Laatste update: juni 2022

Door: Sanne

Best Geteste Melkopschuimer

Homra Melkopschuimer Wit

Homra Melkopschuimer Wit

Ben jij op zoek naar de beste melkopschuimer van dit moment? Stop dan nu met zoeken! Wij van Top-X hebben namelijk het antwoord voor jou. Na tientallen melkopschuimers met elkaar vergeleken te hebben zijn wij tot de conclusie gekomen dat de Homra Melkopschuimer Wit de beste optie van dit moment is.

Deze 3-in-1 melkopschuimer beschikt namelijk over meerdere voordelen, denk aan het klaarmaken van warme & koude opschuim melk. Verder kun je dit model in twee verschillende kleuren aanschaffen. Ook beschikt deze melkopschuimer over een 360 graden te draaien draaivoet en stopt hij vanzelf wanneer hij klaar is.

Meer weten over de Homra Melkopschuimer Wit? Klik dan op de onderstaande button!

Wil je een heerlijke melkdrank maken met opgeschuimd melk? Of een lekkere schuimlaag toevoegen aan je koffie? Maak dan gebruik van een handige melkopschuimer en creëer de heerlijkste warme en koude melkdranken.

Ben je benieuwd wat voor soort specificaties er zoal bestaan? En wil je graag weten wat de best geteste melkopschuimer van dit moment is? Bekijk dan de onderstaande tekst en lees meer over verschillende soorten melkopschuimers, waar je zoal op moet letten bij de aankoop en wat op dit moment de best geteste modellen zijn op de markt.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

21

 Ervaringen gecheckt

7

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Melkopschuimers

Homra Melkopschuimer Wit

Beste koop melkopschuimer
1. Homra Melkopschuimer Wit
Bereid tal van warme en koude koffierecepten , zoals cappuccino, ijskoffie of een latte macchiato.

KitchenBrothers 4-in-1 Elektrische Melkopschuimer

Beste melkopschuimer elektrisch
2. KitchenBrothers 4-in-1 Elektrische Melkopschuimer
Deze 4-in-1 elektrische melkopschuimer maakt binnen 2 minuten professionele koffies

Beste snelle melkopschuimer
3. Inventum MK350 melkopschuimer
Kan in slechts 90 seconden de heerlijkste melkschuim maken voor je.

Beste compacte melkopschuimer
4. MOA Melkopschuimer Elektrisch
De opschuimer heeft een handige anti-aankooklaag waardoor je de opschuimer eenvoudig schoonhoudt.

Beste budget melkopschuimer
5. Inventum MK351
Zeer gebruiksvriendelijk en kan binnen slechts 90 seconde een stevige melkschuim maken voor diverse soorten dranken


Top 10 Beste Melkopschuimer

Wil je direct weten hoe de top 10 beste Melkopschuimers op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com


Waar moet je op letten bij het kopen van een Melkopschuimer?

Met een melkopschuimer zorg je eenvoudig voor een goede schuimlaag zonder hier zelf voor te hoeven kloppen. Je schenkt een gewenste melksoort simpelweg in het apparaat en de opschuimer doet het harde werk voor jou. Tegenwoordig zijn er tal van verschillende melkopschuim modellen verkrijgbaar. Maar wat is de beste melkopschuimer van het moment en waar moet je zoal op letten? Deze vraag is lastig te beantwoorden. Zo zijn er tal van verschillende soorten en heeft elk model zo zijn voor- en nadelen.

Om de aankoop keus wat eenvoudiger te maken kun je kijken naar verschillende eigenschappen. Bekijk bijvoorbeeld of het product handig in gebruik is en eenvoudig schoon te maken is, en of het product over voldoende inhoud beschikt. Bekijk daarnaast naar de effectiviteit van de melkopschuimer en of de opschuimer een stevige schuimlaag kan maken.

Ook is het slim om te kijken naar externe websites zoals de consumentenbond. Kijk bijvoorbeeld naar de beste melkopschuimer volgens de consumentenbond.

Gebruiksgemak

Uiteraard is het belangrijk dat je bij de aankoop van een melkopschuimer let op de gebruiksvriendelijheid van het apparaat. Bekijk bijvoorbeeld of de opschuimer eenvoudig schoon te maken is en of de opschuimer vaatwasserbestendig is.

Bekijk daarnaast ook of de opschuimer beschikt over een anti-aankooklaag, hiermee voorkom je dat het melk onmogelijk te verwijderen is en zorg je ervoor dat je de opschuimer enkel onder de kraan hoeft te houden om het apparaat schoon te maken.

Inhoud

Wanneer je voor meerdere personen tegelijk opgeschuimde melk wilt maken is het handig om voor een opschuimer te kiezen met een grote inhoud. Namaten de melk warm wordt en begint te schuimen, zal de melk zich uitzetten en in inhoud toenemen. Zorg er daarom voor dat je een opschuimer kiest die een grote schuimcapaciteit heeft.

Schuimkwaliteit

De kwaliteit van het schuim is uiteraard de belangrijkste factor bij het kopen van een melkopschuimer. Kies daarom voor een opschuimer die beschikt over een krachtig vermogen en een goede opschuim snelheid. Hiermee zorg je voor een stevige schuimlaag voor je cappucino, latte macchiato of andere warme dranken.

Design

Uiteraard is het design van de opschuimer ook een belangrijke overweging in de aankoop keuze. Bekijk of het design bij jouw interieur past en of het voldoet aan jouw persoonlijke voorkeuren. Let bij het design ook op of de opschuimer beschikt over een doorschijnende deksel (om de melk te bekijken tijdens het schuimen) en over een handige handvat om de melk in te schenken.


Top 5 beste koop melkopschuimer modellen

Met een ruim aanbod aan tal van verschillende soorten melkopschuimers, is het vinden van een goede melkopschuimer een lastige klus. Elk model heeft zo zijn unieke eigenschappen en voor- en nadelen.

Om de keuze wat eenvoudiger te maken hebben wij diverse melkopschuimers met elkaar vergelijken en getest in de melkopschuimer test. De onderstaande melkopschuimers komen zeer gunstig naar boven in de test en scoren elk zeer goed op tal van belangrijke factoren. De belangrijkste factor waarop de melkopschuimers zijn geselecteerd is prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk de onderstaande exemplaren en vergelijk welk type het meest voor jou geschikt is.

1. Homra Melkopschuimer Wit

Homra Melkopschuimer Wit

9.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.7

Prijs / kwaliteit

9.2

Ben jij op zoek naar de beste melkopschuimer van dit moment? Dan ben je op zoek naar de Homra Melkopschuimer Wit. Deze melkopschuimer hebben wij namelijk benoemd tot de beste koop melkopschuimer van 2022. Zo beschikt deze goede melkopschuimer over een anti-kleef coating waardoor jij hem gemakkelijk schoon kunt maken.

Ook beschikt de Homra Melkopschuimer Wit over een low noise functie waardoor hij bijna geen geluid maakt tijdens het opschuimen. Hierdoor kun jij hem ook gemakkelijk in de werkkamer of op kantoor neerzetten zonder dat het storend is. De melkopschuimer stopt vanzelf wanneer hij klaar is waardoor jij er niet constant bij hoeft te blijven.

Een ander voordeel van de Homra Melkopschuimer Wit is dat hij een 360 graden draaivoet heeft waardoor jij hem gemakkelijk kunt oppakken en weer neerzetten. De uitneembare klopper maakt het extra makkelijk om deze melkopschuimer goed schoon te maken. Meer weten? Klik dan hierboven.

Voordelen Homra Melkopschuimer Wit

 • Low noise functie
 • Beschikt over anti kleef coating
 • Voor warme en koude melkschuim

Nadelen Homra Melkopschuimer Wit

 • Beschikt niet over een Nederlandse beschrijving

2. KitchenBrothers 4-in-1 Elektrische Melkopschuimer

KitchenBrothers 4-in-1 Elektrische Melkopschuimer

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Ben jij op zoek naar de beste elektrische melkopschuimer? Uit onze test is gebleken dat de KitchenBrothers 4-in-1 Elektrische Melkopschuimer als beste scoort in deze categorie. Zo zet je met deze elektrische melkopschuimer binnen 2 minuten heerlijk uitziende professionele koffiekopjes. 

Verder kun je tussen 4 opties kiezen, namelijk warm en dik schuim, warm en luchtig schuim, opwarmen en koud opschuimen. Voor iedereen zit er dus een perfecte manier van koffie zetten tussen. Ook zorgt het grote melkreservoir van 240 ml er voor dat je niet constant melk hoeft bij te vullen.

De KitchenBrothers 4-in-1 Elektrische Melkopschuimer gaat vanzelf uit wanneer hij 65 graden bereikt. Ook is hij heel eenvoudig schoon te maken en verbetert dit het gebruiksgemak ook enorm. Wil jij een kwalitatief hoogstaande melkopschuimer? Dan is deze melkopschuimer zeker een goede optie voor jou!

Voordelen KitchenBrothers 4-in-1 Elektrische Melkopschuimer

 • 4-in-1 melkopschuimer
 • 240 liter melkreservoir

Nadelen KitchenBrothers 4-in-1 Elektrische Melkopschuimer

 • Zit geen lepeltje/spateltje bij

3. Inventum MK350 melkopschuimer

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

De Inventum melkopschuimer MK350 kan in slechts 90 seconden de heerlijkste melkschuim maken voor je cappuccino, latte macchiato, chocolademelk of ijskoffie. De opschuimer is zeer handig in gebruik en snoerloos bij te vullen en uit te schenken. Dankzij de speciale coating aan de binnenkant kan de Inventum opschuimer eenvoudig schoongemaakt worden.

De opschuimer beschikt daarnaast over een groot en comfortabel handvat en handige antislipvoetjes. Hiermee kun je het apparaat altijd veilig gebruiken en blijft het keurig op zijn blek tijdens het opschuimen.

Voordelen  Inventum MK350 melkopschuimer

 • Schuimt zeer snel op
 • Eenvoudig in gebruik

Nadelen Inventum MK350 melkopschuimer

 • Niet vaatwasser bestendig
 • Een inhoud van slechts 115 milliliter
 • Niet BPA-vrij

4. MOA Melkopschuimer Elektrisch

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Met de MOA melkopschuimer schuimt eenvoudig de melk op tot een heerlijk stevige schuimlaag. Met een inhoud van 240ml kun je ongeveer 150ml opschuimen en 240ml verwarmen. De opschuimer heeft een handige anti-aankooklaag waardoor je de opschuimer eenvoudig schoonhoudt.

De MOA melkopschuimer is daarnaast volledig BPA-vrij en kan veilig gebruikt worden danzij de handige antislip laag aan de onderzijde. Het product is zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar en past goed in vrijwel elk interieur.

Voordelen MOA Melkopschuimer Elektrisch

 • BPA-vrije
 • Schuimt snel op

Nadelen  MOA Melkopschuimer Elektrisch

 • Niet geschikt voor in de vaatwasser

5. Inventum MK351

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

De Inventum melkopschuimer MK351 behoort zeker tot de beste melkopschuimers van dit moment. De melkopschuimer is zeer gebruiksvriendelijk en kan binnen slechts 90 seconde een stevige melkschuim maken voor diverse soorten dranken.

De Inventum melkopschuimer MK350 wordt geleverd met twee accessoires, een voor het verwarmen en een voor het opschuimen. Het product beschikt daarnaast over een handige statusindicatie, hiermee zie je direct hoe je melk ervoor staat.

Voordelen Inventum MK351

 • Schuimt zeer snel op
 • Ideaal voor diverse soorten warme dranken

Nadelen  Inventum MK351

 • Een inhoud van slechts 115 mm

Hoeveel soorten melkopschuimer hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 16 melkopschuimers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de melkopschuimers  op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste melkopschuimer is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties  zijn.

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>