Laatste update: januari 2023

Door: Thea

Best Geteste Nekmassage Apparaat

LifeGoods Shiatsu Massagekussen 

Heb jij al een tijd last van je nek en ben je opzoek naar het beste nekmassage apparaat? Dan hoef je niet meer verder te zoeken! Wij hebben een nekmassage apparaat test uitgevoerd en het LifeGoods Shiatsu Massagekussen is uit de test gekomen als beste nekmassage apparaat 2023! 

Dit op basis van de goede prijs-kwaliteitverhouding en de unieke producteigenschappen. Dit nekmassage apparaat heeft 8 massagekoppen en drie intensiteitsstanden. Zo kan je zelf instellen hoe hard er op de spieren wordt gedrukt. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs van dit nekmassage apparaat? Klik dan snel op de onderstaande button! 

De meeste mensen zitten veel achter hun laptop/computer voor hun werk of studie. Door lang in dezelfde en vooral verkeerde houding te zitten krijgen steeds meer mensen nek klachten. Dit is natuurlijk heel vervelend en wij van Top-X begrijpen dat je van deze klachten af wil. Maar hoe kan je het beste van deze klachten af komen? Je hebt natuurlijk geen zin om iedere keer naar een fysiotherapeut te gaan. Geen zorgen wij hebben een oplossing voor je!

Wij op onderzoek uitgegaan en hebben wij een test uitgevoerd onder allerlei verschillende nekmassage apparaten. Met deze apparaten dan je thuis op de bank je nekklachten aanzienlijk verminderen. Een nekmassage apparaat zorgt ervoor dat de overbelaste spiergroepen los worden gemasseerd en weer kunnen ontspannen. 

Maar hoe weet je nou of je een goed nekmassage apparaat koopt? Je wil natuurlijk wel het beste van het beste om zo snel mogelijk van je nekklachten af te komen. Een nekmassage apparaat kopen kan een hele uitdaging zijn. Daarom hebben wij aan de hand van onze nekmassage apparaat test een handige top 5 samengesteld met de beste nekmassage apparaten van dit moment. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder en ontdek welk nekmassage apparaat het beste bij jou past! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

15

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Nekmassage Apparaten

Beste Koop Nekmassage Apparaat
1.  LifeGoods Shiatsu Massagekussen

Beste compacte nekmassage apparaat
2. Sanbo WL20 Draadloos Shiatsu Massagekussen

Beste analoge nekmassage apparaat
3. Apiro Massagekussen

Beste allround nekmassage apparaat
4. Sanbo WL30 Draadloos Shiatsu Massagekussen

Beste budget nekmassage apparaat
5. WeRelieff Shiatsu Massagekussen

Top 10 beste nekmassage apparaten

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste nekmassage apparaten bij een van de grootste webshops van Nederland! 


Waar moet je op letten bij het kopen van een nekmassage apparaat?

Nu je onze top 5 lijst hebt gezien ben je vast benieuwd welke criteria een rol hebben gespeeld tijdens het uitvoeren van onze beste nekmassage apparaat test. De onderstaande criteria zijn de productspecificaties die wij onder de loep hebben genomen bij het uitvoeren van onze test. Ook hebben wij gekeken naar het beste nekmassage apparaat volgens de consumentenbond. Wij raden je aan deze criteria goed in het achterhoofd te houden als je een nekmassage apparaat wil kopen. 

CE-markering 

Als eerste moet je controleren of het nekmassage apparaat CE-gecertificeerd is. De nekmassage apparaten die CE-gecertificeerd zijn kun je herkennen aan de CE markering. Een CE-markering geeft aan dat de producten voldoen aan de wettelijke eisen van de Europese Unie. Denk hierbij aan brandveiligheid. Als een nekmassage apparaat geen CE markering heeft voldoet het apparaat niet aan de wettelijke eisen van de Europese Unie en wordt dus als onveilig beschouwd. 

Oververhittingsbeveiliging

Als tweede is het belangrijk om te controleren of het nekmassage apparaat een oververhittingsbeveiliging heeft. Deze beveiliging zorgt ervoor dat het nekmassage apparaat niet oververhit raakt. Door de beveiliging kan er geen kortsluiting ontstaan. Hierdoor kan jij tijdens het gebruik van het nekmassage apparaat rustig in slaap vallen zonder dat er iets met het nekmassage apparaat gebeurd. 

Type massage 

Als derde is het belangrijk om te controleren wel type massage het nekmassage apparaat biedt. De verschillende soorten massages die een nekmassage apparaat kan uitvoeren zijn: Shiatsu massage, acupressuur, compressie massage, rolmassage, vibratie massage en klopmassage. 

Warmtestanden

Als laatste raden wij je aan om te controleren of het nekmassage apparaat verschillende warmtestanden heeft. Dit is namelijk niet bij alle nekmassage apparaten het geval. De warmtestanden helpen je spieren beter ontspannen om zo het spierherstel te bevorderen. 


Wat is het beste nekmassage apparaat van 2023? 

Wat is het beste nekmassage apparaat? Op deze vraag gaan wij nu antwoord geven! In de onderstaande top 5 hebben wij alle producten voorzien van een korte productomschrijving en een aantal voor- en nadelen. Mocht je geïnteresseerd zijn in een van de nekmassage apparaten uit onze top 5 raden wij je aan om snel verder te lezen. Wij hebben met een hoop dingen rekening gehouden om de top 5 samen te stellen, zodat er voor iedereen een beste nekmassage apparaat tussen zit. 

1. LifeGoods Shiatsu Massagekussen

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Het LifeGoods Shiatsu Massagekussen is uit de test gekomen als beste nekmassage apparaat 2023! Dit op basis van de goede prijs-kwaliteitverhouding en de unieke producteigenschappen. Dit nekmassage apparaat heeft 8 massagekoppen en drie intensiteitsstanden. Zo kan je zelf instellen hoe hard er op de spieren wordt gedrukt. Ook heeft dit nekmassage apparaat een selecteerbare warmtefunctie die in te stellen is tot 40 graden Celsius. 

Het nekmassage apparaat is niet alleen geschikt voor je nek maar ook voor je rug, benen en voeten, hierdoor is het nekmassage apparaat flexibel in gebruik. Ook gaat dit nekmassage apparaat na 15 minuten uit zichzelf uit om overstimulatie te voorkomen. Verder heeft dit nekmassage apparaat een oververhittingsbeveiliging om kortsluiting te voorkomen. 

Voordelen LifeGoods Shiatsu Massagekussen

 • CE-gecertificeerd 
 • Oververhittingsbeveiliging
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding  

Nadelen LifeGoods Shiatsu Massagekussen

 • Hoogste stand kan pijnlijk zijn voor sommige mensen 

2.  Sanbo WL20 Draadloos Shiatsu Massagekussen

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Als tweede hebben wij de Sanbo WL20 Draadloos Shiatsu Massagekussen geselecteerd als beste compacte nekmassage apparaat. Dit nekmassage apparaat zorgt voor een verbeterde doorbloeding van de spieren waardoor de afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd. Hierdoor komen de spieren minder vast te zitten en blijven ze soepel. 

Dit nekmassage apparaat heeft maar liefst 8 Shaitsu massage koppen, waardoor ook diepe plekken van de spier worden gemasseerd. Ook is dit nekmassage apparaat ontwikkeld in samen werking met verschillende massage- en fysiotherapeuten om zo de kwaliteit van het product te kunnen waarborgen. Verder raden fysiotherapeuten dit massagekussen aan als aftercare na een blessure. 

Voordelen Sanbo WL20 Draadloos Shiatsu Massagekussen

 • Ontwikkelt in samenwerking met massage- en fysiotherapeuten 
 • Verbetert de doorbloeding van de spieren 
 • Draadloos te gebruiken 

Nadelen Sanbo WL20 Draadloos Shiatsu Massagekussen

 • Er zit geen gebruiksaanwijzing bij dit product

3. Apiro Massagekussen

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als derde hebben wij het Apiro massagekussen geselecteerd als beste analoge massage kussen. Dit nekmassage apparaat is gemaakt van duurzaam traagschuim en is verstelbaar. Het massagekussen is ontworpen om nek- en schouderpijn te verlichten, de halswervel gezond te houden, spondolyse en hernia's te voorkomen en om een natuurlijk postuur te behouden. 

Dit nekmassage apparaat heeft zes acupunctuurpunten die gespannen spieren diep in de nek kunnen masseren om zo pijn en spanningshoofdpijn te verminderen. De zes acupunctuurpunten zorgen ervoor dat de bloedtoevoer naar de nek en schouders wordt verhoogd om het herstelproces van de nekspieren te verhogen. Dit zal leiden tot een pijnvrije slaap, verbeterde focus op het werk, natuurlijk postuur en zelfvertrouwen. 

Voordelen Apiro Massagekussen

 • Ontspant de spieren en rekt de nek uit
 • Zorgt voor een gezonde bloedstoom
 • E-book wordt meegeleverd

Nadelen Apiro Massagekussen

 • Product wordt los in een verzenddoos geleverd

4. Sanbo WL30 Draadloos Shiatsu Massagekussen

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Als vierde hebben wij de Sanbo WL30 Draadloos Shiatsu Massagekussen geselecteerd als beste allround nekmassage apparaat. Dit nekmassage apparaat is niet alleen geschikt voor de nek maar ook voor de rug, benen, schouders, voeten en armen. Het nekmassage apparaat zorgt voor de bevordering van de afvoer van afvalstoffen uit de spieren en de doorbloeding. 

Dit nekmassage apparaat heeft 8 massagekoppen en drie intensiteitsstanden. Zo kan je zelf instellen hoe hard er op de spieren wordt gedrukt. Ook wordt het massage kussen door verschillende fysiotherapeuten aangeraden als aftercare na een blessure om zo herhaling te voorkomen en spieren flexibel te houden. 

Voordelen Sanbo WL30 Draadloos Shiatsu Massagekussen

 • Rustgevend en pijn verlichtend
 • Goede kwaliteit
 • Wordt aangeraden door fysiotherapeuten 

Nadelen Sanbo WL30 Draadloos Shiatsu Massagekussen

 • Werkt beter met snoes

5. WeRelieff Shiatsu Massagekussen

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil je wel een beste nekmassage apparaat aanschaffen, maar heb je niet een al te groot budget? Natuurlijk begrijpen we dat en daarom hebben wij het WeRelieff Shiatsu Massagekussen geselecteerd als beste budget nekmassage apparaat. Met dit nekmassage apparaat kan je niet alleen je nek masseren maar ook je armen, benen, rug, schouders en voeten. Kortom een multifunctioneel massagekussen voor een goede prijs. 

Dit nekmassage apparaat stimuleert de bloedsomloop en ontspant de spieren. Dit zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen door de spieren. Het nekmassage apparaat zorgt dus niet alleen voor de ontspanning van de spieren maar ook voor het verminderen van pijnklachten. 

Let op: Gebruik het product niet in de buurt van een elektronisch implantaat. 

Voordelen WeRelieff Shiatsu Massagekussen

 • 6 maanden fabrieksgarantie 
 • Beschikt over 2 verschillende typen massages
 • Kalmerende warmtefunctie

Nadelen WeRelieff Shiatsu Massagekussen

 • Niet geschikt voor mensen met een elektronisch implantaat

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel nekmassage apparaten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 17 soorten nekmassage apparaten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de nekmassage apparaten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste nekmassage apparaten op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP