Laatste update: mei 2022

Door: Jerry van Es

Best Geteste Koelbox

Beste koelbox

Tristar KB-7526 Thermo-elektrische Koelbox

De Tristar KB-7526 Thermo-elektrische Koelbox is op het moment de beste Koelbox van 2022. Met dit model haal je een goede koelbox in huis die zowel kan koelen als kan verwarmen. Ook kun je deze koelbox opladen in de auto en beschikt hij over een inhoud van maar liefst 20 liter. De box is energiezuinig en beschikt over een handig handvat.

Ga je een dagje weg of er even tussen uit? Zorg er dan voor dat je een koelbox mee neemt waarin je al jouw favoriete hapjes en drankjes heerlijk koud houdt. Maar waaraan moet een goede koelbox zoal voldoen?

En wat is de beste koelbox van dit moment? In de onderstaande tekst lees je meer over verschillende soorten koelboxen en lees je wat de beste koelbox modellen zijn van dit moment.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

6

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Koelboxen

Beste koelbox

Beste koop van 2022:
1. Tristar KB-7526 Thermo-elektrische Koelbox
Koelbox kan zowel koelen (tot 18 graden onder de omgevingstemperatuur) als verwarmen (tot maximaal 65 graden) en kan eenvoudig worden opgeladen in je auto.

Beste Koelbox voor in de auto
2. Travellife TL45 Thermo-Elektrische Koelbox
Praktisch design met handige dekselvergrendeling en snoeropbergsysteem

Beste veelzijdige koelbox
3. Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox
Koelt én verwarmt, dus ook handig als je eten warm wilt houden.

Beste betaalbare koelbox
4. Tristar KB-7532 koelbox
Praktisch design met handige dekselvergrendeling en snoeropbergsysteem

Beste Compacte koelbox
5. EDA Koelbox - Iceberg
De koelbox is compact en beschikt over voldoende ruimte voor 2 liter flessen.


Top 10 Beste Koelboxen

Wil je direct weten hoe de top 10 beste Koelboxen op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com


Waar moet je op letten bij het kopen van een goede Koelbox?

Er zijn tal van verschillende koelbox modellen op de markt. Het vinden van de beste koelbox is dan ook een lastige klus. Gelukkig zijn er diverse factoren waarmee je rekening kunt houden en waardoor de zoektocht naar de juiste koelbox wat eenvoudiger wordt.Let er bijvoorbeeld op of de koelbox ook kan verwarmen en tot hoeveel graden de box verkoelt en verwarmd.Bekijk daarnaast of de koelbox elektrisch is en hoe deze kan worden opgeladen. Ook kun je rekening houden met de totale inhoud van de box en het gebruiksgemak.

Koelen en verwarmen

Tegenwoordig zijn er tal van koelboxen die naast koelen, ook kunnen verwarmen. Bekijk tot hoe hoog de temperatuur in de box kan worden verkoeld en verwarmt. Over het algemeen kunnen de meeste elektrische koelboxen verkoelen tot 18 à 20 graden onder de omgevingstemperatuur en verwarmen tot ongeveer 65 graden.

Elektrisch

Wil je graag een zo gekoeld mogelijke koelbox? Bekijk dan of de koelbox elektrisch verkoelt en beschikt over een oplaadbare accu. De meeste elektrische koelbox systemen kunnen eenvoudig worden aangesloten op 12v of op 230 v. Ook zijn er koelbox systemen die met behulp van een carplug opgeladen kunnen worden in de auto. 

Inhoud

Wanneer je een koelbox koopt is het altijd belangrijk dat je let op de inhoud van de box. Gemiddeld variëren de boxen tussen de 20 tot 40 liter. Indien je graag zoveel mogelijk ruimte wilt voor het opbergen van je snacks en drankjes, kun je het best kiezen voor een ruim model met een inhoud van minimaal 30 tot 40 liter. Bekijk daarnaast of de inhoud van de box eenvoudig in te delen is en of de box eventueel beschikt over verschillende vakken.

Gebruiksgemak

De meeste koelboxen zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Handige functies aan een koelbox zijn onder andere wieltjes, een comfortabel handvat, een goed sluitingssysteem en een handig snoeropbergsysteem.

Met een sluitingssysteem zorg je ervoor dat het handvat van de box de box eenvoudig vergrendelt. Het snoeropbergsysteem is ontwikkeld om de snoer veilig op te bergen, waardoor de snoer niet in de weg zit wanneer je de box mee wilt nemen.


Wat is de beste Koelbox?

Ben je op zoek naar een goede koelbox voor op het strand, het park of op het werk, maar kun je maar niet goed kiezen? Neem dan een kijkje bij de onderstaande beste koop koelbox modellen.

Onderstaande koelboxen zijn uitvoerig getest in de koelbox test en geselecteerd op basis van prijs-kwaliteitsverhouding. De beste koelbox modellen voldoen aan strenge kwaliteitseisen waaraan een hoogwaardige koelbox te voldoen en hebben elk zo hun unieke eigenschappen en voor- en nadelen.

1. Tristar KB-7526 Thermo-elektrische Koelbox

Beste koelbox

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.8

Prijs / kwaliteit

9.2

De Tristar KB-7526 koelbox is de beste elektrische koelbox van dit moment en is ook de beste koelbox volgens de consumentenbond. De koelbox kan zowel koelen (tot 18 graden onder de omgevingstemperatuur) als verwarmen (tot maximaal 65 graden) en kan eenvoudig worden opgeladen in je auto. Ook kun je de koelbox elektrisch op 230V aansluiten.

Met een inhoud van 20 liter biedt de Tristar koelbox voldoende ruimte voor al je hapjes en drankjes. Ook neem je de box, dankzij zijn lichte gewicht en handig handvat, eenvoudig mee op pad. Daarnaast is de koelbox zeer zuinig in gebruik en heeft de box het energielabel A++.

Voordelen Tristar KB-7526 Thermo-elektrische Koelbox

 • Uitstekende koeling en verwarmingZeer licht gewicht 
 • Handig te doseren. Dankzij het pipet gebruik je niet snel teveel.
 • Praktisch design met handige dekselvergrendeling en snoeropbergsysteem

Nadelen Tristar KB-7526 Thermo-elektrische Koelbox

 • Slechts 20 liter inhoud

2. Travellife TL45 Thermo-Elektrische Koelbox

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

De Travellife TL45 koelbox koelt 20 °C onder de omgevingstemperatuur, én verwarmt tot een temperatuur van 65 °C. De koelbox beschikt over een inhoud van 40 liter en een handige indeling, waarmee je eenvoudig drie 1,5 liter flessen rechtop naast elkaar kunt zetten.

Met behulp van de handige wieltjes en het uitklapbare handvat is de koelbox uitstekend geschikt voor thuis, onderweg en dagjes uit. Je kunt de box eenvoudig opladen met de carplug of aansluiten op 12V en 230V.

Voordelen Travellife TL45 Thermo-Elektrische Koelbox

 • 40 liter inhoud
 • Handige wieltjes
 • Uitstekende koeling en verwarming
 • Zowel via carplug als netstroom op te laden
 • Praktisch design met handige dekselvergrendeling en snoeropbergsysteem

Nadelen Travellife TL45 Thermo-Elektrische Koelbox

 • Geen

3. Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

De Travellife TL32 beschikt over een praktisch design met handige dekselvergrendeling en snoeropbergsysteem. De box is met een inhoud van 32 liter zeer compact en eenvoudig mee te nemen op pad.

De koelbox kan net als de Travellife TL45 uitstekend verkoelen tot 20 graden onder de omgevingstemperatuur en verwarmen tot 65 graden. Je kunt de box zowel via de carplug als op 12V en 230V aansluiten. 

Voordelen  Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox

 • Uitstekende koeling en verwarming
 • Zowel via carplug als netstroom op te laden
 • Praktisch design met handige dekselvergrendeling en snoeropbergsysteem

Nadelen Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox

 • Minder grote inhoud

4. Tristar KB-7532 koelbox

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

De Tristar KB-7532 koelbox koelt tot 18 graden onder de omgevingstemperatuur en kan tot 65 graden verwarmen. De koelbox beschikt over een inhoud van 26 liter, waarmee de koelbox eenvoudig in de auto past en gemakkelijk te vervoeren is.

De koelbox kan zowel op 12V als op 230V worden aangesloten en is voorzien van een energielabel A++ energielabel. Daarnaast heeft de koelbox een afneembare deksel met vergrendeling en een handig snoeropbergsysteem. Hierdoor neem je de box altijd eenvoudig en veilig overal mee naar toe.

Voordelen Tristar KB-7532 koelbox

 • Zeer licht gewicht
 • Uitstekende koeling en verwarming
 • Praktisch design met handige dekselvergrendeling en snoeropbergsysteem

Nadelen Tristar KB-7532 koelbox

 • Slechts 26 liter inhoud

5. EDA Koelbox - Iceberg

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Een EDA Koelbox Iceberg is een sterk isolerende koelbox met tal van handige eigenschappen. De koelbox behoort daarom zeker tot de beste koelboxen van dit moment. De koelbox is compact en beschikt over voldoende ruimte voor 2 liter flessen.

Dankzij het handige blokkeersysteem, blokkeert het handvat van de deksel, hierdoor kan de koelbox goed worden afgesloten en blijven de producten in de box zo lang mogelijk koel. Het materiaal van de box is van licht gewicht, waardoor je de box zonder al te veel moeite mee neemt naar de gewenste locatie.

Voordelen EDA Koelbox - Iceberg

 • Compact design
 • Praktisch design met handige dekselvergrendeling

Nadelen  EDA Koelbox - Iceberg

 • Verwarmt niet
 • Niet elektrisch

Hoeveel soorten koelboxen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 21 koelboxen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de koelboxen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste koelbox is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties  zijn.

Over de auteur

Jerry van Es

Mijn naam is Jerry van Es. Naast mijn werk als SEO-specialist vind ik het heerlijk om bezig te zijn in en rond het huis. Ik vind het heerlijk om te klussen in het huis of in de tuin. Ook heb ik een enorme interesse in alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Ik vind het daarom super leuk om mijn kennis te delen via Top-X.nl.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>