fbpx

Publicatie datum: 16 maart, 2023

Door: Thea

Best Geteste Naaidoos

DutchOne - Naaiset 230-delig naaisetje

Als jij een goede naaidoos wil scoren ben je hier op het juiste adres. Deze DutchOne naaiset is namelijk verkozen tot de beste naaidoos van 2023!

In deze set zit werkelijk alles wat jij nodig hebt om te kunnen beginnen met naaien. Zo zit er een brei naald, haaknaald, naailepeltje, vergrootglas, veiligheidsspelden een tornmes en zelfs een meetlint in.

Je hoeft dus zelf niks meer te kopen. Je kan al deze spullen overigens erg overzichtelijk bewaren in de doos die allemaal elastiekjes heeft aan de binnenkant. Zo raak je ook niks kwijt!

Een naaidoos is gewoon één van die dingen die handig is om te hebben. Het aanbod is dan ook erg groot, wat een naaidoos kopen nog best lastig kan maken. Misschien zie je zelfs door de bomen het bos niet meer!

Gelukkig zijn wij er om je daarbij te helpen. In dit artikel gaan wij jou helpen bij het scoren van de beste naaidoos aanbieding. Hoe we dit dan doen? Nou, allereerst hebben wij een aantal punten op een rijtje gezet om rekening mee te houden tijdens het kopen van de beste naaidoos. Hierdoor krijg je antwoord op de vraag: welke naaidoos is het beste?

Hierdoor wordt dit een fluitje van een cent. Tevens hebben wij ook nog een speciale naaidoos test gedaan. In die test zijn wij op zoek gegaan naar de beste naaidozen. Dit hebben we gedaan door veel verschillende soorten met elkaar te vergelijken, waaronder de beste naaidoos volgens de consumentenbond. Benieuwd? Lees dan vooral verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten vergeleken

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 beste Naaidozen

Beste koop Naaidoos
1.  DutchOne - Naaiset 230-delig naaisetje

Beste prijs-kwaliteit verhouding Naaidoos
2.  Naaidoos 172 Delen - Naaisetje

Beste design Naaidoos
3.  Sunware - Q-line naaidoos

Beste design Naaidoos
4.   Playwood - Naaidoos - Naaikist

Beste budget Naaidoos
5.   Cloxks – Naaiset – Naaigaren

Top 10 beste Naaidozen

Geen tijd om dit hele artikel te lezen. kan gebeuren. Wil je wel een nieuwe naaidoos kopen? Klik dan één van de knoppen hieronder. Je komt dan direct terecht bij de top 10 naaidozen!


Waar op letten bij het kopen van een Naaidoos?

Omdat het aanbod natuurlijk best groot is kan het een behoorlijke opgave zijn om de juiste naaidoos te vinden. Gelukkig zijn wij er om je daar bij te helpen. Zo krijg jij antwoord op de vraag: welke naaidoos is het beste?

Hieronder staan een aantal punten op een rijtje die je goed in je achterhoofd moet houden wanneer je een naaidoos koopt. Op die manier bescherm je jezelf van een miskoop, en dat is uiteraard het laatste wat je wil!

Formaat

Ten eerste is het goed om even te kijken naar het formaat. Een naaidoos moet je namelijk wel enigszins makkelijk mee kunnen nemen, toch? Zeker compact opbergen is wel zo fijn wanneer je al niet zoveel ruimte hebt. Check dus even goed hoe groot de naaidoos is die je op het oog hebt. Zo voorkom je dat de doos groter is dan je van tevoren gedacht had.

Aantal onderdelen

Ook het aantal onderdelen is iets om in je achterhoofd te houden. Je wil waarschijnlijk idealiter een naaidoos die alle onderdelen bevat om direct van start te gaan. Dat is ook het handigste, zodat je niet iedere keer als je bezig gaat op zoek hoeft te gaan naar bijvoorbeeld een schaar of naald. Kies daarom voor een zo compleet mogelijke naaidoos.

Garantie

En dan als laatste nog garantie. Dit is een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang een product ten minste mee moet gaan. Mocht er binnen de gestelde garantietermijn dan iets niet goed blijken te zijn met de naaidoos heb je recht op die garantie.

De verkoper kijkt dan samen met jou naar een passende oplossing. Vaak is dit een vervanging van het product of een vergoeding van het aankoopbedrag. En zekerheid hebben is fijn. Kies daarom een naaidoos met een goede garantietermijn.


Wat is de beste Naaidoos van 2023? 

Wij zijn in een zeer spannende test op zoek gegaan naar de beste naaidoos. Dit hebben we gedaan door heel erg veel verschillende naaidozen met elkaar te vergelijken en te testen aan de hand van streng gestelde criteria. Uiteindelijk hebben wij na uitgebreid testen een selectie gemaakt van de best scorende naaidozen.

Die hebben zo een plekje weten te bemachtigen in onze top vijf. Ben jij ook nieuwsgierig naar welke dit geworden zijn? Dan presenteren wij je bij deze graag de top vijf beste naaidozen van 2023!

1.  DutchOne - Naaiset 230-delig naaisetje

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

8.5

Deze DutchOne naaiset 230-delig is een bijzondere. Waarom? Nou, deze is verkozen tot de beste naaidoos van 2023! Dan weet je dus zeker dat je goed zit. De doos bestaat zoals de titel al zegt uit maar liefst 230 delen. 

En wat krijg je dan eigenlijk? Nou, onder andere verschillende kleuren garens, veiligheidsspelden, een vergrootglas, meetlint, knopen, een schaar en zelfs een naaipotlood. Al met al alles wat je nodig hebt om direct van start te gaan.

Voordelen DutchOne - Naaiset 230-delig naaisetje

 • Bestaat uit maar liefst 230 delen
 • Slim ontworpen met een praktische indeling voor alle onderdelem
 • Gemaakt van compact formaat en daardoor makkelijk mee te nemen

Nadelen DutchOne - Naaiset 230-delig naaisetje

 • Heeft geen handvat of iets om de doos mee te tillen

2. Naaidoos 172 Delen - Naaisetje

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.7

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

8.2

Wanneer je kijkt naar de verhouding tussen prijs en kwaliteit kwam al gauw een absolute topper naar voren. We hebben het hier uiteraard over de Naaidoos 172 delen. Deze doos is te koop voor een zeer schappelijk prijsje en biedt een goede kwaliteit.

Zo is de schaar in de set gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en geschikt voor zowel links als rechts. Daarnaast is de tas zelf gemaakt van goede kwaliteit PU leer en is 'ie van licht gewicht. Zo neem je de doos makkelijk mee.

Je krijgt 172 premium naaibenodigdheden en 48 klosjes garen. Al met al is dit een erg goede keuze!

Voordelen Naaidoos 172 Delen - Naaisetje

 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Schaar gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal 
 • Je krijgt 172 premium naaibednodigdheden en 48 klosjes garen

Nadelen Naaidoos 172 Delen - Naaisetje

 • Niet geschikt voor grote naaiklussen

3. Sunware - Q-line naaidoos met inzet 22L wit blauw

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Is je budget nou net iets ruimer? Dan is deze Sunware Q-line naaidoos misschien wat voor jou. En ja: deze heeft een aardig hoog prijskaartje. Maar daar krijg je dan ook een goede kwaliteit voor terug. 

Zo is deze doos natuurlijk super groot. Met een inhoud van 22 Liter kan je er dan ook heel erg veel spullen in kwijt. Ideaal om al je naaispullen compact op te bergen zonder dat het los blijft ronslingeren.

Voordelen Sunware - Q-line naaidoos met inzet 22L wit blauw

 • Heeft speciale bakjes waar je specifieke voorwerpen zoals een schaar in op kan bergen
 • Van groot formaat waardoor je er veel spullen in kwijt kan
 • Voorzien van handige sluitclips met een extra handgreep

Nadelen Sunware - Q-line naaidoos met inzet 22L wit blauw

 • Deze doos wordt niet geleverd met naaispullen

4. Playwood - Naaidoos - Naaikis

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Soms zie je een product waar gewoon goed over na is gedacht. En dat is bij deze Playwood naaidoos exact het geval. De doos beschikt over een super praktisch design waar je 'u' tegen zegt.

Zo is 'ie uitklapbaar waardoor je er heel erg veel spullen in op kan bergen zonder dan dit veel ruimte in beslag neemt. Er zijn 4 kleine vakken en een bodemvak, en tevens nog een handvat voor het verplaatsen. Ideaal!

Voordelen Playwood - Naaidoos - Naaikis

 • Heeft een heel erg praktisch design
 • Is compact inklapbaar en daardoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen
 • Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit hout

Nadelen Playwood - Naaidoos - Naaikis

 • Wat aan de prijzige kant in verhouding met andere naaidozen

5. Cloxks – Naaiset – Naaigaren

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

En dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste naaidoos! Deze Cloxks naaiset is verkozen tot de beste budget naaidoos. Het is dus een absolute budget-topper, en voor die prijs haal je een goede kwaliteit in huis.

Zo bestaat deze set uit 42 delen. Hierdoor heb je vrijwel alle benodigdheden in huis om direct te kunnen beginnen met naaien! Het doosje is vrij klein en daardoor ook mee te nemen op reis. Oh ja, en dit setje is geschikt voor zowel kinderen als beginners.

Voordelen Cloxks – Naaiset – Naaigaren

 • Te koop voor een zacht prijsje in verhouding met de andere naaidozen in dit rijtje
 • Van klein formaat en daardoor makkelijk mee te nemen
 • Geschikt voor kinderen en beginners

Nadelen Cloxks – Naaiset – Naaigaren

 • Dit is geen volledige naaiset

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel naaidozen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 18 naaidozen vergeleken. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de naaidozen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste naaidozen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>