fbpx

Publicatie datum: 23 mei, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Kleine Magnetron

Inventum MN207S

Inventum MN207S

Met de Inventum MN207S haal jij de beste kleine magnetron in huis. Met een inhoud van 20 liter kan je bijna elk gerecht opwarmen. Er zijn 3 verschillende standen waarmee je kan koken opwarmen of ontdooien. Weet je niet precies hoelang het erin moet? Met de 8 voorgeprogrammeerde programma's hoef je niks zelf te doen. Door de ingebouwde wekker en licht weet je precies wanneer het eten klaar is. Krijg je al honger?

Een kleine magnetron kun jij vrijwel overal plaatsen. Dit komt doordat zij allemaal beschikken over een klein compact formaat. Toch heeft elke kleine magnetron verschillende functies en een ander design. Je vraagt je daarom misschien ook af: Welke kleine magnetron past het beste bij mij?

In dit artikel vind je de 5 beste opties van dit moment. Ook vind je enkele belangrijke criteria waar je rekening mee kunt houden wanneer je een kleine magnetron wilt aanschaffen. Zo koop jij gemakkelijk de beste kleine magnetron voor jou. Benieuwd naar de beste kleine magnetron van 2023 en waar je op moet letten bij aanschaf? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

44

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Kleine Magnetrons

Inventum MN207S

Beste koop kleine magnetron
1. Inventum MN207S

Severin MW 7890 - Solo-magnetron - wit

Beste goedkope magnetron
2. Severin MW 7890

Samsung MS23K3515AS/EN - Solo magnetron

Beste kleine magnetron Samsung
3. Samsung MS23K3515AS/EN

Samsung MS23K3513AK/EN

Beste kleine magnetron vrijstaand
4. Samsung MS23K3513AK/EN

Sharp R242INW

Beste solo-magnetron
5. Sharp R242INW

Top 10 Beste Kleine Magnetrons

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste kleine magnetrons. Het enige nadeel hiervan is dat je de test resultaten mist en geen antwoord kan geven op de vraag: welke kleine magnetron is het beste?


Waar moet je op letten bij het kopen van een kleine magnetron?

Wil jij een kleine magnetron kopen? Dan zijn er enkele belangrijke criteria waar jij rekening mee moet houden. Je koopt namelijk niet zomaar de beste kleine magnetron voor jou. Iedereen heeft namelijk andere wensen en eisen als het gaat om de beste optie. Door onderstaande criteria na te gaan kom jij er precies achter welke kleine magnetron geschikt is voor jou.

Deze onderstaande criteria hebben wij namelijk ook getest in onze beste kleine magnetron test. Door naar deze criteria te kijken kan je dus de kans op een miskoop aanzienlijk verkleinen. Ook zijn deze criteria namelijk getest in de beste kleine magnetron volgens de consumentenbond test. 

Ga dus niet voor de eerste kleine magnetron aanbieding die je tegenkomt maar kijk kritisch naar de verschillende modellen op de markt.

Vermogen

De eerste criteria waar naar gekeken kan worden is het vermogen van de kleine magnetron. Omdat kleine magnetrons een compact formaat hebben, hebben zij vaak een stuk lager vermogen dan grotere-/inbouwmagnetrons. 

De meeste kleine magnetrons hebben tussen de 600 en 1000 Watt aan vermogen. Wil jij je eten razendsnel opwarmen, dan heb jij behoefte aan een hoog vermogen kleine magnetron. Wil jij energie besparen en wat later wachten, dan kan een kleine magnetron met een lager vermogen de beste optie zijn.

Inhoud

Ook de inhoud van een kleine magnetron is een belangrijke criteria om rekening mee te houden. De inhoud bepaalt uiteraard hoe veel jij kwijt kunt in de oven. Hoe groter de inhoud, hoe groter de kleine magnetron. Wil jij een echt klein compact formaat? Dan kun je het beste naar een kleine magnetron met weinig inhoud kijken.

Wil jij veel kwijt in de magnetron en heb jij de ruimte? Dan kun je ook prima naar een groter formaat kleine magnetron kijken met een grotere inhoud. Bij kleine magnetrons ligt dit vaak rond de 20 liter en grotere formaten hebben vaak 23+ liter.

Programma's/standen

Ook hebben kleine magnetrons verschillende standen. Zo beschikt het ene model over vrij weinig standen terwijl het andere model erg veel verschillende standen heeft. Ga jij de kleine magnetron veel voor dezelfde gerechten gebruiken? Dan kan het verstandig zijn om te kijken of de kleine magnetron deze gerechten ook ondersteund.

Duurdere kleine magnetrons ondersteunen vaak meer programma's dan goedkopere varianten. Bedenk dus goed welke standen en programma's jij wilt hebben en of je hier het budget voor hebt.

Prijsklassen

De laatste criteria is de prijsklassen. Kleine magnetrons zijn er namelijk in allerlei verschillende prijsklassen. Hoe meer vermogen, inhoud of standen je wilt. Hoe hoger de prijs zal zijn.

Toch hoef je niet altijd veel geld uit te geven voor een kwalitatief goede kleine magnetron. Ook goedkopere modellen beschikken tegenwoordig over ontzettend handige functies.

In onze top 5 vind je kleine magnetrons uit verschillende prijsklassen. Hierbij vind je dure kleine magnetrons die over een grote inhoud en vermogen beschikken en goedkopere varianten die over wat minder functies beschikken.


Wat is de beste kleine magnetron van 2023? 

Welke kleine magnetron is het beste? Dat gaan wij je hieronder vertellen. In onze top 5 hebben wij namelijk verschillende kleine magnetrons opgenomen. Hierbij is elk model de beste optie in zijn eigen categorie of prijsklassen. Hieronder vind je voor elke kleine magnetron een kleine product omschrijving.

Ook hebben wij de voor- en nadelen van elke kleine magnetron uit onze top 5 voor je op een rijtje gezet. Hierdoor weet je precies of een model geschikt voor jou is of niet. Ook hebben wij elk model van een eindbeoordeling voorzien. Deze eindbeoordeling is gebaseerd op de score uit onze beste kleine magnetron test en reviews van andere consumenten.

1. Inventum MN207S

Inventum MN207S

9.4

Eindbeoordeling

Ontwerp

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Op zoek naar de beste koop kleine magnetron van dit moment? Uit onze beste kleine magnetron test is gebleken dat de Inventum MN207S de beste optie van dit moment is. Zo is deze kleine magnetron er in twee verschillende kleuren te verkrijgen, namelijk zwart en grijs. Hierdoor kun jij hem goed afstemmen op jouw keukeninterieur.

Verder past hij dankzij het compacte formaat in bijna iedere keuken. Ook heeft hij een timerfunctie waardoor jij je eten nooit meer laat aanbranden. Het 800 Watt aan vermogen zorgt er bovendien voor dat jij de gerechten ontzettend snel kunt opwarmen. Verder heeft de Inventum MN207S een inhoud van wel 20 liter.

Bij aanschaf van de Inventum MN207S ontvang jij direct 2 jaar fabrieksgarantie. Ook beschikt hij over 8 voorgeprogrammeerde kookprogramma's voor het bereiden van vlees, vis of pasta. Door de binnenverlichting kun jij goed in de gaten houden hoe hard het eten gaat.

Voordelen Inventum MN207S 

 • 8 verschillende kookprogramma's
 • 5 verschillende standen
 • Inclusief ontdooifunctie
 • Inhoud van 20 liter

Nadelen Inventum MN207S 

 • Beschikt niet over een ovenfunctie

2. Severin MW 7890

Severin MW 7890 - Solo-magnetron - wit

9.1

Eindbeoordeling

Ontwerp

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

De volgende kleine magnetron in onze lijst is de Severin MW 7890. Deze kleine magnetron hebben wij namelijk verkozen tot beste goedkope kleine magnetron. Dit is namelijk het goedkoopste model uit onze lijst en beschikt toch over de functies en kwaliteiten die jij verwacht van een goede kleine magnetron.

Zo is ook dit model verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk zwart en wit. Verder heeft deze kleine magnetron een vermogen van 700 watt en een inhoud van 20 liter. De ontdooifunctie zorgt er voor dat jij jouw bevroren eten binnen no-time hebt ontdooit. Verder zijn er 9 verschillende magnetronstanden die jij kunt gebruiken.

De Severin MW 7890 beschikt over een draaiplateau welke jij gemakkelijk uit kunt nemen. Hierdoor kun jij hem makkelijk schoonmaken voor een volgend gebruik. Ook heeft deze kleine magnetron een timer welke tot maximaal 35 minuten ingesteld kan worden. Wanneer deze af gaat, hoor jij een duidelijk geluidssignaal.

Voordelen Severin MW 7890 

 • Goedkoopste model
 • 9 verschillende magnetronstanden
 • 20 liter inhoud

Nadelen Severin MW 7890 

 • Minder vermogen

3. Samsung MS23K3515AS/EN

Samsung MS23K3515AS/EN - Solo magnetron

8.8

Eindbeoordeling

Ontwerp

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plaats hebben wij de Samsung MS23K3515AS/EN geplaatst. Deze kleine magnetron is namelijk iets duurder dan de eerder benoemde modellen, maar beschikt daarom wel over net wat betere functies. Denk bijvoorbeeld aan de grotere inhoud van 23 liter.

Verder heeft de Samsung MS23K3515AS/EN een vermogen van 800 Watt en beschikt ook deze kleine magnetron over een handige ontdooifunctie. Met de ingebouwde Eco modus bespaar jij gemakkelijk energie. Ook heeft deze kleine magnetron nog tal van andere voordelen.

Zo heeft de Samsung MS23K3515AS/EN bijvoorbeeld vele voorgeprogrammeerde gerechten waardoor jij gemakkelijk kipfilet, brood en gekoelde kant-en-klaar maaltijden kunt bereiden. Ook bij aanschaf van deze kleine magnetron ontvang jij direct 2 jaar fabrieksgarantie.

Voordelen Samsung MS23K3515AS/EN

 • Beschikt over ontdooifunctie
 • Strak design
 • 6 verschillende standen
 • Inhoud van wel 23 liter

Nadelen Samsung MS23K3515AS/EN

 • Laag vermogen voor prijsklassen

4. Samsung MS23K3513AK/EN

Samsung MS23K3513AK/EN

8.5

Eindbeoordeling

Ontwerp

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plaats is de Samsung MS23K3513AK/EN geëindigd. Zo beschikt deze kleine magnetron ook over een inhoud van 23 liter en een vermogen van 800 Watt. Verder beschikt hij over automatische programma's waardoor de tijd en bereidingswijze automatisch wordt ingesteld.

De keramische wand van deze kleine magnetron is gemakkelijk schoon te maken en ook koeken etensresten niet aan. Wil jij nog een tv-programma afkijken voordat je gaat eten? Dan houd je je eten gemakkelijk warm met de Keep Warm functie. 

Ook ontvang je bij aanschaf van de Samsung MS23K3513AK/EN een handleiding waarin jij alles nog even goed kunt doorlezen. Hierin staat namelijk precies in hoe de kleine magnetron werkt en welke functies hij allemaal heeft. Wil je meer weten over deze kleine magnetron? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Samsung MS23K3513AK/EN

 • Automatisch ingestelde programma's
 • 23 liter inhoud
 • Makkelijk schoon te maken

Nadelen Samsung MS23K3513AK/EN

 • Vermogen van 800 watt

5. Sharp R242INW

Sharp R242INW

8.2

Eindbeoordeling

Ontwerp

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de laatste plaats is de Sharp R242INW geëindigd in onze top 5. Zo heeft deze kleine magnetron ook een vermogen van 800 Watt en een inhoud van 20 liter. Dit is wat minder dan het hierboven genoemde model, echter is deze kleine magnetron ook een stuk goedkoper.

De Sharp R242INW beschikt ook over automatisch ingestelde standen waarmee jij gerechten op de juiste tijd en juiste bereidingswijze kunt opwarmen. De gelakte wand van de Sharp R242INW is erg makkelijk schoon te maken. Hierdoor hoef jij je ook geen zorgen te maken dat etensresten aankoeken.

De Sharp R242INW heeft daarnaast ook een sneltoets waarmee jij met 1 druk op de knop met maximaal vermogen een gerecht kan ontdooien of opwarmen. Wil je meer weten over deze goede kleine magnetron? Klik dan op de button hierboven en ontdek gelijk de laagste prijs.

Voordelen Sharp R242INW

 • Inhoud van 20 liter
 • Lagere prijsklassen
 • Gemakkelijk te reinigen

Nadelen Sharp R242INW

 • Geen gewichtssensor

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel kleine magnetrons hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 15 soorten kleine magnetrons getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de kleine magnetrons op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste kleine magnetrons op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>