fbpx
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 5 beste offline promotiematerialen voor je bedrijf

Publicatie datum: 3 december, 2021

Door: Sam

Betere offline promotiematerialen vind je niet

Je wilt je bedrijf wat meer in de kijker plaatsen. Een uitstekend idee dat wij enorm aanmoedigen. In the right place at the right moment kom je tegenwoordig al snel een heel pak verder. Maar welke offline middelen schakel je nu best in om je promotie op te voeren? Hierbij sta je voor ontzettend veel keuzemogelijkheden daarom steken wij jou een handje toe in dit proces.

Wij zochten namelijk de vijf beste offline promotiematerialen voor jou uit:

Doe mij toch eerst nog maar een woordje uitleg, horen we je denken?
Wel, met offline advertising ga je de aandacht naar jouw bedrijf trekken zonder gebruik te maken van digitale media. Bedrijven zijn zot van mediakanalen verbonden aan het internet, maar traditionele marketingkanalen mag je zeker niet uit het oog verliezen. Het ene vervangt het andere niet.

We verstaan hier dus onder:

Posters en stickers

Gepersonaliseerde stickers ontwerpen. Posters afdrukken. Dat is zo gefixt! Deze middelen helpen je in no time je doel te bereiken. Plus, ideaal om te kiezen bij een low budget. Iets waar je aanvankelijk niet zoveel tijd en werk hoeft in te steken, maar waar je dan toch weer veel voor terugkrijgt. In één oogopslag kent het publiek jouw onderneming, waarden en normen en kan het bij jou terecht via de contactgegevens. Geen overbodige tralalaatjes die je voorziet: gewoon een aantal stickers, posters en flyers.

Magazines, flyers en brochures

Met een magazine, flyers en brochure leg je de lat al wat hoger voor jezelf. Houd daarom rekening met zowel tijd als werk dat je gaat moeten vrijmaken. Bovendien is sterke storytelling, vormgeving en creativiteit van belang. Het maken en creëren van flyers neemt ook wat tijd in. Flyers laten drukken vergt ook wat tijd maar dan heb je ook wel wat. Je creëert een unicum dat je onderneming zal onderscheiden van anderen. Het publiek zal zich getriggerd voelen om meer te weten te komen waardoor het de magazine en brochure ook werkelijk zal bekijken.

Pennen, tote bags, merchandise

Wil je een breed publiek aanspreken? Ga dan voor bedrukte balpennen. Het is geweten dat pennen populair zijn en zich in een mum van tijd verspreiden. Op deze manier komt jouw onderneming met eender wie in contact. Niet alleen ben jij geholpen, maar eveneens je doelpubliek. Zou je graag nog een stapje willen verdergaan? Investeer daarnaast in tote bags en merchandise. Aan deze combinatie bezwijkt je publiek gegarandeerd. Alleen moet je er wel een centje voor aan de kant willen leggen…

Visitekaartjes en autobelettering

Een niet te vergeten en absolute must is het visitekaartje. Netwerken was nooit eerder zo gemakkelijk! Zeker en vast een grote hulp om toegankelijk en laagdrempelig te werk te gaan. Wanneer je het nog grootser voor je ziet en het daarom liever nog grootser wilt aanpakken, raden we je aan om te kiezen voor het bewegende visitekaartje. Bussen, treinen, auto’s, … Je kunt het niet zo gek bedenken of het kan dienen om jouw onderneming in de verf te zetten.

Out Of Home advertising (OOH)

Een heuse uitdaging die beloont! Je zal het namelijk opnemen tegen de grotere spelers op de markt met billboards, raamstickers, uithangborden, vlaggen enzovoort. Je zoekt de meest geschikte distributie om je promotie aan je doelpubliek te brengen. Wat maakt: last but not least.

Handig, opvallend en professioneel! Deze promotiematerialen kan je op eender welk moment binnen het verkoopsproces inschakelen. In vijf klappen bereik je de bekendheid die je met jouw onderneming voor ogen hebt.

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>