Laatste update: augustus 2022

Door: Thea

Best Geteste Krultang

Beste krultang

BabyByliss Curl Secret 2

De BaByliss Curl Secret 2 ™ (C1300E) is dé krultang die het haar volledig automatisch krult! Deze krultang behoort tot een breed Curl Secret serie van BaByliss. Creëer op een eenvoudige en veilige manier de meest schitterende krullen die de hele dag blijven zitten met een langdurige fixatie. De keramische coating zorgt voor zachte en glanzende krullen. De krultang is geschikt voor middellang en lang haar.

Met een goede krultang creëer je eenvoudig een krachtige krul coup en zorg je voor stralende en zachte krullen. Maar wat is de beste krultang van dit moment? En waar moet je zoal op letten met het kopen van een krultang? Er zijn tal van verschillende specificaties en elk type heeft zo zijn voor- en nadelen.

Bekijk daarom de onderstaande tekst en lees welke specificaties er zoal zijn en kijk welk model voor jou de beste krultang is. Bekijk daarnaast ook de lijst aan best geteste krultangen van dit moment en kies voor een product van topkwaliteit.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

26

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Krultangen

Beste krultang

Beste koop van 2021:
1. BaByliss ® Curl Secret 2 ™ C1300E - Automatische krultang
Zeer makkelijk in gebruik en best getest volgens consumentenbond.

Beste Professionele krultang
2. Philips StyleCare Prestige BHB876/00 - Automatische krultang
Krultang creëert met behulp van het innovatieve Smart Curling-systeem geweldige losse krullen

Beste Krultang voor stijlen
3. Remington S8500 Shine Therapy - Stijltang
Krultang beschikt over hoogwaardige keramische warmte-elementen en een keramische coating

Beste Multifunctionele krultang
4. Bestope 6 in 1 Krultang met opzetstukken 
Krultang warmt zeer snel op en kan al binnen 20 seconden gebruikt worden

Beste Multifunctionele krultang
5. Remington CI96W1 Silk Curling Wand Pearl - Krultang
Temperatuur is makkelijk in te stellen.


Top 10 Beste Krultangen

Wil je direct weten hoe de top 10 beste krultangen op Bol.com of Coolblue eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com


Waar moet je op letten bij het kopen van een Krultang?

Het uitkiezen van een krultang is een ingewikkelde klus. Zo zijn er tal van verschillende soorten en heeft elk product zo zijn unieke eigenschappen en voor- en nadelen. Om de aankoop wat eenvoudiger te maken kun je rekening houden met verschillende factoren.

Bekijk bijvoorbeeld de verschillende specificaties, de functies en houd rekening met het gebruiksgemak. Bekijk daarnaast ook of het product geleverd wordt met eventuele accessoires die voor jouw haarstijl van belang kunnen zijn.

Type krultang

Er zijn verschillende soorten krultangen op de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld krultangen die geschikt zijn om te stijlen en om te krullen. Ook zijn er krultangen die verschillende soorten krullen kunnen maken. Hiervoor zijn bijvoorbeeld verschillende temperaturen voor nodig of diverse accessoires.

Functies

Krultangen bevatten vaak allerlei handige functies en eigenschappen. Bekijk bijvoorbeeld of de krultang beschikt over een ionische functie, dat statisch haar en pluis helpt voorkomen. Of kijk of de temperatuur van het apparaat eenvoudig ingesteld kan worden naar wens. Ook zijn er krultangen die beschikken over keramische warmte-elementen, hierdoor wordt het haar glanzender en zachter na het krullen.

Gebruiksgemak

Uiteraard is het belangrijk om te kijken of de krultang eenvoudig in gebruik is. Bekijk bijvoorbeeld of de krultang snel opwarmt en automatisch uitschakelt na gebruik. Ook kun je kijken of de krultang een klem bevat waarmee je het haar eenvoudig kunt vastklikken. Bekijk daarnaast of de krultang beschikt over een lange snoer en of het apparaat compact genoeg is om mee te nemen.

Meegeleverde accessoires

Ten slotte kun je met de aankoop van een krultang rekening houden met de meegeleverde accessoires. Bekijk bijvoorbeeld of de krultang beschikt over verschillende opzet stukken voor het maken van diverse krullen, of over een handige mee neem tas. Ook zijn er krultangen die geleverd worden met een handige hittebestendige handschoen. Met deze handschoen kun je veilig het haar om de krultang wikkelen.


Wat is de beste Krultang?

Ben je op zoek naar een goede krultang voor het creëren van de perfecte krullen? Maar weet je niet goed wat de beste koop krultang van dit moment is? Bekijk dan de onderstaande krultang modellen en kies voor een product van topkwaliteit.

Onderstaande krultangen zijn uitvoerig getest in de krultang test en geselecteerd op basis van prijs-kwaliteitsverhouding en unieke kenmerken. Elk model heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen en voor- en nadelen. 

