Laatst bijgewerkt: april 2021

Best Geteste Opblaasbare Jacuzzi

Carinci - Kleine Pelletkachel Air 60

5/5

De LayZ-spa Vegas jacuzzi is ideaal als je een groot gezin hebt. Deze jacuzzi biedt plaats voor maar liefst 6 personen. Ook als je alleen bent, is het handig om deze jacuzzi te hebben, want je kan er samen met je vrienden en familie van genieten tijdens het hete zomerweer! De jacuzzi heeft als voordeel dat hij erg makkelijk te installeren is. Hij behaalt een maximale temperatuur van 40 graden. Zijn design is stijlvol, voornamelijk ook door het mozaïek patroon binnenin en dat is zeker niet onbelangrijk, want het oog wil ook wat!

 

Als je nog geen jacuzzi in huis hebt, dan is het echt de moeite waard om dit te overwegen. Het is de ideale manier om tot rust te komen na een zware vermoeiende werkweek, maar ook doordeweeks kan het leuk zijn om gezellig met je partner te genieten. Als je op zoek gaat naar een opblaasbare jacuzzi, dan zal er veel keuze zijn. Wat is de beste opblaasbare jacuzzi? Ontdek hieronder de door ons best geteste opblaasbare jacuzzi!

Waar moet je op letten bij aankoop van een opblaasbare jacuzzi?

Voordat je een jacuzzi koopt, is het handig dat je op een aantal dingen let. Allereerst moet je rekening houden met de ruimte die je beschikbaar hebt. Jacuzzi’s kunnen qua afmetingen erg verschillend zijn en als je een jacuzzi koopt die vervolgens te groot lijkt te zijn, dan is dit écht frustrerend. Daarnaast is het belangrijk om erop te letten hoeveel lawaai de pomp maakt en hoe makkelijk je de filters kan vervangen. Ook het stroomverbruik is een belangrijke factor om mee rekening te houden.


Product


1. Whirlpool Bestway LayZ-spa Vegas jacuzzi​
Best getest overall

4.5/5

2. Lay-Z-Spa Milan Plus 

4/5

3. Lay-Z-Spa Jacuzzi Miami AirJet​

4/5

4. Bestway Lay-Z - spa Tahiti​

4/5

5. Intex Pure Spa Bubble - Greywood jacuzzi​

3/5

Beste opblaasbare jacuzzi top 5

We hebben een aantal jacuzzi’s getest en gingen daarbij op zoek naar de beste koop jacuzzi, de jacuzzi met de beste kwaliteit, enzovoort. Na grondig onderzoek eindigden we met een top 10 opblaasbare jacuzzis. Hieruit hebben wij voor jou de 5 beste uitgekozen. Dit is het resultaat:

1. Whirlpool Bestway LayZ-spa Vegas jacuzzi

0
Eindcijfer
Design 94%
Prijs / Kwaliteit 92%
Duurzaamheid 90%

De LayZ-spa Vegas jacuzzi is ideaal als je een groot gezin hebt. Deze jacuzzi biedt plaats voor maar liefst 6 personen. Ook als je alleen bent, is het handig om deze jacuzzi te hebben, want je kan er samen met je vrienden en familie van genieten tijdens het hete zomerweer!

De jacuzzi heeft als voordeel dat hij erg makkelijk te installeren is. Hij behaalt een maximale temperatuur van 40 graden. Zijn design is stijlvol, voornamelijk ook door het mozaïek patroon binnenin en dat is zeker niet onbelangrijk, want het oog wil ook wat!

Deze jacuzzi heeft een scherpe prijs maar heeft toch een goede kwaliteit. Het is dus zeker een aanrader!

Voordelen Whirlpool Bestway Lay-Z-spa Vegas jacuzzi

 • Voordelig
 • Eenvoudige installatie
 • Capaciteit tot 6 personen

Nadelen Whirlpool Bestway Lay-Z-spa Vegas jacuzzi

 • Niet inclusief afdekzeil

2. Lay-Z-Spa Milan Plus met WiFi en Freeze Shield.

0
Eindcijfer
Design 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Duurzaamheid 90%

De Lay-Z Spa Milan is een échte uitblinker in vergelijking met andere jacuzzi’s. Dit model is namelijk voorzien van een Freeze Shield en een handige app waarmee je hem kan bedienen.

Een Freeze Shield is een systeem die je het mogelijk maakt om je jacuzzi in de winter te laten staan. Zo heb je minder gedoe met het opzetten van de jacuzzi. Bovendien kan je zo tijdens de winterdagen genieten van een heerlijke warme jacuzzi momenten, zonder hem opnieuw te moeten opstellen.

De Lay-Z Spa Milan heeft een pomp die maximaal verwarmd tot 40 graden en is voorzien van een automatische verwarmingsfunctie. In deze jacuzzi is er plaats voor vier tot zes personen. Het grootste voordeel van deze jacuzzi is dat hij erg makkelijk in gebruik is.

Voordelen Lay-Z-Spa Milan Plus met WiFi en Freeze Shield.

 • Makkelijk te bedienen
 • Freeze Shield
 • Afdekzeil inbegrepen

Nadelen Lay-Z-Spa Milan Plus met WiFi en Freeze Shield.

 • Prijzig

3. Lay-Z-Spa Jacuzzi Miami AirJet

0
Eindcijfer
Design 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Duurzaamheid 78%

De Miami AirJet Jacuzzi is de perfecte jacuzzi om in te relaxen na een vermoeiende werkdag. Met zijn 81 massagestralen laat hij je volledig tot rust komen. En daar heb je soms écht nood aan.

De jacuzzi biedt ruimte voor maximaal 4 personen, ideaal voor een gemiddeld gezin. Opmerkelijk aan deze jacuzzi is zijn stevige wand. Hierdoor zal hij lang meegaan. Daarnaast zorgt de thermische dekking ervoor dat hij makkelijk schoon te maken is.

De stevige rand voelt verbazingwekkend zacht aan, wanneer je ertegen leunt. In deze jacuzzi is het dus comfortabel genieten. Nog een groot voordeel: de jacuzzi heeft een energiebesparende schakelaar, zodat je zo af en toe ook eens extra zuinig kan zijn. Goed voor je portemonnee!

Voordelen Lay-Z-Spa Jacuzzi Miami AirJet

 • Thermische dekking
 • Sterke bubbels
 • Stevige rand

Nadelen Lay-Z-Spa Jacuzzi Miami AirJet

 • Tamelijk prijzig
 • Klein formaat

4. Bestway Lay-Z - spa Tahiti

0
Eindcijfer
Design 85%
Prijs / Kwaliteit 81%
Duurzaamheid 77%

De Tahiti jacuzzi van Bestway is er eentje die je nooit meer zal vergeten, eens je hem uitgeprobeerd hebt. Dit is niet zomaar een jacuzzi, maar een échte belevenis.

In deze jacuzzi kan je samen met je vrienden en/of familieleden genieten van het perfect relaxmoment. Plaats je rug tegen de ultrazachte, doch stevige wand en geniet van de heerlijke bubbels.

Ook tijdens de avond kan je heerlijk genieten. Het is dé ideale jacuzzi om romantische momenten in te beleven, want deze jacuzzi is uitgerust met Ledverlichting. Niets zo gezellig als dat! In deze jacuzzi kunnen maximaal 4 personen zitten.

Voordelen Bestway Lay-Z – spa Tahiti

 • Ledverlichting
 • Kwalitatieve filterpomp

Nadelen Bestway Lay-Z – spa Tahiti

 • Tamelijk prijzig
 • Klein formaat

5. Intex Pure Spa Bubble - Greywood jacuzzi

0
Eindcijfer
Design 84%
Prijs / Kwaliteit 81%
Duurzaamheid 74%

Intex is een gekend en geliefd merk op vlak van jacuzzi’s. Dat heeft natuurlijk een reden: Intex maakt steeds kwalitatieve producten met een strak design. Daar is de Greywood jacuzzi een bewijs van!

De Greywood Pure Spa jacuzzi is voorzien van 140/170 bubbeljets die jou volledig tot rust laten komen. Hij kan opwarmen tot 40°C en heeft een programmeerbare verwarming voor jouw gemak. Hij is ook makkelijk te bedienen via het draadloos en waterbestendig bedieningspaneel met touchscreen.

Geniet ook tijdens de avonden van deze comfortabele jacuzzi, want hij is voorzien van ledverlichting!

Voordelen Intex Pure Spa Bubble – Greywood jacuzzi

 • Makkelijk te bedienen
 • Ledverlichting

Nadelen Intex Pure Spa Bubble – Greywood jacuzzi

 • Prijzig
 • Klein formaat

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 15 opblaasbare bubbelbaden getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Om te bepalen wat de beste opblaasbare jacuzzi’s zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opblaas jacuzzi’s zijn.

Soraya

Over de productexpert

Hey you, take care of yourself! Het liefst maak ik elke week een momentje voor mezelf vrij om tot rust te komen. Een leuk feitje is dat ik een carriere switch heb gemaakt van stewardess en mijn eigen beauty salon ben begonnen! Ik merk dat het voor veel mensen vaak lastig is om te vinden wel product nou echt bij ze past. Daarom deel ik met vol enthousiasme mijn ervaringen met anderen.

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>