fbpx

Publicatie datum: 10 februari, 2023

Door: Iris

Best Geteste Loopwagen Baby

Studio circus loopwagen

Als je kind wel wat ondersteuning kan gebruiken terwijl hij of zij leert te lopen, is de Studio circus loopwagen een top aankoop. De Studio circus loopwagen biedt de maximale balans voor je kind, waardoor hij of zij op een veilige en verantwoorde manier kan leren om zijn eerste stapjes te zetten.

Door het simpele houten ontwerp gaat de Studio circus loopwagen lang mee, en het allerleukste? De blokken! Ieder kind houdt ervan om met blokken te spelen, en deze Studio circus loopwagen geeft dus een leuke en speelse manier om te leren lopen. Daarom is het de beste loopwagen baby 2023!

Bij iedere opvoeding hoort het erbij dat de kleine leert lopen. Dat gaat niet zomaar - er is natuurlijk wat ondersteuning bij nodig. Om deze ondersteuning helemaal zelf te doen kan voor ouders heel vermoeiend zijn - gelukkig is het 2023 en zijn er talloze loopwagens voor je baby te vinden op het internet!

Door het enorme aanbod van loopwagen baby producten weet je misschien niet wat de beste loopwagen baby 2023 is. Een baby loopwagen kopen? De beste loopkarretje baby producten hebben we voor je getest en vergeleken op basis van prijs, kwaliteit, duurzaamheid, en nog veel meer dan dat.

Een loopkar baby aanbieding vinden? Om een goedkope loopkar baby te kopen, volg je de rode knoppen die bij de producten staan. Daar vind je altijd de beste prijs voor de beste baby loopwagens!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Loopwagens voor Baby

Beste koop loopwagen
1.  Studio circus loopwagen

Beste looptrainer met speelgoed
2. Viga Toys - Looptrainer

Beste loopwagen met zitje
3. Wheelybug Biggetje Loopwagen

Beste auto loopwagen
4. Bright Starts Ford F-150 3-in-1 Loopwagen

Beste babywalker
5. Little Dutch Babywalker Goose

Top 10 beste Loopwagens Baby

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Loopwagens Baby.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Loopwagen Baby?

Welke loopwagen baby past het beste bij mijn kind? En hoe zie je het verschil tussen de beste baby loopwagens en minder goede loopwagens voor je baby? Die vragen kunnen we het beste beantwoorden door je wat relevante informatie te geven over baby loopwagens. De beste loopwagen baby volgens de consumentenbond hoeft immers niet per se jouw favoriet te zijn, dus lees de onderstaande punten goed door en kies zelf welke loopkar het beste bij je kind past!

Formaat

Als je kind net leert lopen, kan hij of zij verschillen in lengte. Een passende loopwagen is altijd net iets kleiner dan je baby, zodat hij of zij goed kan steunen op de handvaten. Check het formaat dus goed - meestal staat bij het product al aangegeven welke lengte en gewicht het beste werkt.

Veiligheid

Zoals altijd bij producten voor kinderen, is veiligheid het allerbelangrijkste aan een loopkar. In onze loopwagen baby test hebben we alleen de beste loopkarren geselecteerd op dit gebied - je bent dus zeker dat je kind zichzelf niet bezeert tijdens de eerste stapjes! Dingen om op te letten zijn stevigheid, harde of zachte materialen en scherpe randen.

Plezier

Een baby leren lopen is best lastig voor het kind. Door wat plezier toe te voegen aan de baby loopwagen, kun je je kleine misschien net dat beetje extra motiveren. Bijvoorbeeld met speeltjes in de loopkar, of een leuke vorm.

Vorm

Er zijn verschillende soorten loopwagens, zoals een baby loopkar die helemaal om het kind heen zit of gewoon een karretje waar je kind achter kan lopen. De volledig omringende babykarren zijn het veiligst, maar vaak wel het duurst. Je kunt dus ook kiezen voor een goedkopere variant waar je kind gewoon op kan leunen tijdens het lopen.


Wat is de beste Loopwagen Baby van 2023? 

Een baby loopwagen kopen in 2023? Om te voorkomen dat je straks urenlang door webshops heen scrollt op zoek naar de beste loopwagen baby 2023, hebben we hieronder de beste baby loopkarretjes voor je op een rijtje gezet. Onze test is 100% objectief en we hebben de loopwagens streng beoordeeld, zodat er geen ongelukken gebeuren!

1. Studio circus loopwagen

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Als je kind wel wat ondersteuning kan gebruiken terwijl hij of zij leert te lopen, is de Studio circus loopwagen een top aankoop. De Studio circus loopwagen biedt de maximale balans voor je kind, waardoor hij of zij op een veilige en verantwoorde manier kan leren om zijn eerste stapjes te zetten.

Door het simpele houten ontwerp gaat de Studio circus loopwagen lang mee. Je kan de loopwagen dus eventueel zelfs gebruiken als je nog een tweede kind krijgt. Het allerleukste? De blokken! Ieder kind houdt ervan om met blokken te spelen, en deze Studio circus loopwagen geeft dus een leuke en speelse manier om te leren lopen. 

Als duurzaamheid bij jouw thuis hoog in het vaandel staat, kun je met deze loopwagen zeker een goeie aankoop doen - hij is volledig van duurzaam gekapt hout gemaakt, en daardoor gaat hij ook nog jaren mee. Een duurzame aankoop van top kwaliteit dus!

Voordelen Studio circus loopwagen

 • Leuke blokken om mee te spelen
 • Niet te duur
 • Duurzame keuze
 • Maximale balans

Nadelen Studio circus loopwagen

 • Vrij harde materialen 

2.  Viga Toys - Looptrainer

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

De Viga Toys Looptrainer is de volgende baby loopwagen die we hebben meegenomen in onze top 5 - dit keer omdat de Viga Toys Looptrainer is voorzien van een hele hoop fantastische speeltjes, waardoor je dus niet alleen een loopwagen in huis haalt, maar ook urenlang vermaak voor jonge kinderen!

De 'speelmobiel' van Viga Toys is, naast het leuke speelgoed, ook nog voorzien van een vrolijk kleurenschema met geverfde boerderijpoppetjes er op. Door de houten stang kan je de Viga Toys Looptrainer goed vasthouden. Je kind leert in no time hoe het is om zelfstandig te kunnen lopen.

De vier wieltjes staan ver genoeg uit elkaar om de optimale balans te kunnen bieden, en zijn stroef genoeg om niet weg te glijden. Zo kun je je kind rustig even met de looptrainer laten, en er gerust op zijn dat het allemaal goed afloopt.

Voordelen Viga Toys - Looptrainer

 • Leuke speeltjes op de achterkant
 • Vrolijk ontwerp
 • Kind-vriendelijk
 • Goede balans

Nadelen Viga Toys - Looptrainer

 • Wieltjes gaan na verloop van tijd wat kraken

3. Wheelybug Biggetje Loopwagen

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Bij ontzettend veel producten voor kinderen wordt vaak een karaktertje toegevoegd. Dit helpt kinderen vaak om het speelgoed te zien als een vriendje, en zeker bij leren lopen is dat handig. Je kind kan zichzelf urenlang vermaken met deze Wheelybug Biggetje Loopwagen.

Dit loopwagentje is anders dan de meeste loopwagens, omdat hier daadwerkelijk plek is om te zitten. Dit lijkt misschien gek als je moet leren lopen, maar het is vaak genoeg bewezen dat kinderen ook op dit soort loopwagentjes hun balans enorm kunnen verbeteren.

Het Wheelybug Biggetje Loopwagentje is geschikt voor kids die moeite hebben om de balans erin te houden. De vier wieltjes staan relatief dicht bij elkaar. Je kleine moet dus weldegelijk moeite doen om zichzelf overeind te houden, maar wel allemaal op een veilige manier. Het karretje weegt niet zoveel en daardoor kan er vrij weinig verkeerd gaan op gebied van veiligheid. Een top aankoop dus voor beginnende lopers!

Voordelen Wheelybug Biggetje Loopwagen

 • Iets makkelijker dan andere loopwagentjes
 • Leuk biggetje karakter
 • Veilig voor beginners

Nadelen Wheelybug Biggetje Loopwagen

 • Minder geschikt voor leren lopen in een gevorderd stadium

4. Bright Starts Ford F-150 3-in-1 Loopwagen

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil je je kind het allerbeste geven op het gebied van leren lopen? Met deze Bright Starts Ford F-150 3-in-1 Loopwagen haal je een dikke auto in huis, waar iedere jongen of meisje blij mee zal zijn! 

Deze auto is supercool qua uiterlijk - gebaseerd op een echte Ford auto. Het grootste voordeel is dat je kind kan leren lopen in deze auto. Dat gebeurt op een super veilige manier, namelijk met ondersteuning van alle vier de kanten.

De Bright Starts Ford F-150 3-in-1 Loopwagen kan zowel zittend als staand gebruikt worden. In beide gevallen moet het kind in de loopwagen zichzelf in balans houden met zijn of haar beentjes. Hierdoor leert het kind makkelijk en snel om zelfstandig te lopen, en dat in zo'n dikke auto!

Voordelen Bright Starts Ford F-150 3-in-1 Loopwagen

 • Leren lopen in een Ford auto
 • Ondersteuning van alle kanten
 • Uitdagend 

Nadelen Bright Starts Ford F-150 3-in-1 Loopwagen

 • Aan de dure kant

5. Little Dutch Babywalker Goose

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

Prijs / kwaliteit

8.0

Van het bekende Nederlandse merk Little Dutch, komt deze Little Dutch Babywalker Goose! Deze babywalker of loopwagen vermaakt je baby op allerlei verschillende manieren. Als het leren lopen niet helemaal perfect gaat, kun je natuurlijk even een pauze nemen. Maar wat kun je in die pauze doen om jezelf te vermaken?

Je baby kan met de Little Dutch Babywalker Goose eindeloos plezier beleven als het leren lopen even tegen zit. Door de verschillende speelactiviteiten die op de achterkant te gebruiken zijn, kun je je kind even alleen laten als je een kopje thee gaat zetten. Als de thee op is kan je kind weer gaan lopen.

Dit kan met een goede balans door de stroeve, maar stevige wieltjes. Bijna het hele apparaat is gemaakt van hout en is dus zeker een duurzame keuze. Ook omdat de Little Dutch Babywalker Goose jarenlang mee gaat. Een goede aankoop dus voor speelse kinderen die graag willen leren lopen.

Voordelen Little Dutch Babywalker Goose

 • Goede balans
 • Met veel speeltjes
 • Duurzame aankoop

Nadelen Little Dutch Babywalker Goose

 • Wat saaie kleur

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel baby loopwagens hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten baby loopwagens getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de baby loopwagens op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste baby loopwagens op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Iris

Hoi! Ik ben Iris en schrijf op Top-X voornamelijk over baby's en kinderen. Als Nanny weet ik precies wat kinderen nodig hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Om die reden vind ik het super leuk om in mijn vrije tijd voor Top-X te schrijven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>