1. BaByliss ® Curl Secret 2 ™ C1300E - Automatische krultang

Beste krultang

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.2

De BaByliss Curl Secret 2 ™ is een zeer goede krultang die positief beoordeeld wordt door gebruikers. De BaByliss Curl Secret 2 ™ is ook de beste krultang volgens de consumentenbond. De krultang maakt 3 verschillende rullen, namelijk grove, compacte krullen en waves.

Met de BaByliss krultang kun je eenvoudig en op een veilige manier schitterende krullen maken. De krultang beschikt over een keramische coating waardoor het haar zachter en glanzender wordt. Zodra de krullen klaar zijn geeft de tang een geluidssignaal aan zodat je nooit te lang het haar verwarmt.

Klik hier voor de beste prijs van deze krultang.

Voordelen BaByliss ® Curl Secret 2 ™ C1300E - Automatische krultang

 • Ionentechnologie
 • Eenvoudig verstelbaar
 • Verschillende kruleffecten

Nadelen BaByliss ® Curl Secret 2 ™ C1300E - Automatische krultang

 • Geen ophanghaak
 • Enkel voor krullen

2. Philips StyleCare Prestige BHB876/00 - Automatische krultang

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

De Philips StyleCare Prestige krultang is een zeer professionele krultang die positief beoordeeld word door gebruikers. De krultang creëert met behulp van het innovatieve Smart Curling-systeem geweldige losse krullen. De krultang beschikt over keramische warmte-elementen en is in temperatuur in te stellen. Hiermee kies je eenvoudig voor elke krul en elk type haar de geschikte temperatuur.

De populaire krultang warmt daarnaast snel op en schakelt zich automatisch na 60 seconden uit indien je het niet gebruikt. Hierdoor is de krultang zeer gebruiksvriendelijk en veilig in gebruik. 

Klik hier om de beste prijs te bekijken.

Voordelen Philips StyleCare Prestige BHB876/00 - Automatische krultang

 • Warmt snel op
 • Keramische warmte-elementen

Nadelen Philips StyleCare Prestige BHB876/00 - Automatische krultang

 • Geen Ionische functie
 • Niet geschikt om mee te stijlen

3. Remington S8500 Shine Therapy - Stijltang

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Het verstelbare en zeer snelle springtouw van ZEUZ is een springtouw dat geschikt is voor volwassenen en kinderen. Het springtouw heeft twee roestvrije stalen kogellagers, waardoor supersnelle wendingen mogelijk zijn.

Ook kan de kabel in een hoek van 90° op de handvaten staan, waardoor het springtouw volledig vrij kan bewegen en de allerhoogste snelheden kan bereiken. De ultra sterke handvaten liggen daarnaast comfortabel in de hand, waardoor je knijpkracht in de handen bespaard.

Bekijk de beste prijs van deze krultang hier

Voordelen  Remington S8500 Shine Therapy - Stijltang

 • Comfortabele grip
 • Stalen kogellagers

Nadelen Remington S8500 Shine Therapy - Stijltang

 • Redelijk prijzig

4. Bestope 6 in 1 Krultang met opzetstukken | Hair Curler | 13 tot 32mm |

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Deze stijlvolle en multifunctionele krultang is zeer geliefd onder gebruikers. De krultang wordt geleverd met verschillende opzetstukken en biedt daarmee de mogelijkheid tot het maken van tal van verschillende coups. Ook wordt de stijltang geleverd met een handige warmtebestendige handschoen. Hiermee kun je veilig de haarlokken om de tang wikkelen.

Het apparaat beschikt over een keramische coating waardoor je haar glanzender en zachter wordt na het krullen.De krultang warmt daarnaast zeer snel op en kan al binnen 20 seconden gebruikt worden. 

Voordelen Bestope 6 in 1 Krultang met opzetstukken | Hair Curler | 13 tot 32mm |

 • 6 verschillende opzetstukken
 • Keramische toermalijntechnologie voor een glanzend effect
 • Hoogwaardige keramische staven
 • Warmt snel op

Nadelen Bestope 6 in 1 Krultang met opzetstukken | Hair Curler | 13 tot 32mm |

 • Geen negatieve ionen

5. Remington CI96W1 Silk Curling Wand Pearl - Krultang

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

De emington CI96W1 Silk Curling Wand Pearl is een hoogwaardige krultang met tal unieke eigenschappen en vele voordelen. Met Remington CI96W1 Wandkegelvormige krultang creëer je eenvoudig grove, losse krullen. De krultang warmt snel op en kan binnen 30 seconden gebruikt worden.

De Remington Silk Curling krultang is daarnaast in op de temperatuur instelbaar, zodat je voor elke krul de juiste temperatuur kunt kiezen. Voor een zo veilig mogelijk gebruik kun je gebruik maken van een hittebestendige handschoen, om zo het haar veilig om de hete krultang te kunnen wikkelen. 

Voordelen Remington CI96W1 Silk Curling Wand Pearl - Krultang

 • Keramische coating
 • Optimale losse krullen

Nadelen  Remington CI96W1 Silk Curling Wand Pearl - Krultang

 • Geen negatieve ionen
 • Niet voor stijlen

Hoeveel soorten krultangen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 17 krultangen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de krultangen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste springtouwen is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties  zijn.

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>