Laatste update: december 2022

Door: Thea

Best Geteste Oploskoffie

Douwe Egberts Gold Oploskoffie

Ben jij op zoek naar een goede oploskoffie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij van Top-x zijn namelijk op zoek gegaan naar de best geteste oploskoffies van dit moment. Om hier achter te komen hebben wij een beste oploskoffie test uitgevoerd. 

De Douwe Egberts Gold Oploskoffie kwam uit onze oploskoffie test als beste oploskoffie 2022! Dit op basis van zijn goede smaak en de duurzame productie van de koffiebonen. 

Het merk Douwe Egberts staat natuurlijk bekend om zijn koffie en die is er ook als oploskoffie. Zo kan jij overal genieten van de heerlijke smaak van Douwe Egberts koffie. Het enige wat je nodig hebt is een beetje water! Makkelijk en snel dus! 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste oploskoffie? Klik dan snel op de onderstaande knop! 

Koffie is er in veel verschillende soorten en formaten. Laten we eerlijk zijn, niet is zo lekker als een kopje koffie. Helaas is er niet altijd een plek waar je koffie kan drinken. Bijvoorbeeld als je met de auto onderweg bent naar een vakantiebestemming. Gelukkig is daar een handige oplossing voor, namelijk oploskoffie. Je hebt geen koffiezetapparaat meer nodig. Het enige wat je nodig hebt voor oploskoffie is een beetje water. Daarna kun je genieten van een lekkere kop koffie. 

Maar wat is nou een goede oploskoffie. Er zijn heel veel verschillende soorten oploskoffie op de markt, waardoor het lastig kan zijn om een goede oploskoffie te vinden. Om jou te helpen met het vinden van de beste oploskoffie hebben wij een uitgebreide oploskoffie test uitgevoerd. Aan de hand van onze test resultaten hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste oploskoffies van dit moment. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

25

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Oploskoffies

Beste koop oploskoffie
1. Douwe Egberts Gold Oploskoffie

Beste oploskoffie met karamel smaak
2. Nescafé Gold Caramel Latte oploskoffie

Beste Arabica oploskoffie
3. Nescafé Gold Espresso oploskoffie

Beste budget oploskoffie
4. Douwe Egberts Verwenkoffie Latte Macchiato Oploskoffie

Beste ongezoete oploskoffie
5. Nescafé Gold Cappuccino oploskoffie


Top 10 Beste Oploskoffies 

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste oploskoffies! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Een oploskoffie kopen kan soms lastig zijn en dit kan je hierbij helpen.

Misschien ook interessant:

- Top 5: Beste koffie


Waar moet je op letten bij het kopen van oploskoffie? 

Na het zien van onze top 5 wil je misschien wel een oploskoffie kopen. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen! In dit gedeelte van het artikel vertellen wij je namelijk waar je op moeten letten als je oploskoffie gaat kopen. De onderstaande punten zijn de punten die wij hebben meegenomen tijdens het uitvoeren van onze oploskoffie test. Wij raden je aan om goed op deze punten te letten als je oploskoffie gaat aanschaffen. Deze punten lijken namelijk sterk op die van de beste oploskoffie volgens de consumentenbond. 

Verpakking

Het klinkt misschien gek maar het is belangrijk dat je de verpakking checkt voor je koffie koopt. Op de verpakking is het namelijk verplicht om bepaalde informatie te laten zien. Denk hierbij aan de datum van verpakking, het land van herkomst en de soort koffie. Daarnaast wordt er ook vaak uitgelegd hoe de koffie gemalen zijn, hoe ze gebrand zijn en hoe je de koffie dient te bewaren. 

Ook staat er op de verpakking van de oploskoffie hoeveel koppen koffie je met het poeder kan maken. Ook staat er op hoeveel poeder en water je moet gebruiken voor het zetten van een kop koffie. 

UTZ keurmerk

Als tweede is het belangrijk om te controleren of de koffie duurzaam geproduceerd is. Deze koffie beschikt dan over het zogenoemde UTZ keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat de koffie voldoet aan duurzame teeltmethoden, betere werkomstandigheden en verantwoorde omgang met het milieu

Hoeveelheid cafeïne  

De hoeveelheid cafeïne die een koffiesoort bevat kan verschillen. We raden je aan om hier rekening mee te houden bij je aankoop. Ben je extreem gevoelig voor cafeïne? Kies dan voor een koffiesoort die wat minder cafeïne bevat. Je kunt ook voor een cafeïnevrije koffiesoort kiezen.

Wat is de beste oploskoffie van 2022?

Welke oploskoffie is het beste? Deze vraag gaan wij in dit gedeelte van het artikel voor je beantwoorden. Aan de hand van onze oploskoffie test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste oploskoffies van dit moment. In de onderstaande uitgebreide top 5 komen alle oploskoffies nog een keer langs. In deze top 5 hebben wij alle producten voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder en wie weet zie je nog een leuke oploskoffie aanbieding. 

1. Douwe Egberts Gold Oploskoffie

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Wij van Top-x hebben een handige oploskoffie test uitgevoerd om er achter te komen wat de beste oploskoffie van dit moment is. De Douwe Egberts Gold Oploskoffie is uit onze oploskoffie test gekomen als beste oploskoffie 2022! Dit op basis van zijn goede smaak en de duurzame productie van de koffiebonen. 

De koffie van Douwe Egberts is natuurlijk niet meer weg te denken uit de Nederlandse keukens. Gelukkig heeft het merk nu ook een oploskoffie zodat jij ook kan genieten van een heerlijk bakje koffie onderweg. Het enige wat je hoeft te doen is een beetje water toe te voegen aan het poeder. De koffie zelf heeft een rijke en milde smaak die je van Douwe Egberts gewend bent. De bonen die zijn gebruikt zijn medium gebrand. 

Voordelen Douwe Egberts Gold Oploskoffie

 • Geen koffiezetapparaat nodig
 • Gemaakt van  Arabica- en Robusta bonen
 • Rijke en milde smaak 

Nadelen Douwe Egberts Gold Oploskoffie

 • Duurste optie uit de lijst 

2. Nescafé Gold Caramel Latte oploskoffie

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Drink je graag koffie met een smaakje en ben je daarom op zoek naar oploskoffie met een smaakje? Dan is deze Nescafé Gold Caramel Latte oploskoffie echt wat voor jou! Deze oploskoffie heeft namelijk een heerlijk zoete karamel smaak. Met deze oploskoffie van het merk Nescafé Gold maak jij binnen een hand omdraai een lekkere koffie. 

Met deze oploskoffie kan jij gemakkelijk en snel een heerlijke karamel latte. Klinkt als veel werk? Wel nee joh, het enige wat je hoeft te doen is het 150 ml heet water toevoegen en je koffie is klaar! De koffiebonen die zijn gebruikt voor het produceren van de oploskoffie zijn duurzaam geteeld in combinatie met verantwoorde landbouwtechnieken. De bonen die zijn gebruikt voor deze oploskoffie zijn Arabica- en Robusta-koffiebonen. 

Voordelen Nescafé Gold Caramel Latte oploskoffie

 • Snel en makkelijk 
 • Gemaakt van Arabica- en Robusta-koffiebonen 
 • Heeft een zoete karamelsmaak 

Nadelen Nescafé Gold Caramel Latte oploskoffie

 • De koffie zelf is niet sterk 

3. Nescafé Gold Espresso oploskoffie

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij op zoek naar een oploskoffie die volledig is gemaakt van 100% Arabica- koffiebonen? Dan is de Nescafé Gold Espresso oploskoffie de oploskoffie die jij zoekt! Wij hebben deze oploskoffie namelijk geselecteerd als beste Arabica oploskoffie! Deze oploskoffie is namelijk gemaakt van 100% Arabica- koffiebonen! 

Deze oploskoffie van het merk Nescafé Gold is perfect voor het maken van de lekkerste espresso's. Doordat deze oploskoffie gemaakt is van 100% Arabica- koffiebonen heeft deze oploskoffie een sterke branding. Deze branding zorgt ervoor dat de koffie sterk is en ideaal is om mee op te staan in de ochtend. e koffiebonen die zijn gebruikt voor het produceren van de oploskoffie zijn duurzaam geteeld in combinatie met verantwoorde landbouwtechnieken. 

Voordelen Nescafé Gold Espresso oploskoffie

 • Rijke, intense koffiesmaak 
 • 100% Arabica- koffiebonen
 • Zeer sterke smaak 

Nadelen Nescafé Gold Espresso oploskoffie

 • Niet geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor cafeïne 

4. Douwe Egberts Verwenkoffie Latte Macchiato Oploskoffie

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben jij op zoek naar een goede oploskoffie maar wil of kan je hier niet al te veel geld aan uitgeven? Natuurlijk begrijpen we dat en daarom hebben wij zoals je van ons gewend bent ook rekening gehouden met de wat kleinere budgetten. Wij hebben daarom de Douwe Egberts Verwenkoffie Latte Macchiato Oploskoffie geselecteerd als beste budget oploskoffie. 

Dit is dan wel de goedkoopste oploskoffie uit onze top 5, maar qua kwaliteit en smaak doet deze oploskoffie zeker niet onder aan de andere oploskoffies uit onze top 5. Met deze oploskoffie van het merk Douwe Egberts maak je makkelijk en snel een heerlijke latte macchiato. De oploskoffie heeft een gebalanceerde en zoete smaak die je van Douwe Egberts gewend bent. In combinatie met de heerlijke schuimlaag kan je genieten van een latte macchiato. 

Voordelen Douwe Egberts Verwenkoffie Latte Macchiato Oploskoffie

 • Goedkoopste optie uit de lijst 
 • Zachte smaak 
 • Meest geschikt voor het zetten van: Melkkoffie

Nadelen Douwe Egberts Verwenkoffie Latte Macchiato Oploskoffie

 • Niet geschikt voor mensen met lactose intolerantie 

5. Nescafé Gold Cappuccino oploskoffie

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Is jouw favoriete koffie een cappuccino? Dan hebben we heel goed nieuws. Je kan een cappuccino ook maken met oploskoffie! Hoe dan denk je waarschijnlijk, maar dat is eigenlijk heel simpel en geen zorgen je krijg geen mierzoete kop koffie. Wij hebben namelijk de Nescafé Gold Cappuccino oploskoffie geselecteerd als beste ongezoete oploskoffie! 

De meeste oploskoffies die sporen van melk bevatten kunnen erg zoet smaken. Gelukkig is dat bij deze oploskoffie niet het geval. De oploskoffie is namelijk ongezoet. De oploskoffie van het merk Nescafé is gemaakt van een combinatie van arabica- en robusta-bonen. Deze zijn goed gemixt tot een kwalitatieve koffiespecialiteit. De koffiebonen die zijn gebruikt voor het produceren van de oploskoffie zijn duurzaam geteeld in combinatie met verantwoorde landbouwtechnieken.

Voordelen Nescafé Gold Cappuccino oploskoffie

 • Gemaakt van arabica- en robusta-bonen 
 • Ongezoet 
 • Duurzaam en verantwoord geproduceerd

Nadelen Nescafé Gold Cappuccino oploskoffie

 • Productinformatie is onvolledig 

Hoeveel soorten oploskoffie hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 oploskoffie getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de oploskoffie op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste oploskoffie zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP