Laatste update: november 2021

Door: Bernadine

Best Geteste Melkopschuimer

beste melkopschuimer

Philips Senseo CA6500/30 – Melkopschuimer

De Philips Senseo CA6500/30 – Melkopschuimer is wat ons betreft de beste melkopschuimer van 2021. Met dit model wordt melk opschuimen een fluitje van een cent. Hij wordt niet voor niets als beste getest. Bekijk de laagste prijs direct via de knop hieronder.

Wil je een heerlijke melkdrank maken met opgeschuimd melk? Of een lekkere schuimlaag toevoegen aan je koffie? Maak dan gebruik van een handige melkopschuimer en creëer de heerlijkste warme en koude melkdranken.

Ben je benieuwd wat voor soort specificaties er zoal bestaan? En wil je graag weten wat de best geteste melkopschuimer van dit moment is? Bekijk dan de onderstaande tekst en lees meer over verschillende soorten melkopschuimers, waar je zoal op moet letten bij de aankoop en wat op dit moment de best geteste modellen zijn op de markt.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

21

 Ervaringen gecheckt

7

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Melkopschuimers

beste melkopschuimer

Beste koop van 2021:
1. Philips Senseo CA6500/30 – Melkopschuimer
Bereid tal van warme en koude koffierecepten , zoals cappuccino, ijskoffie of een latte macchiato.

Beste eenvoudige melkopschuimer
2. Tomado TMF1201B melkopschuimer
Tomado melkopschuimer is eenvoudig te gebruiken en kan snoerloos uitschenken

Beste snelle melkopschuimer
3. Inventum MK350 melkopschuimer
Kan in slechts 90 seconden de heerlijkste melkschuim maken voor je.

Beste compacte melkopschuimer
4. MOA Melkopschuimer Elektrisch
De opschuimer heeft een handige anti-aankooklaag waardoor je de opschuimer eenvoudig schoonhoudt.

Beste budget melkopschuimer
5. Inventum MK351
Zeer gebruiksvriendelijk en kan binnen slechts 90 seconde een stevige melkschuim maken voor diverse soorten dranken


Top 10 Beste Melkopschuimer

Wil je direct weten hoe de top 10 beste Melkopschuimers op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com


Waar moet je op letten bij het kopen van een Melkopschuimer?

Met een melkopschuimer zorg je eenvoudig voor een goede schuimlaag zonder hier zelf voor te hoeven kloppen. Je schenkt een gewenste melksoort simpelweg in het apparaat en de opschuimer doet het harde werk voor jou. Tegenwoordig zijn er tal van verschillende melkopschuim modellen verkrijgbaar. Maar wat is de beste melkopschuimer van het moment en waar moet je zoal op letten? Deze vraag is lastig te beantwoorden. Zo zijn er tal van verschillende soorten en heeft elk model zo zijn voor- en nadelen.

Om de aankoop keus wat eenvoudiger te maken kun je kijken naar verschillende eigenschappen. Bekijk bijvoorbeeld of het product handig in gebruik is en eenvoudig schoon te maken is, en of het product over voldoende inhoud beschikt. Bekijk daarnaast naar de effectiviteit van de melkopschuimer en of de opschuimer een stevige schuimlaag kan maken.

Ook is het slim om te kijken naar externe websites zoals de consumentenbond. Kijk bijvoorbeeld naar de beste melkopschuimer volgens de consumentenbond.

Gebruiksgemak

Uiteraard is het belangrijk dat je bij de aankoop van een melkopschuimer let op de gebruiksvriendelijheid van het apparaat. Bekijk bijvoorbeeld of de opschuimer eenvoudig schoon te maken is en of de opschuimer vaatwasserbestendig is.

Bekijk daarnaast ook of de opschuimer beschikt over een anti-aankooklaag, hiermee voorkom je dat het melk onmogelijk te verwijderen is en zorg je ervoor dat je de opschuimer enkel onder de kraan hoeft te houden om het apparaat schoon te maken.

Inhoud

Wanneer je voor meerdere personen tegelijk opgeschuimde melk wilt maken is het handig om voor een opschuimer te kiezen met een grote inhoud. Namaten de melk warm wordt en begint te schuimen, zal de melk zich uitzetten en in inhoud toenemen. Zorg er daarom voor dat je een opschuimer kiest die een grote schuimcapaciteit heeft.

Schuimkwaliteit

De kwaliteit van het schuim is uiteraard de belangrijkste factor bij het kopen van een melkopschuimer. Kies daarom voor een opschuimer die beschikt over een krachtig vermogen en een goede opschuim snelheid. Hiermee zorg je voor een stevige schuimlaag voor je cappucino, latte macchiato of andere warme dranken.

Design

Uiteraard is het design van de opschuimer ook een belangrijke overweging in de aankoop keuze. Bekijk of het design bij jouw interieur past en of het voldoet aan jouw persoonlijke voorkeuren. Let bij het design ook op of de opschuimer beschikt over een doorschijnende deksel (om de melk te bekijken tijdens het schuimen) en over een handige handvat om de melk in te schenken.


Top 5 beste koop melkopschuimer modellen

Met een ruim aanbod aan tal van verschillende soorten melkopschuimers, is het vinden van een goede melkopschuimer een lastige klus. Elk model heeft zo zijn unieke eigenschappen en voor- en nadelen.

Om de keuze wat eenvoudiger te maken hebben wij diverse melkopschuimers met elkaar vergelijken en getest in de melkopschuimer test. De onderstaande melkopschuimers komen zeer gunstig naar boven in de test en scoren elk zeer goed op tal van belangrijke factoren. De belangrijkste factor waarop de melkopschuimers zijn geselecteerd is prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk de onderstaande exemplaren en vergelijk welk type het meest voor jou geschikt is.

1. De Philips Senseo CA6500/30 – Melkopschuimer

beste melkopschuimer

9.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.7

Prijs / kwaliteit

9.2

Met de Philips Senseo CA6500/30 melkopschuimer wordt melk opschuimen een fluitje van een cent. Het product is zeer geliefd onder vele gebruiker. Het product is niet alleen de beste melkopschuimer van het moment, maar ziet er daarnaast ook hartstikke stijlvol uit.

Met de Philips Senseo opschuimer kun je tal van warme en koude koffierecepten maken, zoals cappuccino, ijskoffie of een latte macchiato.

Met een inhoud van 120 ml biedt de Philips Senseo opschuimer voldoende inhoud voor 2 kopjes. Het apparaat is eenvoudig in gebruik dankzij de snoerloze draaivoet en is daarnaast ook vaatwasmachinebestendig

Voordelen De Philips Senseo CA6500/30 – Melkopschuimer

 • Vaatwasmachinebestendig
 • Beschikt over antikleeflaag
 • Voor warme en koude melkschuim

Nadelen De Philips Senseo CA6500/30 – Melkopschuimer

 • Slechts 120ml inhoud

2. Tomado TMF1201B melkopschuimer

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Uiteraard behoord de TMF1201B van Tomado tot de beste melkopschuimers van dit moment. De opschuimer kan met slechts één druk op de knop een keurige warme of koude schuimlaag maken voor jouw koffiemomentje.

De Tomado melkopschuimer is eenvoudig te gebruiken en kan snoerloos uitschenken. Het apparaat beschikt daarnaast over een handige anti-kleeflaag, waardoor de opschuimer altijd eenvoudig schoon te maken is.

Voordelen Tomado TMF1201B melkopschuimer

 • Anti-kleeflaag
 • Praktische snoerloze schenking

Nadelen Tomado TMF1201B melkopschuimer

 • Niet vaatwasser bestendig

3. Inventum MK350 melkopschuimer

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

De Inventum melkopschuimer MK350 kan in slechts 90 seconden de heerlijkste melkschuim maken voor je cappuccino, latte macchiato, chocolademelk of ijskoffie. De opschuimer is zeer handig in gebruik en snoerloos bij te vullen en uit te schenken. Dankzij de speciale coating aan de binnenkant kan de Inventum opschuimer eenvoudig schoongemaakt worden.

De opschuimer beschikt daarnaast over een groot en comfortabel handvat en handige antislipvoetjes. Hiermee kun je het apparaat altijd veilig gebruiken en blijft het keurig op zijn blek tijdens het opschuimen.

Voordelen  Inventum MK350 melkopschuimer

 • Schuimt zeer snel op
 • Eenvoudig in gebruik

Nadelen Inventum MK350 melkopschuimer

 • Niet vaatwasser bestendig
 • Een inhoud van slechts 115 milliliter
 • Niet BPA-vrij

4. MOA Melkopschuimer Elektrisch

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Met de MOA melkopschuimer schuimt eenvoudig de melk op tot een heerlijk stevige schuimlaag. Met een inhoud van 240ml kun je ongeveer 150ml opschuimen en 240ml verwarmen. De opschuimer heeft een handige anti-aankooklaag waardoor je de opschuimer eenvoudig schoonhoudt.

De MOA melkopschuimer is daarnaast volledig BPA-vrij en kan veilig gebruikt worden danzij de handige antislip laag aan de onderzijde. Het product is zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar en past goed in vrijwel elk interieur.

Voordelen MOA Melkopschuimer Elektrisch

 • BPA-vrije
 • Schuimt snel op

Nadelen  MOA Melkopschuimer Elektrisch

 • Niet geschikt voor in de vaatwasser

5. Inventum MK351

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

De Inventum melkopschuimer MK351 behoort zeker tot de beste melkopschuimers van dit moment. De melkopschuimer is zeer gebruiksvriendelijk en kan binnen slechts 90 seconde een stevige melkschuim maken voor diverse soorten dranken.

De Inventum melkopschuimer MK350 wordt geleverd met twee accessoires, een voor het verwarmen en een voor het opschuimen. Het product beschikt daarnaast over een handige statusindicatie, hiermee zie je direct hoe je melk ervoor staat.

Voordelen Inventum MK351

 • Schuimt zeer snel op
 • Ideaal voor diverse soorten warme dranken

Nadelen  Inventum MK351

 • Een inhoud van slechts 115 mm

Hoeveel soorten melkopschuimer hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 16 melkopschuimers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de melkopschuimers  op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste melkopschuimer is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties  zijn.

Bernadine

Over de productexpert

Mijn naam is Bernadine. Binnen Top-X ben ik verantwoordelijk voor alle product reviews binnen de categorieën Huishouden en Keuken. Ik ben een keukenprinses en kook graag de heerlijkste creaties, mijn specialiteit is risotto. Nog niet zo lang geleden ben ik verhuisd en heb ik een hele zoektocht afgelegd naar de perfecte inboedel voor mijn nieuwe huis. Dus ondertussen ben ik helemaal up to date wat betreft de beste producten voor in ieders paleis.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>

Let Op: Cyber Monday deals (korting tot 70%) staan nu al live op Bol.com! OP=OP