Laatste update: december 2022

Door: Thea

Best Geteste Marterverjager

Carsa Ongediertewering Marterverjager

Heb je ook last van vervelende marters in je tuin? Dan is de Carsa Ongediertewering Marterverjager een perfecte oplossing die je van het ongediertje verlost!

De Carsa Ongediertewering Marterverjager is door Top-X verkozen tot de beste marterverjager 2022. In onze marterverjager test hebben we de beste producten uitgekozen zodat jij geen last meer hebt van marters!

Steenmarters kunnen heel vervelend zijn als ze in of rond je huis leven. Ze doen in principe niks verkeerd, maar kunnen natuurlijk je autokabels kapot knagen of veel stank met zich meebrengen. Daarom is het handig om maatregelen te nemen, bijvoorbeeld een marterverjager kopen.

Door een goede marterverjager aan te schaffen kun je op een diervriendelijke wijze de marters uit je buurt houden - ze zijn namelijk beschermd in de wet, dus het is belangrijk dat het op veilige manier gebeurt!

Hoe kies je dan een goede marterverjager uit? Je weet bij marterverjager aanbiedingen vaak niet zeker of ze wel echt werken. Een marterverjager voor je auto vinden is dus erg lastig. Gelukkig hebben wij een marterverjager auto test gedaan waardoor we je met zekerheid kunnen zeggen wat de beste marterverjager is, en welke minder goede marterverjagers je beter niet kunt kopen!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Marterverjagers

Beste koop marterverjager
1.  Carsa Ongediertewering Marterverjager

Beste accu marterverjager 
2. Tecredo Marterverjager

Beste design marterverjager 
3. Living Nine Marterverjager

Beste marterverjager met lichtjes
4. Tenify Marterverjager

Beste budget marterverjager
5. WBTT® Marterverjager

Top 10 beste marterverjagers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste marterverjager.


Waar moet je op letten bij het kopen van een marterverjager?

Een marterverjager kopen is geen makkie. Door alle verschillende marterverjager aanbiedingen zie je soms door de bomen het bos niet meer - en de marters al helemaal niet. Tip: let op de onderstaande punten die een marterverjager goed maken, zodat je gegarandeerd een goede marterverjager in huis haalt!

Doel

Sommige marterverjagers zijn specifiek bedoeld om je auto te beschermen, waarmee ze vaak een ultrasone piep uitzenden die de marters afschrikt. Er zijn echter ook goede marterverjagers voor rond je hele huis. Check dus altijd waar de marters vooral zitten, en waar je ze weg wil houden.

Aansluiting

Er zijn marterverjagers op batterij te koop, maar je kan ook kiezen voor een marterverjager die op de 12V aansluiting van je auto komt. Deze marterverjagers blijven vaak langer aan staan, dus ben je zekerder van een goede werking.

Werking

De beste marterverjagers werken over het algemeen door een luid geluid uit te zenden, waar marters van schrikken. Dit is een diervriendelijke methode en werkt tevens voor andere beestjes, zoals ratten. Koop je een ander soort marterverjager? Denk er dan om dat marters een beschermde diersoort zijn, dus dat je ze geen onnodig leed kunt veroorzaken!

Hoeveelheid

Als je alleen marters in en rondom de auto wilt voorkomen, is één marterverjager voor de auto vaak genoeg. Heb je twee auto's, of wil je ze gewoon uit de buurt van je huis hebben? Dan kun je overwegen om meerdere marterverjagers te kopen - het bespaart vaak meer kosten dan je denkt!


Wat is de beste marterverjager van 2022? 

De beste marterverjager kopen? In onze marterverjager auto test hebben we de beste marterverjagers opgezocht en met elkaar vergeleken. Ook hebben wij gekeken naar de beste marterverjager volgens de consumentenbond. Op deze manier kun je met gemak een goede marterverjager kopen, zonder al te veel onderzoek nodig te hebben! De marterverjagers zijn geselecteerd op prijs-kwaliteitsverhouding, duurzaamheid en nog veel meer, dus je koopt gegarandeerd een goede marterverjager.

1. Carsa Ongediertewering Marterverjager

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Zoek je een marterverjager die niet al te veel kost, en doeltreffend genoeg is voor 99% van de gevallen? De Carsa Ongediertewering Marterverjager bereikt dit op een diervriendelijke wijze, want de marters krijgen geen pijn of blijvende schade door gebruik van het apparaat.

Daarnaast is de Carsa Ongediertewering Marterverjager niet alleen effectief op marters, maar ook kun je er muizen, ratten, en zelfs insecten zoals spinnen mee verjagen! Drie vliegen in één klap dus!

De Carsa Ongediertewering Marterverjager heeft een bereik van 50 meter dankzij de ultrasone geluiden, die voor mensenoren niet hoorbaar zijn. Stop hem simpelweg in de 12V aansluiting van je auto, of misschien die van je boot - het apparaatje werkt volautomatisch en gebruikt weinig stroom.

Daarom is de Carsa Ongediertewering Marterverjager de beste marterverjager 2022!

Voordelen Carsa Ongediertewering Marterverjager

 • Geschikt voor de auto
 • Zelfs muizen, ratten en spinnen verjagen
 • Niet hoorbaar voor menselijke oren
 • Laag in energieverbruik

Nadelen Carsa Ongediertewering Marterverjager

 • Niet geschikt voor buiten gebruik

2.  Tecredo Marterverjager

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Is de beste marterverjager niet per se het meest praktisch voor jou? Dat kunnen we goed begrijpen, want niet iedereen heeft toegang tot een 12 volt aansluiting. Ook als je marters gewoon uit de buurt van je schuur wil houden, is de Tecredo Marterverjager een betere keuze!

Deze goede marterverjager is niet alleen te gebruiken met een accu, maar ook met een stopcontact. Daardoor kun je hem aansluiten hoe en waar je maar wil, zodat je een flexibele oplossing hebt tegen marters.

Naast marters is de Tecredo Marterverjager een multifunctioneel apparaat. Op de Tecredo Marterverjager kun je namelijk drie verschillende geluidssterktes gebruiken. De één is geschikter voor grotere dieren, zoals marters, katten of honden. Andere tonen kunnen gebruikt worden om muizen, ratten en zelfs spinnen te verjagen!

Een multifunctionele powerhouse dus, waarmee je allerlei diersoorten kunt afschrikken op een diervriendelijke manier.

Voordelen Tecredo Marterverjager

 • Multifunctioneel
 • 3 tonen in te stellen
 • Zowel op USB poort als met batterijen te gebruiken
 • Ook met accu te gebruiken

Nadelen Tecredo Marterverjager

 • Relatief groot

3. Living Nine Marterverjager

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Zoek je een marterverjager die je ook buiten kunt gebruiken? Dan kun je kiezen voor deze Living Nine Marterverjager, een handig apparaatje die je op ontzettend veel verschillende manieren kunt gebruiken.

De Living Nine Marterverjager is aan te sluiten op de accu van je auto, maar heeft ook een eigen accu en kan zelfs op netstroom worden aangesloten. Hij is waterdicht, en kan dus binnen of buiten worden gebruikt zonder enige problemen.

Met de Living Nine Marterverjager verjaag je steenmarters, maar uiteraard ook katten, honden en allerlei andere ongewenste bezoekers. Het verschil met de andere marterverjagers in deze lijst is dat de Living Nine Marterverjager ook voorzien is van twee felle lampen, in de vorm van kattenogen. Dat vinden marters natuurlijk niet leuk, en daardoor is de Living Nine Marterverjager ook zo'n goede marterverjager!

Voordelen Living Nine Marterverjager

 • Geluid én fel licht om marters af te schrikken
 • Werkt op accu, auto accu of netstroom
 • Bereik van 45 meter
 • Diervriendelijk

Nadelen Living Nine Marterverjager

 • Felle lampen verbruiken meer stroom

4. Tenify Marterverjager

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

De Tenify Marterverjager is een alternatief product dat je kunt gebruiken om ongedierte je tuin uit te houden. Een uitstekende keuze als je niet zeker weet wat voor dier het is die telkens aan je leidingen loopt te vreten. Je kan namelijk drie tonen tegelijk laten afspelen, zodat je alle dieren afschrikt die er zijn.

Je kan de Tenify Marterverjager binnen gebruiken, maar dankzij het waterdichte ontwerp ook prima buiten. Hij verbruikt amper stroom en kan dus prima de hele nacht aan blijven staan.

Wil je hem voor de auto gebruiken, of liever naast je slaapkamer - wat je maar wil! De Tenify Marterverjager kun je zowel op netstroom, een accu of je auto aansluiten. Hij werkt in een straal van 30 meter en is diervriendelijk.

Voordelen Tenify Marterverjager

 • Diervriendelijke oplossing
 • Buiten te gebruiken
 • Voor verschillende diersoorten

Nadelen Tenify Marterverjager

 • Straal van 30 meter is niet heel groot

5. WBTT® Marterverjager

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Zoek je een ultrasone dierenverjager, voor algemeen gebruik? Dan wil je er ééntje die niet zo lastig is om te installeren. De WBTT® Marterverjager is een multifunctioneel apparaat dat je kunt gebruiken om muggen, ratten, marters, en zelfs katten te verjagen.

Dit alles is super makkelijk te installeren. Daarnaast heeft hij een dubbele werking omdat er naast geluid ook lampjes op zitten - die kun je echter ook uitzetten als het in de weg zit, wat een groot voordeel is boven sommige andere marterverjagers.

De WBTT® Marterverjager is dus een uitstekende keuze, en niet al te duur! Daarom hebben we hem geselecteerd als beste budget marterverjager 2022!

Voordelen WBTT® Marterverjager

 • Goedkope marterverjager
 • Met lampjes en geluid
 • Makkelijke installatie

Nadelen WBTT® Marterverjager

 • Geluidstoon niet in te stellen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel marterverjagers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten marterverjagers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de marterverjagers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste marterverjagers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP