• Home
 • /
 • Audio
 • /
 • Beste Kinderkoptelefoon [Test 2022]

Laatste update: oktober 2022

Door: Jack

Best Geteste Kinderkoptelefoon

JBL JR310BT Kids - Rood/Blauw - Draadloze On-Ear Koptelefoon

JBL JR310BT Kids - Rood/Blauw - Draadloze On-Ear Koptelefoon

Op zoek naar de beste kinderkoptelefoon van dit moment? Wij van Top-X hebben onderzoek gedaan naar de beste kinderkoptelefoons van dit moment. Hierbij hebben wij tientallen verschillende soorten met elkaar vergeleken.

De EASY CARE BONSAI 'ZEN STONE WATERVAL' is als beste uit de test gekomen. Niet alleen beschikt deze over bluetooth waardoor jij draadloos kan luisteren, ook beschikt deze koptelefoon over een batterijduur van 30 uur.

Wil je meer weten over deze kinderkoptelefoon? Klik dan op de button hieronder!

Luisteren jouw kinderen graag naar muziek of hoef jij niet meer alle geluidjes van hun telefoon/tablet te horen? Dan is een koptelefoon voor kinderen de ideale oplossing. Met een kinderkoptelefoon kunnen jouw kinderen ongestoord naar hun favoriete films en series kijken en luisteren.

Het verschil met normale koptelefoons is dat kinderkoptelefoons vaak een kleiner formaat hebben en dus geschikt zijn voor kleinere hoofdjes. Hierdoor beschikken deze kinderkoptelefoons over het perfecte formaat voor kleinere kinderen. Tegenwoordig zijn ook kinderkoptelefoons er in allerlei soorten, denk aan bluetooth functie en verschillende kleuren.

Benieuwd naar de beste kinderkoptelefoons van dit moment en waar je op moet letten? Lees dan gauw verder en ontdek meteen waar je op moet letten bij het aanschaffen van een kinderkoptelefoon.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Kinderkoptelefoons

JBL JR310BT Kids - Rood/Blauw - Draadloze On-Ear Koptelefoon

Beste koop kinderkoptelefoon
1. JBL JR310BT Kids - Rood/Blauw - Draadloze On-Ear Koptelefoon

JVC HA-KD5 - On-ear kids koptelefoon - Roze/Paars

Beste koptelefoon kind
2. JVC HA-KD5 - On-ear kids koptelefoon - Roze/Paars

Philips SHK2000 - Kids Koptelefoon - On-Ear Volumebegrenzing

Beste on-ear kinderkoptelefoon
3. Philips SHK2000 - Kids Koptelefoon - On-Ear Volumebegrenzing

PowerLocus Buddy Draadloze On-Ear Koptelefoon voor Kinderen

Beste draadloze koptelefoon kind
4. PowerLocus Buddy Draadloze On-Ear Koptelefoon voor Kinderen

JBL JR310 Headset Blauw/Roze - On-ear kinder koptelefoon

Beste budget kinderkoptelefoon
5. JBL JR310 Headset Blauw/Roze - On-ear kinder koptelefoon

Top 10 Beste Kinderkoptelefoons

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire kinderkoptelefoon bij één van de grootste webshops in Nederland. De Top-10 doet zeker niet onder van de producten uit de kinderkoptelefoon test 2022.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een kinderkoptelefoon?

Bij het aanschaffen van een kinderkoptelefoon zijn er verschillende punten om rekening mee te houden. Het aanbod aan verschillende kinderkoptelefoons is namelijk enorm. Het vinden van de meest geschikte koptelefoon voor jouw kind is daarom niet zomaar gedaan. Door met enkele punten rekening te houden verklein jij de kans op een miskoop.

Zo zijn er kinderkoptelefoons in allerlei kleuren en formaten. Ook zijn zij er met verschillende functies zoals volumebeheer en bluetooth functie. Door onderstaande criteria door te lezen haal jij de beste kinderkoptelefoon voor jouw kind in huis. Deze criteria zijn namelijk ook getest in de beste kinderkoptelefoon volgens de consumentenbond test.

Functies

Als eerste kun je kijken naar de verschillende functies waarover de kinderkoptelefoon beschikt. Zo zijn er koptelefoons welke beschikken over een bluetooth functie en koptelefoons welke over een snoertje beschikken. Verder zijn er kinderkoptelefoons met volumebeheer en kinderkoptelefoons welke on-ear/over-ear zijn.

Door naar de titel en product omschrijving van de kinderkoptelefoon te kijken kom je er gemakkelijk achter over welke functies deze beschikken. Wil jij dat de koptelefoon over specifieke functies beschikt? Bekijk dan goed of het gewenste model deze daadwerkelijk heeft.

Kleuren en thema's

Ook is er veel keuze als het gaat om kleur en thema. Zo zijn er kinderkoptelefoons in allerlei verschillende kleuren, denk aan rood, blauw, groen, paars en ga zo maar door. Naast de verschillende kleuren zijn er ook koptelefoons in verschillende thema's speciaal voor kinderen.

Zo heb je kinderkoptelefoons in thema's zoals Frozen, Bambi etc. Afhankelijk van de voorkeur van jouw kind is er voor ieder kind een andere koptelefoon het beste. In onze top 5 hebben wij verschillende soorten kinderkoptelefoons opgenomen.

Prijsklassen

Als laatste zijn er kinderkoptelefoons in allerlei verschillende soorten prijsklassen. Zo kan je voor vrij weinig al een basic model kinderkoptelefoon aanschaffen. Wil jij echter extra functies zoals bluetooth verbinding? Dan wordt de prijs uiteraard wat hoger.

In onze top 5 hebben wij ook kinderkoptelefoons uit allerlei verschillende prijsklassen opgenomen. Benieuwd naar de verschillende opties? Bekijk dan onze top 5 onderaan dit artikel!


Wat is de beste kinderkoptelefoon van 2022? 

Welke kinderkoptelefoon is het beste en wat is een goede kinderkoptelefoon voor mijn kind? Deze vragen beantwoorden wij in de volgende sectie. Aan de hand van onze beste kinderkoptelefoon test hebben wij namelijk de 5 beste modellen opgenomen in onze top 5 beste kinderkoptelefoons.

Hieronder hebben wij elke kinderkoptelefoon uit onze top 5 voorzien van een korte product omschrijving. Ook hebben wij de voor- en nadelen van elke kinderkoptelefoon toegelicht. De eindbeoordeling van elk model is gebaseerd op de door ons uitgevoerde beste kinderkoptelefoon test en reviews van andere consumenten. 

1. JBL JR310BT Kids - Rood/Blauw - Draadloze On-Ear Koptelefoon

JBL JR310BT Kids - Rood/Blauw - Draadloze On-Ear Koptelefoon

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Design

9.1

Prijs / kwaliteit

9.3

Op de eerste plaats hebben wij de JBL JR310BT Kids - Rood/Blauw - Draadloze On-Ear Koptelefoon geselecteerd als beste koop kinderkoptelefoon. Deze kinderkoptelefoon is namelijk draadloos en is een on-ear model. Verder is deze kinderkoptelefoon in drie verschillende kleuren te verkrijgen.

JBL staat er om bekend hoogwaardige kwaliteit audio apparaten te produceren. Ook de JBL JR310BT Kids - Rood/Blauw - Draadloze On-Ear Koptelefoon is weer een uitermate goede koptelefoon geworden. Zo beschikt deze draadloze koptelefoon over een accuduur van wel 30 uur en een verbinding die tot 15 meter in stand blijft.

De JBL JR310BT Kids - Rood/Blauw - Draadloze On-Ear Koptelefoon is ontworpen om nooit meer dan 85dB geluid te produceren waardoor er van gehoorbeschadiging geen sprake kan zijn. Hierdoor is deze kinderkoptelefoon veilig voor zelfs de allerkleinste muziekliefhebbers. 

Voordelen JBL JR310BT Kids - Rood/Blauw - Draadloze On-Ear Koptelefoon

 • In drie kleuren verkrijgbaar
 • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
 • Batterijduur van 30 uur

Nadelen JBL JR310BT Kids - Rood/Blauw - Draadloze On-Ear Koptelefoon

 • Geen noise-cancelling

2. JVC HA-KD5 - On-ear kids koptelefoon - Roze/Paars

JVC HA-KD5 - On-ear kids koptelefoon - Roze/Paars

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Design

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de tweede plaats hebben wij de JVC HA-KD5 - On-ear kids koptelefoon - Roze/Paars geselecteerd. Deze kwalitatief goede kinderkoptelefoon is in twee verschillende kleurenvarianten te verkrijgen, namelijk in het roze/paars en groen/blauw. Dit maakt deze kinderkoptelefoon geschikt voor jongens en meiden.

De JVC HA-KD5 - On-ear kids koptelefoon - Roze/Paars heeft een draad en beschikt daardoor niet over een draadloze verbinding. Dit kan als een voor- en nadeel gezien worden. Deze koptelefoon beschikt hierdoor namelijk niet over een accuduur en biedt hierdoor oneindig lang ongestoorde luisterplezier.

Aan de andere kant kan de bedrading als een nadeel gezien worden als jij liever een draadloze koptelefoon voor je kind wilt. De zachte oor kussentjes zorgen er voor dat het draagcomfort van deze kinderkoptelefoon ontzettend goed is.

Voordelen JVC HA-KD5 - On-ear kids koptelefoon - Roze/Paars

 • In twee kleuren verkrijgbaar
 • Geen last van korte accuduur

Nadelen JVC HA-KD5 - On-ear kids koptelefoon - Roze/Paars

 • Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar

3. Philips SHK2000 - Kids Koptelefoon - On-Ear Volumebegrenzing

Philips SHK2000 - Kids Koptelefoon - On-Ear Volumebegrenzing

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Design

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op plek drie is de Philips SHK2000 - Kids Koptelefoon - On-Ear Volumebegrenzing geëindigd. Deze kinderkoptelefoon werkt ook op snoer en biedt hierdoor oneindig lang luisterplezier. Verder beschikt deze kinderkoptelefoon over een volumebegrenzer die er voor zorgt dat deze kinderkoptelefoon veilig is voor ieder kind.

De Philips SHK2000 - Kids Koptelefoon - On-Ear Volumebegrenzing is in twee kleuren verkrijgbaar namelijk roze en blauw. Verder zit dit on-ear model erg fijn en kan jouw kind deze koptelefoon gemakkelijk een langere tijd op zijn of haar hoofd zonder dat dit voor ongemak zorgt.

De volumebegrenzing van de Philips SHK2000 - Kids Koptelefoon - On-Ear Volumebegrenzing zorgt er voor dat deze kinderkoptelefoon geen harder geluid dan 85 dB kan afspelen. Hierdoor is deze kinderkoptelefoon extra veilig en kan er met plezier geluisterd worden naar filmpjes en/of spelletjes.

Voordelen Philips SHK2000 - Kids Koptelefoon - On-Ear Volumebegrenzing

 • Volumebegrenzing van maximaal 85dB
 • Fijn comfort

Nadelen Philips SHK2000 - Kids Koptelefoon - On-Ear Volumebegrenzing

 • Geen bluetooth functie

4. PowerLocus Buddy Draadloze On-Ear Koptelefoon voor Kinderen

PowerLocus Buddy Draadloze On-Ear Koptelefoon voor Kinderen

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Design

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

De PowerLocus Buddy Draadloze On-Ear Koptelefoon voor Kinderen hebben wij op de vierde plek gezet. Deze kinderkoptelefoon is namelijk iets duurder maar beschikt daardoor wel over enkele hele fijne functies. Zo beschikt deze kinderkoptelefoon over ingebouwde LED lampjes en een volume begrenzer van 85 dB.

Jouw kind kan hierdoor veilig en ongestoord luisteren naar zijn of haar favoriete films en series. Verder zit er in de PowerLocus Buddy Draadloze On-Ear Koptelefoon voor Kinderen een microfoon ingebouwd waardoor het ook mogelijk is om met deze koptelefoon audio op te nemen en bijvoorbeeld te bellen.

De PowerLocus Buddy Draadloze On-Ear Koptelefoon voor Kinderen is draadloos en heeft een accu duur van 10 uur voordat hij helemaal leeg is. Verder heeft deze kinderkoptelefoon een bereik van 15 meter zonder vervorming. Deze kinderkoptelefoon is voor vrijwel alle apparaten te gebruiken.

Voordelen PowerLocus Buddy Draadloze On-Ear Koptelefoon voor Kinderen

 • Inclusief volume begrenzer, led licht en microfoon
 • Uitstekende kwaliteit

Nadelen PowerLocus Buddy Draadloze On-Ear Koptelefoon voor Kinderen

 • Duurdere koptelefoon

5. JBL JR310 Headset Blauw/Roze - On-ear kinder koptelefoon

JBL JR310 Headset Blauw/Roze - On-ear kinder koptelefoon

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Design

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste is de JBL JR310 Headset Blauw/Roze - On-ear kinder koptelefoon geëindigd. Deze kinderkoptelefoon beschikt ook over een goede kwaliteit voor een lage prijs. Daarnaast is deze kinderkoptelefoon te verkrijgen in twee kleuren en beschikt hij over een ingebouwde microfoon.

De batterijduur van deze kinderkoptelefoon gaat tot wel 6 uur mee. Daarnaast beschikt deze kinderkoptelefoon ook over een aux input waardoor hij ook te gebruiken is wanneer de accu leeg is. De JBL JR310 Headset Blauw/Roze - On-ear kinder koptelefoon is een lichtgewicht koptelefoon wat voor een optimaal comfort zorgt.

Verder zorgt de volumebegrenzing er voor dat deze kinderkoptelefoon veilig is voor ieder kind. Zo kan deze kinderkoptelefoon niet harder dan het veilige aantal decibel. Meer weten? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen JBL JR310 Headset Blauw/Roze - On-ear kinder koptelefoon

 • Goedkoop maar erg kwalitatief
 • Beschikt over ingebouwde microfoon

Nadelen JBL JR310 Headset Blauw/Roze - On-ear kinder koptelefoon

 • Niet waterbestendig

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel kinderkoptelefoon hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten kinderkoptelefoon getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de kinderkoptelefoon op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste kinderkoptelefoon op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP