fbpx

Laatste update: mei 2023

Door: Thea

Best Geteste Muizengif

ProBloc-25 muizengif

Op zoek naar een effectieve en veilige oplossing tegen muizen? Dan zit je helemaal goed bij het ProBloc-25 muizengif van Rodi Clac!

De ProBloc-25 muizengif zorgt voor een snelle en effectieve oplossing tegen overlast van muizen. Niet alleen is ProBloc-25 muizengif erg effectief, maar het is ook nog eens veilig in gebruik.

Dat komt door de handige lokdoos die bij de ProBloc-25 muizengif wordt meegeleverd. Hier zit een slot op, waardoor alleen diegene met het slot bij de doos kan - behalve de muizen natuurlijk!

Muizen kunnen via een kleine opening bij het gif, waardoor ze snel en effectief uitgeschakeld zullen worden. Benieuwd naar de beste prijs voor ProBloc-25 muizengif? Kijk dan hieronder!

Bah! Muizen in je huis. Waar je ook woont, is het op de tiende verdieping van een flat, op een boerderij, of in een bejaardentehuis in een groot dorp - je bent nooit helemaal veilig van muizen.

Een muis is een ontzettend slim, maar tegelijkertijd een vervelend diertje dat door alle gaatjes en kiertjes heen kan kruipen. Een muis wurmt zichzelf door gaatjes die kleiner zijn dan jouw pinknagel, en voor je het weet zitten ze dus aan het eten in je provisiekast te knagen.

Muizen zijn niet alleen irritant en volgens velen zelfs eng - ook dragen ze ziektes met zich mee, eten ze jouw voorraadkast leeg en maken ze meer geluid dan je zou denken van zo'n klein beestje. Het kan een enorme schrik zijn om tijdens het schoonmaken of opruimen van je huis, ineens een muis te zien. Daarnaast kan het dus schadelijk zijn voor je woning, voor jezelf en voor je kinderen of huisdieren.

Niet iedereen heeft een kat, en niet iedereen wil er één. Daarom zijn er ook dodelijk efficiënte maatregelen te koop tegen muizen, namelijk muizengif! Maar welk muizengif is het beste voor jouw situatie? Wat is het beste muizengif van 2023, en waar koop je dat?

Top-X heeft de beste koop muizengif producten van 2023 even voor je opgezocht, vergeleken, en uitgebreid getest. Dit presenteren we in een ultieme top 5 waarbij we rekening houden met alle verschillende wensen die mensen hebben, en natuurlijk houden we rekening met allerlei budgets. Dit zijn de beste 5 muizengif producten van dit moment! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Muizengif

Beste koop
1.  ProBloc-25 muizengif

Beste muizenkorrels
2. Raco graan

Beste complete pakket
3. Compleet muizengif veilig pakket

Beste pasta
4. Sorkil pasta AM 150gr

Beste lokaas
5. Brodilux Grain 150gr

Top 10 beste Muizengiffen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste muizengiffen.


Waar op letten bij het kopen van muizengif?

Voordat je muizengif koopt, heb je misschien een aantal vragen of onzekerheden over de producten. Het is makkelijk om te kijken naar het beste muizengif volgens de consumentenbond, maar het liefst zoek je muizengif natuurlijk zelf uit op basis van je eigen kennis. Verbreed die kennis door de onderstaande kopjes aan te klikken!

Veiligheid

Bij muizengif ben je misschien bang dat uw hond of misschien uw kinderen er aan zullen zitten. Daarom is het belangrijk om te kijken hoe veilig het gif is toe te passen op de muizen, en hoe makkelijk je er bij kan.

Hoeveelheid

Als je maar 1 muis in huis hebt, dan heb je natuurlijk geen kilo's aan gif nodig - daar kom je ook moeilijk vanaf. Daarom is het van belang dat je goed kijkt naar de hoeveelheid gif die je van plan bent te kopen.

Toediening

Blijf het gif in een voorverpakte doos zitten, waar de muizen bij kunnen? Of moet je het zelf ergens neerleggen en hopen dat alleen de muizen er bij gaan zitten? De manier van toedienen is belangrijk  voor de effectiviteit en veiligheid.

Voorbereiding

Bij sommige soorten muizengif moet je het product eerst nog voorbereiden door het bijvoorbeeld op een schaaltje te leggen, et cetera. Dit is niet altijd het geval, dus als je gelijk wil beginnen met het bestrijden van je muizen, kun je hier beter goed op letten.


Wat is het beste muizengif van 2023? 

Je kan waarschijnlijk niet wachten om de muizen in je woning te gaan bestrijden. Daarom zetten we hieronder gelijk de beste 5 muizengiffen van 2023 voor je neer. Voor ieders budget zit er wat wils bij, dus lees vooral verder voor het beste muizengif van 2023!

1. ProBloc-25 muizengif

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Veiligheid staat voorop. Dat is met vrijwel alles zo, maar vooral met ProBloc-25 muizengif. Bij dit slimme muizengif product krijg je namelijk niet alleen gif, maar ook een kunststoffen doos die je alleen kan openen als je de sleutel hebt.

Verder kunnen alleen muizen in de ProBloc-25 muizengif doos komen - waardoor je dus 100% gegarandeerd bent op de veiligheid van je huisdieren en kinderen - terwijl je wel hele doeltreffende resultaten behaalt!

Voordelen ProBloc-25 muizengif

 • Veilige verpakking
 • Effectief gif
 • 25 g lokaas meegeleverd
 • Makkelijk in gebruik

Nadelen ProBloc-25 muizengif

 • De muizenblokjes zijn volgens sommige gebruikers wat aan de grote kant

2.  Raco graan

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Een muis is best een slim dier. Het Raco Graan muizengif houdt hier optimaal rekening mee in het ontwerp van het gif. De Raco Graan muizengif is namelijk ontworpen om te ruiken, voelen en proeven als graan, waar muizen van zichzelf dol op zijn.

Zo hoeft de muis niet meer gelokt worden met een duur lokaas dat vaak niet werkt - het eten is het gif, en andersom. Muizen zullen dus maar al te graag bijten in de muizenkorrels van het Raco Graan muizengif, waarna ze snel uitgeschakeld zullen zijn en je weer met een prettig gevoel op de bank kunt zitten.

De Raco Graan muizengif komt verpakt in zakjes van 25 gram, wat genoeg is om meerdere muizen uit te schakelen. 

Voordelen Raco graan

 • Muizen eten het gif zonder lokaas nodig te hebben
 • Verpakt in handige zakjes van 25 gram
 • Snel resultaat
 • Makkelijk te gebruiken

Nadelen Raco graan

 • Geen muizen lokdozen meegeleverd

3. Compleet muizengif veilig pakket

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Heb je echt een enorm muizenprobleem, en ben je er zoals de meesten in jouw situatie echt hé-le-maal klaar mee? Koop dan dit complete muizengif pakket van Protect Home! 

Het Protect Home Compleet muizengif pakket bevat zes lokdozen voor muizen, waardoor je dus altijd weet waar de muizen die je gevangen hebt, zich verschuilen.

Met de Protect Home Compleet muizengif pakket hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je huisdieren, kinderen of jezelf. Dit komt door de afgesloten doos die wordt meegeleverd, waar je wederom alleen bij kan als je de sleutel hebt. 

De doos is onverwoestbaar door hondenbekken, waardoor je je niet druk hoeft te maken dat je hond per ongeluk in contact komt het het gif.

Zo kun je met 1 aankoop superveel muizen bestrijden, voor een lage prijs!

Voordelen Compleet muizengif veilig pakket

 • 1 pakket met alles wat je nodig hebt
 • Effectief gif
 • 100% veilig voor honden, katten en kinderen
 • 6 muizenlokdoosjes meegeleverd

Nadelen Compleet muizengif veilig pakket

 • Muizen kunnen achterdochtig worden als de muis te lang in de lokdoos blijft zitten (waarna ze niet meer zullen happen)

4. Sorkil pasta AM 150gr

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

De meest effectieve manier om muizen en ratten te doden is misschien wel met een anti muizen pasta. De Sorkil pasta AM 150gr is daarom je beste vriend.

De Sorkil pasta AM 150gr beschikt namelijk over maar liefst 150 gram pasta waar muizen geen genoeg van krijgen. Echter is het wel enorm schadelijk, waardoor muizen vrijwel meteen uitgeschakeld zullen zijn als ze er een hapje van nemen.

Stop het gif simpelweg in een een beetje afgesloten doos, zodat alleen muizen er bij kunnen, en binnen no time heb je een goed resultaat te pakken.

Voordelen Sorkil pasta AM 150gr

 • Erg dodelijk voor muizen
 • 150 gram is ruim genoeg voor grote plagen
 • Onweerstaanbaar, dus geen probleem om muizen naar het gif te krijgen
 • Voldoet aan Europese wetgeving omtrent muizengif

Nadelen Sorkil pasta AM 150gr

 • Geen veiligheidsmaterialen meegeleverd, waardoor je als je huisdieren of kinderen hebt nog een lokdoos er bij moet kopen

5. Brodilux Grain 150gr

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Weet je niet precies waar de muizen zitten, en waar je ze dus eigenlijk vandaan moet jagen? Dan is het Brodilux Grain 150gr muizengif een oplossing voor jou!

Het Brodilux Grain 150gr muizengif is namelijk zo aantrekkelijk voor muizen, dat ze vanuit alle hoeken van je huis er op af zullen rennen. Dit maakt het erg makkelijk om de locatie van muizen in de smiezen te krijgen en ze zeer effectief te doden.

Deze graantjes van Brodilux Grain zijn meteen inzetbaar en je hoeft ze dus alleen op een goede plek neer te leggen. De muizen komen vanzelf door de enorme aantrekkingskracht van dit heerlijke, maar dodelijke goedje.

Voordelen Brodilux Grain 150gr

 • Geen lokaas nodig
 • Handig als je niet precies weet waar de muizen zitten
 • Vochtbestendig, dus kan ook buiten of in natte schuren gebruikt worden
 • Erg goedkoop voor 150 gram

Nadelen Brodilux Grain 150gr

 • Geen veiligheidsmateriaal meegeleverd voor huisdieren of kinderen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel muizengif hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten muizengif getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de muizengif op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste muizengif op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP