fbpx

Publicatie datum: 15 maart, 2023

Door: Thea

Best Geteste Pannenkoekenmaker

beste pannenkoekenmaker

Gadgy Crêpe Maker

Wanneer je op zoek bent naar de beste pannenkoekenmaker van 2023 dan ben je op zoek naar de Gadgy Crêpe Maker. Deze pannenkoekenmaker scoorde namelijk op meerdere criteria de beste score. Zo heeft deze pannenkoekenmaker een regelbare thermostaat en beschikt hij over 1000 watt aan vermogen.

Een ander voordeel is het grote oppervlak van deze beste koop pannenkoekenmaker. De Gadgy Crêpe Maker heeft namelijk een diameter van 30 cm. Ook beschikt hij over een handig snoeropbergsysteem en is hij gemakkelijk schoon te maken dankzij de hoogwaardige antiaanbaklaag. 

Wil jij graag meer weten over deze pannenkoekenmaker? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Hou jij van pannenkoeken en maak je ze het liefst zelf? Dan is een pannenkoekenmaker echt iets voor jou. Een pannenkoek in een pan maken kunnen we allemaal, maar tegenwoordig kan het ook anders. Met een pannenkoekenmaker kun jij namelijk echte crêpes maken op de manier zoals jij dat wilt.

Het aanbod aan pannenkoekenmakers is enorm. Het vinden van de beste pannenkoekenmaker voor jou kan daarom een best lastige klus zijn. Om jou te helpen hebben wij een volledig artikel gewijd aan de beste pannenkoekenmaker 2023. Wij hebben namelijk tientallen pannenkoekenmakers met elkaar vergeleken in onze beste pannenkoekenmaker test.

In dit artikel ontdek je de belangrijkste criteria uit onze beste pannenkoekenmaker test. Ook hebben wij, aan de hand van de testresultaten uit onze beste pannenkoekenmaker test, een handig top 5 opgesteld. Wil jij weten wat de beste pannenkoekenmaker van 2023 is? Lees dan gauw verder en je komt er achter!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

45

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Pannenkoekenmakers

beste pannenkoekenmaker

Beste koop pannenkoekenmaker
1. Gadgy Crêpe Maker

Tristar BP-2637 Crêpemaker

Beste goedkope pannenkoekenmaker
2. Tristar BP-2637 Crêpemaker

Bestron Crepe Maker

Beste Crepemaker
3. Bestron Crepe Maker

Severin CM 2198

Beste luxe pannenkoekenmaker
4. Severin CM 2198

Tristar BP-2638 Crêpemaker

Beste pannenkoekenmaker met accessoires
5. Tristar BP-2638 Crêpemaker


Top 10 Beste Pannenkoekenmakers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste pannenkoekenmakers! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een pannenkoekenmaker?

Ga je een pannenkoekenmaker kopen? Ga dan niet voor de eerste pannenkoekenmaker aanbieding die je tegenkomt, maar vergelijk meerdere modellen met elkaar. Lang niet alle pannenkoekenmakers beschikken namelijk over een goede kwaliteit. Het laatste wat je wilt doen is een miskoop.

Om jou te helpen hebben wij de belangrijkste criteria uit onze beste pannenkoekenmaker test voor je op een rijtje gezet. Door rekening te houden met onderstaande criteria haal jij gemakkelijk de beste optie in huis. Deze criteria zijn namelijk ook getest in de beste pannenkoekenmaker volgens de consumentenbond test.

Specificaties

Allereerst kan er gekeken worden naar de specificaties van een pannenkoekenmaker. Dit kan namelijk per model flink verschillen. Specificaties waar naar gekeken kan worden zijn het wattage, formaat van de pannenkoekenmaker en over welke functies hij beschikt.

Zo zijn er pannenkoekenmakers met een regelbare thermostaat. Ook zijn er pannenkoekenmakers met een laag- en hoog wattage. Hoe hoger het wattage, hoe meer vermogen een pannenkoekenmaker heeft waardoor jij pannenkoeken sneller kunt klaarmaken.

Accessoires

Ook kan er naar de meegeleverde accessoires gekeken worden. Een pannenkoekenmaker is namelijk enorm handig, maar de meegeleverde accessoires kunnen het nog veel makkelijker maken. Zo worden veel pannenkoekenmakers geleverd met spatel en deegverdeler.

Je kunt in de product omschrijving van een pannenkoekenmaker vaak zien wat er meegeleverd wordt. Wanneer zulke accessoires niet meegeleverd worden kun je deze gemakkelijk zelf aanschaffen. Het nadeel is alleen dat je dan langer moet wachten voordat je de perfecte pannenkoek kunt maken.

Prijsklassen

Een laatste criteria is de prijsklassen van een pannenkoekenmaker. Pannenkoekenmakers zijn er namelijk in allerlei prijsklassen. Zo zijn er hele goedkope modellen, maar ook zijn er dure varianten. Niet alle dure pannenkoekenmakers beschikken over een uitstekende kwaliteit.

Ook zijn lang niet alle goedkope pannenkoekenmakers van een slechte kwaliteit. In onze top 5 hebben wij kwalitatief goede pannenkoekenmakers uit verschillende prijsklassen opgenomen. Er zit dus voor iedereen een perfecte optie tussen.


Wat is de beste pannenkoekenmaker?

Wij krijgen vaak de vraag: Welke pannenkoekenmaker is het beste? Om die reden hebben wij dit volledige artikel gewijd aan de beste pannenkoekenmakers van dit moment. Hieronder vind je de 5 beste opties uit onze test. Hierbij hebben wij elke pannenkoekenmaker voorzien van een korte product omschrijving.

Ook hebben wij de voor- en nadelen van ieder model benoemd. De eindbeoordeling van elke pannenkoekenmaker is gebaseerd op onze beste pannenkoekenmaker test en reviews van andere consumenten. Bij het opstellen van onze top 5 beste pannenkoekenmakers hebben wij modellen uit verschillende prijsklassen en categorieën opgenomen.

1. Gadgy Crêpe Maker

beste pannenkoekenmaker

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Als beste uit de test is gekomen de Gadgy Crêpe Maker. Deze beste koop pannenkoekenmaker scoorde namelijk op meerdere punten de hoogste score. Zo heeft deze pannenkoekenmaker een hoogwaardige antiaanbaklaag waardoor jij de pannenkoekenmaker na gebruik ontzettend makkelijk schoonmaakt.

De Gadgy Crêpe Maker beschikt over een regelbare thermostaat waardoor jij zelf kunt bepalen hoe snel je de pannenkoek wilt maken. De diameter van deze pannenkoekenmaker is 30 cm, hierdoor kun jij echte crêpes maken. Dit model beschikt tevens over een handig snoeropbergsysteem waardoor jij de pannenkoekenmaker ook makkelijk kunt opbergen.

Op de pannenkoekenmaker zitten indicatielampjes die aangeven of het apparaat aan of uit staat. Ook geven deze aan of de pannenkoekenmaker op temperatuur is of niet. Het vermogen van deze pannenkoekenmaker bedraagt 1000 Watt. Meer weten over deze beste koop pannenkoekenmaker? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Gadgy Crêpe Maker

 • Beschikt over regelbare thermostaat
 • Diameter van 30cm
 • Vermogen van 1000 watt
 • Makkelijk op te bergen

Nadelen Gadgy Crêpe Maker

 • Sommige consumenten vinden dat hij traag bakt

2. Tristar BP-2637 Crêpemaker

Tristar BP-2637 Crêpemaker

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op plaats 2 is de Tristar BP-2637 Crêpemaker geëindigd in onze top 5. Deze goede pannenkoekenmaker is namelijk ontzettend goedkoop, maar beschikt wel over de goede kwaliteit die jij verwacht van een goede pannenkoekenmaker. Zo heeft ook deze pannenkoekenmaker een regelbare thermostaat om de snelheid van het bakken te bepalen.

Een ander voordeel voordeel van de Tristar BP-2637 Crêpemaker is dat hij beschikt over een antiaanbaklaag. Hierdoor kun jij de pannenkoekenmaker na gebruik ontzettend makkelijk schoonmaken. Het is wel belangrijk om in gedachten te houden dat deze laag zijn werking verliest wanneer je hier te vaak of hard in krast.

De diameter van de Tristar BP-2637 Crêpemaker is 30 centimeter waardoor jij echte crêpes kunt maken. Ook heeft deze pannenkoekenmaker een heel praktisch ontwerp en beschikt hij over geïntegreerde handvatten, anti-slipvoetjes en een handig snoeropbergsysteem.

Voordelen Tristar BP-2637 Crêpemaker

 • Beschikt over anti-slipvoetjes
 • Uitstekende kwaliteit
 • Goede antiaanbaklaag
 • Inclusief handleiding en spatel

Nadelen Tristar BP-2637 Crêpemaker

 • Niet vaatwasser bestendig

3. Bestron Crepe Maker

Bestron Crepe Maker

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op plaats 3 in onze top 5 is de Bestron Crepe Maker geëindigd. Deze pannenkoekenmaker kan in twee kleuren worden aangeschaft, namelijk geel en roze. Verder heeft ook deze pannenkoekenmaker een diameter van 30 centimeter. Naast dat je deze pannenkoekenmaker ontvangt, ontvang je ook een deegverdeler en pannenkoekenkeerder.

De Bestron Crepe Maker beschikt over een antiaanbaklaag waardoor jij hem gemakkelijk schoonmaakt. Verder heeft hij een indicatielampje die weergeeft of het apparaat aan of uit staat en laat zien of deze is opgewarmd. De Bestron Crepe Maker beschikt over een vermogen van 1000 watt.

Het gewicht van de Bestron Crepe Maker is slechts 1,38 kilo waardoor jij hem gemakkelijk ergens kunt opbergen. De behuizing is hittebestendig en ook beschikt hij over anti-slipvoetjes. Hierdoor blijft deze pannenkoekenmaker goed op zijn plek staan.

Voordelen Bestron Crepe Maker

 • Licht model
 • Beschikt over indicatielampjes
 • Gemakkelijk op te bergen
 • Inclusief deegverdeler en  crepeskeerder

Nadelen Bestron Crepe Maker

 • Spatel is wat lastig te gebruiken

4. Severin CM 2198

Severin CM 2198

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Wij hebben de Severin CM 2198 geselecteerd als beste luxe pannenkoekenmaker. Hierbij heeft hij de vierde plek gehaald. Zo is de prijs van deze pannenkoekenmaker wat hoger, maar ontvang je er daarom ook wel een uitstekende luxe pannenkoekenmaker voor.

Zo kun je de thermostaat afstellen met een schuifknop. Hierbij kun je de thermostaat in 6 verschillende standen afstellen. Ook beschikt de Severin CM 2198 over handige indicatielampjes. Dit model is aan de onderzijde voorzien van antislip voetjes waardoor hij goed op zijn plek blijft zitten.

Na gebruik van de Severin CM 2198 heb jij hem binnen no-time schoon. De antiaanbaklaag zorgt er namelijk voor dat het apparaat goed schoon blijft. Er bakt namelijk niks aan waardoor jij hem makkelijk schoon kunt maken en op kunt bergen. Meer weten? Klik dan op de button hierboven! 

Voordelen Severin CM 2198

 • Beschikt over aan/uit schakelaar met lichtindicatie
 • Regelbare thermostaat
 • Snel je pannenkoeken klaarmaken dankzij groot vermogen

Nadelen Severin CM 2198

 • Duurste optie in onze top 5

5. Tristar BP-2638 Crêpemaker

Tristar BP-2638 Crêpemaker

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de laatste plaats is de Tristar BP-2638 Crêpemaker geëindigd in onze top 5. Dit komt onder andere doordat de prijs-/kwaliteitsverhouding van deze pannenkoekenmaker niet uitstekend is. Je betaald namelijk wat meer voor deze pannenkoekenmaker dan de eerste drie modellen.

Wel ontvang je voor deze prijs de benodigde accessoires zoals een deegverdeler en handleiding. De thermostaat van deze pannenkoekenmaker is gemakkelijk te regelen via de geïntegreerde draaiknop. Ook beschikt dit model over handige indicatielampjes die aangeven of het apparaat aan staat en of hij op temperatuur is.

Het formaat van deze pannenkoekenmaker is 30 centimeter. Verder heeft hij een handig design en is hij gemaakt van sterk materiaal. De antiaanbaklaag zorgt er voor dat het schoonmaakproces gemakkelijk verloopt. Ook dit model beschikt tevens over antislipvoetjes waardoor hij goed op zijn plek blijft staan.

Voordelen Tristar BP-2638 Crêpemaker

 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Eenvoudig op te bergen
 • Handig design

Nadelen Tristar BP-2638 Crêpemaker

 • Duurder model

Hoeveel soorten pannenkoekenmakers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 pannenkoekenmakers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de pannenkoekenmakers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste pannenkoekenmakers zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>