Laatste update: augustus 2022

Door: Thea

Best Geteste LED Strip

Gadgy Led Strip

Gadgy Led Strip

Na tientallen LED strips met elkaar vergeleken te hebben onze beste LED strip test, zijn wij tot conclusie gekomen dat de Gadgy Led Strip de beste optie van dit moment is. Deze LED strip kan namelijk in twee lengtes gekocht worden. Zo kun je hem aanschaffen in 10 meter variant en 5 meter variant.

Andere voordelen van de Gadgy Led Strip zijn bijvoorbeeld dat hij werkt door middel van een meegeleverde afstandsbediening, maar ook bediend kan worden via Google Home en Amazon Alexa. Door middel van de app kun jij de gewenste kleur en helderheid instellen. Deze LED strip is ideaal om sfeer in jouw slaapkamer of andere kamer te creëren.

Wil jij graag meer weten? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Wil jij meer sfeer creëren in jouw woonkamer, keuken, slaapkamer of andere kamer? Dan is een LED strip misschien wel een hele handige optie voor jou. Met een LED strip kun jij namelijk gemakkelijk iedere kamer van een fijne sfeer voorzien. Door een LED strip aan te brengen kun jij jouw kamer laten verlichten in de gewenste kleuren.

LED strips zijn er in allerlei varianten, lengte en prijsklassen. Het vinden van de beste LED strip is daarom niet zomaar gedaan. Om jou te helpen bij het vinden van een goede LED strip voor bij jou thuis, hebben wij van Top-X een volledig artikel gewijd aan de beste LED strip van 2022

Door tientallen LED strips met elkaar vergeleken te hebben in onze beste LED strip test, weten wij precies wat de beste opties van dit moment zijn. Aan de hand van de testresultaten hebben wij een handige top 5 beste LED strips weten op te stellen. Benieuwd waar je op moet letten bij het aanschaffen van LED strips en wat de beste opties zijn? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

26

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

56

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste LED Strips

Gadgy Led Strip

Beste koop LED strip
1. Gadgy Led Strip

YURDA 10 Meter led strip

Beste LED strip met afstandsbediening
2. YURDA 10 Meter led strip

B.K.Licht - LED Strip

Beste goedkope LED strip
3. B.K.Licht - LED Strip

LEDmasters Led strip

Beste LED strip met app
4. LEDmasters Led strip

Lideka - LED Strip

Beste lange LED strip
5. Lideka - LED Strip


Top 10 Beste LED strips

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste LED strips! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.

Misschien ook interessant:

- Top 5: Beste QLED TV


Waar moet je op letten bij het kopen van een LED strip?

Wil jij een LED strip kopen? Koop dan niet de eerste LED strip aanbieding die je tegenkomt, maar vergelijk meerdere opties met elkaar. Niet alle LED strips zijn namelijk van dezelfde kwaliteit en gaan even lang mee. Om een miskoop te voorkomen is het daarom belangrijk dat jij meerdere opties kritisch met elkaar vergelijkt.

Onderstaande criteria helpen jou bij het vinden van de beste LED strip voor in jouw huis. Deze criteria kun jij namelijk gebruiken om er achter te komen welke LED strip het beste bij jou past en welke opties goed zijn en welke niet. De onderstaande criteria zijn namelijk ook getest in de beste LED strip volgens de consumentenbond test.

Voltage

Allereerst kun je rekening houden met het voltage van een LED strip. De keuze die je hierbij hebt is of je kiest voor een 12 volt LED strip of 24 volt LED strip. Hoe meer volt de LED strip heeft, hoe sterker het licht is dat hij kan uitstralen.

 Wil jij de LED strip gebruiken als sfeerverlichting? Dan is een 12 volt LED strip prima. Wil jij de volledige kamer verlichten met de LED strips? Dan kan het verstandiger zijn om juist een 24 volt variant aan te schaffen.

Kwaliteit

Ook de kwaliteit van een LED strip is ontzettend belangrijk. Je wilt namelijk niet hebben dat de LED strip snel kapot gaat. Je wilt graag dat een LED strip van een goede kwaliteit is en lang mee gaat. Om die reden is het belangrijk dat je niet zomaar een LED strip aanschaft.

Lang niet alle LED strips beschikken namelijk over dezelfde kwaliteit. In onze top 5 vind je kwalitatief goede LED strips uit verschillende prijsklassen. Hierdoor zit er voor iedereen een goede LED strip tussen.

Functies

Ook kun je kijken naar de functies die een LED strip heeft. Zo kan de ene LED strip door middel van een afstandsbediening bedient worden en zijn andere ook compatibel met een app. Met deze afstandsbediening of app kun jij vervolgens verschillende functies beheren.

Zo is het mogelijk om de kleur te veranderen, kleuren te laten overvloeien en nog veel meer. In de product omschrijving vind je vaak extra informatie over de functies van een LED strip.

Prijsklassen

Als laatste zijn er LED strips in allerlei prijsklassen. Niet alle dure LED strips zijn bij voorbaat goed. Ook zijn lang niet alle goedkope LED strips van een slechte kwaliteit. Om er achter te komen wat de kwaliteit is van een LED strip kun je kijken naar de reviews van een product. Ook kun je kijken naar het merk en de certificeringen.


Wat is de beste LED strip?

Welke LED strip is het beste? Na tientallen LED strips vergeleken te hebben in onze beste LED strip test, weten wij precies wat de beste opties van dit moment zijn. In de onderstaande sectie vind jij de 5 beste LED strips uit verschillende prijsklassen en categorieën. Voor iedere LED strip uit onze top 5 hebben wij een korte product omschrijving geschreven.

Ook hebben wij de voor- en nadelen van elke LED strip voor je op een rijtje gezet. Hierdoor kom jij er makkelijk achter welke LED strip wel en niet geschikt is voor jou. De eindbeoordeling van elke LED strip is gebaseerd op onze beste LED strip test en reviews van andere consumenten. Benieuwd welke LED strip de beste optie voor jou is? Lees dan gauw verder!

1. Gadgy Led Strip

Gadgy Led Strip

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Als beste uit de test is gekomen de Gadgy Led Strip. Deze beste koop LED strip kan in twee lengten gekocht worden, namelijk met een lengte van 10 en 5 meter. Verder word er bij de LED strip een handige afstandsbediening meegeleverd waarmee jij de LED strip vanaf een afstand kunt bedienen.

De afstandsbediening geeft jouw de mogelijkheid om de helderheid en kleuren aan te passen. Verder is de Gadgy Led Strip ook compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Hierdoor kun jij de kleuren dus zelfs aanpassen door middel van spraak. Niet tevreden met de kleur? Dan kun je via de app uit maar liefst 16 miljoen verschillende kleuren instellen.

Ook pas je op die manier gemakkelijk de lichtsterkte aan. Je kunt het licht zelfs laten reageren op de muziek, ideaal voor het geven van een feestje. De Gadgy Led Strip is te installeren zonder schroeven en boren. Wanneer je de gewenste lengte hebt bereikt, kun je de LED strip gemakkelijk op maat knippen.

Voordelen Gadgy Led Strip

 • Compatibel met Google Home en Amazon Alexa
 • In twee lengte verkrijgbaar
 • Blijft goed plakken
 • Makkelijk te installeren

Nadelen Gadgy Led Strip

 • Niet één lengte van 10 meter maar twee van 5 meter

2. YURDA led strip

YURDA 10 Meter led strip

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Als tweede in onze test is de YURDA led strip geëindigd. Deze LED strip is de beste optie met meegeleverde afstandsbediening. De meegeleverde afstandsbediening geeft jou namelijk de mogelijkheid om ontzettend veel opties te bedienen. Zo kun je naast kleuren wisselen ook verschillende functies bedienen.

De afstandsbediening beschikt over 44 toetsen waarmee jij de LED strip dus gemakkelijk bedient. Verder is de LED strip zelfklevend en is hij ontzettend makkelijk aan te brengen. Ook deze LED strip maakt het mogelijk om de kleuren en helderheid te laten dansen op de muziek.

De YURDA led strip beschikt over een lengte van 10 meter. Het overige deel kun jij, na het aanbrengen op de gewenste plek, gemakkelijk afknippen. De LED strip is erg flexibel waardoor jij hem gemakkelijk in bochten kunt wringen. Na aanschaf van de YURDA led strip ontvang je ook nog eens 1 jaar lang garantie.

Voordelen VirtuFit Staande Bokszak

 • Afstandsbediening met 44 toetsen
 • Uitstekende kwaliteit
 • Makkelijk te installeren
 • 10 meter lang

Nadelen VirtuFit Staande Bokszak

 • Duurste optie

3. B.K.Licht - LED Strip

B.K.Licht - LED Strip

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plaats hebben wij de B.K.Licht - LED Strip geplaatst in onze top 5. Deze LED strip kan in drie verschillende lengte verkregen worden, namelijk 10 meter, 5 meter en 3 meter. Verder wordt ook bij de B.K.Licht - LED Strip een afstandsbediening meegeleverd waarmee jij de kleuren aan kunt passen.

Deze LED strip beschikt over een ontzettend goed klevend oppervlak waardoor hij goed op zijn plek blijft zitten. De B.K.Licht - LED Strip beschikt verder over 16 verschillende kleuren en heeft een netsnoer. Verder beschikt hij over 300 LED's die jouw kamer verlichten in de gewenste kleur.

De lichteffecten waarover de B.K.Licht - LED Strip beschikt zijn flash, strobe, fade en smooth. De goede kwaliteit van deze LED strip zorgt er voor dat hij lang mee gaat. Ook is hij IP20 dicht waardoor hij bestand is tegen een vochtige omgeving. Wel is het handige om de LED strip op een vlakke ondergrond aan te brengen zodat hij goed blijft plakken.

Voordelen B.K.Licht - LED Strip

 • Trendy
 • Goede kwaliteit
 • Kan in meerdere lengte aangeschaft worden
 • Gemakkelijk te monteren

Nadelen B.K.Licht - LED Strip

 • Gedateerd design

4. LEDmasters Led strip

LEDmasters Led strip

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plaats is de LEDmasters Led strip geëindigd in onze top 5. Deze LED strip kan in wel 5 verschillende lengte verkregen worden, namelijk 15 meter, 20 meter, 30 meter, 5 meter en 10 meter. De LED strip kan bedient worden door middel van de afstandsbediening, maar ook kan hij bedient worden via de app.

Je kunt de LEDmasters Led strip dus op meerdere manieren bedienen. Ook beschikt hij over een timer functie waardoor jij de verlichting automatisch uit kunt laten schakelen na een periode. De hoge kwaliteit 5050 LEDs zorgen er voor dat jij de volledige kamer van een goede sfeer kunt voorzien.

De LED strip is eenvoudig op maat te maken en kan dankzij de goede plakranden gemakkelijk gemonteerd worden. Ook bij deze LED strip is het belangrijk dat de ondergrond vlak is zodat de LED strip goed blijft plakken. De LED strip is waterproof en beschikt ook over een handige dim functie.

Voordelen LEDmasters Led strip

 • Lengte van 2 keer 5 meter
 • 18 LEDs per meter
 • Hoge kwaliteit LED-lights

Nadelen LEDmasters Led strip

 • Niet iedereen vind hem even makkelijk te monteren

5. Lideka - LED Strip

Lideka - LED Strip

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste hebben wij de Lideka - LED Strip geplaatst in onze top 5. Deze LED strip is goedkoper dan de andere modellen uit onze top 5. Ook kun je deze LED strip in 9 verschillende lengte aanschaffen. De afstandsbediening die meegeleverd wordt, geeft jou de mogelijkheid om verschillende kleuren en functies te bedienen.

De LED strip is 1 cm breed waardoor jij hem gemakkelijk overal goed kunt monteren. Doordat hij goed plakt gaat hij ontzettend lang mee. Ook ontvang je nog eens 2 jaar fabrieksgarantie bij aanschaf van de Lideka - LED Strip. De LED strip is waterdicht en kan gemakkelijk op maat geknipt worden.

Je kunt bij de Lideka - LED Strip ook nog eens uit twee verschillende kleuren kiezen. De app van de Lideka - LED Strip is compatibel met zowel Android als IOS. Daarnaast beschikt hij over een 12 V aansluitspanning waardoor hij geschikt is voor vrijwel ieder stopcontact.

Voordelen Lideka - LED Strip

 • Beschikt over CE markering
 • IP65 waterdicht
 • Afknipbaar

Nadelen Lideka - LED Strip

 • Zelf scenes aanmaken niet mogelijk

Hoeveel soorten LED strips hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 LED strips getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de LED strips op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste LED strips zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>