Laatst bijgewerkt: april 2021

Best Geteste Muggenlamp 

Beste muggenlamp

De Eurom Away 30 insectenlamp Fly

Wij kunnen uit dit onderzoek concluderen dat de De Eurom Away 30 insectenlamp Fly zeker de beste muggenlamp is uit 2021. Met het grote bereik van 150m2 waar deze lamp zijn werk doet voldoet deze insectenlamp aan alle eisen voor een onbezorgde dag. De lamp kan heel handig worden opgehangen of worden neergezet op de gewenste plek. Met de krachtige voltage van 22v is deze lamp zeer effectief bij het in contact komen van ongewenste insecten.

Er is niets zo vervelend als zoemende muggen en andere vervelende insecten. Reken daarom snel af met vervelende insecten en bekijk de verschillende soorten muggenlampen. Met een muggenlamp, ook wel insectenlamp genoemd, trek je met behulp van fel UV-licht muggen, vliegen en ander ongedierte aan die tegen het rooster aanvliegen en onder stroom worden gezet.

Er zijn verschillende systemen en uitvoeringen beschikbaar. Het kiezen van de beste muggenlamp is daarom ook een lastige klus. In de onderstaande tekst lees je waar je zoal op moet letten bij het kopen van een goede muggenlamp en wat de beste koop muggenlampen zijn van dit moment.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

41

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste muggenlamp

Beste muggenlamp

Beste koop van 2021:
1.  Eurom Away 30 insectenlamp Fly
Een bereik van wel 150mΒ² en zeer effectief met een power van 20v

Beste muggenlamp voor krachtige schokken
2. De Foetsie SK-311 insectenlamp
Trekt vliegen aan en elektrocuteert deze, bereik van 20mΒ² en makkelijk verplaatsbaar

Beste muggenlamp om schoon te maken
3. De Eurom Insectendoder - vliegenlamp Fly Away
Een krachtig vermogen van 230 volt, bereik van wel 100mΒ², schakelt insecten direct uit

Beste muggenlamp voor binnen
4.De Eurom Fly Away 30 insectenlamp
Groot bereik van 150mΒ² , lamp rookt niet en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, eenvoudig te reinigen

Beste handige muggenlamp 
5. De MaxxHome GC2-40 Vliegenlamp
Binnen en buiten neerzetten mogelijk, kan staan, 40W en handig schoon te maken


Top 10 Beste Muggenlamp

Wil je direct weten hoe de top 10 beste muggenlamp op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com


Waar moet je op letten bij het kopen van een goede Muggenlamp

Een muggenlamp komt met name tijdens de zomerdagen zeer goed van pas. Wanneer je een muggenlamp wilt aanschaffen kun je rekening houden met diverse factoren. Bekijk bijvoorbeeld naar het type, of de lamp geschikt is voor binnen en/of buitengebruik, hoeveel volt de lamp bevat en hoe groot de lamp is. Bekijk daarnaast ook hoe groot het bereik is van de lamp

Type lamp

Er zijn verschillende soorten muggenlamp systemen beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld lampen die werken met geur, geluid en systemen die licht gebruiken om insecten te lokken. De systemen met licht werken vaak met UV-licht, waardoor muggen en vliegen worden aangetrokken. Zodra de vliegen op de lamp zijn geland worden ze geΓ«lektrocuteerd en vallen ze in een speciaal opvang bakje.

Binnen of buiten

Wil je de lamp gebruiken voor binnen of voor buiten? Bekijk of de lamp buiten kan blijven staan of dat de lamp enkel voor binnen is geschikt. Indien de lamp geschikt is voor buiten zijn de lampen vaak beter bestand tegen weersinvloeden, kou en wind. Er zijn ook systemen die zowel voor binnen als voor buiten gebruikt kunnen worden.

Voltage

Hoe hoger de voltage hoe hoger de schokken zullen zijn van de lamp. Een lamp dat hoge schokken geeft zal de vliegen en muggen zo snel mogelijk doden waardoor de insecten direct uit hun lijden verlost zijn. Gemiddeld ligt de voltage van een insectenlamp rond de 230v.

Afmeting

Bekijk bij de aankoop op de afmeting van de lamp, namelijk hoe hoog en hoe breed het model is. Bekijk bijvoorbeeld ook of de lamp op de gewenste locatie past en of je de lamp eenvoudig kunt ophangen of staand kunt plaatsen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook systemen die veel ruimte in beslag nemen, en daardoor lastig te plaatsen zijn in kleinere ruimtes.

Bereik

Bij de meeste lampen kun je aflezen hoe groot het bereik is van de systemen. Zo zijn er bijvoorbeeld lampen die een bereik van 20 mΒ² hebben en lampen met een zeer groot bereik van 150 mΒ². Een groot bereik is met name ideaal wanneer je buiten zit en beschikt over een grote ruimte. De lampen met een kleiner bereik zijn vaak voldoende voor kleine binnen ruimtes.


Wat is de beste koop muggenlamp?

Ben je op zoek naar een geschikte muggenlamp, maar lukt het je niet om een geschikt exemplaar te vinden? Neem dan een kijkje bij de onderstaande beste muggenlampen. Onderstaande muggenlampen zijn uitvoerig getest in de muggenlamp test en geselecteerd op basis van prijs-kwaliteitsverhouding. De onderstaande muggenlamppen voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn allen zeer effectief. Bekijk de verschillende unieke eigenschappen en de voor- en nadelen en kijk welke lamp voor jouw ruimte het meest geschikt is.

1. De Eurom Away 30 insectenlamp Fly

Beste muggenlamp

9.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.8

Prijs / kwaliteit

9.2

De beste muggenlamp uit de test is de Eurom Fly Away insectenlamp. Deze insectenlamp wordt positief beoordeeld door gebruikers en is ook de beste muggenlamp volgens de consumentenbond. De lamp heeft een voltage van 22v.

De beste koop muggenlamp elektrocuteert elke mug, vlieg of ander insect, en beschikt over een bereik van maar liefst 150 mΒ². Je kunt de lamp zowel hangend als staand plaatsen en eenvoudig reinigen door de opvangbak te verwijderen aan de onderkant.

Voordelen Eurom Away 30 insectenlamp Fly

 • Zeer effectief
 • Groot bereik
 • Zowel staand als hangend te gebruiken

Nadelen Eurom Away 30 insectenlamp Fly

 • Maakt redelijk veel geluid.

2. De Foetsie SK-311 insectenlamp

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

De Foetsie SK-311 insectenlamp is een zeer krachtige lamp. De lamp trekt vliegen en muggen aan dankzij zijn felle blauwe UV – lampen en elektrocuteert ze met behulp van krachtige schokken. De lamp heeft een bereik van circa 20 mΒ², en is met name geschikt voor binnen.

De Foetsie SK-311 insectenlamp werkt eenvoudig en zeer effectief. Dankzij zijn lichte gewicht kun je de lamp eenvoudig verplaatsen en op de gewenste plek plaatsen.

Voordelen Foetsie SK-311 insectenlamp

 • Werkt zeer effectief
 • Compact design

Nadelen Foetsie SK-311 insectenlamp

 • Maakt redelijk wat geluid
 • Slechts 20 mΒ² bereik

3. De Eurom Insectendoder - vliegenlamp Fly Away

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

De Fly Away All-Round insectenlamp elektrocuteert elke mug en vlieg zodra deze tegen de lamp aanvliegen. Je kunt de lamp zowel staand als hangend gebruikt. Ook is de lamp eenvoudig schoon te maken door het verwijderbare opvangbakje.

De lamp beschikt over een vermogen van 230 volt en biedt daarmee een zeer krachtige schok, waardoor de insecten vrijwel direct uit hun lijden zijn verlost. Daarnaast heeft de lamp een groot bereik van ongeveer 100 mΒ².

Voordelen  De Eurom Insectendoder - vliegenlamp Fly Away

 • Groot bereik
 • Krachtige schokken
 • Zowel voor binnen als voor buiten

Nadelen De Eurom Insectendoder - vliegenlamp Fly Away

 • Maakt redelijk wat geluid

4. Eurom Fly Away 30 insectenlamp

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

De krachtige Eurom Fly Away rekent effectief en snel af met vervelende insecten. De lamp heeft een zeer groot bereik van 150 mΒ² en is zowel hangend als staand te plaatsen. Ook beschikt de lamp over een handig opvang bakje dat afneembaar is en eenvoudig te reinigen is.

De lamp rookt of ruikt niet en wordt door gebruikers als positief beoordeeld. De lamp heeft een redelijk compact design en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Voordelen Eurom Fly Away 30 insectenlamp

 • Zeer groot bereik
 • Rekent effectief af met insecten
 • Rookt en ruikt niet

Nadelen Eurom Fly Away 30 insectenlamp

 • Minder hoge voltage

5. De MaxxHome GC2-40 Vliegenlamp

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

De Maxx elektrische insectenlamp is handig in gebruik en wordt zeer positief beoordeeld. De lamp beschikt over twee effectieve UV-A-lampen van 40 W. Hiermee is de lamp energiezuinig en supereffectief.

De lampen beschikt over een verwijderbare en wasbare verzamelbak en kan zowel hangend, met behulp van de meegeleverde ketting, als staand geplaatst worden. De Maxx elektrische insectenlamp heeft een 1,5 meter lange snoer en is eenvoudig in gebruik. Gebruik de lamp voor binnen of voor buiten.

Voordelen MaxxHome GC2-40 Vliegenlamp

 • Zowel voor binnen als voor buiten te gebruiken
 • Handig schoon te maken

Nadelen  MaxxHome GC2-40 Vliegenlamp

 • Klein bereik
 • Groot formaat

Hoeveel soorten muggenlampen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 17  muggenlampen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de muggenlamp op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste muggenlamp is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties  zijn.

Gerard

Over de productexpert

Samen met mijn vrouw vorm ik een sterk koppel in de tuin. We hebben een heerlijke tuin op het zuiden waar onze groene vingers wel raad mee weten. Gelukkig ben ik al circa 16 jaar werkzaam als timmerman, en heb ik van veel dromen al werkelijkheid weten te maken. Voor anderen zit in het vinden van het beste gereedschap vaak veel tijd, maar met mijn advies ben je binnen no time klaar.

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>