voorkeur is er voor iedereen een andere optie de beste.

In onze top 5 hebben wij pillendoosjes met verschillende designs opgenomen. Hierdoor zit er voor iedereen een perfecte optie tussen. Benieuwd welke verschillende pillendoosjes er zijn? Onze top 5 vind je verderop in dit artikel.

Kwaliteit

Ook kun je kijken naar de kwaliteit van een pillendoosje. Pillendoosjes zijn er in goedkope- en duurdere varianten. Bij aanschaf van een goedkoop pillendoosje kan het zijn dat de kwaliteit minder is. Denk hierbij aan goedkopere materialen of een minder stevig doosje.

In onze top 5 vind je pillendoosjes uit verschillende prijsklassen. Alle pillendoosjes beschikken hier over goede kwaliteit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het pillendoosje van een lagere kwaliteit is dan gewenst.

Model

Als laatste zijn er verschillende modellen als er gekeken wordt naar een pillendoosje. Zo zijn er pillendoosjes welke 7 verschillende rijen bevatten. Hierdoor kun je pillen verdelen voor iedere dag van de week. Hierbij is het vaak ook mogelijk om de verschillende dagen apart mee te nemen.

Ook zijn er pillendoosjes welke slechts één dag bevatten. Deze moet je iedere dag hergebruiken. Naast een verschil in dagen verschillen pillendoosjes vaak ook over het aantal compartimenten. Denk hierbij aan één compartiment per dagdeel zoals ochtend, middag avond of 10 uur, 2 uur, 4 uur etc.


Wat is het beste pillendoosje?

Welk pillendoosje is het beste? Nu je weet waar je op moet letten bij het aanschaffen van een pillendoosje is het tijd voor onze top 5 beste pillendoosjes. Aan de hand van onze beste pillendoosjes test hebben wij namelijk de 5 beste opties opgenomen in onze top 5.

Hieronder vind je voor ieder pillendoosje uit onze top 5 een korte product omschrijving. Ook hebben wij de voor- en nadelen van ieder pillendoosje voor je op een rijtje gezet. Ben jij benieuwd welk pillendoosje de beste optie voor jou is. Je ontdekt het antwoord gemakkelijk hieronder!

1. 7 dagen in een box - medicijn box met dag aanduiding

7 dagen in een box - medicijn box met dag aanduiding

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Design

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Op de eerste plaats hebben wij de 7 dagen in een box - medicijn box met dag aanduiding geselecteerd als beste koop pillendoosje van dit moment. Met dit pillendoosje controleer jij in één oogopslag of er nog pillen in het doosje zitten dankzij de transparante bovenzijde. 

De 7 dagen in een box - medicijn box met dag aanduiding beschikt over opvallende regenboog kleuren waardoor hij goed opvalt. Hierdoor wordt jij er vaak aan herinnert dat je mogelijk nog pillen moet slikken. Ook is hij voorzien van Nederlandstalige tekst in tegenstelling tot sommige andere modellen.

De 7 dagen in een box - medicijn box met dag aanduiding beschikt over 7 dag doosjes waardoor jij voor iedere dag van de week een apart doosje kunt aanhouden. Ook staat naast de dag ook de dagdelen aangegeven op het doosje. Wil je meer weten over dit beste koop pillendoosje? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen 7 dagen in een box - medicijn box met dag aanduiding

 • Dagdoosje voor iedere dag van de week
 • Scherp geprijsd
 • Grote vakjes
 • Inclusief Nederlandse aanduiding

Nadelen 7 dagen in een box - medicijn box met dag aanduiding

 • Niet het goedkoopste model

2. Pillendoos 7 dagen - 7 vakjes - Doos met medicijnen

Pillendoos 7 dagen - 7 vakjes - Doos met medicijnen

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Design

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats hebben wij de Pillendoos 7 dagen - 7 vakjes - Doos met medicijnen geplaatst in onze top 5. Dit pillendoosje is ook geschikt voor iedere dag van de week. Ook staat op dit goede pillendoosje aangegeven welke dag het betreft. Het pillendoosje beschikt over grote vakjes die gemakkelijk te gebruiken zijn.

Helaas beschikt dit pillendoosje alleen over één vak per dag. Hierbij kun jij dus niet per dagdeel verschillende pillen toevoegen, alleen voor de gehele dag. Ook kunnen de vakjes klein zijn wanneer je veel pillen op een dag moet slikken. De afmeting van dit doosje is 16x3,5x2,2 cm. 

Wel is dit de goedkoopste optie uit onze top 5. Het materiaal waarvan de Pillendoos 7 dagen - 7 vakjes - Doos met medicijnen gemaakt is, is plastic. Verder heeft hij een opvallende blauwe kleur. Meer weten of de laagste prijs ontdekken? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Pillendoos 7 dagen - 7 vakjes - Doos met medicijnen

 • Erg goedkope optie
 • Compartiment voor elke dag van de week
 • Gemaakt van kunststof
 • Stevige kwaliteit

Nadelen Pillendoos 7 dagen - 7 vakjes - Doos met medicijnen

 • Geen vakjes per dag deel

3. GEASY Pillendoos 7 dagen 3 Vakken

GEASY Pillendoos 7 dagen 3 Vakken

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Design

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plaats in onze top 5 hebben wij de GEASY Pillendoos 7 dagen 3 Vakken geplaatst. Dit pillendoosje is in twee kleuren verkrijgbaar, namelijk regenboogkleur en neutraal zwart. Verder zitten er compartimenten in voor iedere dag van de week. Hierdoor kun jij de pillen per dag verdelen.

Naast dat je de pillen per dag kunt verdelen is het ook mogelijk om deze per dag deel te verdelen. De compartimenten kunnen los van elkaar meegenomen worden wat zorgt voor een extra fijn gebruiksgemak. Daarnaast zitten de compartimenten in een grotere opbergdoos om ze gemakkelijk mee te nemen.

De dagdelen staan aangegeven door middel van plaatjes. Verder staan de dagen aangegeven door middel van Nederlandstalige afkortingen. De prijs van dit pillendoosje is wel iets hoger dan de andere uit deze top 5. Je ontvangt dan ook wel een kwalitatief goed pillendoosje welke het beste scoort qua design.

Voordelen GEASY Pillendoos 7 dagen 3 Vakken

 • In twee kleuren verkrijgbaar
 • Uitstekende kwaliteit

Nadelen GEASY Pillendoos 7 dagen 3 Vakken

 • Hogere prijs

4. Pillendoos- - 7 vakken - 7 dagen - Pillendoos voor 1 week

Pillendoos- - 7 vakken - 7 dagen - Pillendoos voor 1 week

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Design

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op plaats vier in onze top 5 beste pillendoosjes is de Pillendoos- - 7 vakken - 7 dagen - Pillendoos voor 1 week geëindigd. Dit pillendoosje lijkt op het pillendoosje van de tweede plaats. Dit pillendoosje heeft daarom ook een compartiment voor iedere dag van de week.

Helaas beschikt de Pillendoos- - 7 vakken - 7 dagen - Pillendoos voor 1 week niet over een compartiment per dag deel. Om die reden kun je alleen de pillen voor een gehele dag opslaan. De kwaliteit van dit pillendoosje is ook iets minder dan de eerder benoemde modellen. Wel is dit een van de goedkoopste opties uit onze top 5.

De Pillendoos- - 7 vakken - 7 dagen - Pillendoos voor 1 week heeft een opvallende blauwe kleur en beschikt over dag markeringen op de vakjes. De markeringen staan er in het Engels op als afkorting van de dag. Meer weten? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek gelijk de laagste prijs van dit moment.

Voordelen Pillendoos- - 7 vakken - 7 dagen - Pillendoos voor 1 week

 • Goedkoopste optie
 • Handig formaat

Nadelen Pillendoos- - 7 vakken - 7 dagen - Pillendoos voor 1 week

 • Geen vakjes voor dag delen
 • Niet de beste kwaliteit

5. Pillendoos met 7 Dagen en 4 Vakken

Pillendoos met 7 Dagen en 4 Vakken

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Design

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de laatste plaats in onze top 5 is de Pillendoos met 7 Dagen en 4 Vakken geëindigd. Dit compacte medicijndoosje beschikt over een grote inhoud. Zo kun je voor iedere dag van de week de pillen in een vakje stoppen. Ook zitten er vier verschillende vakjes per dag in dit pillendoosje. 

Je kunt dus gemakkelijk de pillen per dag deel verdelen in deze vakjes. Helaas staat er geen dag deel beschreven op de vakjes waardoor je zelf goed moet onthouden welk vakje bij welk dag deel hoort. De losse compartimenten kunnen uit de opbergdoos gehaald worden om loos mee te nemen.

Verder beschikken zowel de opbergdoos als losse compartimenten over een doorzichtig design. Hierdoor kun je overzichtelijk houden welke vakjes leeg zijn en welke vakjes nog niet leeg zijn. Als laatste beschikt de Pillendoos met 7 Dagen en 4 Vakken over gekleurde dagen waardoor je ze makkelijk van elkaar kunt onderscheiden en ze tevens goed opvallen.

Voordelen Pillendoos met 7 Dagen en 4 Vakken

 • Transparante box
 • Grote inhoud

Nadelen Pillendoos met 7 Dagen en 4 Vakken

 • Mindere kwaliteit

Hoeveel soorten pillendoosjes hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 18 pillendoosjes getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de pillendoosjes op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste pillendoosjes zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>