Laatste update: mei 2022

Door: Thea

Best Geteste Microvezeldoekjes

Beste microvezeldoekjes

Microvezeldoeken Premium+ 6stuks - Blauw

Op zoek naar de beste microvezeldoekjes van dit moment? Wij hebben het antwoord voor je. Uit onze beste microvezeldoekjes test is namelijk gebleken dat de Microvezeldoeken Premium+ 6stuks de beste microvezeldoekjes van dit moment zijn.

Deze microvezeldoekjes zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn ze geschikt voor elke schoonmaakwerkzaamheid. Gebruik hem in de keuken, bouwplaats of voor het wassen van je auto.

De beste prijs van deze microvezeldoekjes vind je via de onderstaande button!

Ben jij vaak bezig met schoonmaken en wil jij het jezelf een stuk makkelijker maken? Koop dan hoogwaardige microvezeldoekjes. Met deze microvezeldoekjes krijg jij elk oppervlak gemakkelijk schoon. Het is namelijk niet nodig om schoonmaakmiddelen op de doekjes te doen.

De microvezeldoekjes zijn namelijk elektrostatisch geladen en houden vuil vast zonder het te verspreiden. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te wassen en kun je ze ontzettend vaak hergebruiken. Het voordeel van microvezeldoekjes is dat deze wel goed zijn voor het milieu.

Het kiezen van de beste microvezeldoekjes 2022 kan wel een lastige klus zijn. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende soorten en merken microvezeldoekjes. In dit artikel ontdek je de 5 beste opties van dit moment en waar je op moet letten bij het kiezen van de beste microvezeldoekjes.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

23

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Microvezeldoekjes

Beste microvezeldoekjes

Beste koop microvezeldoekje
1. Microvezeldoeken Premium+ 6stuks - Blauw

Meguiars X3002 Ultimate microvezel washandschoen - Microvezeldoek

Beste microvezel washandschoen
2. Meguiars X3002 Ultimate microvezel washandschoen - Microvezeldoek

Meguiars X2000 Microfiber Water Magnet Drying Towel 76x55cm

Beste microvezeldoek auto
3. Meguiars X2000 Microfiber Water Magnet Drying Towel 76x55cm

Pella-EU - schoonmaakdoeken - microvezeldoeken - SILICONEN spons

Beste professionele microvezeldoekjes
4. Pella-EU - schoonmaakdoeken - microvezeldoeken - SILICONEN spons

Microvezel Washandschoen | Auto Was Handschoen | Wassen & Schoonmaken

Beste budget microvezeldoekje
5. Microvezel Washandschoen | Auto Was Handschoen | Wassen & Schoonmaken

Top 10 Beste Microvezeldoekjes

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire microvezeldoekjes bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top microvezeldoekjes bij deze webshop.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een microvezeldoekje?

Bij het kiezen van het meeste geschikte microvezeldoekje kan er naar verschillende criteria gekeken worden. Ze zijn er namelijk in allerlei verschillende soorten welke ook speciaal zijn voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Hieronder vind je de belangrijkste criteria.

Door rekening te houden met deze criteria voorkom jij een miskoop. Deze criteria hebben wij daarom ook getest in onze beste microvezeldoekjes test. Daarnaast zijn deze criteria ook getest in de beste microvezeldoekjes volgens de consumentenbond test. Zo beantwoord jij de vraag: Welk microvezeldoekje past het beste bij mijn situatie?

Werking

Allereerst is de werking van het microvezeldoekje een belangrijke criteria. Het beste microvezeldoekje kan namelijk per situatie flink verschillen. Zo zijn er microvezeldoekjes met een stugge structuur welke meer geschikt zijn voor het schrobben van niet krasbare oppervlakken.

Ook zijn er goede microvezeldoekjes die geschikt zijn voor auto's en ramen. Deze microvezeldoekjes beschikken vaak over een zachte structuur welke geen krassen maken.

Soort

Zoals hierboven benoemd is de werking en de structuur van het microvezeldoekje een belangrijke eigenschap om het juiste microvezeldoekje voor jouw schoonmaakwerkzaamheden te vinden. Toch kan schijn bedriegen.

Een microvezeldoekje dat zacht lijkt kan in werkelijkheid een stugge structuur hebben. Dit komt doordat er microvezeldoekjes speciaal voor verschillende werkzaamheden zijn. Bekijk dus goed in de product omschrijving van het product voor welke werkzaamheid het doekje geschikt is.

Prijsklassen

Als laatste is het belangrijk om naar de prijsklassen van het microvezeldoekje te kijken. Zo zitten er ontzettend dure varianten tussen en ontzettend goedkope. Dit heeft vaak een nauw verband met de kwaliteit van het product en de werking er van.

Toch is het lang niet altijd nodig om te veel geld uit te geven aan een goed microvezeldoekje. Daarnaast kan het besparen op microvezeldoekjes ook een miskoop zijn doordat je hierdoor niet lang met de doekjes kan doen bij het kopen van slechte kwaliteit.

In onze top 5 hebben wij alleen de allerbeste opties voor de juiste prijsklassen opgenomen.


Wat is het beste microvezeldoekje van 2022? 

Maar wat zijn de beste microvezeldoekjes van dit moment? Het is een vraag die wij vaak voorbij hebben zien komen. Gelukkig voor jou hebben wij het antwoord in dit artikel verwerkt. Hierdoor hoef jij niet verder te zoeken en bespaar je jezelf een hele hoop tijd.

Hieronder hebben wij namelijk een handige top 5 opgesteld. Dit zijn de 5 beste opties gekozen aan de hand van de door ons uitgevoerde beste microvezeldoekjes test. Hierbij hebben wij elk microvezeldoekje voorzien van een korte product omschrijving met de voor- en nadelen van elk doekje.

Als laatste hebben wij elk doekje voorzien van een eindbeoordeling. Deze eindbeoordeling is gebaseerd op de uitgevoerde test in combinatie met reviews van andere consumenten. Benieuwd naar de 5 beste microvezeldoekjes van 2022? Lees dan gauw verder!

1. Microvezeldoeken Premium+ 6stuks - Blauw

Beste microvezeldoekjes

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Als allerbeste microvezeldoekje van dit moment hebben wij de Microvezeldoeken Premium+ 6stuks - Blauw geselecteerd. Deze microvezeldoekjes worden namelijk in een hoeveelheid van 6 stuks geleverd waardoor jij meteen een mooie voorraad microvezeldoekjes hebt.

Daarnaast kun je de microvezeldoekjes gemakkelijk wassen in de wasmachine om ze vervolgens te hergebruiken. De kleuren waarin de Microvezeldoeken Premium+ 6stuks - Blauw geleverd worden zijn blauw en rood. 

De werking van deze microvezeldoekjes is ontzettend goed en ook de consumenten zijn erg te spreken over deze doekjes. Ze benoemen deze microvezeldoekjes als hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs.

Voordelen Microvezeldoeken Premium+ 6stuks - Blauw

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Geleverd per 6 stuks
 • In 2 kleuren verkrijgbaar

Nadelen Microvezeldoeken Premium+ 6stuks - Blauw

 • Geen

2. Meguiars X3002 Ultimate microvezel washandschoen - Microvezeldoek

Meguiars X3002 Ultimate microvezel washandschoen - Microvezeldoek

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op nummer 2 hebben wij de Meguiars X3002 Ultimate microvezel washandschoen - Microvezeldoek geselecteerd. Dit microvezeldoekje is namelijk geen normaal doekje maar een handschoen die jij gemakkelijk aan kunt trekken.

Hiermee kun jij dus met je hand schrobben over het oppervlak dat jij schoon wilt hebben. Door de microvezels blijft het vuil en stof goed plakken waardoor jij met slechts 1 beweging een oppervlak stofvrij kunt krijgen.

Ook de consumenten waren erg positief over de Meguiars X3002 Ultimate microvezel washandschoen - Microvezeldoek. Zij geven aan dat de werking ook na een lange tijd en veel wasbeurtjes erg goed blijft. Hierdoor hoef jij niet na een paar keer gebruiken alweer een nieuw exemplaar aan te schaffen.

Voordelen Meguiars X3002 Ultimate microvezel washandschoen - Microvezeldoek

 • Microvezel handschoen
 • Werking blijft lang goed
 • All size fit

Nadelen Meguiars X3002 Ultimate microvezel washandschoen - Microvezeldoek

 • Prijs is wat hoger dan andere modellen

3. Meguiars X2000 Microfiber Water Magnet Drying Towel 76x55cm

Meguiars X2000 Microfiber Water Magnet Drying Towel 76x55cm

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij niet op zoek naar zomaar een microvezeldoekje maar zoek jij een microvezeldoekje speciaal voor het wassen van jouw auto? Dan is de Meguiars X2000 Microfiber Water Magnet Drying Towel 76x55cm de beste optie voor jou.

Deze magneet gedragen doekjes zorgen er namelijk voor dat jij al het vuil en viezigheid gemakkelijk van je auto verwijdert. Hierdoor krijg jij je auto weer stralend schoon. Deze doekjes zijn er namelijk speciaal voor om het water goed van de auto te verwijderen.

Met deze doekjes laat jij je auto dus weer volledig stralen. Daarnaast kan deze speciale microvezel handdoek gewoon in de wasmachine om hem de volgende keer te hergebruiken. Meer informatie en de beste prijs ontdek je via de bovenstaande button!

Voordelen Meguiars X2000 Microfiber Water Magnet Drying Towel 76x55cm

 • Speciaal voor auto's
 • Werkt magnetisch voor het opzuigen van water
 • Grote handdoek

Nadelen Meguiars X2000 Microfiber Water Magnet Drying Towel 76x55cm

 • Prijs is ook weer iets hoger

4. Pella-EU - schoonmaakdoeken - microvezeldoeken - SILICONEN spons

Pella-EU - schoonmaakdoeken - microvezeldoeken - SILICONEN spons

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op zoek naar de beste schoonmaakdoeken voor in de keuken? Deze microvezeldoekjes van het merk PELLA-EU zijn ontzettend goed en worden geleverd inclusief een handige siliconen spons. Hierdoor krijg jij gemakkelijk je keuken weer stralend.

De Pella-EU - schoonmaakdoeken - microvezeldoeken - SILICONEN spons werkt antibacterieel waardoor je gemakkelijk het hygiëne niveau in je keuken naar een hoger niveau brengt. Deze milieuvriendelijke microvezeldoekjes zorgen er voor dat jij geen schoonmaakmiddelen hoeft te gebruiken.

Daarnaast zijn de PELLA-EU microvezeldoeken geschikt voor het schoonmaken van auto's, glas, spiegels en andere gladde oppervlakken zoals de TV en het santair. De beste prijs ontdek je via de bovenstaande button!

Voordelen Pella-EU - schoonmaakdoeken - microvezeldoeken - SILICONEN spons

 • Inclusief siliconen spons
 • Geschikt voor schoonmaken van veel oppervlakken
 • Antibacterieel

Nadelen Pella-EU - schoonmaakdoeken - microvezeldoeken - SILICONEN spons

 • Worden sneller vies

5. Microvezel Washandschoen | Auto Was Handschoen | Wassen & Schoonmaken

Microvezel Washandschoen | Auto Was Handschoen | Wassen & Schoonmaken

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de laatste plek hebben wij de Microvezel Washandschoen | Auto Was Handschoen | Wassen & Schoonmaken geselecteerd als beste budget optie. Deze microvezel washandschoen is namelijk van mindere kwaliteit dan de andere modellen.

Toch beschikt ook deze microvezel washandschoen over een ontzettend goede magnetische werking waardoor jij gemakkelijk grote oppervlakken stof en vuil vrij kunt maken.

Naast dat de Microvezel Washandschoen | Auto Was Handschoen | Wassen & Schoonmaken geschikt is voor het wassen van de auto kun je hier ook gemakkelijk andere oppervlakken mee schoonmaken zoals kozijnen, sanitair en de badkamer.

Voordelen Microvezel Washandschoen | Auto Was Handschoen | Wassen & Schoonmaken

 • Geschikt voor wassen van auto
 • Goede magnetische werking
 • Kan gewassen worden

Nadelen Microvezel Washandschoen | Auto Was Handschoen | Wassen & Schoonmaken

 • Mindere kwaliteit

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel microvezeldoekjes hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten microvezeldoekjes getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de microvezeldoekjes op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste microvezeldoekjes op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>