fbpx

Publicatie datum: 10 mei, 2023

Laatste update: 17 november, 2023

Door: Thea

Best Geteste Marterverjager

casa marterverjager nieuw

Carsa Marterverjager

Met de Carsa Marterverjager zijn steenmarters voor goed verleden tijd. Deze verjager is zeer energiezuinig en geschikt voor in de auto, daar waar de marters de meeste schade aanrichten door je autokabels door te knagen! Om dat te voorkomen verzend deze marterverjager elke 30 seconden variërende ultrasone geluiden uit. 

Enkel muizen en marters zullen dit geluid horen en hiermee diervriendelijk verjaagd worden. Deze slimme verjager wisselt elke 20 seconde van toonhoogte. Hierdoor zullen de dieren niet wennen aan het geluid en is deze aanpak blijvend effectief!

Steenmarters kunnen heel vervelend zijn als ze in of rond je huis leven. Ze doen in principe niks verkeerd, maar kunnen natuurlijk je autokabels kapot knagen of veel stank met zich meebrengen.

Door een goede marterverjager aan te schaffen kun je op een diervriendelijke wijze de marters uit je buurt houden - ze zijn namelijk beschermd in de wet, dus het is belangrijk dat het op veilige manier gebeurt!

Hoe kies je dan de beste marterverjager uit? Om antwoord op deze vraag te geven hebben we meerdere verjagers vergeleken op criteria als prijs / kwaliteit, effectiviteit en ervaringen van andere consumenten.

De 5 marterverjagers dit als beste uit onze test zijn gekomen vind je hieronder.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Marterverjagers

casa marterverjager nieuw

Beste koop Marterverjager
1.  Carsa Marterverjager

Marterverjager Auto Outdoor

Beste accu marterverjager 
2. BYMADE Marterverjager

Beste design marterverjager 
3. Living Nine Marterverjager

Beste marterverjager met lichtjes
4. Tenify Marterverjager

Beste budget marterverjager
5. WBTT® Marterverjager

Top 10 beste marterverjagers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste marterverjager.


Waar moet je op letten bij het kopen van een marterverjager?

Een marterverjager kopen is geen makkie. Door alle verschillende marterverjager aanbiedingen zie je soms door de bomen het bos niet meer- en de marters al helemaal niet.

Tip: let op de onderstaande punten die een marterverjager goed maken, zodat je gegarandeerd een goede marterverjager in huis haalt!

Doel

Sommige marterverjagers zijn specifiek bedoeld om je auto te beschermen, waarmee ze vaak een ultrasone piep uitzenden die de marters afschrikt.

Er zijn echter ook goede marterverjagers voor rond je hele huis. Check dus altijd waar de marters vooral zitten, en waar je ze weg wil houden.

Aansluiting

Er zijn marterverjagers op batterij te koop, maar je kan ook kiezen voor een marterverjager die op de 12V aansluiting van je auto komt. Deze marterverjagers blijven vaak langer aan staan, dus ben je zekerder van een goede werking.

Werking

De beste marterverjagers werken over het algemeen door een luid geluid uit te zenden, waar marters van schrikken. Dit is een diervriendelijke methode en werkt tevens voor andere beestjes, zoals ratten.

Koop je een ander soort marterverjager? Denk er dan om dat marters een beschermde diersoort zijn, dus dat je ze geen onnodig leed kunt veroorzaken!

Hoeveelheid

Als je alleen marters in en rondom de auto wilt voorkomen, is één marterverjager voor de auto vaak genoeg. Heb je twee auto's, of wil je ze gewoon uit de buurt van je huis hebben? Dan kun je overwegen om meerdere marterverjagers te kopen - het bespaart vaak meer kosten dan je denkt!


Waar een marterverjager kopen?

Een marterverjager kopen kan dus op meerdere plekken. Zo kun je bijvoorbeeld de beste marterverjager volgens de ANWB kopen of kiezen voor een marterverjager van de Action.

Het kopen van een marterverjager kan overigens ook bij de meeste bouwmarkten (Gamma, Hubo, Welkoop bijvoorbeeld). 

Natuurlijk kun je ook vanuit het comfort van je eigen huis een goede marterverjager bestellen. Op internet zijn er verschillende marterverjagers te koop. In onze top-5 vind je onze favorieten. 


Wat is de beste marterverjager van 2023? 

De beste marterverjager kopen? In onze marterverjager auto test hebben we de beste marterverjagers opgezocht en met elkaar vergeleken.

Ook hebben wij gekeken naar de beste marterverjager volgens de consumentenbond. Op deze manier kun je met gemak een goede marterverjager kopen, zonder al te veel onderzoek nodig te hebben!

De marterverjagers zijn geselecteerd op prijs-kwaliteitsverhouding, duurzaamheid en nog veel meer, dus je koopt gegarandeerd een goede marterverjager.

1. Carsa Marterverjager

casa marterverjager nieuw

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Op de nummer een positie staat de Carsa Marterverjager. Dit apparaat is zeer geschikt om ongedierte zoals marters weg te houden bij je auto. Marters zitten graag in je auto omdat ze daar lekker kunnen schuilen. Uit verveling zullen ze de kabels door knagen. Daarom is dit model gericht op auto's zodat al je kabels heel blijven en je geen duur bezoekje aan de garage hoeft te brengen.

Om de beesten op een diervriendelijke manier te verjagen wordt er gebruik gemaakt van frequentie golven. Deze zijn tussen de 22 en 45 kHz. Die zijn zo hoog dat wij ze als mensen niet kunnen horen. Dus al staat het apparaat aan je zult er geen last van hebben.

Energie is duur en je wilt daar natuurlijk op besparen. Daarom gebruikt deze marterverjager niet zoveel energie. Hierdoor hoef je hem niet zo lang op te laden en kost het niet bakken met geld.

Steenmarters kunnen aan een geluidsfrequentie wennen als hij altijd hetzelfde is. Daarom verandert de frequentie om de 20 seconde zodat de beesten er niet aan kunnen wennen en de verjager effectief zijn werkt blijft doen.

Voordelen Carsa Marterverjager

 • Een frequentie van tussen de 22 en 45kHz
 • Gebruikt weinig energie
 • Geschikt voor auto's
 • Verandert om de 20 seconden van frequentie

Nadelen Carsa Marterverjager

 • Geen

2.  BYMADE Marterverjager

Marterverjager Auto Outdoor

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Als jij op zoek bent naar een goede marterverjager dan mag je de BYMADE Marterverjager absoluut niet missen. Met deze verjager zijn steenmarten voor goed verleden tijd.

Zo is dit een multifunctionele marterverjager die werkt op batterijen, een auto accu of de netstroom. Hierdoor is dit product geschikt voor in de auto, de tuin of rond het huis.

Deze verjager zendt ultrasone geluid uit die elke 12 seconde wijzigen. Hierdoor raken marten nooit gewend aan het geluid waardoor ze weg zullen blijven van je auto of huis.

Verder beschermt deze verjager tot op een oppervlakte van 20 vierkante meter, is hij gemakkelijk en veilig te gebruiken en is hij zeer goed geprijsd. 

Kortom, een absolute aanrader als je het ons vraagt!

Voordelen BYMADE Marterverjager

 • Werkt op batterijen, auto accu en netstroom
 • Beschermt een oppervlakte van 20 vierkante meter
 • Elke 12 seconden aangepaste geluidsgolven
 • Gemakkelijk & veilig in gebruik

Nadelen BYMADE Marterverjager

 • Geen

3. Living Nine Marterverjager

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Zoek je een marterverjager die je ook buiten kunt gebruiken? Dan kun je kiezen voor deze Living Nine Marterverjager, een handig apparaatje die je op ontzettend veel verschillende manieren kunt gebruiken.

De Living Nine Marterverjager is aan te sluiten op de accu van je auto, maar heeft ook een eigen accu en kan zelfs op netstroom worden aangesloten. Hij is waterdicht, en kan dus binnen of buiten worden gebruikt zonder enige problemen.

Met de Living Nine Marterverjager verjaag je steenmarters, maar uiteraard ook katten, honden en allerlei andere ongewenste bezoekers.

Het verschil met de andere marterverjagers in deze lijst is dat de Living Nine Marterverjager ook voorzien is van twee felle lampen, in de vorm van kattenogen. Dat vinden marters natuurlijk niet leuk, en daardoor is de Living Nine Marterverjager ook zo'n goede marterverjager!

Voordelen Living Nine Marterverjager

 • Geluid én fel licht om marters af te schrikken
 • Werkt op accu, auto accu of netstroom
 • Bereik van 45 meter
 • Diervriendelijk

Nadelen Living Nine Marterverjager

 • Felle lampen verbruiken meer stroom

4. Tenify Marterverjager

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

De Tenify Marterverjager is een alternatief product dat je kunt gebruiken om ongedierte je tuin uit te houden. Een uitstekende keuze als je niet zeker weet wat voor dier het is die telkens aan je leidingen loopt te vreten.

Je kan namelijk drie tonen tegelijk laten afspelen, zodat je alle dieren afschrikt die er zijn.

Je kan de Tenify Marterverjager binnen gebruiken, maar dankzij het waterdichte ontwerp ook prima buiten. Hij verbruikt amper stroom en kan dus prima de hele nacht aan blijven staan.

Wil je hem voor de auto gebruiken, of liever naast je slaapkamer - wat je maar wil! De Tenify Marterverjager kun je zowel op netstroom, een accu of je auto aansluiten. Hij werkt in een straal van 30 meter en is diervriendelijk.

Voordelen Tenify Marterverjager

 • Diervriendelijke oplossing
 • Buiten te gebruiken
 • Voor verschillende diersoorten

Nadelen Tenify Marterverjager

 • Straal van 30 meter is niet heel groot

5. WBTT® Marterverjager

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Zoek je een ultrasone dierenverjager, voor algemeen gebruik? Dan wil je er ééntje die niet zo lastig is om te installeren. De WBTT® Marterverjager is een multifunctioneel apparaat dat je kunt gebruiken om muggen, ratten, marters, en zelfs katten te verjagen.

Dit alles is super makkelijk te installeren. Daarnaast heeft hij een dubbele werking omdat er naast geluid ook lampjes op zitten - die kun je echter ook uitzetten als het in de weg zit, wat een groot voordeel is boven sommige andere marterverjagers.

De WBTT® Marterverjager is dus een uitstekende keuze, en niet al te duur! Daarom hebben we hem geselecteerd als beste budget marterverjager 2023!

Voordelen WBTT® Marterverjager

 • Goedkope marterverjager
 • Met lampjes en geluid
 • Makkelijke installatie

Nadelen WBTT® Marterverjager

 • Geluidstoon niet in te stellen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel marterverjagers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten marterverjagers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de marterverjagers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste marterverjagers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Mis het niet: Black Friday Deals nu al live op Bol.com (tot 70% korting)!