fbpx

Laatste update: mei 2023

Door: Thea

Best Geteste Kruimeldief

beste kruimeldief

JAP Tornado S3

Met de JAP Tornado S3 zuig je zowel vloeibaar als vast afval gemakkelijk op. Met de bijgeleverde kopstukken kan je zonder problemen dierenharen opzuigen en kom je bij de moeilijkste plekken in je auto. En dat allemaal met een fantastische prijs / kwaliteitsverhouding. Het is niet voor niets dat deze kruimeldief door meer dan 500 consumenten met 5 sterren beoordeeld! 

De kruimeldief of kruimelzuiger is een ontzettend handig apparaat waarmee je snel en gemakkelijk kleinere oppervlaktes in je huis kan zuigen. Denk hierbij aan kruimels, huisdierharen of zelfs vloeistoffen.

Het grootste voordeel van de kruimeldief ten opzichte van een stofzuiger is het gemak. Zo is het ontzettend simpel om even de kruimeldief te pakken aangezien deze geen lang snoer bevat en vaak een stuk handzamer is dan een stofzuiger.

We krijgen vaak de vraag: 'welke kruimeldief is het beste?' Wij hebben een uitgebreide test gedaan waarbij we maar liefst 19 verschillende kruimelzuigers hebben getest. Op basis hiervan hebben we een top selectie gemaakt van de producten die het allerbest uit de test kwamen. De top 5 van best geteste kruimelzuigers van 2023 vind je hieronder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

17

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Kruimeldieven

beste kruimeldief

Beste koop van 2023:
1. JAP Tornado S3

Beste Goedkope kruimeldief
2. LifeGoods Kruimeldief

Beste Kruimeldief voor groot vuil
3. Philips MiniVac FC6149/01

Kruimelzuiger snoerloos - Kruimelzuiger voor nat & droog

Beste Kruimeldief voor nat & droog
4. WADU draadloze kruimeldief - Kruimelzuiger voor nat & droog

Beste kleine kruimeldief
5. Philips MiniVac FC6148/01


Top 10 Beste kruimeldieven

Heb jij haast en geen tijd om dit hele artikel te lezen? Geen zorgen, we hebben hieronder een overzicht gemaakt van verschillende top-10 lijstjes van bekende websites. Door op onderstaande knoppen te klikken wordt je gelijk doorgestuurd naar de meest verkochte koffers bij de betreffende webshop. 

We zouden je willen adviseren om alle buttons even aan te klikken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel betaald voor je koffer!


Wat is de beste kruimeldief van 2023?

In de sectie hieronder gaan we antwoord geven op de vraag: 'welke kruimeldief is de beste?' en 'Wat is de beste kruimeldief'. Zoals we in het begin van dit artikel al zeiden hebben we maar liefst 19 verschillende kruimeldieven getest en met elkaar vergeleken.

In onze uitgebreide kruimeldief test 2023 hebben we meerdere aspecten meegenomen. Zo hebben we gekeken naar het gebruiksgemak, de prijs / kwaliteit en functionaliteiten. Ook hebben we gekeken naar technische aspecten zoals de zuigkracht, het geluid en de wattage / volt.

Vervolgens hebben we natuurlijk nog gekeken naar de kruimeldief ervaringen van andere consumenten. Op basis hiervan hebben we een top 5 kruimeldieven samengesteld met de allerbeste opties van 2023.

1. Jap Tornado S3

beste kruimeldief

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.2

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.4

Welke kruimeldief is het beste? Als dit een vraag is die in jouw hoofd afspeelt dan hebben we goed nieuws. Uit onze kruimeldieven test is de JAP Tornado namelijk als beste naar voren gekomen.

Deze Kruimeldief is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een handzame assistent in het huishouden. Zo kun je met deze kruimeldief zowel vast als vloeibaar afval opzuigen, kun je hem gebruiken in de auto en is het een van de beste kruimelzuigers voor dierenharen.

Waarom we deze kruimeldief op nummer 1 hebben gezet? Geen enkele kruimelzuiger biedt zo'n goede zuigkracht en algehele prijs / kwaliteit verhouding als de JAP tornado S3.

De JAP wordt geleverd met maar liefst 5 verschillende kopstukken voor zowel binnen- als buiten doeleinden. Ook heeft hij een groot reservoir van 500ml waardoor je niet snel tegen een volle stofzuiger aan zit.

Kortom, als jij op zoek bent naar een goede kruimelzuiger dan is dit zeker een van de beste opties op het moment. Dit is momenteel zeker een van de sterkste kruimeldieven op de markt.

Voordelen JAP Tornado S3

 • Ontzettend goede prijs / kwaliteit verhouding
 • Ongekende zuigkracht
 • Super multifunctioneel: geschikt voor dierenharen, in de auto, binnen en buiten
 • Kan zowel vast als vloeibaar afval opzuigen

Nadelen  JAP Tornado S3

 • geen

2. LifeGoods Kruimeldief

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.8

Prijs / kwaliteit

9.6

Op de nummer 2 in deze top 5 met de beste kruimelzuigers in 2023 vinden we de LifeGoods Kruimeldief. Dit is de beste kruimeldief voor iedereen die op zoek is naar een goede, betaalbare kruimeldief.

Dit is een draadloze en oplaadbare kruimeldief die en opvallend compact formaat heeft. Wat ons ook opvalt is dat hij zeer licht is maar toch over voldoende zuigkracht beschikt.

Wat we ook fijn vinden aan deze kruimeldief is dat hij geleverd wordt met 3 verschillende opzetstukken, hierdoor kun je alle moeilijke hoekjes gemakkelijk bereiken.

We merken dat deze kruimeldief eigenlijk zonder moeite het meeste vuil opzuigt. Ook is dit een goede kruimeldief voor dierenharen. Kortom, zoek jij een betaalbare kruimeldief die z'n werk goed doet? Dan is dit je beste koop!

Voordelen LifeGoods Kruimeldief

 • Licht in gewicht meer beschikt over genoeg zuigkracht
 • Wordt geleverd met maar liefst 3 verschillende opzetstukken waardoor je hoekjes goed kunt bereiken
 • Perfecte kruimeldief voor dierenharen

Nadelen LifeGoods Kruimeldief

 • Kan geen vloeibaar afval opzuigen

3. Philips MiniVac FC6149/01 - Kruimelzuiger

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.5

Functionaliteiten

8.5

Prijs / kwaliteit

8.7

Op nummer 3 van deze lijst vinden we de Philips MiniVac dit is een perfecte kruimelzuiger voor mensen die een iets ruimer budget hebben. Niet voor niets wordt dit artikel op verschillende webshops met honderden reviews als beste koop beoordeeld.

Met deze multifunctionele kruimeldief kun je niet alleen functioneel je vloer schoonmaken, maar ook nog eens verschillende soorten meubels. Niet alleen op makkelijke plekken weet deze kruimeldief je huis schoon te maken, maar ook op lastige plekken is deze kruimeldief zeer effectief gebleken. 

Het grootste pluspunt aan deze kruimeldief is dan ook de zuigkracht. Je hoeft niet meerdere keren langs een bepaalde plek. Dit scheelt tijd en is bovendien zeer effectief. Daarnaast is de kruimeldief ook zeer gemakkelijk in gebruik. Het product is namelijk zeer licht, waardoor je ook geen blessures oploopt door gebruik te maken van deze kruimelzuiger.

Het product heeft echter ook enkele nadelen. Een bekend nadeel die gebruikers ondervinden is dat de kruimeldief moeilijk sluit nadat hij is gebruikt. Ook ervaren verschillende gebruikers een matige zuigkracht, maar hierover zijn de meningen dus verdeeld. Velen stellen namelijk dat de zuigkracht juist heel goed is.

De kruimeldief is enkel toepasbaar voor het opnemen van droog vuil. Het product kan niet gebruikt worden voor nat vuil. Deze kruimeldief behoort in ieder geval tot de kruimeldief beste koop. Ook wordt er vaak korting op dit product gegeven, omdat het een zeer populair product is. Voor effectief schoonmaken is dit dus een goede kruimeldief test.

Overigens is dit model ook als best uit de test van de consumentenbond gekomen. Door te kiezen voor dit model weet je dus zeker dat je een top aankoop doet.

Voordelen Philips MiniVac FC6149/01 - Kruimelzuiger

 • Zeer gemakkelijk in gebruik
 • Goede zuigkracht
 • Zeer licht

Nadelen  Philips MiniVac FC6149/01 - Kruimelzuiger

 • Sluit moeilijk na gebruik

4. WADU draadloze kruimeldief - Kruimelzuiger voor nat & droog

Kruimelzuiger snoerloos - Kruimelzuiger voor nat & droog

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.3

Functionaliteiten

8.2

Prijs / kwaliteit

8.6

De Snoerloze Kruimelzuiger voor nat & droog van WADU is de beste keuze als je een kruimeldief zoekt waarmee zowel natte als droge oppervlaktes moeiteloos kan zuigen. En dat allemaal voor een zeer voordelig lage prijs.

De kruimeldief heeft een totale capaciteit van 1 liter wat genoeg is om al het benodigde stof op te zuigen. De capaciteit voor vloeistoffen is wel een stukje lager. Deze ligt op 100 ml.

Het apparaat beschikt over een zuigkracht van maar liefst 7000 PA! hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over vuil dat blijft liggen. En ook vloeistoffen worden zo zonder problemen opgezogen. En met de bijgeleverde verlengpijp heb je de flexibiliteit om overal bij te komen. 

Voordelen WADU draadloze kruimeldief

 • Zeer goede prijs
 • Zowel voor nat als droog te gebruiken
 • Capaciteit van 1 liter
 • Krachtige accu voor sterke zuigkracht en batterijduur 

Nadelen WADU draadloze kruimeldief

 • Kan maximaal 100 ml vloeistof per keer opzuigen

5. Philips MiniVac FC6148/01

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Deze multifunctionele kruimeldief (FC6148/01) kan in meerdere situaties zeer effectief gebruikt worden. Niet alleen kun je de kruimeldief gebruiken om regulier, klein vuil van je vloer te halen. Ook een borstel en spleetmondstuk kunnen aan de kruimeldief worden gemonteerd. Hierdoor kun je ook bij de meer lastige plekken terecht. Bijvoorbeeld onder tafels, of in rare hoekjes. Deze locaties zijn vaak lastig te benaderen met een gewone kruimeldief. Een ander positief kenmerk aan deze kruimelzuiger is het feit dat deze zeer licht is. Daardoor is de kruimelzuiger zeer mobiel en dit zorgt ervoor dat het fysiek ook niet belastend zal zijn.

Er zijn echter ook enkele nadelen te benoemen, zoals bij elk product wel het geval is. Zo wordt er meermaals verkondigd dat de zuigkracht van deze krachtige kruimeldief soms te wensen overlaat. Dit heeft ook onder andere met de accu te maken. Zodra de accu leeg begint te lopen, begint de zuigkracht af te nemen. Ondanks deze nadelen wordt het product toch goed beoordeeld door vele personen. Het is dan ook een effectieve kruimeldief waarmee je vuil van allerlei mogelijke plekken kunt wegnemen. Dit bovendien ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs.

Voordelen Philips MiniVac FC6148/01

 • Kan in meerdere situaties gebruikt worden
 • Zeer licht

Nadelen Philips MiniVac FC6148/01

 • Iets minder zuigkracht

Niet gevonden waar je naar zocht? Bekijk ook onze reviews over stofzuigers met zakde beste kruimeldieven en snoerloze stofzuigers.

Hoeveel soorten kruimeldieven hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 19 kruimelzuigers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de kruimeldieven op beoordeeld?

Om te bepalen wat het best geteste kruimeldieven is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties  zijn.

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP