Laatste update: oktober 2022

Door: Sam

Best Geteste Mini Beamer

LifeGoods Mini Beamer

De LifeGoods Mini Beamer verslaat alle beste mini beamers 2022 en is volgens onze experts dè nummer 1! De prijs-kwaliteitverhouding van de LifeGoods Mini Beamer ligt verreweg het hoogste van alle andere producten.

Je kan hiermee van elke kamer een thuisbioscoop maken. Dat doe je met handige snufjes als ingebouwde WiFi, waarmee je beelden naar de beamer streamen kan. Ook verbind je de LifeGoods Mini Beamer makkelijk met je geluidsapparatuur via de meegeleverde RCA kabel.

Liever toch gewoon een HDMI kabel gebruiken? Ook die is meegeleverd. Over de helderheid hoef je je op een witte muur geen zorgen te maken met het contrastratio van 2000:1, wat echt topklasse is. En dat allemaal voor deze prijs! Check de beste prijs via de rode knop!

Houd je van films of tv, en wil je graag eens ervaren hoe het is om een thuisbioscoop te hebben? Veel mensen dromen ervan om ooit van die luxe gebruik te kunnen maken, maar die mogelijkheid is dichterbij dan je denkt. Door een mini beamer te kopen kun je al je filmische dromen waarmaken!

De beste mini beamers bieden een mooi beeld op je muur, maar het is wel zo fijn als je makkelijk verbinding kunt maken met zo'n apparaat. We merkten in onze test op dat het verschil tussen de beste mini beamers en minder goede mini beamer aanbiedingen op het internet lastig te spotten is. Daarom delen we onze expertise graag in onze mini beamer test!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

38

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Mini Beamers

Beste Koop Mini Beamer
1. LifeGoods Mini Beamer

Beste HDMI Mini Beamer
2. Qumax Pro Mini Beamer

Beste Smart Mini Beamer
3. Anker Nebula Apollo Smart Mini Beamer

Beste Mini Beamer voor overdag
4. Sanbo® PRIME SMART WI-FI Mini Beamer

Beste Mini Beamer voor fel tegenlicht
5. iMoshion Beamer Mini beamer

Top 10 beste Mini Beamers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Mini Beamers.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Mini Beamer?

Voor we je overweldigen met allerlei mini beamer specificaties en verschillende mini beamer aanbiedingen, wil je misschien eerst weten wat een goede mini beamer nou zo goed maakt. De beste koop mini beamers voldoen allemaal aan een paar minimumeisen. Daarnaast wil je zeker weten dat je mini beamer ook op lange termijn een goede aankoop is en dat hij makkelijk is in gebruik. Onderstaande checklist helpt je om de beste mini beamer voor jou uit te zoeken.

Resolutie

Allereerst de resolutie. Goedkope mini beamers bestaan zeker, maar die hebben vaak een hele lage resolutie. Dat levert een minder fijne kijkervaring op. Als je echt wil genieten van je film of serie is een Full HD mini beamer aan te raden (1920×1080 pixels).

Contrastratio

Je projecteert mini beamers het liefst op een egale, witte muur. Bij veel tegenlicht kan het lastig zijn om een beamer goed te kunnen zien. Als je ook overdag wel eens een beamer wilt gebruiken is een goed contrastratio aan te raden. Dit bepaalt hoe helder je mini beamer kan worden, en dus hoe goed je het beeld ziet bij tegenlicht.

WiFi of HDMI

De aansluitingen op je mini beamer bepalen hoe je de beelden aanstuurt vanaf je apparaten. Dit kan meestal met een HDMI-kabel, maar bij modernere mini beamers is ook wel eens WiFi functionaliteit ingebouwd. Hiermee kun je net als bij Spotify beelden casten naar je apparaat vanuit je favoriete streaming apps zoals Netflix of Prime Video. 

Audiokabel

Als je graag speakers toevoegt aan je gloednieuwe thuisbioscoop installatie, werken deze vaak met een kabel. Niet alle mini beamers hebben een audiokabel uitgang. Let daar dus op als je graag een 3,5mm poort wilt aansluiten.


Wat is de beste Mini Beamer van 2022? 

De beste mini beamers van 2022 vind je hieronder. We hebben geprobeerd op de lijst zo divers mogelijk te houden. Zo weten we zeker dat er voor iedereen een geschikt product bij zit. Alle producten voldoen aan de aanbevelingen van onze specialisten op audiovisueel gebied, maar het is belangrijk dat je zelf even checkt welke mini beamer is het beste voor jou is - het kan zijn dat de beste mini beamer volgens de consumentenbond bijvoorbeeld net niet over de juiste aansluitingen beschikt. Hopelijk vind je je nieuwe mini beamer in deze lijst!

1. LifeGoods Mini Beamer

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De LifeGoods Mini Beamer verslaat alle beste mini beamers 2022 en is volgens onze experts dè nummer 1! De prijs-kwaliteitverhouding van de LifeGoods Mini Beamer ligt verreweg het hoogste van alle andere producten. 

Je kan hiermee van elke kamer met gemak een thuisbioscoop maken. Dat doe je met handige snufjes als ingebouwde WiFi, waarmee je beelden naar de beamer streamen kan. Ook verbind je de LifeGoods Mini Beamer makkelijk met je geluidsapparatuur via de meegeleverde RCA kabel.

Liever toch gewoon een HDMI kabel gebruiken? Ook die is meegeleverd. Over de helderheid hoef je je op een witte muur geen zorgen te maken met het contrastratio van 2000:1, wat echt topklasse is. En dat allemaal voor deze prijs!

Check de beste prijs via de rode knop!

Voordelen LifeGoods Mini Beamer

 • Goed contrastratio voor kijken met tegenlicht
 • Zowel Wifi als HDMI beschikbaar voor streaming
 • RCA kabel inbegrepen zodat je je speakers aan kunt sluiten
 • Draagtas inbegrepen

Nadelen LifeGoods Mini Beamer

 • Geen 4K mogelijkheden

2.  Qumax Pro Mini Beamer 

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Nog een beamer die we enorm kunnen aanraden, is de Qumax Pro Mini Beamer. Hij is nog iets goedkoper dan de LifeGoods mini beamer, maar de Qumax Pro beschikt over soortgelijke mogelijkheden zoals full HD beeldkwaliteit en een enorm licht gewicht (1300 gram), zodat je de beamer makkelijk mee kunt nemen naar feestjes bij je vrienden.

Vooral in kleinere ruimtes is de Qumax Pro Mini Beamer een echte topper, doordat de projector een hele grote uitvalshoek heeft. Dat wil zeggen dat je hem op slechts 1 meter van de muur kan zetten, en het licht reikt dan nog steeds tot aan het plafond. Tot wel zes meter hoog!

Qua aansluitingen ontbreekt er niets aan de Qumax Pro; je maakt gebruik van VGA,USB, HDMI, AV, AUX, IR en TF aansluitingen voor al je audiovisuele benodigdheden. Het enige wat mist is WiFi verbinding, maar daarvoor betaal je dan ook een stuk minder. Én je kan je eigen gedownloade content makkelijker afspelen vanaf een USB-stick!

Voordelen Qumax Pro Mini Beamer

 • Erg licht en compact, makkelijk om mee te nemen
 • Enorm veel aansluitingen voor beeld en geluid
 • Geschikt voor kleine ruimtes dankzij grote projectiehoek
 • 1080p full HD resolutie

Nadelen Qumax Pro Mini Beamer

 • Geen WiFi casting

3. Anker Nebula Apollo Smart Mini Beamer

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Zoek je een minibeamer met nèt wat meer mogelijkheden dan de vorige, goedkopere mini beamers? Dan ben je op zoek naar deze Anker Nebula Apollo Smart Mini Beamer! Dit slimme product is niet alleen een beamer, maar heeft ook een grote ingebouwde speaker, waardoor je gelijk de hele kijkervaring in huis haalt.

De Anker Nebula Apollo Smart Mini Beamer is veel groter dan andere minibeamers, maar daar krijg je wel wat voor terug: een batterij die tot wel vier uur achter elkaar beelden af kan spelen. Leuk voor op de camping of in de tuin.

Hoe je de beelden afspeelt? Er zijn veel mogelijkheden bij de Anker Nebula Apollo Smart Mini Beamer. Maak gebruik van Android of Apple AirPlay, of als je dat te ingewikkeld vindt kun je gewoon Bluetooth en USB gebruiken om je beelden te streamen. Dit doe je in full HD, met een beeldformaat tot wel 100 inch (254cm).

Voordelen Anker Nebula Apollo Smart Mini Beamer

 • Slimme mini beamer met ingebouwde speaker
 • Accuduur van 4 uur
 • Veel aansluitingsmogelijkheden, inclusief casting en bluetooth
 • HD-beeld tot wel 100 inch groot

Nadelen Anker Nebula Apollo Smart Mini Beamer

 • Minder makkelijk mee te nemen dankzij grote accu en speaker

4. Sanbo® PRIME SMART WI-FI Mini Beamer

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Als je een mini beamer wil gaan gebruiken als vervanging voor je tv, raden we aan om een fellere beamer te kopen met een hoog contrastratio. Het kan namelijk voorkomen dat je overdag tv wil kijken op de beamer. Met veel tegenlicht zullen sommige goedkope mini beamer aanbiedingen dan net niet fel genoeg zijn.

De Sanbo® PRIME SMART WI-FI Mini Beamer is dat wel! Dankzij de nieuwe E-Force 30 chip heeft de Sanbo® PRIME SMART WI-FI Mini Beamer een contrastratio van 3000:1, wat dus drie keer zo hoog is als de meeste andere beamers in deze categorie! Hiervoor lever je wel in op resolutie, maar je hebt liever iets minder scherp beeld dan dat je helemaal niets kan zien overdag.

Bij de Sanbo® PRIME SMART WI-FI Mini Beamer kun je beelden aansturen vanaf je mobiele apparaten via WiFi. De snelle reactietijd en lichtsterkte van 2800 lumen betekent dat je zelfs kan gamen op deze beamer. Voor de beste prijs check je de rode knop!

Voordelen Sanbo® PRIME SMART WI-FI Mini Beamer

 • Geschikt voor lichte ruimtes
 • Makkelijk casten via WiFi
 • Ook HDMI, VGA en AV aansluitingen

Nadelen Sanbo® PRIME SMART WI-FI Mini Beamer

 • Slechts 720p resolutie

5. iMoshion Beamer Mini beamer

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als je een mini beamer wil die écht je tv kan vervangen, heb je een hele goede mini beamer nodig. Hij moet vooral erg veel licht af kunnen geven uit de projector om ook overdag heldere beelden te kunnen afgeven. De iMoshion Mini beamer is de beste optie voor hen die ook overdag graag tv willen kijken en zelfs willen gamen op hun beamer.

De resolutie van de iMoshion Mini beamer bedraagt 1920 ×1080 pixels, wat ideaal is om op te gamen of televisie op te kijken. Zeker dankzij de lichtsterkte van 3400 lumen! Dit is meer dan genoeg om ook met felle zon in je huis de beamer goed te kunnen zien.

Beelden stuur je makkelijk aan via Miracast of iOS, via WiFi dus. Stel het beeld makkelijk scherp via de draaiknop voor een optimale ervaring. Speakers heb je niet nodig, want de ingebouwde luidsprekers van de iMoshion Mini beamer zijn van hoge kwaliteit. Wil je toch speakers aansluiten is dat geen probleem dankzij de AUX of AV aansluitingen.

Voordelen iMoshion Beamer Mini beamer

 • Ideaal voor gaming en gebruik bij fel daglicht
 • 1080p resolutie
 • Makkelijk verbinden via WiFi

Nadelen iMoshion Beamer Mini beamer

 • Aan de zware kant, niet handig om mee te nemen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel mini beamers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten mini beamers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de mini beamers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste mini beamers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP