fbpx

Laatste update: mei 2023

Door: Thea

Best Geteste kledingstomer

LifeGoods Kledingstomer

LifeGoods Kledingstomer

De LifeGoods hand kledingstomer is compact van formaat en ideaal voor thuisgebruik en voor op vakantie. De kledingstomer beschikt over een superieure stoomverdeling en heeft een waterreservoir van 180 ml waarmee je tot wel ±12 minuten kunt stomen

Dankzij de vele vernuftige functionaliteiten van dit apparaat stoom je binnen een handomdraai iedere soort stof en textiel weer kreukvrij met een verfrissende look. Eindelijk een een kledingstomer die WEL goed werkt!

Wat is eigenlijk de beste kledingstomer? Waar moet je op letten bij het kopen van een goede kledingstomer?

Zijn dit vragen die jij ook hebt? Dan hebben we goed nieuws! Wij hebben namelijk een overzicht gemaakt waarin we de beste kledingstomers van dit moment vergelijken op meerdere criteria.

We hebben de meest populaire kledingstomers op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op prijs / kwaliteit, ervaringen van consumenten en duurzaamheid.

De 5 kledingstomers die het beste uit onze test zijn gekomen vind je hieronder. Kortom, lees dus gauw verder om te ontdekken welke kledingstomer het beste is. 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

12

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste kledingstomers

LifeGoods Kledingstomer

Beste koop kledingstomer
1. LifeGoods Kledingstomer

Beste stoomreiniger

Beste Premium kledingstomer
2. kwali.® Premium Kledingstomer 

Beste compacte kledingstomer 
3. SteamOne S- Nomad Plus

Beste prijs- kwaliteitverhouding kledingstomer
4. Philips GC364/20

Beste stoomreiniger

Beste inklapbare kledingstomer
5. Tefal Master IT6540


Top 10 beste kledingstomers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste kledingstomers , dit zijn direct de meest verkochte kledingstomers bij onderstaande webshops.


Waar moet je op letten bij het kopen van een kledingstomer?

Omdat de kledingstomers erg populair zijn is het aanbod erg groot. Hierdoor vraag je je misschien af: Wat is de beste kledingstomer? Of wat is de beste kledingstomer volgens de consumentenbond?

Daarom hebben wij zoals beloofd hieronder alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste kledingstomer. Zo weet je zeker dat je er nog jaren plezier van zal hebben. 

En houd hierbij ook goed rekening met wat jij zelf belangrijk vindt. Kijk hierbij bijvoorbeeld niet naar de beste kledingstomer volgens de consumentenbond, maar naar wat jij ervan vindt.

Instelbare temperatuur

Het eerste punt is het zelf in kunnen stellen van de temperatuur. Bij sommige kledingstomers kan je dat namelijk zelf doen. Zeker wanneer jij kwetsbare stoffen zoals wol in je kast hebt hangen kan die functie handig zijn. 

Wanneer je van die kwetsbare stoffen gaat stomen met een te hoge temperatuur kan dit een negatieve reactie hebben op je kleding. En dat wil je natuurlijk voorkomen.

Bekijk dus van tevoren even je kledingkast zodat je zeker weet of hier ook kwetsbare stoffen tussen zitten. Mocht dit het geval zijn, kies dan voor een kledingstomer met instelbare temperatuur.

Wanneer je niet zulke stofjes in je kast hebt hangen, is dit natuurlijk ook niet nodig. Dan is een kledingstomer met één standaardtemperatuur meer dan prima.

Continue stoomproductie

Een ander puntje is de continue stoomproductie van jouw toekomstige kledingstomer. Hiermee wordt aangegeven hoeveel stroom er uit je kledingstomer komt per minuut. Dat is aangegeven in grammen.

Hierbij is de vuistregel: hoe meer stoomproductie, hoe beter het resultaat. Vaak betaal je voor een kledingstomer met een hogere stoomproductie ook meer geld. Maar dan heb je wel betere en snellere resultaten.

Stoomstoot functie

Niet te vergeten is natuurlijk de stoomstootfunctie. Hiermee kan je in één keer met extra hoge druk stoom uit het apparaat duwen. Hiermee kan je dan hardnekkige kreukels vooralsnog uit je kleding halen.

Super handig natuurlijk. Maar ook hier betaal je meestal voor. Maak dus even bij jezelf de afweging of je hier het geld voor over hebt of niet.

Garantie

En alweer het laatste punt is de garantie! Dit is een soort indicatie vanuit het bedrijf/ de fabrikant over hoe lang het product ten minste mee moet gaan. Mocht er binnen de gestelde garantietermijn dan iets mis zijn met het product, is de fabrikant verplicht je hierbij verder te helpen.

Er wordt dan samen met jou gekeken naar een passende oplossing zoals bijvoorbeeld een vergoeding van het aankoopbedrag of een vervangend product. Mocht er dan geen garantie zitten op jouw toekomstige kledingstomer, moet je hier je vraagtekens bij zetten.

Wat zegt dit dan over de kwaliteit van het product dat je van plan bent te kopen? Zorg er daarom voor dat de garantie van jouw nieuwe kledingstomer ten minste twee jaar is.


Wat is de beste kledingstomer van 2023? 

Als jij op zoek bent naar de beste kledingstomer van 2023, lees dan goed verder. In onderstaande sectie ontdek je namelijk de top 10 beste kledingstomers van dit moment.

We gaan je antwoord geven op de vraag welke kledingstomer het beste is en wat de beste kledingstomer volgens de consumentenbond is.

1. LifeGoods Kledingstomer

LifeGoods Kledingstomer

9.5

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Wanneer je op zoek bent naar de beste kledingstomer van dit moment, dan ben je op zoek naar de LifeGoods Kledingstomer. Deze kledingstomer scoorde namelijk de hoogste score in onze beste kledingstomer test.

Zo beschikt dit model over een tankinhoud van 180 ML waardoor jij in één keer tot wel 12 minuten lang kunt stomen. 

Verder is de LifeGoods Kledingstomer geschikt voor alle stoffen en textiel. Dankzij het ergonomische en compacte design ligt hij ook erg fijn in de hand. Ook is hij erg licht waardoor jij gemakkelijk een lange tijd achter elkaar kunt stomen zonder last te krijgen. Binnen slechts één minuut is deze kledingstomer opgewarmd.

De LifeGoods Kledingstomer is 100% spatvrij en verwijdert 99% van de bacteriën die op jouw kleding zitten. Wil je meer weten over de LifeGoods Kledingstomer? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek gelijk de laagste prijs.

Voordelen LifeGoods Kledingstomer

 • Beschikt over een tankinhoud van 180 ML waardoor je 12 minuten kunt stomen
 • Binnen 1 minuut is dit model opgewarmd
 • De LifeGoods Kledingstomer is 100% spatvrij

Nadelen LifeGoods Kledingstomer

 • geen

2. kwali.® Premium Kledingstomer 

Beste stoomreiniger

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

De Kwali.® Premium Kledingstomer is een apparaat dat je kledingverzorging naar een hoger niveau tilt. De stomer maakt gebruik van krachtige stoom om kreuken en vouwen in je kleding snel en efficiënt te verwijderen. Het zorgt voor een gladde en frisse uitstraling, alsof je kleding net uit de winkel komt!

Dankzij het compacte formaat en de draagbaarheid van de Kwali.® Premium Kledingstomer kun je hem gemakkelijk meenemen tijdens je reizen. Het is de perfecte metgezel voor zakenreizen, vakanties of zelfs voor last minute touch-ups voordat je een belangrijke vergadering of evenement bijwoont.

Voordelen kwali.® Premium Kledingstomer 

 • Handstomer is binnen 30 seconden volledig opgewarmd en klaar voor gebruik
 • Deze stomer is heel makkelijk mee te nemen op reis door het compacte formaat
 • Je krijgt een gratis opbergetui meegeleverd

Voordelen kwali.® Premium Kledingstomer 

 • Het snoer had iets langer mogen zijn

3. SteamOne S- Nomad Plus

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wanneer je graag thuis je kleding wil stomen is deze topper van SteamOne misschien wel wat voor jou. Deze is van compact formaat en daardoor super handig op te bergen.

Daarnaast krijg je een borstel meegeleverd en een stoomproductie van 30 gram per minuut. Hierdoor kan je heel makkelijk dikkere stoffen stomen zoals van bijvoorbeeld een colbert. 

Nog een klein pluspuntje: binnen 40 seconden ben je klaar om te gaan stomen. Erg handig natuurlijk, dat bespaar je weer tijd.

Voordelen SteamOne S- Nomad Plus

 • Ideaal om thuis te gebruiken door het compacte formaat
 • Stoomproductie van 30 gram per minuut waardoor de stomer ook geschikt is voor dikke stoffen
 • Binnen 40 seconden ben je klaar om te gaan stomen

Nadelen SteamOne S- Nomad Plus

 • Je moet deze kledingstomer zelf ontkalken

4. Philips GC364/20

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Spreek je over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan spreek je over de Philips GC364/20

Dankzij de meegeleverde borstel gaat stoom super makkelijk door dikke stoffen. 

Daarnaast kan je binnen een minuut al beginnen met je kleding stomen. En dat allemaal voor een scherp prijsje!

Voordelen Philips GC364/20

 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Binnen één minuut is de kledingstomer klaar voor gebruik
 • Dankzij de meegeleverde borstel kan je ook dikkere stoffen stomen

Nadelen Philips GC364/20

 • Je moet het waterreservoir regelmatig bijvullen, één vol reservoir is goed voor slechts twee kledingstukken

5. Tefal Master IT6540

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Deze Tefal Master IT6540 had veruit het beste en slimste design. Zo is de stang van de stomer in hoogte verstelbaar waardoor je deze makkelijk kan opbergen. Ook is de onderkant rolbaar waardoor je niet zelf onhandig hoeft te gaan tillen.

Daarnaast zitten er ingebouwde clips aan de kledinghanger waardoor het stomen van bijvoorbeeld rokjes veel makkelijker is. En dat is niet alles. Het waterreservoir kan je namelijk heel erg makkelijk zelf bijvullen doordat deze afneembaar is.

Voordelen Tefal Master IT6540

 • Komt met slimme, ingebouwde clips waardoor je kledingstukken zoals rokjes ook makkelijk kan stomen
 • Het waterreservoir is makkelijk afneembaar en daardoor heel handig en snel bij te vullen
 • Heeft een erg praktisch design waardoor je de kledingstomer makkelijk kan opbergen

Nadelen Tefal Master IT6540

 • Lichte kreukels haal je met deze kledingstomer er makkelijk uit, maar voor hardnekkige kreukels heb je helaas toch een strijkijzer nodig

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel kledingstomers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten kledingstomers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de kledingstomers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste kledingstomers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP