Laatste update: oktober 2022

Door: Jerry van Es

Best Geteste Online slager

Bollensteak

Wanneer je op zoek bent naar een goede online slager heb je zojuist de jackpot gevonden. De slager Bollensteak is namelijk verkozen tot de beste online slager van 2022!

Dat deze slager de beste is kwam eigenlijk niet als een verrassing. Zo ben je verzekerd van een 100% vers garantie. En dat niet alleen. Het vlees is namelijk ook van erg hoge kwaliteit en wordt gekoeld thuisbezorgd.

Hierdoor blijft het extra lang vers. Daarnaast bestaat het aanbod uit allerlei bijzondere soorten vlees uit verschillende landen. Zo verkopen ze bijvoorbeeld een Wagyu Ossenhaas uit Uruguay! 

Hou jij van koken met een lekker stukje vlees? Je bent niet de enige. En waarom helemaal langs de slager gaan, als je het ook eenvoudig online kan bestellen? Precies. Online slagers zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden.

Er zijn dan ook erg veel verschillende online slagers tegenwoordig. Dit kan het best moeilijk maken om een goede online slager te vinden. Misschien vraag je je zelfs af: welke online slager is het beste?

Wij hebben dit voor je uitgezocht in een online slager test. In de test hebben we behoorlijk wat slagers met elkaar vergeleken. De beste online slagers kan je terugvinden aan het einde van dit artikel.

Daarnaast staan er ook nog een paar handige tips voor je klaar. Met behulp van deze tips wordt het vinden van een goede online slager een appeltje eitje!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

27

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

45

 Ervaringen gecheckt

18

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Online slagers

Best aanbevolen Online slager
1. Bollensteak

Beste Kwaliteit Online slager
2. Online slager

Beste Prijs-kwaliteit verhouding online slager
3. The Butchery


Beste Budget Online slager
4. Beef & Steak

Beste Aanbod Online slager
5. The meat lovers


Waar moet je op letten bij het kiezen van een Online slager?

Wanneer je vlees online wil bestellen moet dit uiteraard wel van goede kwaliteit zijn. Je wil geen bedorven vlees in huis hebben! Omdat het internet maar beperkt inzicht geeft in de betrouwbaarheid kan vlees kopen bij een online slager misschien wat spannend zijn.

Gelukkig zijn onze tips er om je daarbij te helpen. Wanneer je deze tips goed opvolgt wordt een online slager vinden direct een stuk makkelijker. Zo weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt!

Aanbod

Allereerst is het goed om een kritische blik te werpen op het aanbod. Zitten hier dingen tussen die bij jou in de smaak vallen? Of is het juist een beetje karig? Dit is natuurlijk een kwestie van eigen voorkeur.

Sommige online slagers bieden allerlei soorten vlees aan uit verschillende landen. Hier kan je dus zeker lekkere én unieke gerechten mee maken. Dit kan van pas komen wanneer je bijvoorbeeld kok bent als beroep. Dit vlees kost vaak wel wat meer.

Wil jij gewoon een lekker stukje vlees in huis halen en maakt het niet zoveel uit wat voor vlees? Dan is een online slager met een minder ruim of uniek aanbod ook prima. Vaak ben je dan ook goedkoper uit.

Levertijd

Ook de levertijd is niet te vergeten. Wanneer jij vlees wil bestellen kan het soms een paar dagen duren voor dit geleverd kan worden. Soms kan je zelf de dag en het bezorgmoment kiezen, maar soms ook niet. Heb je dus voor een speciale gelegenheid vlees nodig? Zorg dan dat je ruim op tijd bestelt om te voorkomen dat het te laat geleverd wordt.

Bezorgkosten

Tot slot rekenen sommige online slagers bezorgkosten. Bij de één is dit een paar euro, en bij de ander kan het al gauw oplopen tot een tientje. Soms kan je ook gratis verzending krijgen wanneer je voor meer bestelt dan bijvoorbeeld 50 euro. Het kan lonen om de bezorgkosten van verschillende slagers even met elkaar te vergelijken. Dat kan toch weer wat geld besparen!


Wie is de beste Online slager van 2022? 

Omdat het best moeilijk kan zijn de juiste online slager te kiezen helpen wij je hier graag bij. Er is door ons team een speciale online slager test uitgevoerd. In deze test zijn behoorlijk wat verschillende slagers met elkaar vergeleken, zoals bijvoorbeeld de beste online slagers volgens de consumentenbond.

Aan de hand van de test is er een selectie gemaakt van de beste online slagers. Deze hebben een plekje weten te verdienen in onze top vijf. Ben je al net zo nieuwsgierig als wij? Mooi. Dan presenteren wij je graag bij deze de top vijf beste online slagers van 2022!

1. Bollensteak

8.8

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Veruit de beste online slager van dit jaar is Bollensteak. Deze slager scoorde op alle punten die wij hebben getest als de beste. Zo wordt al het vlees gesneden in eigen slagerij. Het aanbod is dan ook behoorlijk groot met het mooiste vlees van unieke rassen. 

En wil je last minute vlees bestellen? Dat is geen probleem. Vandaag besteld, is morgen in huis. En de verzending is ook nog eens gratis vanaf 75 euro. Niet verkeerd. Ook kan je speciale seizoenspakketten bestellen met vlees dat past bij het huidige seizoen. 

Voordelen Bollensteak

 • Groot aanbod met vlees van unieke rassen 
 • Vandaag besteld is morgen al in huis
 • Verzending is gratis vanaf 75 euro

Nadelen Bollensteak

 • De verzendkosten zijn onder de 75 euro aardig prijzig

2. De online slager

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op zoek naar kwaliteit vlees? En mag dat wel wat kosten? Kies dan voor de online slager. Deze slager biedt veruit de beste kwaliteit vlees. Zo wordt het vlees met zorg klaargemaakt en met een speciaal slagersmes vers gesneden. 

Je kan kiezen uit rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, kippenvlees, lamsvlees en gevogelte of wild vlees. Wanneer je een beetje van alles wil kan je ook kiezen voor een speciale vleesbox. Dan ontvang je voordelig meerdere soorten vlees in huis. En bonus: voor 23:59 besteld is de volgende avond in huis.

Voordelen De online slager

 • Wordt met zorg klaargemaakt met een speciaal slagersmes
 • Voor 23:59 besteld is volgende dag in huis
 • Keuze uit maar liefst 6 verschillende soorten vlees

Nadelen De online slager

 • Het vlees is aan de dure kant

3. The Butchery

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op zoek naar een goede kwaliteit, maar wel tegen een betaalbare prijs? Dan is The Butchery jouw nieuwe online slager. Voor de goede prijs ontvang je enorm goede kwaliteit vlees in huis. 

Het vlees is dan ook net wat voordeliger dan bij duurdere online slagers. En je krijgt dan eigenlijk precies zelfde kwaliteit. Het vlees is dan ook alleen van top rassen en dieren die met liefde zijn gehouden. Dat merk je terug in de smaak. En je eet dan ook vlees van een dier dat een goed leven heeft gehad. Beter kan het niet!

Voordelen The Butchery

 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Het vlees is uitsluitend van top rassen 
 • Alle dieren hebben een goed leven gehad

Nadelen The Butchery

 • Het aanbod bevat minder unieke soorten vlees

4. Beef & Steak

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Online vlees bestellen met een budget? Kies dan voor de online slager Beef & Steak. Ze verkopen allerlei soorten vlees tegen een betaalbare prijs. Geschikt voor ieder budget dus! Daarnaast heeft de slager ook een speciale aanbiedingen pagina.

Hier kan je een lekker stukje vlees scoren met extra korting. Daarnaast verkopen ze ook nog speciale pakketten en kan je ook gourmetvlees bestellen. Al met al verdient deze slager een terechte plek in deze top vijf!

Voordelen Beef & Steak

 • Ze verkopen speciale pakketten en gourmetvlees
 • Speciale aanbiedingen pagina waar je vlees kan kopen met extra korting
 • Bijzonder groot aanbod

Nadelen Beef & Steak

 • Geen gratis verzending

5. The meat lovers

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste slager in deze top vijf is The meat lovers. Bij deze slager ben je verzekerd van een 100% vers garantie. En dat niet alleen. Het vlees is namelijk ook van erg hoge kwaliteit en wordt gekoeld thuisbezorgd.

Hierdoor blijft het extra lang vers. Daarnaast bestaat het aanbod uit allerlei bijzondere soorten vlees uit verschillende landen. Zo verkopen ze bijvoorbeeld een Wagyu Ossenhaas uit Uruguay! Een bijzonder én groot aanbod. Ze verkopen zelfs plantaardig vlees voor de liefhebber.

Voordelen The meat lovers

 • Verzekerd van een 100% vers garantie
 • Verkopen unieke soorten vlees én plantaardige alternatieven 
 • Al het vlees wordt gekoeld geleverd voor extra lange houdbaarheid

Nadelen The meat lovers

 • Het vlees is net wat duurder dan gemiddeld

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel online slagers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten online slagers getest. Op basis hiervan hebben we 5 online slagers geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de online slagers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste online slagers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, aanbod en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jerry van Es

Mijn naam is Jerry van Es. Naast mijn werk als SEO-specialist vind ik het heerlijk om bezig te zijn in en rond het huis. Ik vind het heerlijk om te klussen in het huis of in de tuin. Ook heb ik een enorme interesse in alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Ik vind het daarom super leuk om mijn kennis te delen via Top-X.nl.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>