fbpx
 • Home
 • /
 • Koffie
 • /
 • Beste Koffie abonnement [Test 2023]

Publicatie datum: 17 maart, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Koffie Abonnement

Nespresso

Wil je een goed koffie abonnement afsluiten? Zoek dan niet verder! Dit Nespresso abonnement is verkozen tot hét beste koffie abonnement van 2023. Hiermee haal jij heerlijke koffie in huis, met of zonder een apparaat.

Je hoort het goed: dit kan je goed kiezen. En ja: voor slechts één euro heb je dan een koffie apparaat in huis staan. Je betaalt iedere maand ook nog een bedrag voor koffie tegoed. Hiervan kan je zelf kiezen welke cups je graag in huis wil hebben. 

Deze krijg je vervolgens opgestuurd. Zo kan je iedere keer weer wat anders kiezen. En dan heb je ook nog eens eerlijk gemaakte koffie in huis, zoals je van een bekend merk als Nespresso mag verwachten. 

Ben jij een echte koffie liefhebber en wil je graag nieuwe soorten koffie proberen? Dan kan een koffie abonnement net wat voor jou zijn. Met zo'n abonnement ontvang je iedere maand (of bijvoorbeeld iedere twee week) koffie in huis. Zo kan je iedere keer wat nieuws proberen, en vaak is dit nog voordeliger dan in de supermarkt.

Maar goed: welk koffie abonnement is het beste? Dat is een goede vraag uiteraard. Het aantal merken dat een koffie abonnement aanbiedt is de afgelopen jaren exponentieel gestegen. Hierdoor kan het best lastig zijn om de juiste koffie abonnement aanbieding te vinden.

En precies daarom hebben wij in dit artikel een aantal punten op een rijtje gezet om op te letten tijdens een koffie abonnement afsluiten. Hiermee voorkom je dat je achteraf spijt krijgt, want dat gun je niemand. Tevens zijn wij zelf ook op onderzoek uitgegaan naar de beste abonnementen in een speciale koffie abonnement test. Hier lees je meer over aan het eind van dit artikel.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

41

 Ervaringen gecheckt

15

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Koffie Abonnementen

Beste koop Koffie Abonnement
1. Nespresso

Beste Budget Koffie Abonnement
2. Koffievoordeel.nl

Beste Kwaliteit Koffie Abonnement
3. Singleestatecoffee

Beste Koffie Abonnement met apparaat
4. Coffebundles

Beste Unieke Koffie Abonnement
5. Cupplement

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het afsluiten van een Koffie Abonnement?

Het koffie abonnement is nog iets vrij nieuws. Doordat het zo nieuw is kan het best lastig zijn de juiste keuze te maken. En daar helpen wij je graag mee. Hieronder staan een aantal handige punten opgesomd om goed op te letten wanneer je een koffie abonnement gaat afsluiten. Op die manier kies je een abonnement waar je ook daadwerkelijk blij mee bent! Let hierbij bijvoorbeeld niet op het beste koffie abonnement volgens de consumentenbond, deze hoeft niet de beste te zijn in jouw persoonlijke situatie.

Duur van het abonnement

Allereerst is de duur van het abonnement iets om een kritische blik op te werpen. Wanneer je nergens aan vast wil zitten is het vooral goed om te kijken naar de kleine lettertjes. Kan je een abonnement maandelijks opzeggen? Of zit hier een bepaalde termijn aan verbonden? Dit kan per abonnement verschillen. Bekijk dit dus goed om zo te voorkomen dat je voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Soorten koffie

Er zijn heel erg veel verschillende soorten koffie. Deze hebben allemaal een andere intensiteit, de bonen komen weer ergens anders vandaan en de smaak is ook anders. Hierdoor kan het lastig zijn om een keuze te maken? Weet je nou echt niet wat je lekker lijkt? Kies dan een abonnement met verschillende cupjes of bonen. Zo kan je wat uitproberen en kijken wat je zelf het lekkerste vindt. Zo voorkom je tevens ook dat je koffie in huis haalt die je eigenlijk niet lekker vindt.

Met of zonder apparaat

Tot slot heb je de keuze uit abonnementen mét een apparaat of zonder. Voor sommige abonnementen heb je een specifiek apparaat nodig. Bijvoorbeeld bij cupjes. Dan is een apparaat wel zo handig. Dit hoeft natuurlijk niet. Let goed op de prijs van het apparaat in dit abonnement. Soms is het goedkoper om het apparaat in één keer aan te schaffen in plaats van deze in een abonnement te huren.


Wat is het beste Koffie Abonnement van 2023? 

In een speciale koffie abonnement test zijn wij op zoek gegaan naar de beste koffie abonnement aanbiedingen. Hierbij hebben we alle populaire abonnementen uitgebreid vergeleken en getest. Dit aan de hand van strenge criteria, om jou zo te garanderen van de beste testresultaten.

Deze testresultaten hebben we ook opgenomen in dit artikel, in de vorm van een top vijf. In deze top vijf staan de koffie abonnementen die als beste uit de test wisten te komen. Wil je hier nou meer over weten? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste koffie abonnementen van 2023!

1. Nespresso

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Design

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Het koffie abonnement dat als veruit de beste wist te scoren is het abonnement van Nespresso. Dit bedrijf is natuurlijk al jarenlang super bekend en een zeer grote speler in de koffiewereld. Zo'n abonnement moét dan ook wel goed zijn. Je kan kiezen voor een abonnement met apparaat, of zonder.

Het grote voordeel: het apparaat kost maar één euro per maand. Bij het abonnement komen dan nog kosten kijken voor een koffie tegoed. Van dit tegoed kan je iedere keer zelf weer je eigen koffie uitkiezen. Op die manier kan je dus ook steeds weer andere soorten koffie proberen. Al met al een goed koffie abonnement dus.

Voordelen Nespresso

 • Je kan een apparaat huren voor één euro per maand
 • Met het koffie tegoed kan je iedere keer weer andere koffie kiezen
 • De koffie kan je digitaal bestellen met het koffie tegoed

Nadelen Nespresso

 • De Nespresso cupjes zijn aan de dure kant

2. Koffievoordeel.nl

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Design

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Zoals de naam al verklapt is het abonnement van Koffievoordeel.nl lekker voordelig. Wanneer je dus een iets minder groot budget hebt om te besteden is dit alsnog een goede keuze. Zo kan je voor al een paar euro per maand een abonnement afsluiten. 

Hierboven staan twee voorbeelden. Je kan dus koffie kiezen van verschillende merken. Vaak wordt er ook nog een flinke korting gegeven. Hierdoor ben je dus goedkoper uit dan in de supermarkt. Je kan ook kiezen uit verschillende soorten koffie zoals cupjes, pads of bonen.

Voordelen Koffievoordeel.nl

 • Je kan je abonnement tijdelijk pauzeren
 • Keuze uit cupjes, pads of bonen
 • Je kan boeketten van kunstenaars bestellen

Nadelen Koffievoordeel.nl

 • De boeketten zijn aan de prijzige kant

3. Singleestatecoffee

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Design

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Deze Singleestatecoffee is perfect voor iedereen die op zoek is naar écht goede kwaliteit. Deze koffiebonen worden namelijk gemalen en gebrand met liefde en beleid. En dat merk je terug. De koffie heeft een erg goede smaak en je hebt keuze uit aardig wat soorten. Zo heb je ze uit verschillende streken en landen.

Je kan tevens ook zelf de hoeveelheid kiezen. Op die manier kan je ook een stuk makkelijker dingen uitproberen. Zo kan je kiezen voor 250 gram. Bevalt dat? Dan kan je ook een zak van een kilo krijgen. Dit kan je dus exact instellen naar eigen voorkeur. Da's pas echt goede kwaliteit.

Voordelen Singleestatecoffee

 • De koffie wordt met veel beleid gebrand
 • Je kan de hoeveelheid zelf kiezen en daardoor dus veel proberen
 • Keuze uit zowel filterkoffie als uit bonen

Nadelen Singleestatecoffee

 • De koffie is wat aan de prijzige kant

4. Coffeebundles

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Design

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Het Coffeebundles abonnement is veruit de beste wanneer je graag een apparaat bij het koffie abonnement wil hebben. Zo heb je op de website de keuze uit veel verschillende koffie machines. En ja kan dan ook weer kiezen of je deze nieuw wil aanschaffen of refurbished. 

Hierdoor kan je ook een hoop geld besparen en alsnog een goed apparaat in huis halen. Bij het apparaat heb je dan ook nog vrije keuze uit een abonnement. Je kan het apparaat kopen of huren, en de bonen krijg je automatisch opgestuurd. Dit is dus ook een ideaal apparaat voor bijvoorbeeld op kantoor.

Voordelen Coffeebundles

 • Keuze uit nieuwe én refurbished koffie apparaten
 • De bonen worden automatisch naar je opgestuurd
 • Je kan kiezen uit veel verschillende soorten koffie apparaten

Nadelen Coffeebundles

 • De keuze uit de koffie zelf is een stuk beperkter

5. Cupplement

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Design

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Dit laatste koffie abonnement van Cupplement wist door de uniekheid nog een plekje te krijgen in deze top vijf. Waarom? Je hebt op deze website keuze uit allerlei verschillende soorten koffiecupjes. En dit zijn niet zo maar cupjes. Deze zijn een blend van zowel koffie als superfoods of vitamines.

Het beste van twee werelden dus. Zo heb je speciale blends voor meer energie en een betere concentratie. En dat dan zonder de dip die normaal bij koffie om de hoek komt kijken. Er zijn ook weer andere blends die je weerstand een behoorlijke boost kunnen geven. Dan vang je dus twee vliegen in één klap.

Voordelen Cupplement

 • Speciale koffie voor het verbeteren van je weerstand
 • De koffie wordt gemaakt met vitamines en superfoods
 • Speciale koffie voor het verhogen van je concentratie en energie niveau

Nadelen Cupplement

 • De cupjes zijn wat aan de duurdere kant

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel koffie abonnementen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten koffie abonnementen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de koffie abonnementen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste koffie abonnementen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>