Laatste update: oktober 2022

Door: Thea

Beste Geteste Nepwimpers

Nep wimpers met magnetische eyeliner

Ben jij op zoek naar natuurlijke nepwimpers? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij van Top-x zijn op zoek gegaan naar de beste nepwimpers van dit moment. 

Om er achter te komen wat de beste nepwimpers zijn van dit moment hebben wij een nepwimpers test uitgevoerd. De Nep wimpers met magnetische eyeliner kwamen uit onze test als beste nep wimpers 2022! Dit op basis van de natuurlijke look en gebruiksvriendelijkheid van de set! 

Deze set bestaat uit 5 verschillende paren nepwimpers met ieder zijn eigen natuurlijke look zo kan je gemakkelijk variëren tussen de verschillende soorten wimpers. Ook kan je deze Wimpers gemakkelijk aanbrengen door middel van de magnetische eyeliner. Je hoeft dus niet meer moeilijk te doen met lijm! 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste nepwimpers? Klik dan snel op de onderstaande button! 

Voor een avondje uit, een feestje of een festival is het altijd kleur om te experimenteren met make-up. Je weet maar nooit wie je tegenkomt natuurlijk dus je wilt er wel goed uit zien. Helaas heb je geen lange wimpers of je wimpers willen niet krullen als je een wimperkruller gebruikt. Geen zorgen wat je niet hebt kan je kopen! 

Maar wat moet je dan kopen? Nepwimpers natuurlijk! Met nepwimpers heb jij ook lange natuurlijke wimpers. Zo kan je je make-up look voor een avondje uit helemaal afmaken. De meeste valse wimpers kun je gemakkelijk op de oogleden aanbrengen door middel van lijm of magnetische eyeliner.

Tip: het is zo wel zo handig om eyeliner te gebruiken tijdens het opplakken van de wimpers want zo kan je duidelijk zien waar je ze wilt plakken. 

Maar hoe weet je nou of je goede nepwimpers koopt? Er zijn zo veel verschillende soorten nepwimpers op de markt dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken. Daarom hebben wij van Top-x een nepwimper test uitgevoerd om er zo achter te komen wat de best geteste opties zijn van dit moment. Aan de hand van onze test resultaten hebben wij een handige top 5 samengesteld met de beste nepwimpers van dit moment. Ben jij ben benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

38

 Ervaringen gecheckt

15

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Nepwimpers

Beste koop nepwimpers
1. Nep wimpers met magnetische eyeliner

Beste magnetische nepwimpers
2. Magnetische Wimpers met Eyeliner Set

Beste nepwimpers van menselijk haar
3. Ardell Demi Wispies Zwart Multipack

Beste krullende nepwimpers
4. Nep wimpers Extentions

Beste budget nepwimpers
5. Queen Dibs CS 05

Top 10 Beste nepwimpers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste nepwimpers.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van nepwimpers?

Na het zien van onze top 5 wilde misschien wel een paar nepwimpers kopen. Toch zijn er een aantal criteria waar je rekening mee moet houden als je nepwimpers gaat kopen. De onderstaande criteria zijn de criteria die wij hebben meegenomen tijdens het uitvoeren van onze beste nepwimper test en wij raden je aan om dit ook te doen. Kijk dus niet alleen naar een neowimper aanbieding of naar makkelijke nepwimpers. Kijk ook naar de beste nepwimpers volgens de consumentenbond. 

Soort nepwimpers

Allereerst is het belangrijk dat je kijk naar het soort nepwimpers dat je wil aanschaffen. Nepwimpers zijn er in allemaal verschillende soorten en maten. Zo zijn er nepwimpers met een natuurlijke look en nepwimpers voor een glam look. Afhankelijk van de make-up look die je wilt creëeren kun je kiezen voor het soort nepwimpers. 

Sets in verpakking 

Als tweede is het belangrijk om te controleren hoeveel sets er in de verpakking zitten. Zo heb je sets waar 1 set nepwimpers in zitten en sets met 10 verschillende soorten nepwimpers. Ook kan je de meeste nepwimpers hergebruiken maar dan moet je er niet 1 tijdens het stappen verliezen. Daarom raden wij je aan om altijd een set te kopen met meerde soorten nepwimpers zo ben je voordeliger uit en kan je afwisselen van look.  

Wel of geen lijm

Als derde is het belangrijk om te controleren of er wel of geen lijm bij de nepwimpers zit. De meeste nepwimpers moeten net boven de wimpers worden geplakt door middel van de bijgeleverde lijm. Geen zorgen deze lijm zorgt over het algemeen niet voor irritatie aan het oog. Mocht dit bij jou nou wel het geval zijn dan raden wij je aan om te kiezen voor magnetische nepwimpers. Deze nepwimpers kunnen door middel van de bijgeleverde magnetische eyeliner boven de wimpers worden vastgemaakt. Dit voorkomt irritatie van het oog. 


Wat zijn de beste nepwimpers van 2022? 

Welke nepwimpers zijn het beste? Deze vraag gaan wij in de volgende sectie van het artikel beantwoorden. Aan de hand van de uitkomsten van onze beste nepwimpers test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste opties van dit moment. In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle nepwimpers voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. Ook hebben wij verschillende soorten nepwimpers geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een paar beste nepwimpers tussen zit. Ben jij benieuwd naar de beste nepwimpers uit onze top 5? Lees dan snel verder!

1. Nep wimpers met magnetische eyeliner

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Wij van Top-x hebben een beste nepwimper test uitgevoerd om er achter te komen wat op dit moment de beste nepwimpers zijn. De Nep wimpers met magnetische eyeliner zijn uit onze test gekomen als beste nepwimpers 2022! Dit op basis van de natuurlijke look en gebruiksvriendelijkheid van de set! Deze set is dus ideaal voor mensen die nog nooit nepwimpers hebben gebruikt en het een keer willen uitproberen. 

Deze set bestaat uit 5 verschillende nepwimpers, een applicator en de magnetische eyeliner. Deze magnetische nepwimpers zijn dus heel makkelijk aan te brengen boven de wimpers door middel van de eyeliner. Ook zijn de nepwimpers van deze set licht van gewicht en erg comfortabel om te dragen. Deze nepwimpers irriteren je ogen niet zo kan jij deze nepwimpers zonder zorgen dragen. Verder zijn deze nepwimpers gemakkelijk schoon te maken zodat je ze nog een keer kan gebruiken. Niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu. 

Voordelen Nep wimpers met magnetische eyeliner

 • Blijven lang zitten
 • Makkelijk en snel aan te brengen
 • Magnetisch en zonder lijm
 • In deze verpakking zitten 5 sets nepwimpers

Nadelen Nep wimpers met magnetische eyeliner

 • De bijgeleverde eyeliner kan erg plakkerig aanvoelen

2.  Magnetische Wimpers met Eyeliner Set

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben jij op zoek naar de beste magnetische nepwimpers op de markt? Dan ben je op zoek naar de Magnetische Wimpers met Eyeliner Set. Deze nepwimpers hebben wij geselecteerd als beste magnetische nepwimpers. Met deze nepwimpers hoef je nooit meer te worstelen met de lijm die bij de meeste nepwimpers wordt geleverd. 

Deze set bestaat uit 10 verschillende sets nepwimpers en twee eyeliners. De set bestaat uit veel verschillende soorten nepwimpers zodat je goed kan afwisselen tussen de verschillende looks. Ook zijn deze nepwimpers gehad waterproof dus mocht het weer zulk slecht weer als bij Amsterdam Open Air dit weekend blijven deze nepwimpers gewoon zitten. 

Opgelet: In sommige gevallen kan de eyeliner een allergische reactie uitlokken, kijk in de productspectificaties of je allergisch bent voor één van de stoffen in de eyeliner of laat een plakproef uitvoeren voor gebruik.

Voordelen Magnetische Wimpers met Eyeliner Set

 • Deze nepwimpers zijn herbruikbaar
 • De nepwimpers zijn gemakkelijk aan te brengen door middel van de magnetische eyeliner
 • Waterproof 

Nadelen Magnetische Wimpers met Eyeliner Set

 • Kan een allergische reactie veroorzaken

3. Ardell Demi Wispies Zwart Multipack

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wil jij wel nepwimpers dragen, maar vindt je het vervelend als mensen direct kunnen zien dat je wimpers nep zijn? Natuurlijk begrijpen we dat en daarom hebben wij de Ardell Demi Wispies Zwart Multipack geselecteerd als beste nepwimpers van menselijk haar. Ja je leest het goed, deze nepwimpers zijn namelijk gemaakt van 100% gesteriliseerd menselijk haar. Je kan deze nepwimpers dus bijna niet van echte wimpers onderscheiden. 

Deze set nepwimpers bestaat uit zes verschillende soorten nepwimpers. De wimpers hebben een gemiddeld volume en een gemiddelde lengte. Ook hebben deze wimpers een uitlopende wimperstijl in de binnenste hoek zijn de wimpers korter en in de buitenste hoek zijn de wimpers langer. De Demi wimpers hebben een iets smallere band dan de meeste nepwimpers. Verder kan je deze nepwimpers gemakkelijk schoonmaken waardoor je ze nog een keer kan gebruiken. 

Voordelen Ardell Demi Wispies Zwart Multipack

 • Verpakking bevat 6 paar wimpers 
 • Bestverkochte nepwimpers in Nederland en België
 • Gemaakt van 100% gesteriliseerd menselijk haar

Nadelen Ardell Demi Wispies Zwart Multipack

 • Er zit geen lijm bij deze nepwimpers

4. Nep wimpers Extentions

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil je graag lange krullende wimpers, maar krijg je het niet voor elkaar om je eigen wimpers te krullen met een wimperkruller? Dan zijn de Nep wimpers Extentions misschien wel wat voor jou. Deze nepwimpers lijken heel erg op wimper extentions alleen zijn ze een stuk goedkoper. Met deze nepwimpers is het zetten van wimper extentions dus niet meer nodig. 

Deze nepwimper set van het merk Queen Dibs kan je bestellen per set. Bij elke set wordt wimperlijm geleverd dus deze hoef je niet nog los te bestellen. De nepwimpers zijn gemaakt van natuurlijk haar, hierdoor zijn de nepwimpers van goede kwaliteit. Ook zien de nepwimpers er door dit materiaal erg natuurlijk uit. Verder kan je deze nepwimpers 15 tot 20 keer gebruiken dus gooi het doosje niet weg. Als je de nepwimpers goed schoonmaakt en goed opbrengt kan je er lang van genieten. 

Voordelen Nep wimpers Extentions

 • Deze nepwimpers lijken op extentions
 • Gemaakt van natuurlijk haar 
 • De wimpers kunnen 15 tot 20 keer gebruikt worden

Nadelen Nep wimpers Extentions

 • De lijm van de nepwimpers is niet geschikt voor vegans

5. Queen Dibs CS 05

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil je graag nepwimpers kopen maar heb je niet een al te hoog budget? Natuurlijk begrijpen we dat en daarom hebben wij daar rekening mee gehouden tijdens het samenstellen van onze top 5. Daarom hebben wij de Queen Dibs CS 05 geselecteerd als beste budget nepwimpers. Deze nepwimpers zijn de goedkoopste uit de lijst maar qua kwaliteit doen ze zeker niet onder aan de andere nepwimpers uit onze top 5. 

Deze set van het merk Queen Dibs worden geleverd met wimperlijm dus deze hoef je niet los te bestellen. De nepwimpers zijn gemaakt van natuurlijk haar, hierdoor zijn de nepwimpers van goede kwaliteit. Ook zien de nepwimpers er door dit materiaal erg natuurlijk uit. Verder hebben deze nepwimpers een 3D effect en zijn ze maximaal 15x te gebruiken. Dus maak ze na gebruik goed schoon en bewaar ze in het doosje als je ze niet gebruikt. 

Voordelen Queen Dibs CS 05

 • Goedkoopste optie uit onze top 5
 • De wimpers kan je maximaal 15x gebruiken 
 • Deze wimpers hebben een 3D effect

Nadelen Queen Dibs CS 05

 • Het flesje met lijm is wat onhandig in gebruik

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel nepwimpers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten nepwimpers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de nepwimpers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste nepwimpers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP