fbpx

Publicatie datum: 13 maart, 2023

Door: Thea

Best Geteste Nachtlampje

Qumax LED Nachtlampje

Qumax LED Nachtlampje

Het beste nachtlampje van dit moment is overduidelijk de Qumax LED Nachtlampje. Dit nachtlampje beschikt namelijk over een uitstekende kwaliteit, goed energielabel en dat voor een hele lage prijs. Niet voor niets scoorde de Qumax LED Nachtlampje de hoogste score in onze beste nachtlampjes test.

De Qumax LED Nachtlampje heeft een dag en nachtsensor en is geschikt voor zowel baby's als kinderen. Verder ontvang je in één keer 4 stuks waardoor jij meerdere kamers kunt voorzien van een handig nachtlampje. Dit nachtlampje werkt heel eenvoudig door hem gewoon direct in het stopcontact te stoppen.

Meer weten over dit beste koop nachtlampje? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Houdt jouw kind of baby niet van slapen in het donker? Dan is een nachtlampje een ideale oplossing. Met een nachtlampje is jouw kind of baby 's nachts altijd voorzien van een klein lichtje. Ook is dit voor jou ontzettend makkelijk wanneer je de kamer in- of uit wilt sluipen zonder het licht aan te doen. Je bent namelijk altijd voorzien van een klein lichtje die de ruimte verlicht.

Nachtlampjes zijn er daarom in allerlei prijsklassen en maten. Niet alle nachtlampjes beschikken helaas over de juiste kwaliteit. Het kan daarom nog best lastig zijn om het beste nachtlampje voor jou uit te kiezen. Wij helpen jou graag bij het maken van een goede keuze. 

In dit artikel ontdek je de 5 beste opties uit onze beste nachtlampje test. Ook hebben wij de belangrijkste criteria voor het kiezen van een goed nachtlampje op een rijtje gezet. Na het lezen van dit artikel weet jij dus precies wat het beste nachtlampje voor jou is en waar je op moet letten.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

26

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

41

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Nachtlampjes

Qumax LED Nachtlampje

Beste koop nachtlampje
1. Qumax LED Nachtlampje

LUSQ® - LED Nachtlampje in Stopcontact

Beste nachtlampje peuter
2. LUSQ® - LED Nachtlampje in Stopcontact

Little Lights Nachtlampje

Beste nachtlampje baby
3. Little Lights Nachtlampje

Iqonic - 2 Stuks

Beste nachtlampje voor 2 kinderen
4. Iqonic - 2 Stuks

Nachtlampje Stopcontact met Bewegingssensor

Beste nachtlampje met bewegingssensor
5. Nachtlampje Stopcontact met Bewegingssensor


Top 10 Beste Nachtlampjes

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste nachtlampjes! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een nachtlampje?

Wil jij graag een nachtlampje kopen maar heb jij geen idee waar je op moet letten. Maak je geen zorgen wij helpen jou bij het maken van de beste keuze. Na tientallen nachtlampjes getest te hebben in ons beste nachtlampjes test weten wij namelijk precies wat de belangrijkste aandachtspunten zijn. 

Hieronder hebben wij de belangrijkste criteria uit onze beste nachtlampjes test voor je op een rijtje gezet. Door rekening te houden met deze criteria achterhaal jij gemakkelijk welk nachtlampje de beste optie voor jou is. Onderstaande criteria zijn tevens ook getest in het beste nachtlampje volgens de consumentenbond test.

Felheid van de lamp

Ten eerste is het belangrijk dat je naar de felheid van een nachtlampje kijkt. Afhankelijk voor de plek waar hij komt is een bepaalde felheid namelijk gewenst. Plaats jij het nachtlampje op de gang om de gang te verlichten wanneer iemand naar de wc moet? Dan is een wat hogere felheid gewenst om de omgeving goed te kunnen zien.

Wanneer het nachtlampje in de slaapkamer van jouw baby of kindje komt is een mindere felheid gewenst. Jouw baby of kindje durft misschien niet in het donker te slapen, maar een te fel nachtlampje zorgt er ook voor dat hij/zij niet kan slapen. Lees daarom vooraf goed de product omschrijving van een nachtlampje om te kijken waar hij geschikt voor is.

Met- of zonder bewegingssensor

Ook zijn er nachtlampjes met- en zonder bewegingssensor. Deze nachtlampjes gaan aan wanneer er beweging wordt waargenomen. Dit is ideaal voor plaatsen die 's nachts een beetje verlicht moeten worden wanneer jij bijvoorbeeld naar de wc moet. Deze modellen gaan namelijk na een bepaalde tijd vanzelf weer uit.

Of een nachtlampje over deze functie beschikt vind je vaak in de product omschrijving van het model.

Met- of zonder dimmer

Ook zijn er nachtlampjes met dimfunctie. Hierbij kun jij het nachtlampje laten dimmen wanneer jij of jouw kindje wilt slapen en kun je hem feller zetten wanneer je bijvoorbeeld nog even wilt lezen. Deze dimfunctie kan vaak aan- en uitgezet worden waardoor het nachtlampje meerdere functies kan hebben. Ook kan je het nachtlampje langzaam laten dimmen waardoor jouw kindje langzaam in een donkere kamer komt om in te slapen.

Waar plaats je het nachtlampje

Ook is het verstandig om vooraf goed na te denken over de plek waar het nachtlampje komt. Komt het nachtlampje bijvoorbeeld naast het bed of komt hij op de gang. Afhankelijk van de plek is een bepaald model namelijk gewenst. In onze top 5 vind je allerlei soorten nachtlampjes geschikt voor iedere plek.


Wat zijn de beste nachtlampjes?

Vaak kregen wij de vraag: Welk nachtlampje is het beste? Om die reden hebben wij dit volledige artikel gewijd aan de beste nachtlampjes van dit moment. Hieronder ontdek je de 5 beste nachtlampjes aan de hand van onze beste nachtlampjes test. Hierbij hebben wij ieder model ook voorzien van een korte product omschrijving. 

Ook hebben wij de voor- en nadelen van elk nachtlampje genoteerd. Hierdoor ontdek jij gemakkelijk of een nachtlampje wel- of niet geschikt is voor jou. De eindbeoordeling hebben wij gebaseerd op onze beste nachtlampjes test en reviews van andere consumenten. Bekijk de verschillende modellen en ontdek welk nachtlampje het beste bij jou past!

1. Qumax LED Nachtlampje

Qumax LED Nachtlampje

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Het beste koop nachtlampje van dit moment is overduidelijk de Qumax LED Nachtlampje. Dit nachtlampje scoorde namelijk op meerdere onderdelen de hoogste score in onze beste nachtlampjes test. Zo beschikt dit nachtlampje over een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en ontvang je bij aanschaf van dit model gelijk 4 stuks.

De Qumax LED Nachtlampje beschikt over een handige sensor waardoor je hem automatisch aan/uit kunt laten schakelen wanneer het donker/licht wordt. Verder geeft hij een lichthoek van 180 graden en beschikt hij over een ontzettend zuinig energielevel.

De Qumax LED Nachtlampje is ook dimbaar waardoor je gemakkelijk kunt bepalen hoe fel je het licht wilt hebben. Je kunt hem namelijk dimmen van 5 tot 80 lm. Ook is hij ontzettend duurzaam en heeft hij een geschatte levensduur van 30.000 uur, dit staat gelijk aan 3,5 jaar.

Voordelen Qumax LED Nachtlampje

 • De nachtlamp is te dimmen van 5 tot 80 lm
 • Je ontvangt bij aanschaf van deze nachtlamp direct 4 stuks
 • De nachtlamp heeft een verlichtingshoek van 180 graden
 • Dit model is enorm energiezuinig

Nadelen Qumax LED Nachtlampje

 • Moet rechtstreeks in het stopcontact gestopt worden

2. LUSQ® - LED Nachtlampje

LUSQ® - LED Nachtlampje in Stopcontact

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Materiaal

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats hebben wij de LUSQ® - LED Nachtlampje geplaatst in onze top 5. Dit nachtlampje kan namelijk in verschillende uitvoeringen aangeschaft worden en beschikt over een uitstekende kwaliteit. Zo kun je dit nachtlampje met een standaard warm- wit licht aanschaffen, maar ook is deze in kleur verkrijgbaar.

De LUSQ® - LED Nachtlampje in Stopcontact beschikt over een sensor waardoor hij automatisch aan/uit schakelt wanneer hij licht detecteert. Ook ontvang je bij aanschaf van de LUSQ® - LED Nachtlampje in Stopcontact niet één maar twee stuks waardoor jij meerdere ruimte kunt verlichten.

De LUSQ® - LED Nachtlampje in Stopcontact heeft een ontzettend zuinig energieniveau. Ook beschikt hij over een dimmer functie waarmee jij zelf de gewenste helderheid kunt bepalen. De levensduur van dit nachtlampje is geschat op meer dan 50.000 uur. Verder kun jij hem overal gebruiken dankzij het compacte formaat.

Voordelen LUSQ® - LED Nachtlampje

 • Bij aankoop ontvang je gelijk 2 stuks
 • Beschikt over een handige dimmer functie
 • Levensduur van meer dan 50.000 uur
 • In warm- wit licht en kleur te verkrijgen

Nadelen LUSQ® - LED Nachtlampje

 • Schuifje voelt wat slap aan

3. Little Lights Nachtlampje 

Little Lights Nachtlampje

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Materiaal

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Als derde hebben wij de Little Lights Nachtlampje verkozen tot beste nachtlampje voor baby's. Dankzij het leuke design is hij ontzettend leuk voor in iedere baby- of kinderkamer. Wil je liever geen regenboog? Dan kun je dit nachtlampje ook aanschaffen in ballon, busje en vosjes design.

De Little Lights Nachtlampje kan gemakkelijk aan de wand gemonteerd worden en geeft een goed- duidelijk licht. Ook beschikt hij over een dimmerfunctie met timer. Hierdoor kun je de helderheid van dit nachtlampje vanzelf laten dimmen. Je kunt het nachtlampje ook vanaf een afstand besturen met de meegeleverde afstandsbediening.

Dit nachtlampje is 100% gemaakt van dennenhout. Ook wordt hij geleverd in een schitterende geschenkdoos waardoor het ook leuk is om dit nachtlampje cadeau te geven. Bij aanschaf van de Little Lights Nachtlampje ontvang je een afstandsbediening, adapter en natuurlijk het nachtlampje.

Voordelen Little Lights Nachtlampje 

 • Dit model is 100% gemaakt van dennenhout
 • Wordt geleverd met een afstandsbediening
 • Nachtlamp met timer die instelbaar is
 • Dit model beschikt over een dimfunctie

Nadelen Little Lights Nachtlampje 

 • De prijs van dit nachtlampje is wat hoger

4. Iqonic - 2 Stuks

Iqonic - 2 Stuks

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plek hebben wij de Iqonic - 2 Stuks geplaatst in onze top 5. Ook bij aanschaf van dit model ontvang je niet één maar wel 2 stuks. Hierdoor kun jij dus meerdere kamers of plekken tegelijk voorzien van een duidelijk nachtlampje. 

De Iqonic - 2 Stuks beschikt over een sensor waardoor hij overdag automatisch uitschakelt en 's nachts weer automatisch inschakelt. Bij aanschaf van de Iqonic - 2 Stuks ontvang je een duidelijke handleiding en 2 stuks nachtlampjes. Verder heeft hij een rustig licht wat niet fel in de ogen schijnt.

Het stroomverbruik van de Iqonic - 2 Stuks is ook ontzettend laag. Zo verbruik je bij volledige inschakeling slechts 0,3 watt wat op jaarbasis slechts 50 cent is. Wil je meer weten over de Iqonic - 2 Stuks? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek gelijk de laagste prijs van dit moment!

Voordelen Iqonic - 2 Stuks

 • Beschikt over automatische aan/uit schakeling
 • Dit model is erg rustig voor de ogen
 • Je ontvangt twee stuks bij aanschaf van de Iqonic

Nadelen Iqonic - 2 Stuks

 • Werkt minder goed in een verlengdoos

5. Nachtlampje Stopcontact met Bewegingssensor

Nachtlampje Stopcontact met Bewegingssensor

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Materiaal

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste hebben wij de Nachtlampje Stopcontact met Bewegingssensor opgenomen in onze top 5. Dit nachtlampje beschikt ook over een uitzonderlijke kwaliteit en een goed energieniveau. Hij verbruikt namelijk erg weinig, geeft een duidelijk en fijn licht weer en is ook nog eens verkrijgbaar voor een redelijke prijs.

De Nachtlampje Stopcontact met Bewegingssensor is daarmee ideaal voor baby- en kinderkamers. Zo beschikt ook dit model over een sensor waardoor het model vanzelf aan- en uitschakelt bij beweging. Het nadeel van dit model is dat de bewegingssensor niet op basis van tijd instelbaar is waardoor hij ook overdag inschakelt bij beweging.

De Nachtlampje Stopcontact met Bewegingssensor geeft een warm LED licht van 2700K. Verder heeft hij ook een dag en nacht sensor en gaat hij na 20 seconde zonder beweging vanzelf weer uit. De bewegingsdetector meet bewegingen met een afstand van 0 tot 4,5 meter. Je moet hem dus wel op een tactische plek plaatsen.

Voordelen Nachtlampje Stopcontact met Bewegingssensor

 • Beschikt ook over een bewegingssensor in tegenstelling tot andere modellen
 • Je ontvangt 2 stuks bij aanschaf van dit nachtlampje
 • Schakelt automatisch na 20 seconde weer uit

Nadelen Nachtlampje Stopcontact met Bewegingssensor

 • Prijs van dit nachtlampje ligt wat hoger

Hoeveel soorten nachtlampjes hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 nachtlampjes getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de nachtlampjes op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste nachtlampjes zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>