fbpx

Laatste update: mei 2023

Door: Sanne

Best Geteste Koektrommel

Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel

Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel

Na tientallen koektrommels met elkaar vergeleken te hebben zijn wij tot de conclusie gekomen dat de Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel de beste optie van dit moment is. Uit onze beste koektrommel test is namelijk gebleken dat deze koektrommel over de beste prijs-/kwaliteitsverhouding beschikt.

Verder heeft de Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel een ontzettend leuk design en is hij gemaakt van RVS materialen. Hierdoor kun jij deze koektrommel ontzettend makkelijk schoon maken. Dankzij het compacte formaat kun jij hem ook gemakkelijk opbergen na gebruik.

Wil je meer weten over deze beste koop koektrommel? Klik dan op de button hieronder!

Ben jij een ontzettende koekjes fan? Dan is een goede koekjes trommel echt iets voor jou. In een koekjestrommel kun jij namelijk jouw favoriete koekjes opslaan en in bewaren. Komt er visite langs? Dan zet jij je koekjestrommel op tafel en voorzie jij ze van de lekkerste koekjes.

Maar welke koekjestrommel is het beste? Het antwoord op deze vraag ontdek je in dit artikel. Wij van Top-X hebben namelijk tientallen koekjestrommels met elkaar vergeleken in onze beste koekjestrommel test. Hierbij hebben wij tientallen koekjestrommels met elkaar vergeleken en getest op verschillende criteria.

In dit artikel ontdek je daarom onze top 5 beste koekjestrommels van dit moment en de belangrijkste criteria waar je op moet letten bij het aanschaffen van een koekjestrommel. Zo kom jij er gemakkelijk achter welke koekjestrommel de beste optie is voor jou. Benieuwd? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

27

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

35

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Koektrommels

Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel

Beste koop koektrommel
1. Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel

Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel

Beste koektrommel design
2. Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel

Blond Amsterdam Bak Blik

Beste metalen koektrommel
3. Blond Amsterdam Bak Blik

Aap, noot, Mies koektrommel

Beste grote koektrommel
4. Aap, noot, Mies koektrommel

Blond Amsterdam Dirty Dishes Blik

Beste goedkope koektrommel
5. Blond Amsterdam Dirty Dishes Blik


Top 10 Beste Koektrommels

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste koektrommels! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Waar moet je op letten bij het kopen van een koektrommel?

Ga je een koektrommel kopen? Koop dan niet zomaar een koektrommel aanbieding maar vergelijk meerdere opties met elkaar. Niet alle koektrommels zijn namelijk even goed. Zo kan het zijn dat de print snel loslaat, de koektrommel niet goed afsluit en ga zo maar verder. Een miskoop is daarom sneller gemaakt dan je denkt.

Om jou te helpen bij het vinden van de beste koektrommel hebben wij hieronder enkele belangrijke criteria voor je op een rijtje gezet. Door rekening te houden met deze criteria vergroot jij de kans dat je de beste optie in huis haalt. Onderstaande criteria zijn namelijk ook getest in de beste koektrommel volgens de consumentenbond test.

Design

Allereerst kun je letten op het design. De voorkeur voor het design is echter per persoon verschillend. Om die reden is het belangrijk dat je goed nadenkt over wat jij een mooi design vind en wat bijvoorbeeld goed past bij de rest van de keuken. In onze top 5 hebben wij verschillende soorten design koektrommels opgenomen.

Kwaliteit

Ook zit er tussen koektrommels vaak een verschil in kwaliteit. Zo is het ene model kwalitatief goed terwijl de andere juist flink kan tegenvallen. Bij het kopen van een lage kwaliteit koektrommel heb jij bijvoorbeeld kans dat de print snel loslaat of dat hij snel vlekkerig of krasserig wordt.

Om die reden is het belangrijk dat je goed naar de product reviews kijkt. Dit geeft vaak een goed beeld over de kwaliteit van een koektrommel.

Afmetingen

Een derde maar zeker niet onbelangrijke criteria is de afmeting van een koektrommel. Zo lijken koektrommels op plaatjes soms groter of kleiner dan dat zij daadwerkelijk zijn. Door goed naar de product omschrijving te kijken kun jij gemakkelijk achterhalen wat de afmetingen zijn en of deze gewenst zijn.

Prijsklassen

Een laatste criteria is het rekening houden met de prijsklassen van een koektrommel. Aan een koektrommel wil je waarschijnlijk niet te veel uitgeven. Toch wil je wel een koektrommel die over een goede kwaliteit beschikt. Het is daarom belangrijk dat je goed naar de prijs-/kwaliteitsverhouding van een koektrommel kijkt.

Omdat je van te voren de kwaliteit niet precies kunt weten hebben wij in onze top 5 verschillende soorten koektrommels uit verschillende prijsklassen opgenomen. Alle koektrommels uit onze top 5 beschikken hierbij over een goede kwaliteit. Er zit daarom voor iedereen een perfect exemplaar tussen.


Wat zijn de beste koektrommels?

Vaak krijgen wij de vraag: Welke koektrommel is het beste? Deze vraag is moeilijk te beantwoorden omdat de voorkeur voor een koektrommel vaak persoonsgebonden is. Zo heeft iedereen een verschil in smaak en een ander budget. Om jou te helpen hebben wij daarom een top 5 koektrommels opgesteld waarbij wij rekening hebben gehouden met verschillende prijsklassen en categorieën.

Hieronder vind je voor iedere koektrommel uit onze top 5 een korte product omschrijving. Hierdoor wordt het voor jou duidelijker welke koektrommel wel- en niet geschikt is voor jou. Ook hebben wij iedere koektrommel hierbij voorzien van een eindbeoordeling. Deze eindbeoordeling hebben wij gebaseerd op onze test maar ook op reviews van andere consumenten.

1. Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel 

Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Ben jij op zoek naar de beste koop koektrommel van dit moment? Dan ben jij op zoek naar de Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel. Deze koektrommel beschikt namelijk over een ontzettend leuk design en is ook nog gemaakt van een goede kwaliteit. Zo is hij gemaakt van RVS materialen waardoor jij hem gemakkelijk schoon kunt maken onder de kraan.

De Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel heeft tevens een compact formaat waardoor jij hem na gebruik ook weer makkelijk kunt opbergen. De afmeting van deze koektrommel is 7x20x11 cm waardoor hij een prima formaat heeft en niet te groot- of te klein is.

Belangrijk om rekening mee te houden is dat de Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel niet vaatwasser bestendig is. Stop deze koektrommel daarom zeker niet in de vaatwasser want hiermee vergroot jij de kans op het loslaten van de print en kan de print lelijker worden.

Voordelen Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel 

 • Beschikt over een leuk design
 • Compact formaat
 • Beste prijs-/kwaliteitsverhouding
 • Gemaakt van RVS materiaal

Nadelen Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel 

 • Geen super groot model

2. Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel

Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Materiaal

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Als tweede is de Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel geëindigd in onze top 5. Ook deze goede koektrommel beschikt over een leuk printje en heeft een compact formaat. In tegenstelling tot de nummer 1 is deze koektrommel vierkant met een afmeting van 21,5 x 21,5 cm in breedte en 7,5 cm in hoogte.

Ook de Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel is gemaakt van RVS materiaal waardoor jij hem gemakkelijk kunt schoonmaken na gebruik. De koektrommel beschikt over een schuifdeksel en is gemakkelijk te gebruiken. Belangrijk is om te onthouden dat deze koektrommel niet volledig luchtdicht is.

Ook is deze koektrommel niet geschikt voor de vaatwasser. Hiermee heb je kans dat de kwaliteit van de Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel sneller achteruit gaat. Wil jij sfeer creëren in de kamer wanneer jij je koektrommel op tafel zet. Dan is de Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel een hele goede optie voor jou!

Voordelen Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel

 • Gemaakt van RVS materiaal
 • Heeft een schuifdeksel
 • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
 • Vierkant formaat

Nadelen Blond Amsterdam Even Bijkletsen Koektrommel

 • Niet volledig luchtdicht

3. Blond Amsterdam Bak Blik

Blond Amsterdam Bak Blik

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Materiaal

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil je liever een koektrommel met een klikdeksel? Dan is de Blond Amsterdam Bak Blik misschien wel een goede optie voor jou. Deze koektrommel is namelijk wel luchtdicht waardoor jouw opgeslagen koekjes langer hun lekkere smaak en structuur behouden. 

Het design van de Blond Amsterdam Bak Blik is erg speels waardoor jij gelijk een leuke sfeer creëert wanneer je deze koektrommel op tafel zet. Verder is ook dit model niet vaatwasser bestendig. Wij raden daarom ook heel erg af om deze koektrommel alsnog in de vaatwasser te doen.

De Blond Amsterdam Bak Blik is wel gemaakt van RVS materialen. Hierdoor kun jij hem dus ontzettend makkelijk schoon maken onder de kraan. De inhoud van deze goede koektrommel bedraagt 1,5 liter. Hij heeft daarom ook een compact formaat en is gemakkelijk op te bergen.

Voordelen Blond Amsterdam Bak Blik

 • Beschikt over een klikdeksel
 • Luchtdicht
 • Speels design
 • Inhoud van 1,5 liter

Nadelen Blond Amsterdam Bak Blik

 • Niet vaatwasser bestendig

4. Aap, noot, Mies koektrommel

Aap, noot, Mies koektrommel

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Als vierde hebben wij de welbekende Aap, noot, Mies koektrommel geplaatst. Deze koektrommel beschikt namelijk over een leuk design en heeft een ronde vorm. Hierdoor creëer je een nostalgische sfeer dankzij de leuke en bekende afbeeldingen. Ook is de ronde vorm afwijkend van de standaard rechthoekige- en vierkante vormen wat ook erg leuk is.

De Aap, noot, Mies koektrommel beschikt over een losse deksel en is luchtdicht. Hiermee behoud jij de kwaliteit van jouw koekjes langer en kun jij deze langer bewaren. De Aap, noot, Mies koektrommel is niet vaatwasser bestendig. Wel kun jij deze koektrommel ontzettend makkelijk schoonmaken dankzij de RVS materialen.

De afmeting van deze koektrommel bedraagt 19 x 7 x 19 cm en hij heeft een gewicht van slechts 200 gram. De inhoud van deze koektrommel bedraagt 1000 gram. Meer weten over de Aap, noot, Mies koektrommel? Klik dan op de button hierboven en ontdek gelijk de laagste prijs.

Voordelen Aap, noot, Mies koektrommel

 • Mooie ronde vorm
 • Nostalgische afbeeldingen
 • Snel geleverd

Nadelen Aap, noot, Mies koektrommel

 • Niet vaatwasser bestendig

5. Blond Amsterdam Dirty Dishes Blik

Blond Amsterdam Dirty Dishes Blik

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Materiaal

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de laatste plaats hebben wij de Blond Amsterdam Dirty Dishes Blik geplaatst in onze top 5. Deze koektrommel is namelijk ontzettend goedkoop maar beschikt wel over de juiste kwaliteit. Deze koektrommel is daarom ideaal voor iedereen met een wat lager budget. De koektrommel heeft verder net als andere modellen uit deze top 5 een leuk en speels design.

De afmeting van deze koektrommel bedraagt 20 x 7 x 11 cm en ook deze koektrommel weegt slechts 200 gram. Het materiaal van de Blond Amsterdam Dirty Dishes Blik is gemaakt van roestvrijstaal waardoor jij hem gemakkelijk onder de kraan kunt afspoelen.

Ook bij deze koektrommel is het belangrijk om te onthouden dat hij niet vaatwasser bestendig is. De print zal namelijk sneller loslagen of vervagen waardoor hij zijn kwaliteit verliest. Meer weten? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen Blond Amsterdam Dirty Dishes Blik

 • Leuk en speels design
 • Compact formaat
 • Erg goedkoop

Nadelen Blond Amsterdam Dirty Dishes Blik

 • Niet de hoogste kwaliteit

Hoeveel soorten koektrommels hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 koektrommels getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de koektrommels op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste koektrommels zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP