fbpx

Publicatie datum: 22 maart, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Motorhandschoenen

Best geteste Motorhandschoenen

Motorx Motorhandschoenen

De Motorx Motorhandschoenen zijn de best geteste motorhandschoenen van 2023! Dit is uit de ultieme motorhandschoenen test gebleken van 2023. De Motorx Motorhandschoenen zijn er in verschillende formaten en is speciaal gemaakt voor de koudere seizoenen.

Deze motorhandschoenen vallen normaal en zijn geschikt voor volwassenen. Het is waterproof waardoor je het gemakkelijk in de regen kan gebruiken.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat zijn de beste motorhandschoenen? Niets is zo zalig dan een heerlijk ritje op de motor; de wind in je haren, het heerlijke vrije gevoel en het idee dat voor eventjes al je zorgen niet meer bestaan. Of toch bijna, want hoe vrij en zorgeloos jij je ook op je motor voelt, er zijn wel een aantal dingen waar je aan moet denken. De perfecte handschoenen horen daar zeker bij! 

Wij hebben een artikel geschreven voor mensen die geïnteresseerd zijn in motorhandschoenen. Hierin hebben wij een test gedaan van verschillende handschoenen en alleen de allerbeste zijn teruggekomen in dit artikel.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

3

Uur onderzoek gedaan

16

 Ervaringen gecheckt

3

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Motorhandschoenen

Best geteste Motorhandschoenen

Beste Koop Motorhandschoenen
1. Motorx Motorhandschoenen

Handschoenen Winter Mkx Pro Street Zwart 11 - Maat XL

Beste Motorhandschoenen Leer
2. Mkx Pro Street Zwart 11

Handschoenen Winter Mkx Pro Street Zwart 10 - Maat L

Beste Motorhandschoenen Zomer
3. Mkx Pro Street Zwart 10

Ademende Motorhandschoenen - Groen - PU Leer - Handschoenen Motor - Maat M - Touchscreen - Bescherming

Beste Motorhandschoenen Winter
4. Vienta Ademende Motorhandschoenen

Motorhandschoenen - Zwart - Handschoenen Motor & Scooter - Maat XL - Touchscreen - Bescherming

Beste Budget Motorhandschoenen
5. Vienta Handschoenen Motor & Scooter

Top 10 Beste Motorhandschoenen

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire motorhandschoenen bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top handschoenen bij deze webshop.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van Motorhandschoenen?

Het kopen van goede motorhandschoenen is moeilijk aangezien er zoveel zijn. Het onderscheiden van goede en slechte is daardoor zeer moeilijk. Daarom hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste motorhandschoenen. 

Voordat je motorhandschoenen koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Pasvorm

Goede motorhandschoenen zitten perfect vanaf het eerste moment. Motorkleding zoals motorlaarzen of een motorbroek kan nog uitzetten met tijd, maar een motorhandschoen moet vanaf het begin perfect zitten. Hoe weet je dat de handschoenen goed zitten? Onderwerp de motorhandschoenen aan een motorhandschoenen test. Dat doe je door de te kijken hoe je handschoenen zitten als je het handvat van je motor vastneemt.

Zit er geen stofje dubbel en voelt het aangenaam? Heb je bovendien nog een klein beetje ruimte over aan de vingertoppen? Dan is de motorhandschoen geslaagd voor de motorhandschoenen test en is het dus een goede aankoop!

Draagbaarheid

Goede motorkledij is voornamelijk belangrijk voor je veiligheid, maar ook om je genoeg warmte te bieden. Goede motorhandschoenen zullen dus niet alleen comfortabel genoeg zitten, maar je ook beschermen tegen wind en weer. Als je motorrijdt dan voel je de wind en de koude nog meer.

Hierdoor zijn goede handschoenen tijdens het rijden dus noodzakelijk! In de winter is het belangrijk dat je ook denkt aan motorhandschoenen die waterdicht zijn en een warme voering hebben. Natte handen kunnen niet enkel onaangenaam zijn, ze zorgen er ook nog eens voor dat je minder grip hebt en dat kan gevaarlijk zijn!

Veiligheid

Motorhandschoenen moeten gewoon veilig zijn. Eigenlijk is dit de belangrijkste eigenschap dat ze moeten hebben! Veilige motorhandschoenen bestaan uit stevig materiaal zoals leer, zodat je voldoende beschermd bent tijdens een val. Daarnaast is het ook nog een pluspunt als de handschoenen gemaakt zijn van een materiaal die jou extra grip geven. Een goede grip is namelijk erg belangrijk voor jouw veiligheid!

Prijs

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de prijs van de motorhandschoenen. De ene motorhandschoenen zijn duurder dan de andere. Daarom is het goed om te kijken naar de prijs-kwaliteit verhouding. Bedenk goed voor jezelf welk bedrag je wil uitgeven aan motorhandschoenen.


Wat zijn de beste Motorhandschoenen van 2023? 

Wat zijn de beste Motorhandschoenen van 2023? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten motorhandschoenen getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste handschoenen in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke motorhandschoenen het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  Motorx Motorhandschoenen

Best geteste Motorhandschoenen

9.2

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben jij op zoek naar de best geteste motorhandschoenen van 2023? Dan zijn de Motorx Motorhandschoenen wat voor jou! Dit is de beste koop van motorhandschoenen in 2023.

De Motorx Motorhandschoenen zijn zeer goed geschikt tegen de koude winterdagen. Het beschermt je vingertoppen en zorgt ervoor dat je grip blijft behouden. Verder is het handig in gebruik en een fraai design. Het design is redelijk casual maar zorgt wel voor de juiste veiligheid.

Verder zijn de motorhandschoenen waterproof en gemaakt voor unisex. Dit betekent dat iedereen deze handschoenen kan gebruiken. Het is ook in verschillende maten beschikbaar. Dit is wel zo fijn aangezien je de handschoenen dan op de perfecte maat kan bestellen.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Motorx Motorhandschoenen

 • Tegen koude seizoenen
 • Waterproof
 • In meerdere maten

Nadelen RMotorx Motorhandschoenen

 • Geen

2. Mkx Pro Street Zwart 11

Handschoenen Winter Mkx Pro Street Zwart 11 - Maat XL

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil jij de best geteste leren motorhandschoenen? Dan zijn de Mkx Pro Street Zwart 11 wat voor jou! Dit zijn de best geteste leren motorhandschoenen van 2023.

Deze motorhandschoenen van MKX zijn niet alleen trendy, maar ook erg warm. Deze handschoenen bieden je de nodige bescherming tijdens een heerlijk ritje op je motor. De motorhandschoenen zijn gemaakt uit kunstleer en beschikken over een klittenband sluiting. Er is vast wel een maatje bij die precies voor jou past, want ze zijn verkrijgbaar vanaf maar S tot XXL

Als je iemand bent die op zoek is naar veilige en warme handschoenen, maar liever niet ten koste van het design, dan zijn deze handschoenen écht iets voor jou. Deze winterhandschoenen zijn namelijk zo comfortabel als ze trendy zijn. De ideale mix tussen schoonheid en comfort dus!

Voordelen Mkx Pro Street Zwart 11

 • Trendy
 • Verschillende maten

Nadelen Mkx Pro Street Zwart 11

 • Kan soms groot vallen 

3. Mkx Pro Street Zwart 10

Handschoenen Winter Mkx Pro Street Zwart 10 - Maat L

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Vind jij het fijn om motorhandschoenen te dragen in de zomer? Dan zijn de Mkx Pro Street Zwart 10 wat voor je! Dit zijn de best geteste zomer motorhandschoenen van 2023.

Deze motorhandschoenen zien er erg trendy uit en hebben oogstrelende details, zoals mooi afgewerkte naden. Ze liggen lekker in de hand en zijn van leer gemaakt. Hierdoor zijn ze zeer warm en gaan ze lang mee. Het is geschikt voor volwassenen en elk geslacht.

Daarnaast bieden ze je het ideale comfort dankzij hun uitstekende pasvorm en hun warm interieur. Deze veilige en warme handschoenen zal je wel kunnen gebruiken tijdens de zomerdagen! Deze handschoenen zijn gemaakt uit kunstleer en ze zijn tevens voorzien van een handige klittensluiting.

Voordelen Mkx Pro Street Zwart 10

 • Mooi design
 • Meerdere seizoenen

Nadelen Mkx Pro Street Zwart 10

 • Niet waterdicht

4. Vienta Ademende Motorhandschoenen

Ademende Motorhandschoenen - Groen - PU Leer - Handschoenen Motor - Maat M - Touchscreen - Bescherming

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Maar wil jij toch motorhandschoenen voor de winter? Dan zijn de Vienta Ademende Motorhandschoenen wat voor jou! Dit zijn de best geteste winterhandschoenen van 2023.

Het leuke aan deze motorhandschoenen is dat je ze eigenlijk tijdens elk seizoen kunt gebruiken! Ze zijn namelijk ook warm genoeg om de koude te trotseren en zijn bovendien ook nog eens waterdicht zodat je ook tegen de regen beschermd wordt. 4-seizoenen handschoenen zijn erg makkelijk, omdat je ze niet altijd hoeft te vervangen.

Deze motorhandschoenen zijn bovendien erg veilig, omdat ze gemaakt zijn uit leer en voorzien zijn van een knokkelbescherming. Een knokkelbescherming is een verharding van de stof ter hoogte van de knokkels en voorkomt blessures aan je hand tijdens het vallen.

Met deze motorhandschoenen heb je ook extra grip, dankzij de speciale daarvoor gecreëerde stof binnenin. Met deze motorhandschoenen kan je dus altijd met een zorgeloos gevoel blijven motorrijden! Als je onderweg even stopt om je berichten op je smartphone te checken, hoef je ze ook niet uit te doen.

Voordelen Vienta Ademende Motorhandschoenen

 • Extra bescherming aan knokkels
 • Extra grip

Nadelen Vienta Ademende Motorhandschoenen

 • Niet allermooiste design

5. Vienta Handschoenen Motor & Scooter

Motorhandschoenen - Zwart - Handschoenen Motor & Scooter - Maat XL - Touchscreen - Bescherming

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de best geteste goedkope motorhandschoenen? Dan zijn de Vienta Handschoenen Motor & Scooter wat voor jou! Dit zijn de beste budget motorhandschoenen van 2023.

De Vienta Handschoenen Motor & Scooter zijn zeer veilig en gebruiksvriendelijk. Ze zorgen voor jarenlang rijplezier en zijn multifunctioneel. Zo zijn de handschoenen geschikt voor motorrijden en scooterrijden. Er zit extra bescherming op de knokkels voor als je valt.

Verder bestaat de binnenkant van de handschoenen uit zacht materiaal. Dit zorgt ervoor dat ze erg comfortabel zitten. Dit zachte materiaal zorgt ook voor de veiligheid. Ook zit er nog goede grip op de handschoenen zodat je niet je stuur loslaat wanneer het noodweer is.

Voordelen Vienta Handschoenen Motor & Scooter

 • Meerdere seizoenen
 • Verschillende maten

Nadelen Vienta Handschoenen Motor & Scooter

 • Niet de beste motorhandschoenen

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel motorhandschoenen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten motorhandschoenen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de motorhandschoenen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste motorhandschoenen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>